Kuinka päästä huolta joistakin

Totuus on, että emme vain hallitse omaa tunteitamme. Onko se hajoamista vai vain joku jättää elämäsi, se on vaikeaa. Vaikka tiedämme, että emme enää pidä huolta joltakusta, me vielä teemme. Se voi todella asettaa pelin koko mielialallemme, kun tämä huolestuttava aiheuttaa kipua.

On kuitenkin olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla voit lopettaa jonkun huolehtimisen. Nyt nämä eivät ole liian helppoja aluksi, mutta jonkin ajan kuluttua ne tulevat toinen luonto sinulle. Tässä on täsmälleen miten lopettaa huolta siitä, että yksi henkilö, joka ei näytä paeta kiireisestä mieltänne.

  1. Päästä eroon heidän asioistaan

On äärimmäisen vaikeaa lopettaa huolehtimalla joltakin, kun lohdutat kuvan heistä, kun he ovat pukeutuneet t-paidaan, eikö vain? Joo. Niinpä näiden huolestuttavien tunteiden torjumiseksi sinun on päästävä eroon tavaroistaan.

Tiedän, että se on todella kovaa, ja se ei ole hauskaa kaikkien niihin liittyvien hyvien muistojen takia, mutta kaiken irrottaminen on helppo tapa pysäyttää nämä ei-toivotut tunteet. Jos todella tuntuu tarvetta säilyttää joitain kuvia ja muistoja, säilytä ne ainakin laatikossa, jota et houkuteta avaamaan.

  1. Päästä kaikki ulos

Jotta voisit siirtyä ja itse asiassa laittaa sen takana olevan henkilön ja lopettaa huolehtiminen heistä, sinun on ensin kohdattava tunteenne ja annettava heidät kaikki ulos. viha, turhautuminen, kipu ja sydänsuru. Älkää menkö autosi yhteen tai laskettele pullon viskiä, ​​jotta saataisiin kaikki siellä.

Mutta sinun pitäisi itkeä, jos haluat itkeä ja olla kunnossa, jos tuntuu todella turhautuneelta. Se on helppo tapa saada nämä tunteet pois tieltä, jotta voit alkaa rakentaa uusia ja lopettaa huolehtiminen niistä.

isometrics

  1. Laita jotain uutta rutiiniasi

Kertoimet ovat, välität niitä, koska he olivat osa elämääsi - rutiiniasi - niin kauan, että puuttuu jotain elämässäsi nyt. Aseta jotain uutta! Jos olet aina soittanut heidät ennen töitä, yritä saada uusi kahvipanta ja anna itsesi hemmotella hieman.

Tämä uusi tapa ei ainoastaan ​​aiheuta unohtaa vanhaa, vaan hitaasti aiheuttaa tunteitasi niille, että heidät hiipuvat, kunnes et edes ajattele niitä enää. Keskittyminen rutiiniin on vain yksi askel oikeaan suuntaan kohti huolta itsestäsi.

  1. Etsi uusi häiriötekijä

En. Tarkoitan, että etsit uutta henkilöä, joka häiritsee sinua, koska se saisi vain epätoivoisen ja sekava. Mutta sinun on löydettävä jotain mieleesi aikaa ja mieltäsi, kun yrität lopettaa huolta siitä henkilöstä.

Jotain, jonka olen löytänyt, toimii parhaiten, on piristää uutta harrastusta, joka stimuloi mieltäsi. Ota kielen kurssi, opeta neuloa tai virkata (EI, ne eivät tee "vanhoiksi") tai liity lukulajiin. Kaikki, mikä saa mielesi harjoittaa jotain muuta kuin tunteitasi heille, saa sinut huolta vähemmän.

tonttu Haircut_20

  1. Muuta ulkoasua

Monet ihmiset sanovat, että sinun ei pitäisi koskaan muuttaa tapaa, jolla huolehdit hajoamisesta tai traumaattisesta tapahtumasta, jonka vuoksi haluat lopettaa huolehtimisen jonkun kanssa. Toisaalta, mielestäni on hyvä idea, jos teet jotain juuri hienovaraista antamaan itsellesi "reunan".

