Kuinka aloittaa keskustelun tekstissä murroksen kanssa

Katsotaanpa, miten aloitat keskustelun murskatulla tekstillä ja pidä sitä menossa. Ensinnäkin katsotaan, miten saada murskata numero vaikka se on lähtökohta!

Saada hänen numeronsa

Paras tapa saada kaveri numero? Pyydä häntä pyytämään omasi. Joskus miehet ovat vähän valehteleita (kuten he sanovat Isossa-Britanniassa) ja eivät kuitenkaan pääse pyörimään sitä. Saatat joutua auttamaan häntä pitkin.

Jos juttelet hänelle jotain, kerro hänelle, että sinun täytyy mennä nyt, mutta hän voi kirjoittaa sinulle mitä hän puhuu myöhemmin. "Se on niin cool, että pidät myös x, y, z. Haluaisin tietää, mitä ajattelet x: stä. Minun täytyy mennä nyt, mutta teksti minulle myöhemmin. "Tämän pitäisi pyytää häntä pyytämään numerosi. Jos ei, mene vain, kun sanoit, että haluaisit sanoa jotain "Cool, ota kiinni myöhemmin." Jos hän unohti, että hän ei ole saanut numeroasi, hän pyytää sitä myöhemmin. Mies, joka haluaa nähdä tytön, tekee melkein mitä tahansa. Ainoa kerta, kun sinun pitäisi antaa vapaaehtoinen kertoa hänelle, että hän ei ole, jos et kuulu samaan sosiaaliseen piiriin, eikä hänellä ole mitään keinoa löytää numeroasi.

Jos puhut esimerkiksi juhlista tai tapahtumasta ja keskustelette siitä, ovatko molemmat menossa vai ei, kerro hänelle, että et ole kehittänyt mieltäsi, mutta voitte kirjoittaa sen, kun tiedät. Hänen pitäisi tarjota sinulle hänen numeronsa tässä vaiheessa. Jos ei ole, kysy häneltä, jos sinulla on hänen numeronsa, jos hän on jo hyväksynyt sinut tekstiviestinä: "En ole vielä varma. Minä annan sinulle tekstin, kun tiedän, jos haluat? "" Toki, se olisi hienoa. "" Cool. Muuten, saanko numeroasi? "

Yllä oleva skenaario voi tapahtua myös toisinpäin: "Joten, kerro minulle, jos lähdet, lähetä minulle teksti tai jotain." Tämän pitäisi kehottaa häntä pyytämään numeroasi. Mikä on parempi kuin jos pyydät hänen. Jos hän vain sanoo "varma", mutta ei kysy numerosta, pelaa tyhmä ja vain sanoa "viileä, näe myöhemmin" ja kävelee. Sinun ei pitäisi joutua pyytämään sitä.

Jos hän kysyy sinulta kysyttävää, kuten mitä sinun täytyy opiskella matematiikassa tai mitä tahansa, kerro hänelle, ettet muista, ja sinun on mentävä nyt, mutta kirjoitat sen, kun olet tarkistanut muistiinpanosi. Tee sitten lähteelle, niin kuin jälkikäteen, kerro hänelle, ettet usko, että sinulla on hänen numeronsa.

Jos hän sanoo suoranaisesti, sinun pitäisi jäädä henkiin jonkin aikaa sitten vapaaehtoisesti numerosi.

Jos keskustelussa on flirty vibe, kerro hänelle, kun annat hänelle numerosi, että hän ei pidä väärin sitä! Tai jos hän pyytää sinua sanomaan: "Toki, mutta vain, jos lupaat, ettet väärinkäytä sitä. Kukaan ei saa numeroani. "Tämä toimii vain, jos olet flirttaileva tai joutuu idioottiin. Miksi sanoit sen? Miehet kuten haasteet ja miehet kuten tunne erityistä.

