Ei-Contact-sääntö ja miten se toimii | progressivenewsdaily.info

Ei-Contact-sääntö ja miten se toimii

NC1

Tiedät tavallisen hajoamiskuvion, itket, kirjoitat hänet, pyydä häntä tulemaan takaisin ja kerro hänelle tunteitasi uudestaan ​​ja uudestaan. Tiedät vain, että kun hän näkee kuinka paljon rakastat häntä, hän tulee ympäriinsä. Jos hän ymmärtää omistautumisenne, hän on sinun jälleen oikein? Väärä. Naiset, teemme hajotustanssin kaikki väärin. Olemme kaikki tehneet kerjäämää yhdellä kertaa, mutta se on pahin asia, jota voit tehdä tilanteessa. Jos toivottavasti saat ex takaisin, sinulla on paremmat mahdollisuudet ei-yhteyttä sääntö. Ei-yhteyttä koskeva sääntö toimii paljon paremmin ja tekee sinusta näyttävän paremmalta lopulta riippumatta lopputuloksesta.

Mikä on Ei-Contact-sääntö?

Ei-yhteyttä koskeva sääntö on aivan kuten se kuulostaa. Ei yhteyttä vähintään 30 päivää. Tämä tarkoittaa, ettei tekstiä, ei sähköposteja, ei puheluja, ei tapaturmia, ei mitään. Tähän sääntöön ei ole poikkeuksia. Jos rikkoisit sääntöä ja lähetät pikakahva-tekstiviestin, olet rikkonut ei-yhteyttä sääntö ja se tulee tyhjäksi. Paras mahdollisuudet saada ex takaisin, sinulla ei ole mitään yhteyttä missään! Tämä sisältää tarkistamisen hänen sosiaalisen median tileissään. Juuri siksi, ettet ole oikeasti puhuu hänen kanssaan, se ei tarkoita sitä, että hänen jatkuva tarkkailu ei ole vaarallista sinulle henkisesti. Poista tai estä se, jos et voi auttaa katsomaan sivustoja.

Joskus ei-yhteyttä sääntö ei ole vain mahdollista. On olemassa tilanteita, joissa exes ovat, että edellyttää yhteyttä. Jos tämä on mahdotonta, koska työskentelet yhdessä, sinulla on lapsia tai jollakin muulla syyllä, sinun on rajoitettava yhteyttä ehdottomasti, mikä on välttämätöntä eikä mitään muuta. Keskustele lapsista vain, jos näin on. Keskustele työssäsi ABOUT WORK: n kanssa vain, jos näin on. Riippumatta tilanteesta, puhu vain muuta kuin vaaditusta aiheesta. Älä edes kysy, miten he tekevät vain olla kohtelias. Et välitä. Olet siirtynyt, oikealle?

NC2

Jahti

Suhteesi alussa molempien oli työskenneltävä vaikuttamaan toisiinsa. Hän ajoi sinua ja sinä luultavasti myös hiihtänyt. Jossain matkan varrella useimmissa suhteissa, jahtaaminen pysähtyy. Hauska päättyy. Ihmiset eivät enää yritä vaikuttaa toisiinsa ja mukavuus asetetaan sisään. Mukavuus ei välttämättä ole huono asia, mutta asiat voivat olla liian mukavia. Kun kumpikaan osapuoli ei enää yritä, suhde muuttuu hetkeksi todella nopeasti. Olipa mies myöntää sen, he rakastavat kaivamista. Siksi ei-kontaktiratkaisu on loistava. Se luo jälleen hyökkäysskenaariota. Miehet ymmärtävät, ettet aja heitä ja ihmettelevät, miksi. Nyt heidän on pakko sinut ohjata sinut. Uskokaa minua, yhdeksän kertaa kymmenestä, he ryhtyvät taas etsimään, jos näytät, ettet ole millään tavoin etsimässä heitä.