Hanki uusi (ei dramaattinen) leikkaus, toinen korvan lävistys, jonka olet ajatellut jonkin aikaa, tai vain päästä kynsiesi valmiiksi. Tee jotain nimenomaan itsellesi, joka tekee sinusta tuntuu paremmalta sisäpuolella ja ulos. Se ei vain häiritse sinua intensiivisistä tunneistasi, mutta se auttaa sinua pyrkimyksissäsi lopettaa huolehtiminen joltakin.

hyötyjä of yoga for women

  1. Jos aloitat ajattelemisen niistä, käytä jotain muuta

Vältä ajattelemaan niitä. Tiedän, että se on todella vaikeaa, kun he tulevat mielessäsi ja haluatte ajatella niitä, koska he kaipaavat niitä ja välittävät heistä niin paljon, mutta sinun täytyy löytää jotain muuta miettimään, milloin tämä tapahtuu.

Pieniä asioita, kuten elokuvan katseleminen, musiikin kuuntelu tai jopa pelkästään tietoinen ajattelu jotain muuta, vähentävät taajuutta, jolla he ajattelevat ensin. Kun lopetat jonkun miettimisen, lopetat myös itsestäsi huolen.

  1. Kysy itseltäsi Miksi?

Tämä tuntuu siltä, ​​että se pahenee, mutta se ei tule. Kysy itsellesi, miksi vielä niin paljon kiinnostaa niitä. Oliko ne valtava osa elämääsi ja sinusta tuntuu, ettet voi päästää irti? Luuletko, että tunnet syyllistyneesi, jos lopetat huolta heistä? Tai et edes tiedä, miksi välit niin paljon?

Jotta voit päästä yli, että tunne ja lopettaa huolehtiminen niistä, sinun on todella ymmärrettävä, miksi välit niin paljon alussa. Se antaa sinulle käsityksen siitä, miten lähestyt ponnisteluja lopettaa huolehtiminen niistä. Sitten istu alas vain itsellesi tai läheiselle ystävällesi ja siirrä yli syyt. Saatat huomata, että sinulla ei ole mitään syytä ollenkaan, ja se tekee paljon helpommin.

10 Best Teen TV Shows of All Time_07

  1. Surround itseäsi muiden kanssa huolta

Huolehtimalla niin paljon tästä toisesta henkilöstä, rajoitat sitä, kuinka paljon välität muita. Teet niin paljon aikaa ja vaivaa tuolle toiselle henkilölle ja jätät pois ihmisiä, joiden pitäisi todella olla varovainen; ystäväsi, perheesi ja jopa uusia ihmisiä, jotka voisivat tulla elämäänne.

Joten mene ympärille niitä ihmisiä, joiden pitäisi todella olla varovaisia. Ympäröi itsesi heidän kanssaan, ja se huolehtii siitä, että toinen henkilö on paljon vaikeampaa ja lopulta et enää enää.

  1. Ymmärtää, että se vie aikaa

Mikään ei ole automaattinen eikä mitään tapahdu yön yli. Sinun on ymmärrettävä, että se vie aikaa lopettaa huolta joku, aivan kuten se vie aikaa kehittää niitä tunteita heille ensi sijassa. Jos odotat, että tunne katoaa jonakin päivänä, niin pettität ja tekee prosessista vieläkin vaikeampaa.

Joten kyllä, se vie aikaa. Mutta totuus on, että aika loppuu ennen kuin tiedät sen. Tehdessään kaikki edellä mainitut asiat, sinut häiritsee ja ei edes huomaa, että aika on lentänyt ja et välitä heistä enää.

Vahva Women Quotes_04

  1. Anna totuuden asettamasi ilmaiseksi

Ole rehellinen itsellesi. Mitä saavutat huolta tästä henkilöstä? Sinun on ymmärrettävä, että jos lopetat huolehtimisen niistä, sinun on parempi. Joten älä pidä itsellesi valehtelemassa ja ajattele, ettet voi lopettaa huolehtimista heistä, koska voit. Anna tämän totuuden asettaa sinut vapaaksi.

Se ei ehkä ole helppoa aluksi, mutta lopetat huolta siitä, että joku, joka ei näytä liukastuvan mieltäsi. Onko sinulla muita ajatuksia siitä, miten saada ne pois päästäsi? Jaa oivallesi meille alla!

Leave A Comment

27 + = 30