Miksi poikavani sivuuttaa minua?

Sinä ja poikaystäväsi puhuvat yleensä koko päivän joka päivä. Hän palaa nopeasti takaisin, ja näyttää siltä, ​​etteivät kaksi teistä saa tarpeeksi toisiaan ja konvo ei ole koskaan tylsää. Mutta nyt yhtäkkiä hän on yhtä hiljainen kuin pupu. Mikä antaa? LOTS on erilainen syy, miksi poikaystäväsi ei huomioida minua, ja olemme keksineet TOP 15 syyn - kaikki sisältävät hyviä, huonoja ja ruma.

eacaac7f390caad97d8dff95f655cebc

1. Hän on varattu
Ellei hän ole jatkuvasti huomiotta sinua päivästä toiseen, voi olla vain, että hän on BUSY. Naisilla meillä on taipumus yli-ajatella kaikkea kuolemaan (ainakin tiedän, että se on totta minulle!), Mutta asia on, ihmiset ovat kiireisiä ja eivät aina ole aikaa vastata teksteihin tai pikaviesteihin. Joten jos se on vain kerran joka kerta, en halua hikoilla sitä liikaa. Kuitenkin, jos se tulee päivittäin, koko päivän tapahtumaksi, saatat haluta jatkaa lukemista muista syistä, joita hän ei välttämättä ota huomioon!

2. Hän on korostanut
Ehkä hän aloittaa uuden aseman työssä tai ottaa paljon kotitehtäviä koulusta. Ehkä on jonkinlainen stressaava tilanne perheen tai jopa itsensä kanssa. Oletko koskaan ollut stressaantunut? Suurimman osan ajasta sinun ei yksinkertaisesti pidä puhua, ja se voi tapahtua hänen kanssaan. Jos tiedät stressaavista tilanteista, jotka ovat mahdollisesti nousseet hänen elämäänsä, leikkaa hänet taukoksi. Kerro hänelle, että olet hänen avuksi, tai jos hän tarvitsee tuuletusta, mutta stressi kuluu ajan myötä ja hän palaa nopeasti vastaamaan nopeasti.

3. Hän on epäkypsä
Ikättömät kaverit eivät usko, että on iso juttu jättää tyttöystävänsä huomiotta. He luultavasti roikkuvat kavereidensa kanssa tai pelaavat typerä videopeli tuntikausia loppuun asti. Jokainen tapa, kypsymättömyys voi olla rooli hänen ohittamisessa. Ajattele sitä: oletko epäkypsä kaveri?

4. Olet aina mukana
Sanotaan, että kaksi asutte yhdessä, näet toisiaan joka päivä tai ainakin roikit tavallisemmin kuin keskimääräinen pari. Se voi olla niin yksinkertainen kuin olet aina noin ja kun molemmat olet lopulta erillään, hän löytää lopulta aikaa kaipaamaan sinua. Muista tytöt - on tärkeää antaa sinun kaveri kaipaamaan sinua! Se vain tekee heistä haluamasi enemmän. Joten jos olet jatkuvasti ympärilläsi, hän luultavasti ei tunne tarvetta keskustella kanssasi 24/7, joka toinen päivä.

5. Hän on satuttaa
Kuka sanoi kaverit eivät voi saada heidän tunteita satuttaa? He eivät ehkä näytä sitä samalla tavoin kuin nainen haluaa, mutta he varmasti tuntevat sen. Ja se voi tarkoittaa, että hän ei tunne puhuvan kanssasi. Ajattele, jos sinulla on ollut äskettäin huono taistelu tai jos olet sanonut jotain loukkaavaa. Jos näin on, pyydän anteeksi häntä välittömästi, jotta molemmat sinut pääsisivät takaisin.

17ad8e44ff0e2d2605710915c1925364

6. Hän tarvitsee tauon sinusta
Okei, olkaamme rehellisiä täällä: joskus tarvitsemme BREAK joltakulta, ei väliä kuinka paljon me välitä niistä. Se ei tarkoita sitä, ettei hän enää rakasta sinua ja haluaisi irtautua kanssasi. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että hän tarvitsee hieman tauon sinusta. Se ei kestää pitkään - jos se tapahtuu, niin sinulla saattaa olla ongelma kädet. Mutta tauko ja pieni etäisyys mistä tahansa suhteesta on hyvä asia.