Kuinka aloittaa tekstityksen hänelle

Jos olet jo puhunut siitä, miksi vaihdat numeroita, lähetä hänelle teksti siitä, mitä olet sopinut tekstistä. Lisää jotain hauskaa siihen, kuten viisas huomautus: "Hei, mitä on? Lopulta selvitti, mitä matematiikan kotitehtävät olivat - meidän on tehtävä harjoitukset s. 22-24. Haluan lainata aivosoluja Einsteinista juuri nyt ... Zara "

Tärkeintä on, että lisäät jotain, jonka hän voi tarttua kiinni. Voit jakaa vitsiä opettajasta tai työstä ... vain jotain enemmän kuin "Tämä on kotiläksemme". Tai "Tämä on linkki kappaleeseen, josta mielestäni sinun pitäisi tarkistaa sanoitukset." Pikemminkin sanoa jotain " Tämä on linkki kappaleeseen. Luulen, että sinun pitäisi tarkistaa sanoitukset. Mitä mieltä olet siitä? Sinun kaltaisiasi vai ei?

Toinen suuri tekosyy tekstin tekijälle on se, että näit jotain, joka muistutti heistä. Kuten jos he sanoivat jotain todella hauskaa luokassa ja sitten sinut muistutetaan siitä myöhemmin, voit kirjoittaa ne. "Hei miten menee? Kävelin vain suurella merkillä McDonaldsille ja kokonaan murskattu, koska se muistutti minua siitä, mitä sanoit tänään! LOL"

Jos olet jo kirjoittanut muutaman kerran, voit kokeilla seuraavia asioita:

"Olen niin tylsää Mr Z: n kotitehtävissä juuri nyt. Lyö vetoa siitä, että hän jopa unohtaa tarkistaa sen huomenna. Hän on niin tyhmä. "

"Joten mitä luulet, että kertoimet eivät tule olemaan kotitehtäviä huomenna, jotta voimme roikkua rannalla sen sijaan?"

"OMG: n kuolasin luokassa tänään - nauroin niin kovasti Mr B: n peruukkiin melkein putosi tuolissani ... lyön vetoa, että $ 5 se pudota pois ennen termiä ..."

"Sinun täytyy auttaa minua tänne! Lisa sanoi, että meillä on kaksi kotitehtäviä, Sarah y ja Paula z. Mikä on sopimus? Olen ollut sairas kahden päivän ajan ja ystäväni ovat täysin kadonneet ja tiedän, että Miss R täysin tappaa minut, jos en anna tätä tehtävää! "

Lähetettävät tekstit, jos tiedät onko kemia

Tiedät jo, että hän on sinuun vai ainakin että olet ystäväsi? Sitten voit olla hieman enemmän flirttaileva tai henkilökohtainen, kun aloitat keskustelun tekstin yli.

"Auta! Kotitehtävä on täysi vetovoima tänään. Ota häiritse minua ... "

"Se on niin kuumaa, etten voi ajatella. Minusta tuntuu kuin heittää vaatteeni pois ja hyppää altaaseen. Mitä luulet - allas tai kotitehtävä? "

"Lopeta, että ajattelen sinua. Olen kiireinen! : P”

"Siksi vetoa, ettet uskalla nähdä X-kauhuelokuvaa kanssani? Kaikki muut ystäväni ovat minulle täysin vaipuneet. Pelkurit ...”

"En voi nukkua. Haluatko häiritä minua jonkin aikaa? "

"Joten minun täytyy kuvailla itseäni kolmessa lauseessa tämän asian suhteen. Auta minua ulos? "(Hänen kehotuksensa antaa sinulle kohteliaisuuksia.)

"Pelasta minut! Olen lastenhoitajana kahdeksanvuotias serkku Dylan ... hän on täysin hyper ja en tiedä, mitä pojat ikääntyvät. Olet kaveri ... auta minua tänne! "

Mitä EI tehdä

Jos joku, jonka lähetät, ei koskaan kysy kysymyksiä ja vastauksia lyhyillä, lyhyillä vastauksilla, on todennäköistä, että he eivät ole kiinnostuneita. Tai yksinkertaisesti he eivät voi puhua silloin ja siellä. Joten anna heille tauko.

Älä aina vastaa välittömästi, ellei sinulla ole keskustelua tekstin yli. Kun saat ensimmäisen viestin tai satunnaisen sanoman tai kaksi päivällä, ota aikaasi. Sinulla on elämä. Jos pudotat kaiken vastauksen kirjoittamiseen, hän luulee, että sinulla ei ole elämää. Ja hän ei pidä siitä.