 

Haluamme mitä emme voi

Jokaisella ihmisellä on vähän tätä itseään. Me kaikki haluamme mitä emme voi. Jos hän on jatkuvasti yhteydessä häneen, hän tietää, että hän voi saada sinut sydämeen. Tee hänet muusta. Kun hän ei ota yhteyttä, hän tekee hänelle ajatuksen, että hän ei voi olla sinua. Sitten hän haluaa enemmän sinua. Ymmärrän, että tämä tuntuu iso peli. Se ei ole. Se on luonnollinen tapa, jolla suhteet toimivat. Liian saatavilla on valtava irrottaminen kenellekään, miehille tai naisille. Se on epätoivoinen ja kukaan ei halua epätoivoisesti merkittävää muuta. Sinun täytyy saada hänet ajattelemaan, ettet ole hänen saatavillaan joka minuutti joka päivä. Sinulla on elämä ja hän voi olla tai ei. Houkuttele hänet miettimään, miksi hän ei voi enää olla. Tee hänelle pitkä aika, koska se näyttää, että ei enää voi

Ei-yhteyden aikana

Kun suhde, jossa sinulla oli aina mahdollisuus ottaa yhteyttä rakkauteen, on vaikea mennä ehdottomasti kosketuksiin, varsinkin jos sydämesi vahingoittaa. Suhteessa olet enemmän tai vähemmän riippuvainen kosketuksesta, kosketuksesta ja rakkaudesta. Rikkoutumisen jälkeen voit käydä läpi jonkinlaiset nostot. Sinun on löydettävä jotain mielenkiinnon kohteeksi sen sijaan, että annettaisiin, että nostot syövät sinut elävänä. Kokeile näitä asioita ei-kontaktinjärjestyksen aikana, jotta menestys olisi parempi.

1. Parempi itsesi

Liity kuntosalille, ota joitain luokkia, käy ostoksilla, työskentele huonoja tapoja lopettamalla jne. Ota uusi harrastus tai oppia uusi lahjakkuus. Mitä ikinä teet, vain paremmin itsesi jollain tavalla. Jos ex tietää, että parannat itseäsi, hän ihmettelee, miksi et kuole masennuksesta hänen päällään. "Ehkä hän ei ollut niin rakastunut minuun kuin ajattelin?" Hän pyrkii yrittämään sinua pudottamaan uudestaan.

2. Hauskaa!

Siirry jokaiseen puolueeseen, johon sinut on kutsuttu. Vietä aikaa klubissa (mutta älä humalaa tekstiä siellä!). Säilytä ystävien kanssa, jotka olet laiminlyönyt suhteestasi. Ehkä edes mennä lomalle. Onko niin hauskaa kuin mahdollista ja lähetä nämä kuvat kaikkialla näyttämään ex kuinka paljon hauskaa olet yksittäinen. Ei vain ihmetellä, kun aloitit hauskanpitoa ilman häntä, mutta hänellä on myös paljon hauskaa kuin sinulla on. Lopuksi hän ihmettelee, miksi hän ei koskaan nähnyt sinua tämän hauskan puolen.

3. Päivämäärä

On olemassa paljon asiantuntijoita, jotka sanovat, että dating liian aikaisin on resepti tuhoa varten. Olemme eri mieltä. Emme aio sanoa, että sinun on rakastettava ja matkustettava uuteen kaveriin viikon kuluttua hajoamisen jälkeen, mutta käytä joitain kevyitä päivämääriä. On todennäköistä, että teidän ex kuulee siitä ja ihmettelevät, miten olet muuttanut niin nopeasti. Tämä menee takaisin kisaan ja se osuu kilpailulajeihin, joita kaikilla miehillä on.

4. Katsokaa parasta

Ilmeisesti haluat rentoutua pyjamassasi ja paljastaa surullisuutesi koko päivän ilman yhtä suua kuin suihkussa. Rikkoutumiset ovat hyvin vaikeita. Se on ymmärrettävää. Älä tee sitä. Vaikka aiot pysyä kotona koko päivän, nouskaa ylös, suihketa ja katsoa parasta. Se tekee sinusta tuntemaan paremmin itsestäsi, näkevätkö sinut joku.

