Kaksoset mies rakastunut

suuriGemini Man. Mies, joka tuntuu olevan puolueen elämä, mies, jonka kaikki näyttävät välittömästi painostavan siihen hetkeen, kun hän tulee huoneeseen. Onko hänen vastustamaton viehätyksensä? Onko hänen mielettömän mielensä ylivuoto kiehtovilla ideoilla? Vai onko se älykäs mies, jolla on aina jotain mielenkiintoista puhua ja rakastaa joka toinen sekunti keskusteluun yrityksen kanssa? Olisit yllättynyt oppi hattu se on oikeastaan ​​kaikki kolme, koska Gemini mies on viehättävä, komea yksilö, joka on aina mukana älyllisessä keskustelussa hänen ikäisensä kanssa.

suuri-2

Nainen tyyppi Gemini tarvitsee

Gemini-mies on uskomattoman korkeat vaatimukset, eikä vain tyydy kenellekään.

Hän ei etsi naista, joka on vain iho syvä. Hän tarvitsee kiihottavaa keskustelua - ei, hän haluaa sitä. Hän ei ole innoissaan puhua kauniille naiselle, jolla ei ole mitään sanottavaa. Hän haluaa naiselle, että hän voi istua alas ja jutella tuntikausia, puhumalla kaikesta maailmasta ja keskustelemalla hyvistä ja huonoista puolista. Hän tarvitsee älykkään naisen, joka voi pysyä hänen kanssaan, ja nainen, joka pystyy seisomaan hänet sosiaalisessa tilanteessa ja tuntuu täysin mukavalta. Koska Gemini-mies pyrkii helposti tylsistyä, hyppäämällä kumppanista kumppaniin, hän tarvitsee syvän naisen, jolla on paljon sanottavaa ja joka haluaa kokeilla uusia asioita (sisään ja ulos makuuhuoneesta).

suuri-3

Gemini suhteessa

Hän on uskomattoman flirttaileva ja rakastaa olla sosiaalisten tilanteiden huomion keskipiste. Itse asiassa ei ole harvinaista löytää kavereita, jotka flirttailevat yhdestä tytöstä seuraavaan. Ja siksi on vaikeaa, että Gemini löytää naisen, jota hän haluaa asettua. Jopa kun hän löytää joku, joka peeks kiinnostuksensa, on äärimmäisen vaikea kaveri mies rakastua. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että tämä merkki on vaikea tunteillaan ja luottaa logiikkaan ennen kaikkea, joten hän ajaa mieltään ympyröissä yrittäen taistella rakkauden tunnetta vastaan.

Tämä ei tarkoita sitä, että kavereiden juontuminen on ajanhukkaa. Itse asiassa naiset, jotka päivämäärä Gemini mies huomaa, että suhde on melko helppoa, ja Gemini mies harvoin tuo esiin argumentteja. Jopa silloin, kun argumentti syntyy, hän voi työskennellä asioita rauhallisella ja viileällä asialla ilman mullistusta - mikä on selvä plus.

Hän on hauska ja rohkea rakastaja ja poikkeukselliset, out-of-the-blue romanttiset eleet yllättää hänen lady. Sanot näin, älä odota samaa ääliä ja rumpua Gemini-poikaystävästä. Hän herättää mieltäsi keskusteluun ja sitten yllättää sinut romanttisella eleellä (luultavasti) toisin kuin mitä olet nähnyt aiemmin. Älä kuitenkaan lue liian pitkälle näitä romanttisia eleitä, sillä rohkeus ja jännitys ovat vain osa Gemini-luontoa ja jotain hän tekee usein.

Tämä saattaa jättää sinut ajattelemaan, että Gemini-mies on altis huijaukselle. Kuitenkin, kun kaveri mies löytää naisen ja tulee suhde, hän on täysin luotettava ja trustable suhteessa. Hän keskittyy valitsemaansa naiseen ja ei pelkää ilmoittaa sinulle, onko suhteessa ongelma, jolloin hän yrittää ratkaista ongelman tai lähteä ennen kuin se kuumenee.

