8 Online Dating Kysymyksiä Mies

Dating peli on kova, ja online-dating on täysin eri pallo peli. Et näe potentiaalisia otteluita kasvoista kasvoihin, jättäen kaiken viestintänne ja flirttaamisen Internetin kautta. Joten millaiset kysymykset ovat parhaana uudelle potentiaaliselle poikaystävälle tai tyttöystävälle? Olemme keksineet 8 mahtavaa kysymystä, jotka auttavat sinua tutustumaan tähän uuteen tiettyyn henkilöön ja näkemään, mistä he ovat tekemisissä, ennen kuin otat sen seuraavalle tasolle.

08426b15ddc2617524bdce45475a7c51
1. Minkä osan profiilissani haluaisit ottaa yhteyttä minuun?
Sinun tulisi aina tietää, miksi joku "lähestyi" sinua ja poimi profiilisi muusta. Oliko se upea profiilikuvaasi tai viehättävä "minusta" -osiosta, jonka käytit kolme tuntia yhdistämällä? Vastaus tähän kysymykseen voisi kertoa paljon mahdollisesta ottelusta. Tarkoitan, se on hienoa, että heidät houkuttelivat sinua ja napsauttivat kuvasi uteliaisuudesta, mutta ottaako he jopa sekunnin lukemaan profiilisi ennen viestin lähettämistä? Tämä on suuri käynnistyskysymys, joka avaa oven muille hauskalle viestinnälle.

2. Mitä etsit naisella?
Löytämiseen suoraan pois bat, jos olet jopa hänen tyyppi on selvä keinotekoinen. Tarkoitan, jos hän haluaa hiljaisen, ujo tytön, jolla on tutkinto, joka rakastaa lukemaan ja kirjoittamaan, ja olet enemmän lähtevä kaveri, jolla on erilainen tapahtuma, joka on suunniteltu jokaisena viikonpäivänä, et ehkä lyö sitä. Selvitä, mitä hän etsii, ja jos kuulet, että saatat olla unelmiesi tyttö, jatka puhua. (Ja selvää, onko hänellä kaikki ominaisuudet ja piirteet, joita etsitkin!)

3. Mitä etsit suhteessa?
Olitpa tavata joku verkossa, baarissa, keskinäisen ystävän tai ruokakauppaan, sinun tulisi aina kysyä, mitä he etsivät. Miehet ja naiset ovat yleensä hieman tylsiä ja rehellisempää online dating sites, koska he eivät ole kasvotusten kanssa vastaanottavan viestin vastaanottajan, joten sinun todennäköisesti törmätä paljon ihmisiä selkeästi todistaa he haluavat yhden yön seistä. Ja jos se on mitä etsit liian, kaikin keinoin, mene siihen. Kummassakin tapauksessa, selvitä, onko hän etsimässä pakenemista, rennosti päivämäärää tai haluaa jotain pitkällä aikavälillä.

4. Kuinka kauan viimeinen suhde kestää?
Onko hän uusi peli ja hänellä ei ole koskaan ollut tyttöystävää yli 3 päivää tai onko hän juuri mennyt pois avioliitosta? Tietäen hänen suhteensa menneisyydestä voi auttaa sinua määrittämään, miten hänen ymmärrys on suhteissa ja onko hän pitkäaikaista vai ei.

5. Miksi viimeinen suhde epäonnistui?
Luota minuun, haluat tietää vastauksen tähän kysymykseen. Oliko heidän suhteensa epäonnistunut, koska hän oli rutiininomainen huijari? Vai onko hänen elämänsä rakkaus jättänyt hänet parhaan ystävänsä puolesta? Oliko se keskinäinen hajoaminen, koska kemia kuoli? Aivan kuten mihin tahansa muuhun keskusteluun, et halua jatkaa heidän aiempien suhteidensa vuoksi, joten yritä olla salamannut, jos he eivät ole tyytyväisiä vastaamaan juuri tähän. Jos löydät tämän yksilön kiinnostavan, pidä puhumalla ja lopulta he voivat mennä tarkemmin siihen, miksi heidän viimeisen suhteensa epäonnistui.

6. Mikä on paras laatu?
Jokaisella on sellainen erityinen laatu, jota he rakastavat, onko heidän ikuinen rakkautensa auttaa ihmisiä tai heidän kykyään pitää hengityksensä veden alla. Saatat olla todella yllättynyt vastauksesta, jonka tämä potentiaalinen ottelu antaa sinulle, ja se on helppo tapa oppia enemmän heidän persoonallisuutensa ja persoonansa tyypistä. Ole valmis vastaamaan tähän kysymykseen vastineeksi!

7. Miksi valitsit online dating?
Tämä on oikeastaan ​​vain hauska kysymys, joka kaikkien on kysyttävä, kun kyse on online dating-maailmasta. Tarkoitan loppujen lopuksi, että niin monilla paikoilla maailmassa tapaamaan ihmisiä, miksi käännyt online dating -palveluun? Ovatko he tehneet mukavasti rentoutua sängyssä pyjamassaan keskustellessaan potentiaalisen soulmateen kanssa vai ovatko he niin uskomattomia töissä, heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa astua ulos ja tavata ihmisiä? Niin monia mielenkiintoisia vastauksia odottaa!

8. Mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi??
Kun puhut jonkun kanssa, olet mielenkiintoinen, sinun on selvitettävä tulevat tavoitteensa heti. Jos hänellä ei ole yhtä tavoitetta hänen horisontissaan, kuin hallitsemaan kolmea kuumaa koiraa samanaikaisesti, voit mennä eteenpäin. Teidän molempienne pitäisi olla samankaltaisia ​​tavoitteita, joiden avulla voit työskennellä yhdessä ja toimia toistensa tukijärjestelmänä. Jos haluat ison talon ja 3 lasta ja hän unelmoi matkustaa maailmaan Ferrarissa, jossa on 0 lasta, se on selvä yhteensopimattomuus, jonka haluat tietää heti.

Mitä online dating kysymyksiä kysyt aina?

Leave A Comment

− 2 = 6