5. Pidä varattu

Täytä kalenteri niin kiireinen, että ei ole aikaa ottaa yhteyttä ex vaikka haluat. Ottaisitko enemmän työaikoja tai otat toisen työpaikan, etsi vain jotain, joka pitää sinut kiireisenä. Kiireinen mieli ei ole vaeltava mieli. Älä anna mielesi vaeltaa ottamaan yhteyttä häneen. Teeskennät, että olet liian kiireinen löytää päivän aikaa puhua hänelle. Olet erittäin vaatimaton loppujen lopuksi.

 

Laukaisi matkan varrella

 Kukaan meistä ei ole täydellinen, ja se on kunnossa, jos matkustat. Ihannetapauksessa et halua epäonnistua tämän parhaan tuloksen saavuttamiseksi, mutta kaikki ei katoa, jos katkaiset yhteydenestosäännön. Ainoa ongelma on, että sinun on aloitettava kaikkialla, jotta se toimisi oikein. Tarvitset vähintään 30 päivää yhteyttä, jotta tämä ei toimisi. Kun otat yhteyttä häneen, näytät hänelle, ettei hänen tarvitse enää ajaa. Hän sai sinut helposti? Aloita ensimmäisenä päivänä ja hän ihmettelee, mitä tapahtui. Hän voisi hetken mielestäni saada sinut takaisin, mutta sitten sekoittaa hänet menemällä uudelleen.

NC4

Mieli muuttui

Monta kertaa ei-yhteyttä sääntö, nainen ymmärtää, että hän ei todellakaan halua häntä takaisin, kun kaikki. 30 päivän päästä selkeys tulee. Ruusunväriset lasit tulevat ulos ja yhtäkkiä asiat eivät näytä yhtä hyvältä kuin kerran. Tämä on suurenmoista! Älä ajattele tätä huonoa asiaa ollenkaan. Olet eri henkilö kuin sinä aikana suhde ja hajoamisen aikana. Siirry eteenpäin ja jatka eteenpäin samalla tavoin kuin ei-kontaktiaikaa. Muista kertoa hänelle, miltä tuntuu, vaikka et halua merkkijonoa, kun et ole aikonut palata hänelle. Myös seuraavassa suhteessasi yritä tehdä samoja virheitä, jotka tehtiin tässä ja käytä 30 päivän kosketusnäyttöä aina, kun hajoaminen tapahtuu.

NC3

Mitä jos se ei toimi??

 Riippuen suhteesta, osapuolista ja siitä, miksi break-up tapahtui, ei-yhteyttä sääntö ei ehkä toimi. Kun kaikki on sanottu ja tehty, ehkä toinen tai molemmat ymmärrät, että suhde ei olekaan hyvä asenne. Hyväksy, ettei se ole tarkoitus olla ja liikkua. Jatka yhteydenpitoa niin kauan kuin sinun on siirryttävä täysin sydämeesi. Suhteet päättyy ja uudet alkavat. Uuden taidon, uuden itsensä ja uuden luottamuksen ansiosta sen ei pidä kestää kauan ennen kuin uusi suhde syntyy. Sillä välin nauti vapaudesta! Hauskaa ja olla itsekkäitä. Tee, mitä haluat tehdä, kun haluat tehdä sen ja jonka kanssa haluat tehdä sen.

Mitä ikinä teet, älä kiirehdi vakavasta suhteesta vain siksi, ettet halua enää olla yksin. Tämä ei koskaan tee niin kuin luulette sen olevan. Tämä on varma tapa tulla tässä samassa, katkonaisessa asennossa uudelleen. Sen sijaan viattomasti päivität erilaisia ​​kaverit. Pidä se kevyesti. Saat parempaa selkeyttä siitä, mitä todella etsit miestä ja mitä tarvitset suhteesta. Pidä myös yllä luottamusta ja itsenäisyyttä. Kukaan ei halua suhdetta, jossa hänen tytönsä riippuu yksinomaan hänestä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 − 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map