Kaksoset Bed

Jos on varmasti yksi asia, Gemini-mies on poikkeuksellinen rakastaja arkkien välissä. Hän tarkastelee seksikkäisiä kohtaamisia, kuten hauska seikkailu, aina valmis kokeilemaan uusia asioita, olipa kyseessä uusi asema tai uusi lelu. Hän ei tyydy tyypilliseen rakkauden tekemiseen ja haluaisi pikemminkin keksimään uusia ja kiehtovia ideoita herättämään itsensä ja kumppaninsa. Sanotaan, että Gemini-mies ei ole itsekkäin pienintäkään ja kiinnittää erityistä huomiota siihen, mikä hänen kumppaninsa nauttii. Hän pysähtyy olemalla varmistaakseen, että hänen naisensa on tyytyväinen loppuun.

Paras tapa kääntää Gemini-mies on hänen mielensä kautta. Hän ei saa innoissaan uutta silkkistä pikkuhousua eikä huolehdi seksikkäistä nauhatuurista. Hän olisi paljon mietteliytyneenä likaista puhetta tai seksuaalista mielessä pelejä, jotka herättävät häntä. Kun hän on päällä, ei todellakaan kerro, mitä Gemini mies tulee esiin. Tiedä vain, että olet yksi jännittävä ilta, jota et pian unohda.

suuri-1

Gemini Manin negatiivinen puoli

Hänen mielensä on niin älykäs ja aina hypätä yhdestä ideasta toiseen, mikä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Gemini-mies kyllästyy helposti. Tämä voi olla valtava ongelma, varsinkin kun on kyse suhteista, sillä kyllästynyt mies ei pysy pitkään (olipa hän hänen työnsä tai hänen naisensa). Tämä epäjohdonmukaisuus on varmasti Geminin tärkein haitta.

Gemini-miehen toinen kielteinen puoli on, että hän on äärimmäisen flirty ja hieman velttoinen. Tämä kaikki juurtuu takaisin hänen yliaktiiviseen mielensä, joka on kyllästynyt helposti. Hän haluaa käyttää hänen viehättään naisen ympärillä olevalle naiselle, mutta mies kyllästyy naiseen helposti ja nopeasti hypätä seuraavalle, jos hän ei stimuloida mieltään. Tämä voi tehdä Gemini-miehen näkyvän pinnalliseksi ja naiset saattavat merkitä hänet "pelaajaksi". (Mikä tietenkään ei ole koskaan hyvä asia, varsinkin suhteissa maailmaan).

yhteensopivuus

Kaksoset ja Oinas: Tämä pari on rakennettu kestämään. Molemmat teistä molemmat ovat älyllisiä mieliä, jotka kyllästyvät melko helposti. Kaksi teistä osaa piristää toisiaan (sekä makuuhuoneen sisällä että ulos) ja olla paljon jännitystä suhteellasi, sillä molemmat etsit jatkuvasti jännitystä ja seikkailuja.

Gemini ja Leo: Sinulla on harmoninen suhde, joka toimii kauniisti. Suhteellasi on varmasti paljon hauskoja hetkiä, kun molemmat olet valmis seuraavaan seikkailuun elämässä!

Kaksoset ja vesimies: Olette molemmat ajattelijoita, joten he voivat pitää toisiokuntansa - etenkin viestinnässä. Tämä stimulointi varmistaa, ettei kumpikaan sinua kyllästy, ja te syötte toisiamme loistavasti. Jännittävien keskustelujen lisäksi Gemini ja Aquarius keksivät uusia ja hauskoja ideoita pitääkseen suhdetta vahvana.

Kaksoset mies pähkinänkuoressa

Se voi tuntua vaikealta tehtäväksi tarttua Geminiin. He ovat äärimmäisen flirttailevia, viehättävää ja älyllisiä, eivätkä näytä haluavan liittyä. Kuitenkin, aivan kuten kukaan muu, Gemini etsii täydellistä naista ja haluaa laskea lopulta. Hän tarvitsee vain mielenkiintoisen ja mielenkiintoisen naisen, joka voi pitää kiinnostuksensa. Hänen täytyy pystyä pitämään yllä älyllisiä keskustelujaan, eikä hän voi olla ujo makuuhuoneessa. Hänen pitäisi myös olla valmis ottamaan yliluonnolliset romanttiset eleitään ja samalla antamaan Gemini-miehelle runsaasti tilaa ja vapautta suhteessa.

Kuvahinta: Andie, ToInfinity & Beyond, Nataly Linnick, Emina Kartalova.

Leave A Comment

82 − 72 =