Älkää koskaan asettukaa vähemmän suhteessa

Suhteet voivat olla uskomattoman vaikeita, se on varmaa. Mutta entä jos olet ratkaissut pienemmän suhteen? Tämä on vaikeuksia, joista monet ovat käyneet läpi ainakin kerran elämässämme, mutta meidän pitäisi tietää, miten käsitellä sitä ja estää se tapahtumasta uudelleen. Nämä 6 yksinkertaista vinkkejä ja temppuja auttavat sinua ymmärtämään, kun olet ratkaistu vähemmän suhteessa ja mitä tehdä sen suhteen.

2cf9e260c4a14ce63db1509dd3f4abb5

1 Tunne arvoasi

Yksi parhaista neuvoista, jotka jokainen antaa sinulle elämässä, on tietää sinun arvoinen, sillä jos et tiedä kukaan muu, niin he ajattelevat, että he voivat käsitellä sinua, vaikka he haluavat. Tietäen arvoanne antaa sinulle mahdollisuuden päättää, millaisia ​​asioita sinä asetat - ja mitä asioita ei. Tämä auttaa sinua olemaan ratkaisematta vähemmän suhteessa, koska sinä kiinni aseistasi. Tietäen arvoistanne tarkoittaa luottamusta itseesi, mikä myös auttaa sinua muilla elämänalueilla. Jos sinulla ei ole vielä luottamusta, on monia tapoja saavuttaa tämä: aloita yksinkertaisesti osoittamaan hyviä ominaisuuksia itsestäsi ja kirjoita ne peililläsi paperille. Huomaat, että kaikki uudet ominaisuudet lisätään luetteloosi ja huomaat kuinka hämmästyttäviä olet. Osta vaatteita, jotka sopivat hyvin ja huolehtivat kehosta syömällä terveellisiä ja liikuntaa. Pidä kiinni kavereillesi ja käy hyvin töissä tai koulussa. Luottamus ei ole jotain, johon olet syntynyt, mutta oppii - niin opeta itsellesi ja nauti hämmästyttävistä eduista.

2 Tiedä mitä haluat

Okei, niin tiedät arvoasi; mutta tiedätkö mitä haluat? Tämä voi kuulostaa hieman hölmöeltä, mutta jos lähdet ulos dating maailmaan ja et tiedä tarkalleen mitä etsit, saatat päätyä jollekin, johon et ole kovin tyytyväinen - muuten tunnetaan nimellä "ratkaiseminen vähemmällä'. Ennen kuin olet edes ajatellut, että joku on potentiaalinen poikaystäväsi, sinun on arvioitava, mitä haluat. Tee lista ja ole positiivinen kaikesta, mitä haluat ihmisestä, hänen näköisestänsä persoonallisuudestaan, hänen tavoitteistaan ​​hänen käyttäytymisensä ja kaiken välillä. Mutta älä pysähdy siellä! Sinun on myös laadittava luettelo siitä, mitä haluat pois suhteesta. Odotatko täyden sitoutumisen, joka voi jonain päivänä johtaa avioliittoon? Etsitkö jotain hieman rentoa? Odotatko häneltä tiettyjä asioita? Nämä ovat kaikki välttämättömiä kysymyksiä, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin alat nähdä joku, niin sinä tiedät heti, jos olet ratkaissut vähemmän tai ei.

a4dd2948301a51166cf983b1bbe94bbc

3 Älä pelkää yksin

Tämä on luultavasti paras neuvo, jonka saat koskaan keneltä tahansa tästä planeetasta! Kuinka moni meistä tuntee tytön, joka on huonossa suhteessa, koska hän vain pelkää itsensä yksin? (No, miehetkin tekevät niin ..) Tiedätkö kuinka hirveä se on? Kyllä, tiedän aivan liian hyvin, kuinka pelottava ajatus olla yksin on - se imee. Mutta pitkällä aikavälillä sinun on paljon onnellisempi olla jonkun kanssa, joka ansaitsee sinut, kuin yksinkertaisesti ratkaisemaan vähemmän, koska et halua olla itse. Joten naiset, sanon vielä kerran, älä pelkää yksin. Voit selviytyä. Se voi olla vaikeaa aluksi, mutta hyödyt myöhemmin. Ole hyvä tukijärjestelmä ympärillesi - ystävät, perhe, jäätelö - ja sinusta tuntuu paremmalta päätöksestäsi hetkessä.

4 Älä tottele

Kun kuukaudet ja kuukaudet sekä vuodet ja vuodet dating joku, voit saada "käytetty" heille. Voit käyttää "käytettyä" tapaan, jolla he kohtelevat sinua, ja koska olet niin tottunut siihen, et edes huomaa, että asettat vähemmän. Älä ole se tyttö! Älä ole tyttö, joka hyväksyy asioita, joita hänen ei pitäisi pelkästään siksi, että hän on tottunut heihin. Jos et tunne jotain oikein, älkää asettukaa! Jos ystäväsi ja perheesi mainitsevat sinulle asioita, jotka olette tottuneet, tee tosiseikat ja varmista, ettet anna asioita vain siksi, että olet mukava. Jälleen tämä on, kun tietää sinun arvoinen ja tietää, mitä haluat tulee kätevä. Kun sinulla on nämä kaksi asiaa, olet vähemmän todennäköisesti tottunut jotain, koska et anna sitä alusta alkaen.

5 Sinulla on tavoitteita

Kun sinulla on tavoitteita itsellesi, sinusta tulee hyvin keskittynyt niihin. Keskitymme omien tavoitteiden varaan, jotta et pääse jumittumaan mihinkään kaveriin, joka saattaa tulla tiellesi. Tämän tyyppisen painopisteen ansiosta sinusta tuntuu itsevarmemmalta, mikä on välttämätöntä koskaan ratkaisematta vähemmän. Ja muistakaa, minkä tyyppinen kaveri on, sinun pitäisi tukea sinua kaikkia tavoitteitasi ja auttaa sinua saavuttamaan ne. Ja jos hän ei? No, tyttöystävä, inhoan kertoa teille, mutta se merkitsisi varmasti, että asettat vähemmän kuin ansaitset.

e32d361bbae9294dbf970eb561927790

6 Älkää liikkumatta vääristä syistä

Tässä on toinen asia, jonka useimmat meistä ovat tehneet ainakin kerran elämässämme: tarttuu vääristä syistä. Ehkä hän on uskomattoman hyvännäköinen tai et halua menettää poikaystävänsä niin lähelle prom-iltaa. Ehkä seksi on todella hieno, tai hänellä on paljon rahaa. Sanon teille tytöt, älä pidä vääristä syistä, jos se on vähemmän kuin ansaitset. Tiedä, kun ratkaiset jonkun kanssa huonosta syystä ja siirry eteenpäin. Sinun on paljon onnellisempi pitkällä tähtäimellä jonkun toisen kanssa, koska lopulta juttu, jota ympärillesi ei tee enää tarpeeksi onnellisiksi - tai ehkä se katoaa kokonaan. pohjimmiltaan se ei ole sen arvoista!!

Oletko koskaan asettunut vähemmän suhteeseen? Mikä oli lopputulos?

Leave A Comment

7 + 3 =