Do Guys Like Skinny Girls?

Medialla on vaikea saada realistista kehonkuvaa. Kun käynnistät television, näet satoja mahdottoman ohuita, kauniita naisia. Niin monien laiha tyttöjen mainoksia, se voi tuntua vain ohut tytöt saada päivämäärän. Maailman kuumin naisten listat eivät auta asiaa. Pohjimmiltaan kaikki luettelossa olevat naiset ovat keskimääräistä kevyempää tai alipainotettuja.

Joissakin tapauksissa tämä tilanne on alkanut muuttua. Jotkut muotinäytökset vaativat nyt, että malleilla on oltava vähintään BMI alipainotettujen malleja alalle ja antaa tytöille paremmat roolimallit. Miesten kohdalla tilanne ei ole niin selkeä. Yhteiskunnan kauneuden kuva voi muuttua, mutta kullakin on omat ainutlaatuiset edut. Yksi kaveri voi olla houkutteleva miellyttävästi pulleille naisille, ja toinen kaveri saattaa haluta wispy gal olla hänen päivämäärä. Kysymys on edelleen: kaverit kuten laiha tytöt?

Do Guys Like Skinny Girls?

Do Guys Like Skinny Girls?

Ennen kuin sukellamme kanireiän, keskustellaan siitä, mitä vastaus ei voi kattaa. Se ei pysty määrittämään, onko yksittäinen kaveri tykkää laiha tytöt, paksut tytöt tai pullea tytöt. Se voi vain kattaa yleistiedot. Lähes puolet maailman väestöstä koostuu miehistä, ja vaihtelu on huomattava. Lisäksi kauneuden käsite vaihtelee eri kulttuurien ja paikkojen välillä. Vaikka yksi kulttuuri voi ihailla kaarevia lukuja, toinen kulttuuri saattaa haluta mahdottomasti ohuita tyttöjä. Jos olet murskaamalla jotain eri kulttuuria, heillä voi olla ainutlaatuinen kauneuden käsitys.

Tutkimuksessa tehtiin vertailu, miten naiset ja miehet näkevät houkuttelevuuden. Heillä oli miehiä ja naisia ​​katsomaan samoja kuvia satunnaisista naisista. Miehet ja naiset arvioivat kuvia houkuttelevuuden mukaan. Tutkimuksessa havaittiin, että miehet tyypillisesti ajattelivat, että kuvat, jotka olivat 10-15 kiloa raskaampia, olivat houkuttelevampia. Pohjimmiltaan naiset ajattelivat, että heidän oli oltava 10-15 kiloa kevyempiä, jotta heillä olisi sama houkuttelevuus. Todellisuudessa miehet halusivat naisia, jotka näyttivät todellisemmilta ja terveiltä.

Do Guys Like Skinny Girls?

Pitäisikö sinun mennä ruokavalioon?

Aluksi tutkimukset ja kaikki muu ovat vain yleistymisiä. Jopa näiden yleistymisten joukossa on jonkin verran tilaa muutokselle. Onko laiha merkitse rautateitse ohutta tyttöä, jolla ei ole rintakehää, päitä tai reisiä puhumasta? Tai onko ihanteellinen muoto ohut mukana joitakin houkutteleva käyrät? Kaikki riippuu kaverista.

Keskimääräinen kaveri ei halua tyttöä, joka näyttää tikulta. Vaikka miehet haluavat laiha tyttö, he haluavat, että hänellä on vielä joitain käyrät. Todennäköisesti haluamasi kaveri haluaa tytön, joka painaa hieman enemmän kuin odotit.

Do Guys Like Skinny Girls?

Sinun pitäisi ajatella huolellisesti, ennen kuin aloitat ruokavalion. Yksi ensimmäisistä ongelmista on oletus, että mittakaavassa oleva numero merkitsee jotain. Jos työskentelet säännöllisesti ja sinulla on enemmän lihaksia, sinulla voi olla suurempi paino kuin joku, joka ei toimi. Et välttämättä tarvitse menettää painoa, koska sinulla on jo hiljainen, hoikka hahmo, jota kaverit haluavat.

Jos aiot ruokavaliota, aloita katsomalla ruumiinpainoprosenttia. Kauan sitten olen työskennellyt tytön kanssa, joka oli 110 kiloa. Hän oli suhteellisen lyhyt, mutta hän näytti terveeltä painostaan. Kuten monet tytöt, hän päätti, että hänen tarvitsee aloittaa työskentely ja terveellisempi elämäntapa. Kun hän ajoitti ensimmäisen istuntonsa fyysisen kouluttajan kanssa, he kertoivat hänelle, että hän oli liikalihava. Hän oli järkyttynyt ja vietti koko päivän harvoin siitä. Vaikka hän ei näyttänyt lihavalta, hän oli. Hän ei koskaan koskaan kehittänyt ja oli vain kehon rasvaa. Lopulta hän aloitti työskentelyn kuntoilijan kanssa ja alkoi saada lihasmassaa. Tämän vuoksi hänen painonsa nousivat hieman, mutta hänen ruumiinsa laski. Vaikka hän painoi hieman enemmän, häntä ei enää luokiteltiin liikalihaksi.

