Kuinka kertoa jollekää rakastat heitä

Kerro jollekulle, jota rakastat, yksi niistä sydämentykytyksistä, jotka eivät koskaan ole helpompia, riippumatta siitä, kuinka monta kertaa olet sanonut tai kuinka paljon olet valmistautunut suurtapahtumaan. Ja jos olet kamppaillut oikeilla sanoilla tai tarvitset vain lisää neuvoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Annamme sinulle kätevän erittelyn, joka kertoo paitsi kuinka kertoa jonkun, jota rakastat, mutta kuinka näyttää heidät myös.

bd00e222788a9fc52ce0b93cdad969ec
Ensimmäiset asiat ensiksi: varmista, että olet todella rakastunut
On valitettavaa, mutta niin monet ihmiset erehtyvät rakkaudesta himoon tai tarvean; ja en syytän heitä. Erottelu näiden kahden välillä voi olla uskomattoman vaikeaa, varsinkin kun suhde on uusi ja tuore. Onko sinulla todellista rakkautta tälle henkilölle? Tekevätkö sinut hymyilemään, tehkää elämäsi täydelliseksi ja katsot heitä ilman minkäänlaista tuomiota? Onko molemmilla teillä molemminpuolisia tavoitteita, joita olet työskennellyt yhdessä, ei vain yksi henkilö, joka luottaa toisiinsa tulevaisuudestaan ​​ja onnestaan? Ovatko te kaksi samaa, kunnioittaen toisiaan luottamuksella ja rehellisyydellä? Tämä on rakkautta.
Toisaalta, jos huomaat, että et halua mitään muuta kuin sukeltaa kumppanisi housuihin ja että sinulla ei ole todellista viestintää tai yhteydenpitoa, saatat olla erehdyksessä niitä ilotulitteita, jotka eivät halua rakkautta. Ja jos sinusta tuntuu, että sinulla on oltava tämä henkilö elämässäsi tai jos et voi jatkaa, voit sekoittaa rakkautta tarpeeseen.

Älä koskaan sano, että rakastat jonkun liian pian
Uuden suhteen aloitus on aina hauskaa. Kaksi teistä puhuvat tuntikausia pitkin, nauravat ja heiluttavat ja flirttailevat kuin kukaan muu. Menet typerästi ja romanttisin päivinä ja siellä on ilotulitus joka kerta kun suutelet. Saattaa tuntua, että olet hullu rakastunut heti lepakosta. Valitettavasti tämä tunne on melkein aina totuus. Vaikka saatat päätyä rakastumaan tähän yksilöön myöhemmin, älä heitä sanoja liian pian. Saatat päätyä muuttamaan mieltäsi pitkällä aikavälillä tai pahempaa, pelottaen uuden perämiessi. Anna sille aikaa. Rentoutua.

6e56f920f7c3881a51038a0c068295c8
Kerro joku rakastat heitä käyttämään sanoja
Ole rohkea ja sanokaa sen kasvoille.
Tämä ei ehkä ole kaikille; se voi olla vakavasti kovaa ja hermostuneita sanomaan nämä kolme voimakasta sanaa jonkun puolelle. Mutta se on vain asia - he ovat voimakkaita sanoja ja rohkeutta sanoa rakastajien kasvot on paras tapa tehdä se. Kun aika tuntuu täydelliseltä, rakenna rohkeutta, katso syvästi heidän silmissään ja sano "rakastan sinua". Heidän sydämensä sulaa heti ja näet parhaan kasvojen reaktion, jonka olet koskaan nähnyt koko elämässäsi. Taattu.

Kuulkaa se korvaansa.
Voisit kuiskata lähes mitä tahansa ja se olisi automaattisesti hämmästyttävän romanttinen; sovittu? Whispering "Rakastan sinua" kumppaneidesi kanssa korva on aina hyvä idea. Kun he odottavat vähiten - esimerkiksi kaksi teistä istuvat sohvalla, katsovat ihastuttavaa elokuvaasi ja vaihtavat suudelmia viiden sekunnin välein - nojaavat ja kuulevat nämä kolme erityistä sanaa niskaan. Joten SO romanttinen!

Suunnittele romanttinen päiväyö ja kerro heille.
Soita kumppanisi aamulla. Kerro heille, että olet varannut varaukset illalliselle risteilylle ja käytä hienointa pukua. Ilmoita heille tänä iltana on hyvin erikoinen yö ja sinulla on jotain tärkeää kertoa heille - mutta älä kerro heille, mitä se on, ei väliä kuinka paljon heitä pilkkaavat sinua. Se on yllätys elämästä, kun tulet ulos iso L-sanan aikana uskomattoman hyvin suunniteltu ja täysin romanttinen päivämäärä.

