Dating Meksikon miehet

Kulttuuriperinteitä, tapoja ja rooleja sovelletaan ulkomailla tai kotona. Olipa kyseessä Meksikossa tai tapaat Meksikon miehiä omassa maassasi, on tärkeää ymmärtää, että kulttuuriset normit, jotka hän on kasvanut, voivat pysyä hänen tulisessa veressä. Vaikka on tärkeää muistaa, että stereotypiat ovat usein virheellisiä, on kaksin verroin tärkeää, että olet valmis siihen, mitä saatat kokea. Saattaa olla hyödyllistä saada ymmärrys siitä, mitä odottaa, ennen kuin aloitat meksikolaisen miestä.

Meksikon-miehet

Meksikon sukupuoliroolit

Macho-mies ja machismo-kulttuurin vaikutus voivat olla ilmeisiä, varsinkin jos tapaat miehen, joka kasvoi Meksikossa. Meksikon muissa maissa asuvilla miehillä saattaa olla karkeammat reunansa pehmennetty ulkopuolisten kulttuurivaikutusten vuoksi. On tärkeää huomata, että monet Meksikon miehet eivät ole tätä juurtuneita asenteita, vaikka monet heistä tekevät. Tämä kulttuurinen asenne saattaa olla selvempää uskonnollisempien tai konservatiivisempien miesten kanssa.

Meksikon miehet tuntevat olleensa palveluntarjoajia, leivän voittajia ja suojelijoita. Tämä voi aiheuttaa vakavien ja kiinteiden tunteiden toimintaa ja sanoja. Hallitseva on voimakkuus, ei väärinkäyttö, meksikolaiselle miehelle. Nämä tunteet koulutetaan syntymästä, kun Meksikon miehet kasvavat usein kotitalouksissa, joissa isä työskentelee kodin ulkopuolella ja äiti hoitaa lapsia ja taloa. Ei kuitenkaan ole harvinaista, että vaimo pitää kukkaroita. Tämä kulttuurinen ilmiö voi olla epätavallinen niille, jotka kasvatetaan kulttuureissa, joissa rahan valmistaja on rahan haltija.

Meksikon naiset

Naisten rooliin vaikuttaa nykyaikaisen feminismin paljon vähemmän vaikutteita. Lukuun ottamatta kotitalouksien talouden valvontaa, naiset sijoitetaan paljon perinteisempään rooliin. Naisten odotetaan hoitavan taloa, lapsia, ruokaa ja ostoksia. Stereotyyppisestä näkökulmasta hän on nöyryyttävää ja hyväksyy hänen kumppaninsa macho-taipumuksia. Hän on anteeksi hänen enemmän macho käyttäytymistä. Se sanoi, että moderni suhde kehittyy. On yleisempi nähdä yhtäläinen suhde kuin ennen.

On sanottava, että suhdetta ei pidä rajoittua näihin ennakkoluuloihin. Tee suhteesi omaksi. Älä anna kulttuuristen normien estää sinua luomasta haluamaasi suhdetta. Puhu kumppanin kanssa ja määritä, mitä voidaan antaa ja mitä on otettu. Kompromissi on avainasemassa, mutta et ehkä voi yrittää ensin yrittää.

Meksikon häät-1

Meksikon persoonallisuudet

Koska heidän mainettaan intohimo ja tulinen temperamentti, dating Meksikon miehet voivat olla jännittäviä ja mahdollisesti ylivoimainen. Perinteisten sukupuolirooleiden vuoksi miesten odotetaan olevan vakuuttavia käyttäytymisensä aggressiivisuuden kannalta. Vahva toveri on tärkeä ja mies-ego voi olla erittäin hauras asia. Odota mahdollisia vastakkainasi kumppanin ja muiden miespuolisten ystävien välillä. Ole tarkkaavainen hänen mahdollisista ei-hyväksyttävistä toimista kohti muita naisia. Vaikka uskolliset, meksikolaiset miehet tiedetään kerskaavansa sanoissaan ja toimissaan.

