En ole kiinnostunut poikaystäväni enää. Mitä minun pitäisi tehdä? | progressivenewsdaily.info

En ole kiinnostunut poikaystäväni enää. Mitä minun pitäisi tehdä?

Oletetaan, että olet ollut tämän kaverin kanssa melko pitkään. Kaikki käy GREAT, mutta sinusta ei ole enää houkuttelevaa. Oletko miettinyt, onko suhde vielä sen arvoista enää! No, minun täytyy kertoa teille: ihmiset ovat monimutkaisia ​​olentoja, ja rakkautemme ja nähtävyydet voivat muuttua kytkimellä. Aiomme jakaa joitain syitä, joiden vuoksi olette menettäneet vetovoimaa, miten tuntuu pidemmältä houkuttelevalta ja mitä sinun pitäisi tehdä sen suhteen.

3d15a7d2cb2dad4d487d29baf40c2e34

Syyt, joita olet hukkunut

 1. Ihmisluonto

Alussa olet todennäköisesti löytänyt hänet erittäin houkuttelevalta; sekä hänen ulkoasunsa että persoonallisuutensa viettivät sinua. Heck, hän luultavasti olisi voinut käyttää roskapussia ja olet silti sitä mieltä, että hän oli kaupungin näyttelijä. Mutta nyt? Ei niin paljon. Nyt et ole löytänyt itsesi houkuttelevaksi hänelle pienintäkään, saatat jopa löytää hänet ärsyttävältä tai karkealta. Mutta mistä syystä menetät vetovoiman? Se on asia - joskus ei ole mitään syytä. Joskus ihmisillä me yksinkertaisesti menettää kiinnostusta jollekin, jonka kerran olemme menettäneet hengityksemme. Se on ymmärrettävää, mutta se tapahtuu.

 1. Hän teki jotain kääntämään sinut pois

Kun olet jonkun kanssa jonkin aikaa, he alkavat avata hieman enemmän. Valitettavasti tämä voi merkitä yhteydenpitoa joidenkin ei-toivottujen ominaisuuksien kanssa. Saattaa olla jotain, mitä hän tekee tai jollain tavalla hän toimii, joka kokonaan kääntyy pois. Nähtyään tämän uuden laadun, olet menettänyt vetovoiman hänelle; se on jotain, jota et vain näe aiemmin. Ja se on okei, että se tarkoittaa vain sitä, että hän ei todennäköisesti ole sinua varten.

 1. Joku muu on kiinnostuksesi

Vihaa sanoa, mutta joskus me menettää vetovoiman henkilöä kohtaan, kun joku muu alkaa kiinnittää huomiomme. Saatat löytää itsesi mieluummin jonkun muu näyttää tai persoonallisuuden enemmän kuin henkilö olet kanssa, jolloin poikaystäväsi vähemmän toivottavaa. Jälleen kerran tämä on vain ihmisen luonto ja elämä, eikä sitä voida selittää. Rakkaus on rakastumassa samaan henkilöön yhä uudestaan ​​ja jos et voi tehdä niin, on aika siirtyä eteenpäin.

5c452e8fe3b41da6d03285338b8aadf0

Miten tuntuu menettämästä vetovoimaa

 1. Hän häiritsee sinua

Joten äkkiä, poikaystäväsi ärsyttää sinua. Et osaa päästä läpi täydellistä keskustelua ilman, että hän sanoo tai tekee jotain, mikä tekee halusta kynsiä kynsiä liitutaululla. Asiat, joita hän aikoi sanoa, olivat hauskoja tai söpöjä, ovat nyt vain tasainen ärsyttäviä. Haluat vain, että hän on hiljaa, koska toinen hän avaa suunsa, sinä ärsytät heti.

 1. Se on Chore olla hänen ympärillään

Hän pyytää sinua päivämääränä, ja kaikki, mitä haluat sanoa, on 'ei'. Mutta…. Et ole nähnyt häntä lähes 2 viikkoa, koska olet välttänyt häntä, joten sinun pitäisi luultavasti rikkoa ja nähdä vain poikaystäväsi. Mutta tämä tuntuu kovaa, ja sinä melkein vihata sitä. Joo, olet varmasti menettänyt vetovoimaa tässä vaiheessa.

 1. Et halua saada fyysistä

Kun olet kiinnostunut jollekulle, johon haluat koskettaa. Haluat heidän halailunsa, heidän suudelmansa, kaiken. Sinä kaipaat sitä. Toisaalta, jos olet menettänyt vetovoimaa jollekulle, heidän kätensä koskettaa sinut törmäämään. Et todellakaan halua päästä liian lähelle, ja ajatus olla sisäänrakennettu välilehtien välillä kuulostaa 30 minuuttia helvetistä.

 1. Tarkista muut miehet

Jos löydät itsesi "vaeltava silmä", niin olet menettänyt kiinnostuksensa poikaystäväsi. Tarkoitan, miksi muuten tarkkailisit muita kavereita, jos tuntisit olevasi hämmästyttävin ihminen, joka odottaa sinua kotona?

74a165cf937a4c58be9a3488b58712b1

 1. Älä menetä häntä

Kuten sanoin aiemmin: et ole nähnyt häntä jonkin aikaa. Ja olemaan täysin rehellinen, älä unohda häntä lainkaan. Jos olisit houkutellut hänelle ja rakastunut häneen, sinun olisi ilmeisesti halunnut nähdä hänet. Mutta kaikki, mitä todella haluat, on jäädä kotiin tai mennä tekemään oma asia ja et todellakaan välitä, kun todella katsot häntä uudelleen.

