Kuinka napata kaveri

On olemassa useita erilaisia ​​tilanteita, joissa sinun pitäisi tietää, miten kunnolla halata kaveri. Etkä pidä veljeäsi samalla tavoin kuin halata poikaystäväsi, etkä halata poikaystäväsi samalla tavalla kuin halata jonkun, joka on vain ystävä. Et ehkä ole huomannut tätä ennen, mutta nyt sinä.

Joten miten erotat erot? No, minä tulen siihen! Ensinnäkin, jos yrität halata kaveri ensimmäistä kertaa, se voi olla hermovaurioita ja et voi tietää mitä tehdä. On monia eri tapoja, joilla voit halata joku, ja se kertoo heille paljon siitä, miltä sinusta tuntuu.

Miten halata ystävän

Millä tavalla to Hug a Friend

Jos ystäväsi on kaveri ja haluat halata häntä, mutta varmista, että hän tietää, että se ei ole mitään muuta, silloin on tiettyä tapaa, jolla sinun on tehtävä se varmistaaksesi, että hän näkee sen samalla tavalla. Siellä on hieno viiva, joka voi helposti ylittää haluttaessa ystävää - varmista, että pysyt kaukana siitä.

 1. Älä Flirt etukäteen

Pahin tapa mennä halaamaan kaverin kanssa, joka on vain ystävä, on olla todella flirty etukäteen. Tämä tekee halusta ottaa kokonaan uuden merkityksen ja he näkevät sen enemmän kuin vain ystäviä. Et halua koskaan aloittaa halaamista vain ystäväsi kanssa, kun olet leikillisesti flirttaile heidän kanssaan. Joten pidä se pois, ellet halua halata tarkoittaa enemmän.

 1. Pidä halauksia harvinaisina

Sinun ei pitäisi olla usein halata kaveri ystäviä. Kun annat säännöllisesti jollekulle halauksen ja sanoit, että olet "vain ystäviä", sekoitat heitä ja kaikkia ympärilläsi. Varaa halvat aikoja, jolloin et ole nähnyt niitä hetken kuluttua tai lähtevät heiltä, ​​eivätkä he näe niitä jonkin aikaa.

 1. Hug with Alternating Arms

Viimeinen asia miettiä, kun halkaisitte jonkun, jonka haluat vain olla ystäväsi, on tyyli, jossa heitä halailette. Älä kääri kätesi olkapäiden ympärille ja liikuta niin kuin olet hitaasti tanssiva. Tee se rento halaus, jossa yksi käsivarsi on olkapäänsä ja toinen alla. Tämä on kaikkein platoninen tapa antaa haltio.

Miten halata jotakuta pidät

Millä tavalla to Hug Someone You Like

Halkaisemalla joku, jolla on murskaus, mutta joka ei ole vielä yhdessä, on täysin eri pallo peli kuin vain halata ystävää. Haluat kommunikoida halvalla, että pidät hänestä, jos haluat jonkunlaisen mahdollisuuden hänen kanssaan. Näin voit halata mieluisesi kaveriasi.

 1. Pysy lähellä heitä

Jopa ennen kuin haluat mennä sisälle halaamaan, pysy heti niiden vieressä niin paljon kuin sinulla on heidän kanssaan. Läheisyys on valtava indikaattori, että pidät jonkun mielestä ja se tekee halusta tuntua luonnollisemmalta. Plus, se on helpompi siirtyä halaamaan ennen kuin lähdet, kun olet jo niin lähellä.

 1. Kääri kädet ympäri heidän lapaansa

Nyt, kun todella halutaan halaa, varmista, että teet sen tavalla kuin julistat tunteitasi heidän puolestaan. Jos haluat tämän kaverin olevan sinun, kääri molemmat kädet kaulan ympärille, jotta he voivat puristaa vyötärösi. Tämä on haltio, joka sanoo, että haluat olla jotain enemmän ja on helppoa luistaa suudelma heti - jos niin haluat.