Huudahdus, viheltäminen ja huutaminen voivat olla yleisiä tapahtumia, varsinkin Meksikossa. Tämä voi olla merkki kauneuden arvostuksesta, mutta se saattaa olla häiritsevä niille, jotka elävät enemmän ahdistelevassa yhteiskunnassa. Nämä äänestykset eivät ole omiaan aiheuttamaan pelkoa vaan pikemminkin kiinnittämään huomiota siihen, että he ovat kiinnostuneita. Se sanoi, että saatat huomata, että miehet, jotka etsivät vakavasti suhdetta, toimivat paljon enemmän kunnioittavasti. Ne ovat usein erittäin fyysisiä, vaikkakaan ei välttämättä seksuaalisella tavalla. Kädet, suutelu, omaksuminen ja muut fyysisen vuorovaikutuksen muodot ovat yleisiä. Julkiset osoitukset kiintymyksestä ovat normaaleja ja saattavat aiheuttaa ongelmia sekarakenteisiin, joissa nainen ei ole kulttuurista, joka tukee julkisia näyttöjä. Viestintä on avainasemassa ja varmasti helpottaa monia huolenaiheita.

Uskollisuus on tärkeää Meksikon miehelle. Vakiintuneessa suhteessa useimpien Meksikon miesten ongelmana ei ole uskollinen loppuun saakka. He odottavat tämän vastineeksi. Saatat huomata, että mustasukkainen ja epäluuloinen käyttäytyminen voi johtua ystävällisestä keskustelusta teidän ja muiden miesten välillä.

Kaikkien kulttuurien miehet ja naiset voivat huijata ja Meksikon miehet eivät ole eroja. On tärkeää tarkkailla niiden tekoja sanojen sijaan. Meksikon miehet voivat saada kiinni tällä hetkellä, varsinkin kun noin nainen, joka on huipentunut heidän kiinnostuksensa.

Meksikon häät-2

neuvot

Olla valmis kompromissiin kulttuuristen normien kanssa hänen. On normaalia, että kulttuuriset sekaiset suhteet kohtaavat ongelmansa, mutta ne ovat helposti voitettavissa suorilla ja rehellisillä keskusteluilla. Ole etsimässä tiettyjä indikaattoreita ja merkkejä. Jos joku kiinnostaa dating Meksikon miehet, seuraa luettelo neuvontaa voi olla hyötyä katsoa yli.

1, Jos sinulla on läheiset miespuoliset ystävät, selvitä sitten heidän aikomuksistaan ​​ja keskusteluistaan ​​heidän kanssaan.
2. Sanat ovat sanoja. Kiitokset ja lupaukset saattavat olla paitsi etsintääkin. Älä usko kaikkea mitä kuulet.
3. Älä yritä olla seksiä ensimmäisenä päivänä. Lupaama rakkaudesta voi ulottua vasta illan loppuun asti.
4. Muista machismo ja macho mies. Jos et ole valmis uhraamaan modernin feminismin siunauksia, niin saatat haluta etsiä suhdetta liberaalimuutoksiin miehen kanssa.
5. Katso nainenystävällinen mies. Huomaa, miten hän kohtelee äitinsä, sisarensa ja perheensä. Hän antaa sinun puhua puhumatta kuitenkaan sinua tai asettamalla sinut alas.
6. Työnnä rajat suhteellesi. Se vaikuttaa näyttävän aiheuttavan ongelmia, mutta sen luontaiset kulttuuriset tendenssit hallitsevat voivat kehittyä suhteesi aikana. Älä anna tämän tapahtua.
7. Pidä silmällä muita naisia ​​ja hänen reaktioitaan kohti heitä.
8. Pyydä henkilökohtaista tilaa, jos tarvitset sitä. Meksikon miehet voivat lukea mielesi paremmin kuin mikään muu mies.
9. Tärkeintä on, että ilmaiset tunteesi selkeästi ja vaativat kunnioitusta. Tämä pätee kaikissa suhteissa. Älä koskaan anna tunteiden tai sanojen huomiotta. Tee läsnäolosi ja ajatuksesi tunnetuksi. Muista, että mies on ihminen kulttuurista riippumatta ja tiedä, että hän haluaa vain olla hyvä kumppani sinulle ja että olet hyvä kumppani hänelle.

Leave A Comment

5 + = 13