 1. Sinä kiistelet paljon

Parit väittävät; tämä on juuri tapa, jolla suhteet toimivat. Täysin luonnollinen ja täysin normaali, eikö? No, ei silloin, kun et voi edes mennä 10 minuuttia ilman, että jotain väittää. Ei vain, että hyvin epäterveellinen molemmille, mutta se on varma merkki, jota et enää ole kiinnostunut.

 1. Olet kaveri tyttöystävänne suhteesta

Jos sinulla on hyvä suhde ihmisiisi, ei ole mitään syytä tai tilaa, jotta voit olla kateellinen muihin suhteisiin. Kuitenkin, jos löydät itsellesi kaipaavan tyttöystävänne suhdetta, se on iso asia. Se on punainen lippu, että nykyisessä tilanteessa on jotain hyvin väärin ja sinun pitäisi todennäköisesti liikkua.

e4a3d70f8bf35c4c1654ca3e8e4ff89f

Mitä sinun pitäisi tehdä?

 1. Puhu hänelle

Viestintä on KEY suhteessa - tiedät sen ja tiedän sen. Keskustele ystäväsi ongelmallesi. Kerro hänelle tarkalleen, miltä tuntuu ja yrittää löytää ratkaisu, jos tämä on suhde, johon sinä todella haluat sijoittaa. Se voi vahingoittaa häntä, mutta joskus totuus sattuu. Ja tiedätkö mitä? Joskus suhteiden on mentävä suuri, loukkaava kamppailu tulemaan vahvempi kuin ennen. Sanot näin, olkaa rehellisiä poikaystäväsi kanssa ja luo suunnitelma siitä, että asiat toimivat.

 1. Kokeile ja herättäkää liekki

Jos olet menettänyt vetovoimasi poikaystävälle, kaikki se voi kestää jonkin verran hiljentyä. Jos tuntuu, että liekki kuolee, on aika kipata sen takaisin ylös! Yksi hieno tapa tehdä tämä on lomaa yhdessä. Sen ei tarvitse olla erittäin pitkä matka - päästä vain ihmisenne, vain kaksi, muutaman tunnin tai jopa yön yli. Vietä aikaa pois muilta ja keskity vain sinuun ja kumppaniisi. Mene ulos illalliselle, tee jotain hauskaa yhdessä ja avaa viestintä. Yöllä yritä myös kääntää asioita makuuhuoneeseen. Kokeile jotain uutta ja hae vain toistenne kanssa. Sinun tarvitsee vain olla hetki yksin miehesi kanssa muistaa, miksi rakastit häntä niin kalliisti ja löysin hänet niin houkuttelevalta alussa. Sinulla ei ole aavistustakaan taikaa yhdestä kerrasta, ja jos olet suhteet puuttunut romantiikkaa ja hauskaa, niin tämä voisi olla helppo korjata ongelmasi.

 1. Take Some Time Apart

"Poissaolo tekee sydämestä piristyvän"; ja se on totta. Kaksi teistä voi yksinkertaisesti vain tarvita jonkin aikaa toisistaan ​​pohtimaan tilannetta. Tauon jälkeen, jos sinusta tuntuu todella haluavasi olla hänen kanssaan ja häviät hänet, niin suhde voi tehdä hienon käännöksen paremmaksi. Toisaalta, kun kestät jonkin aikaa itsellesi, saatat löytää, että olet todella menettänyt kaiken kiintymyksen hänelle ja on aika siirtyä eteenpäin. Ainoa aika on ehdottoman tärkeä ja aikaa vievän aikaa voi olla hieno FIX ongelmaan, usko tai älä!

 1. Erota

Tämä on viimeinen tulos. Mitään hyvää suhdetta ei pitäisi rikkoa, mutta jos ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa, voit päättää sen lopettamisen. Mutta muistan - älä vain päätä aamulla avainasi ja sulje suhde hyväksi. Kuten sanoin aiemmin, yritä puhua hänelle. Tee kaikki mitä voit (jos haluat!) Herättämään liekin ja rakastumaan uudestaan. Jos tämä ei toimi, kokeile lyhyt tauko. Kestää jonkin aikaa ajatella, mitä todella haluat pois suhdetta ja jos on mitään mahdollisuutta palata rakastumaan häntä ja löytää hänet houkutteleva jälleen kerran. Jos mikään ei toimi ja olet ehdottomasti sitä mieltä, että olisit onnellisempi yksittäinen tai toisen ihmisen kanssa (lopulta), sinun on lopetettava se. Ei ole mitään tarvetta pitää kiinni suhteesta jollekulle, johon et ole kiinnostunut. Tulee vain tuhlaamaan hänen ja sinun aikasi ja tunteitasi jotain, joka ei yksinkertaisesti tule toimimaan.

Rakkaus on vaikeaa, eikö olekin? Muista, ettet tunne pahaa, jos putoat vetosi puolestasi. Nämä asiat tapahtuvat vain. Se voi merkitä vain sitä, että sinun täytyy rekindleä romantiikkaa tai se voi tarkoittaa, että sinun on lopetettava suhde ja löydettävä joku, joka ottaa jatkuvasti hengityksenne pois loppuun asti. Se on vaikea ongelma, mutta toivottavasti voimme auttaa! Oletko koskaan löytänyt itsesi tässä tilanteessa? Kuinka se päättyi? Kuulkaa tarinat alla!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − 17 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map