Jos aiot laihtua ja saada muodon, keskitytään rasvan rasvan menettämiseen. Sinun perimmäinen tavoite on näyttää hyvältä, joten numerolla asteikolla ei todellakaan ole väliä. Keskity pienempien housujen kokoon tai menettää kehon rasvaa. Ajattele kuinka hienoa tunnet, kun olet muodoltaan ja kuinka paljon nautit siitä, että sinulla on värillinen keho. Oikealla lähestymistavalla voit olla houkuttelevampi itsellesi ja ympärillä oleville ihmisille.

Do Guys Like Skinny Girls?

Enemmän kuin painoarvoa

Ovatko tyypit mieluummin miellyttävämpiä kuvia? Joo. Onko tämä ainoa asia, joka on tärkeätä? En aio kertoa teille, että vain persoonallisuus on tärkeä asia. Loppujen lopuksi kaveri joutuu yleensä houkuttelemaan sinua ennen kuin hän katsoo sinut potentiaalisena kumppanina ja saa tietää persoonallisuuttasi. Jopa silloin, kun tämä otetaan huomioon, on tärkeää harkita enemmän kuin vain ohutta.

Do Guys Like Skinny Girls?

Näyttösi kattaa kasvosi, silmäsi, lukuasi ja enemmän kuin painosi. Jotkut kaverit kuten brunetteja. Muut kaverit, kuten eksoottiset ulkonäkö tai kapeat lonkat. Painosi on vain yksi osa suurempaa kuvaa siitä, kuka olet ja miltä näytät. Ja kuten edellä mainittiin, se ei ole edes tärkeä tekijä. On paljon parempi, että olet muodoltaan ja terveelliseltä kuin pienellä numerolla asteikolla. Jotta voit etsiä parasta, sinulla on oltava oikea lihasmassa ja terve kehon rasvaprosentti.

Pojat yleensä eivät halua sellaista, joka näyttää anoreksia. He haluavat jonkun, jolla on joitakin käyrät oikeilla paikoilla ja joka näyttää houkuttelevalta. Painosi on vain pieni osa suurempaa kuvaa siitä, kuka olet.

Do Guys Like Skinny Girls?

Saavuta lihaa ja lisää luottamusta

Työn tekeminen on hämmästyttävää tuottaa endorfiineja, jotka tekevät sinusta tuntuu onnellisemmalta. Plus, kilo lihasten palaa noin 40-100 kaloria päivässä tekemättä mitään ja kiloa rasvaa palaa vähemmän kuin 5 kaloria. Jos haluat polttaa kaloreita ilman edes yrittää, sinun täytyy saada lihaksia.

Monet naiset kieltäytyvät lihasten saamisesta, koska ne painavat enemmän kuin rasvaa ja koska he eivät halua näyttää liian lihaksilta. Älä murehdi kumpaakaan näistä asioista. Jos painat hieman enemmän, koska sinulla on enemmän lihaksia, sillä ei ole väliä, koska näytät paremmalta, paremmasta terveydestä ja houkuttelevammasta kuvasta. Ellei harjoittelu ole olympiakomitea, olet todennäköisesti liian lihaksikas, ei väliä kuinka paljon työskentelet. Naisilla on luonnollisesti alhaisempi testosteronitaso kuin miehet, joten sinun olisi äärimmäisen vaikea saada liikaa lihaksia.

Meidän paino-pakkomielle kulttuurissa on helppo unohtaa, että paino on vain yksi osa isompaa kuvaa. Jotkut kaverit kuten laiha tyttöjä, mutta useimmat miehet haluavat mieluummin jonkun, joka näyttää houkuttelevalta ja terveeltä. Jos olet luonnollisesti laiha ja näytät kiitoradan mallilta, se on täysin hieno. Jos et ole luonnollisesti laiha, älä huoli siitä. Sinun ei tarvitse näyttää kiitotien mallilta saadakseen täydellistä kaveria - jopa kiitotien mallit eivät näytä olevan ohuita tai kauniita normaalissa elämässä. Sen sijaan keskitytään terveelliseen, onnelliseen elämäntapaan.

Leave A Comment

− 1 = 1