7. Hän on hukkua
Tällainen kulkee käsi kädessä numerolla 2, mutta se voi olla, että hän vain yksinkertaisesti ylittää kaiken käynnissä. Ehkä hänellä on suuri työmäärä tai hänellä on paljon töitä koulussa, ja lisäämällä stressiä puhua hänen tyttöystävänsä 24/7 on vain liikaa hänelle. Anna hänelle tilaa, jotta hän voi hengittää ja tehdä mitä tarvitsee tehdä. Älkää nähkää, ärsytä tai valittaa eikä ole lisätty stressiä hänen elämässään. Kerro hänelle, että olet hänen puolestaan, jos hän tarvitsee sitä, ja kädet ovat aina valmiita rentouttavaan hierontaan!

8. Hän välttää jotain
Okei, joten ehkä viime aikoina olet tuonut esiin jotain suurta. Ehkä yrität selvittää, kun hän haluaa mennä naimisiin, tai olet kysynyt häneltä kysymyksen, jota hän ei halua vastata. Ehkä olet antanut hänelle hyvän vanhan "Meidän täytyy puhua" tekstiä ja hän ei halua tietää, mitä sinun tarvitsee puhua. Joka tapauksessa. siellä voisi olla jotain, mitä hän yrittää välttää. Ja sivuuttamatta sinua, hänen ei tarvitse vastata kovaa kysymykseen tai puhua jotain, josta hän ei halua puhua. Ajattele sitä - onko jotain, jonka poikaystävä yrittää välttää? Tämä voi olla syy siihen, miksi hän haluaa jättää sinut huomiotta!

9. Hän ei halua väitellä
Sen sijaan, että menisit edestakaisin neljän tunnin ajaksi siitä, mikä on ongelma ja kuka oikein ja kuka on väärässä, hän voi vain päättää hiljaa. Ja hei, joskus se on hyvä asia, sillä huono argumentti voi johtaa sotkuihin hajoamiseen tai sanoihin, joita et todellakaan tarkoita puhumasta.

d421007c19f0ce0b60dd60ec2c601f8f

10. Pahoittelet häntä
Vihaa murtaa se sinulle, mutta ihmiset - ei väliä kuinka paljon he pitävät sinua - voivat saada ärsyttää sinua. Ehkäpä puhutaan todella ärsyttävästä aiheesta tai sinä haitat häntä kuolemaan kaikesta ja mistä tahansa. Oletko yksinkertaisesti suorastaan ​​ärsyttävää? Sitten oikeasti, kuka voisi syyttää häntä siitä, että hän jätti huomiotta!

11. Hän pelaa pääpelejä
Tämä on surullinen, mutta ehkä hän pelaa pääpelejä kanssasi. Me kaikki tunnemme ne kaverit, jotka tulevat sinne joka päivä, vain sivuuttaa teidät seuraavaksi. He ovat JERKS ja et tarvitse sellaista kaveria elämässäsi anyways!

12. Hän ei ole miellyttävässä keskustelussa
Etkö ole koskaan vain mielenkiinnossa keskustelemassa? Niin, se voi tapahtua myös poikaystävällesi.

13. Hän etsii jotain enemmän Casual
Voi olla, että hän saa vähän kylmät jalat suhteestasi. Ehkä hän etsii jotain hieman rentoa, jossa hänen ei tarvitse puhua tyttöystävälleen tai olla lukittu yhdelle naiselle koko päivän joka päivä. Jos näin on, molempien täytyy olla vakava keskustelu siitä, missä suhteesi on menossa.

14. Hän on menettänyt kiinnostuksensa
Sad mutta totta, poikaystäväsi on menettänyt kiinnostuksensa. Ja miksi kukaan jatkaa jutella, kunnes aurinko laskee jonkun kanssa, johon he eivät enää tule?

15. Hän puhuu jollekulle muulle
Vihaan sanoa, mutta yksi syy, jonka poikaystäväsi voi olla jättää huomiotta, johtuu siitä, että hän puhuu ELSE: n kanssa. Jos näin on, toivon, että hän tulee puhtaaksi sinusta aikaisemmin kuin myöhemmin. Se on sydänsärkyvää, mutta ainakin tiedät miksi hän ei puhunut koko päivän tuskin sanoen sanaa.

23523e33d5cf1e547d3c85f085b8174d

Oletko koskaan kadottanut poikaystäväsi? Mikä oli syy?

Leave A Comment

75 + = 84