Sano se puhelimeen.
No, tätä vaihtoehtoa ei todellakaan suositella. Monet ihmiset saattavat pitää tätä sydämessä tai romanttisena pienimmässäkin; loppujen lopuksi suurin osa yksilöistä haluaa kertoa heidän kasvoilleen. Mutta joskus sinulla ei ole valinnanvaraa. Ehkä kaksi teistä ovat erillään jonkin aikaa tai et yksinkertaisesti voi tehdä rohkeutta. Jos näin on, sinun täytyy sanoa puhelimitse!

8e1f33e8c21613454846685436f5255c
Kerro joku rakastaa heitä ilman tosiasiallisesti sanomista
Kirjoita hänelle rakkauskirje.
Ollakseni käyttää sanoja? Kirjoita sitten ne! En tiedä sinusta, mutta rakkauskirje on erittäin ystävällinen ja sentimentaalinen, ja se on jotain, jota rakastaja voi pitää koko elämästään. Sinun rakkauskirjeesi ei tarvitse olla uskomattoman pitkä: kirjoita vain MIKSI rakastat häntä ja lopeta se "Olen rakastunut sinuun" tai "Minä rakastan sinua" sinetöidä kauppa. He rakastavat tätä makeaa ele.

Kirjoita hänelle lyhyt, romanttinen runo.
Luo oma romanttinen runosi koputtaa ne ulos puistosta tai valita ennalta tehty, joka edelleen lähettää sydämensä hetkeksi lepatusta. Jokainen rakastaa käsinkirjoitettua romanttista runoa, mutta valmiit klassikot ovat aina hyviä.

Hanki älykäs "rakastan sinua" laulua.
Ajattele, että voit vetää ulos kaiken luovuuden venttiilistasi ja kirjoittaa koko "rakastan sinua" laulua? Sitten sanomme GO FOR IT! He rakastavat tätä kiehtovaa eleä ja se on jotain, jonka he haluavat muistaa ikuisesti. Ja voit voittaa ylimääräisiä romantiikkaa pistämällä ihastelemalla kaunista laulua heille. Rehellisesti, mikä on enemmän hämmästyttävää? Se on kuin romanttinen elokuva herätetty!

Kirjoita taivaalle.
Se voi olla vähän tyyris, mutta se on varmasti jotain, joka WOW niitä. Suunnittele seuraava päiväsi päivällä - piknik ulkona hänen suosikkipuistossaan - ja yllätä heidät "rakastan sinua" kirjallisesti taivaalla.

Kirjoita se hiekkaan.
Ota rakastaja ulos rannalle ja kerro heille, että sinulla on erityinen viesti kirjoittaa heille hiekkaan. Heitä järkyttyvät, kun jättiläiset kirjaimet muodostavat "minä rakastan sinua" tunnustusta.

Piilotettu viesti.
Ehkä sinulla voisi olla sanat "Minä rakastan sinua" kirjallisesti ja sijoitettu valikkoon seuraavalla kerralla, kun menen ulos päivälliselle. Ehkä voisit suunnitella koko metsästäjän metsästyksen, jossa loppusanoma lukee rakastan sinua. On paljon mahdollisuuksia ja ideoita piilottaa voimakas muistiinpanosi!
bce45505032595345c863ca6563002d6
Kerro joku rakastat heitä käyttämään vain toimia
Kannusta häntä kaikilla elämänalueilla.
Jonkun tukeminen ja rohkaiseminen on helppo tapa osoittaa heille, että rakastat ja huolehtivat heistä. Loppujen lopuksi, jos voisit välittää vähemmän heidän tulevaisuudestaan ​​tai elämästään, et pidä kiinni auttaakseen heitä kovien aikojen aikana ja piristämään heitä suurien aikojen aikana. Ja kuka ei halua olla jonkun vieressä läpi kaiken?

Mene ylimääräinen mailin nähdä hänet hymyilemään.
Kun olet rakastunut jonkun kanssa, et pysähdy mitään näkemään heitä hymyilemään; ja se on FAKTA. Jos lopetat jatkuvasti hymyn tekemisen ja tavoitteen tehdä heistä onnelliseksi jokapäiväisessä elämässään, he kokevat varmasti, että rakkaus tulee sinun suunnalta.