Älä aina anna hänen lopettaa keskustelua. Jos keskustelu alkaa hidastua, sinun täytyy mennä nyt. Ja vaikka keskustelu ei hidastaisi, joskus kerro hänelle, että sinulla on muitakin tehtäviä juuri nyt, koska sinäkin. Se tekee hänestä työtä kovemmin, koska hän tietää, että sinulla on elämä ja hän ei ota sinut itsestäänselvyytenä. Sinun on asetettava rajat alusta alkaen tai hän ajattelee, ettet ota aikasi selvittääksesi, onko hän sen arvoinen. Guys like to todistaa itsensä. Anna hänen.

Mitä tehdä

Suostele häntä aika ajoin. Aluksi voit sanoa asioita, jotka viittaavat hänen persoonallisuuteensa, kuten "Sinulla on tällaisia ​​hyviä mielipiteitä" tai "Olet lopullisesti fiksu." Tai yksinkertaisesti sanoit, että pidät hänen esseistään koulussa tai mitä tahansa. Jatkossa linjaan, kuten "Sinun farkut olivat täysin kuuma tänään" tai "Rugby-pelaajat ovat täysin kuumia" tai "Sinun ei pidä pukeutua. En voi ajatella vakavasti, kun teet. Liian kuuma."

Jokainen haluaa tuntea olonsa hyvältä. Älä kiitä häntä joka päivä, mutta tee niin usein. Mitä paremmin hän tuntee ympärilläsi, sitä enemmän hän haluaa olla kanssasi (tai tekstiä sinä).

Haasta myös hänet. Jos hän pyytää sinua sanomaan kyllä, sillä ehdolla, että hän käyttäytyy itsestään tai näyttää sinulle hyvää aikaa. Hänen mielestään hänen on todella tehtävä työtä. Katsotaanpa sitten: hän tekee. Et halua antaa päiväkirjaa jollekulle, joka peittää sinut tai kohtelee sinua huonosti. Varmista, että se tulee kokonaan flirttailevaksi pikemminkin kuin voimakkaaksi!

Jos hän sanoo "Joten, haluan todella nähdä uuden Bond-elokuvan tänä iltana. Haluatko tulla kanssani ja tarttua ruokaan ennen elokuvaa? "Voit sanoa:" Se riippuu ... Jos viet minut oikeaan viileään paikkaan illalliselle ja lupasit tehdä minut nauramaan, tulen sinuun ... "tai" Se riippuu - näytätkö siltä yhtä hyvältä kuin Bond tänä iltana? "Sen pitäisi saada hänet mukauttamaan odotuksesi (ja suhteessa Bondiin useimmat miehet tuntevat olonsa hyvältä ...).

Kysy häneltä kysymyksiä, jotta keskustelut menisivät, mutta älä vain kysy kysymyksiä. Haasteet ovat hyviä, niin ovat vitsejä.

Yleisesti kun puhutaan murskaamisesta tai kenenkään muun asian puolesta, kääntäkää huijaukseksi jotain hyvää.

"Joo, tunnustan - olen romanttisen komedian suusta. Katsokaa sitä bonuksena - tiedän täysin, kuinka vältytään kaikista elämänruiskeista. Tiedän heidät sydämellisesti: p "

"Niin, koko nörtti. Rakastan matematiikkaa. Mutta älykkäät ihmiset ovat parempia kissereita geeky-tilastojen mukaan, joten minä voitan. Olen vain kuuma;) "

"Anteeksi, että perheeni oli OTT tänä iltana. He ovat hulluja. Hyvä on, he opettivat minulle, miten käsitellä minkäänlaista hämmennystä. Minulla ei ole mitään pelkoa tehdä hölmöstä itsestäni! ;)”

"Minulla on lukihäiriö, joten joskus olen pahempi, että oikeinkirjoitus. Ylöspäin, viestini ovat yleensä hilpeitä, koska se �� Plus luova geniat ovat dysleksi ... tilastot ovat minun kannatukseni! "

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

1 + 5 =