 1. Purista heitä hieman vaikeampaa

Älä anna heille heikkoa halata, joka kertoo heille, että olet vain ystäviä. Ei! Purista ne kovasti. Tee halauksesi kestävä vaikutelma myös sen jälkeen, kun olet poistanut sen. Avain on yllättää ne niin, että he varmasti muistavat myöhemmin. Kukaan ei muista limpää, elottoman halausta.

 1. Viipyä vähän aikaa

Kun halaat niitä, tee se kestää hetken. Ei liian kauan, että he luulevat olevan outoa. Älä kuitenkaan tee sitä supernopeasti halkaisevaksi ja kastele sitten ovea ilman toista silmäystä. Halaa heitä enemmän kuin keskimäärin aikaa, ja kun vedät pois, pysykää käden ulottuvilla jonkin aikaa. Jos kuitenkin aloitat niiden halkaisemisen ja he vetäytyvät erikseen. Kukaan ei halua halata joku, joka ei vain anna heidän mennä, kun he haluavat!

Miten halata poikaystävä

Millä tavalla to Hug a Boyfriend

Jos haluat tietää, miten sinun pitäisi olla haltija poikaystäväsi kertomaan hänelle, että olet hänen ja vain hänen, niin tarvitset näitä vinkkejä.

 1. Tee se yllättäen

Jos olet oikeassa suhteessa jonkun kanssa, he ovat todennäköisesti melko tavallisia saadessaan halauksesi säännöllisesti. Jos todella haluat halata poikaystäväsi oikein, tee se odottamattomina aikoina. Jos hän tekee ruokia tai ruoanlaittoa keittiössä, mene ylös hänen takanaan ja halaa häntä. Hän pitää sitä todella innokkaana.

turn-ons

 1. Vedä häntä kiinni

Ota kiinni miehesi paidasta ja vedä häntä voimakkaasti. Pyydä halaa häntä. Älä vain lähteä rennosti yhdelle. Tee piste, jolla saat hänen huomionsa jyrkästi ennen kuin teet niin. Se tekee halusta huomattavasti mieleenpainuvamman ja merkityksellisemmän.

Couple_3

 1. Tee silmäkosketus ennen

Halutessasi halaa poikaystäväsi muuhun halaukseen, joka saattaa antaa jollekin, ota yhteys silmiin ennen kuin aloitat sen. Kun olet ollut jonkun aikaa jonkun kanssa, voi tuntua merkityksettömältä tehdä silmäkosketusta. Mutta se on hieno tapa todella yhdistää ihmisen kanssa, jota rakastat ennen kuin heille annetaan haltio. Tämä on tapa kertoa hänelle, että kyllä, se on vain halaus, mutta se on ainutlaatuinen hänelle.

halata-häntä

 1. Laita kätesi hänen alle

Se, miten sijoitat kehosi, kun halusit poikaystävän, on paljon erilainen kuin silloin kun halaat muita ihmisiä. Tämä halaus on intiimi. Sen pitäisi olla mukava. Ja sen pitäisi olla helppoa. Kun ripaus poikaystäväsi, kääri kätesi vyötärösi ympärille ja pistä pääsi rintakehään. Tämä on luonnollisin tapa halaa joku, ja se tarjoaa mukavuutta, jota sinun pitää löytää halkaisevana poikaystäväsi.

 1. Purista häntä tiukasti ja pitkään aikaan

Halaa poikaystäväsi tavalla, joka antaa hänelle mahdollisuuden tuntea, että tarkoitat liiketoimintaa. Ja yrityksellä tarkoitan, että hän tietää, että rakastat häntä halauksesi kautta. Tehdäksesi tämän paina häntä hieman tiukemmin kuin normaalisti halkaisitte jollekin ja pysyitte siinä paikassa jonkin aikaa. Ei vain tämä saa heidät tuntemaan rakastetuksi, mutta se on myös hyvä omalle mielialalle. Hugs, jotka kestävät yli 20 sekuntia, vapauttavat endorfiinit ja nostavat mielialaasi.

Hugging saattaa tuntua yksinkertaiselta tehtäväksi, jota teet koko ajan. Mutta tapa, jolla halailla jotakuta, voi kertoa heille paljon siitä, miten sinusta tuntuu. Varmista, että pidät heitä oikealla tavalla!

Leave A Comment

58 − = 54