Hoito hänen ajatuksistaan, tunteistaan ​​ja eduistaan.
Kun rakastat kumppanisi, viestintä on avainasemassa. Ajattelet heidän ajatuksiaan ja tunteitaan kaikesta ja kaikesta, suurista tai pienistä, ja kuuntele aina mitä heillä on sanottavaa. Olet siellä kuunnellaksesi ja olkaa olkapää huutaa, kun he tarvitsevat sitä, ja olet siellä juhlimaan onnellisia uutisia elämässään. Ja tiedät kuinka paljon vihaan koripalloa? Katsokaa aina peliä hänen kanssaan silloin tällöin vain siksi, että rakastat häntä ja haluat jakaa hänen etujaan. Haluatko mielellään mennä pedikyyriön tyttösi kanssa, koska hän kysyi sinultakin? Nyt se on rakkautta.

Hyväksy hänelle, kuka hän on.
Jos joku hyväksyy, kuka he ovat, eikä heitä tuomita heidän ulkoasunsa, menneisyytensä tai piileskelyjensa perusteella, on yksinkertaisesti helpoin tapa näyttää joku rakastat heitä. Jos voit hyväksyä hänet kaikista puutteista ja älä koskaan heittää sitä kasvoilleen tai tuomita häntä kovasti sen vuoksi, niin olet osoittanut hänelle, kuinka syvästi rakastat ja välität häntä.

Ole oma itsesi.
Ollessasi itsesi on toinen järjetön tapa osoittaa joku rakastat heitä. Loppujen lopuksi, jos olet piilossa valheiden ja petosten takana, et anna tätä yksilöäsi kaiken. Et anna heitä sisään ja anna heidät näkemään sinusta, kuka sinä todella olet, eivätkä he voi rakastaa sinua täysin tuntematta sinua täysimittaisesti. Sanotaan, olkaa itsenne. Älä pelkää näyttää hyvää ja huonoa puolta. Ole avoin ja rehellinen kumppanin kanssa, jos rakastat heitä ja haluat heidät rakastamaan sinua takaisin.

Huolta ystävistä ja perheestä.
Jos et rakastanut heitä, voisit välittää vähemmän, jos heidän ystävänsä vihasi sinua. Et halua yrittää tehdä hyvää vaikutelmaa perheen kanssa. Toisaalta, menet matkalla varmistaaksesi, että ystävät hyväksyvät ja rakastavat sinua ja perheen mielestä täydellinen istuvuus on suuri ja tehokas tapa sanoa, että rakastan sinua. Ja jos olet valmis auttamaan perheen kanssa tapahtumia - ehkä tuo ylimääräistä ruokaa hänen suruttuaan setään tai käymään sairaalassa varmistaakseen, että hänen mummonsa on kunnossa - on toinen hieno tapa osoittaa, kuinka paljon sinua välität. Loppujen lopuksi, kun rakastat jotakuta, et vain välitä heistä, vaan jokaista, joka on lähellä heitä.

dfdf4555a382b5306401f6aa0b76293a
Kuinka EI kertoa jollekää rakastat heitä
Sähköpostin tai pikaviestimen kautta.
Okei, vakavasti. Kuinka persoonallinen on se? Haluaisin avata Facebook-tilini, nähdä uuden viestin poikaystäväni, ja nähdä "Rakastan sinua" kirjoitettuna viestiruutuun. Ehdottomasti romantiikkaa, eikä hän edes mennyt tapaamaan sitä aidosti huolehtiva ja viehättävä tapa. Instant mieli tappaja - ja jos pääset tekemään sen sähköpostin tai pikaviestinnän kautta, voin lähes takaa, ettet saa rakastan sinua vastineeksi.

Yhteisen ystävän kautta.
Vakavasti, emme enää ole seitsemännessä luokassa. Emme käytä ystäviämme kertomaan toiselle ystävällemme, että haluamme "heitä". Jos todella rakastat jonkun - ja se ei ole väärennös, väärä, tai yksinkertaisesti vain himo - silloin sinun täytyy kertoa heille itsestään riippumatta siitä, miten päädyit tekemään sen. ÄLÄ anna ystäväsi pudota pavut puolestasi!

Kun olet juonut.
Pitääkö minun todella selittää tämä? Juominen johtaa sanomaan asioita, joita emme aina tarkoita täydellisinä. Jos olet juonut, pidä se flirty ja casual. Älä tunnista rakkautta ystäväsi puoleenne, kun lohdutat sanat ja putoat tuolista. Se ei ole romanttinen tai makea; se on vain säälittävä.

?

Leave A Comment

− 6 = 1