Dating espanja miehet

Voit ajatella, että länsimaailma on niin, hyvin, länsimaalaista dating joku muu maasta länsimaissa on tuulta. Mieti uudelleen. On vielä eroja; joissakin maissa enemmän kuin toiset. Espanjalaiset ovat samoilla tavoilla kuin amerikkalaiset, ja joskus emme ajattele näitä tapoja, ennen kuin aloitamme jonkun kanssa jonkun kanssa. Koska ruotsalainen on ollut monien eri kulttuurien miesten kanssa, kun olen viettänyt aikuisvieraintani, voin vakuuttaa teille, että sellaiset asiat, joita pidät itsestäänselvyytenä joskus, eivät ole asioita, joiden pitäisi olla itsestäänselvyytenä. Katsokaamme siis espanjalaisia! Dating espanja miehet!

Ei ole etsimässä suhdetta

Useimmat espanjalaiset miehet eivät etsi suhdetta, ennenkuin he rakastavat. Siksi he luultavasti kertovat, etteivät he ole etsimässä suhdetta, kunnes he rakastavat sinua. Älä odota ikuisesti tuota hetkeä, mutta anna sille vähän aikaa.

Macho-tekijä

On todennäköistä, että kaveri, jonka kanssa olet dating, haluaa osoittaa hänen miehuutensa jokaisella kierroksella mahdollista, mutta varsinkin hänen ystäviensä edessä. Joten vältä väärennöksiä, jotka vahingoittavat hänen egoa.

Siitä on jotain vanhanaikaista: mies, joka haluaa tulla sankariksi. Ja kun kyse on espanjalaisista miehistä, he voivat itse asiassa odottaa, että teet eniten työtä talon ympärillä, ainakin silloin, kun on kyse ruokkimisesta. Vaikka et voi olla täysin samaa mieltä tämän kanssa, muista, että se ei ole loukkaus - se on yksinkertaisesti mukavuuden tunne heille. Se on aina ollut. He todennäköisesti ajattelevat, että heille ruoanlaitto on todiste siitä, että sinä huolehdit.

Minun ystäväni oli päivätty jonkun kreikkalaisen kanssa. Tämä kaveri oli mahtavin ja puhtain kaveri maan päällä ja sen takia aina ruuat, usein sekä itseni että ystäväni. Eräänä päivänä hänen ystävänsä olivat ympärillä ja he halusivat pitää juttelemalla ja halusimme tehdä oman asian, ystäväni ja minä vetäytyimme. Ilman ruokia. Kaveri oli raivostunut - kuinka voisimme loukata häntä tämän kaverinsa edessä? Tämä oli merkki siitä, että emme välittäneet häntä eikä etsineet häntä. Kesti muutaman päivän kuluttua ymmärtää, että tämä on kulttuurillista eroa.

Älä lähestytä heitä

Kuinka aiot huomata miestä, jos et lähesty häntä, kysyt? Tietenkin vanhanaikaisia ​​flirttaustekniikoita!

Vaikka sinun on osoitettava miestä, jota olet kiinnostunut katsomalla tiensä, hymyillen ja antamalla hänelle "ulkoasua", sinun on näytettävä, ettet luola liian helposti. Parasta on, jos näet jonkun, joka haluaa baarissa tai juhlissa tai jopa työssä, on heittää hänet katseisiin ja hymyilee aika ajoin (ei lakkaamatta), vaan myös kiireinen puhuu muiden kanssa ja yleensä ottaa hyvää aika! Voit jopa flirttailla muiden kanssa, itse asiassa se voi auttaa. Älä vain ota sitä liian pitkälle.

Se, mitä sinun ei todellakaan pitäisi tehdä, on kävellä miehen luo ja alkaa puhua hänen kanssaan. Espanjassa miesten on tehtävä ensimmäinen askel. Se on juuri heidän kulttuurissaan, niin se on. Ja vaikka on joskus hyvä idea tehdä asioita omalla tavallasi, on todennäköistä, että hän ajaa kukkulat huutaen, jos vain kävelee hänen luokseen ja alkaa puhua. Jos hän on hirveän ujo, voit ehkä aloittaa keskustelun jonnekin, mutta sinun on lähestyttävä sitä äärimmäisen älykkäästi, jotta se näyttäisi siltä, ​​että hän teki sen.

Jos lähestyt, hän voi ajatella sinua "helppoa".

Älä sano Kyllä ensimmäiselle päivämäärälle

Jos joku pyytää numeroasi ja sitten kirjoittaa sinut tai pyytää sinua pyytämään ensimmäisen päivämäärän, varmista, että olet varattu sinä päivänä. Et yksinkertaisesti voi tehdä sitä. Ehkä sinulla on yhtäkkiä uusi työhistoria.

Varmista samalla, että lähetät tekstin, älä pudota kaiken vastaamaan tekstiä. Pikemminkin on erittäin kiireinen aikataulu jonkin aikaa. Ehkä myös muutama phonically. Haluat olla vaikea saada niin, että mies voi osoittaa ihmisarvoaan harjoittamalla sinua. Se saattaa tuntua enologiselta - varmasti hän tuntisi enemmän miehelliseltä, jos antaisit hänet, mutta ei, se näyttäisi, ettei sinulla ollut mitään hahmoa, eikä hän voinut osoittaa taitojaan harjoittaa naista.

Nyt teet Chase

dating Spanish men

Jos saat ensimmäistä päivämäärää kaverin kanssa, hän saattaa haluta yrittää vaikutella sinusta, koska nyt on selvää, että olet kiinnostunut. Tämä tarkoittaa sitä, että hän puhuu kaikista naisista, jotka hän on päivätty tai kuka häntä rakastaa (todistaa, mikä ori hän on) tai yhtäkkiä liian kiireinen toiselle päivälle. Nyt hän tarkistaa, jos olet valmis panostamaan tähän.

Chase kestää vain niin kauan, ja espanjalaiset miehet eivät yleensä pidä kiinni kavereista. Ole oma elämäsi ja anna hänen olla hänen. Jos asiat toimivat, elämäsi yhdistyy, mutta hän haluaa aina tietyn itsenäisyyden tason, kuten luultavasti sinäkin.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

37 − 34 =