7 Pitkän matkan suhde tukeen

Joskus pudotamme ihmisille, jotka eivät aina ole mukana. Merkitys, he ovat ihmisiä, jotka eivät asu samassa paikassa kuin me. Et voi auttaa mitä sydämesi tekee, vaikka pitkän matkan välinen suhde ei ole juuri sitä, mitä olit tekemässä. Koska olisimme todellisia, ylläpitämällä terveitä suhteita pitkän matkan ei ole helppoa.

Mutta jos rakastat jonkun ja haluat tehdä sen toimivan, löydät keinon. On paljon erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että pitkän matkan suhde toimii, mutta jos tarvitset ylimääräisen käden, nämä 7 pitkän matkan suhde tukevat tehdä tempun.

7 Pitkän matkan suhde tukeen

 1. Kissenger.

Vaikka tämä tuote ei ole markkinoilla vielä, he tulevat pian tekemään pitkän matkan suhdetta niin paljon helpompaa! Tämä on pohjimmiltaan laite, jonka avulla voit suudella kumppaninasi riippumatta siitä, kuinka kaukana olet. Siinä on silikoni-tyyppinen alusta, jossa voit painaa huulia samalla kertaa kuin merkittävä muu ja todella tuntea huuliensa todellisen liikkeen. Se saattaa tuntua hieman outoa, mutta jos et näe niitä kuukausia kerrallaan, se voi auttaa sitä fyysisen läheisyyden kanssa.

 1. Matkalevy.

Tiedän, että tekstiviestejä ja pikaviestiä ja videokeskusteluja on, mutta jotain, joka on hieman intiimimpi ja erikoisempi, on matkailehti. Yksi teistä ostaa päiväkirjan ja kirjoittaa ajatuksiasi tai asioita, jotka ovat tapahtuneet elämässäsi tai jopa pieniä rakkausviestejä heille. Sitten viikon lopussa lähetät sen pois, jotta he voivat lukea ja vastata. Tämä lisää tietosuojan tasoa, jota et saa puhelimesta.

 1. Tyynynpäällinen tyyny.

Tämä on yksi tyylikkäimmistä laitteista, joita koskaan käytät pitkän matkan suhtees- sa. Jos olet faneja nukkumassa tärkeän muun kanssa, mutta et voi elää niin kaukana, se voi korjata jonkin verran. Se on tyyny, jolla on valot keskellä ja aina, kun tärkeä muu painostaa sitä, se syttyy päähänsi, jotta voit tuntea olevansa yhteydessä.

 1. Videokeskustelu.

Jos et videokeskustele pitkän matkan kumppanisi kanssa, et voi enää tehdä sitä kovin kauan. Tiedän, että videokeskustelu ei aina ole ollut ja parit ovat tehneet hienosti, mutta se on paljon vaikeampaa. Kun pääset videokeskusteluun, se on todellista tunnetta. Sinun todella tuntuu siltä, ​​että istut ja puhut kumppanisi sijaan puhumasta puhelimesta. Voit myös koordinoida elokuvien päivämääriä tiettyjen sovellusten kanssa!

 1. Couple App.

Tämä sovellus on todella söpö ja hyödyllinen pitkän matkan pariskunnille. Pohjimmiltaan se on yksinkertainen sovellus, johon voit liittyä ja piirtää asioita ja lähettää pieniä viestejä edestakaisin. Paras osa on kuitenkin peukalon suudelma! Voit painaa peukaloa ruutua vasten ja jättää peukalon jäljen takaa, joten merkittävä muu voi antaa sinulle peukalon suudelman heti takaisin. Se on puhdas tapa tuntea olevansa oikeassa sinussa, vaikka ne olisivatkin tuhansia kilometrejä.

 1. Clone-a-Willy.

Nyt puhutaan seksikkäistä tavaroista. Tämä laite on aivan kuten se kuulostaa. Intimiteetti on valtava määrä, vaikka olet kaukopuheluissa. Epäonnistuminen tunne fyysisesti lähellä joku voi heittää riffin asioihin ja tehdä siitä vaikeaksi tuntea yhteyttä heihin. Siksi on olemassa laite, jonka avulla voit kloonata mieheesi. Se on jotain yksinkertaista, jotta hän voi tehdä ja sitten hän voi vain lähettää sen sinulle, jotta voit käyttää sitä milloin haluat!

 1. Virtuaalitodellisuus.

Niille teistä virtuaali-todellisuuspeleihin voit auttaa vahvistamaan suhteitasi heidän kauttaan. Voit luoda hahmoja, jotka näyttävät sinusta ja tekevät sinusta ja kumppaniksesi tavata tässä vaihtoehtoisessa todellisuudessa, ja voit keskustella, vuorovaikutuksessa ja jopa mennä "päivämääriin". Toki se ei ole täsmälleen sama, mutta se on silti todella hyvä.

Muita vinkkejä Long Distance Love Workin tekemiseen

Vaikka kaikki nämä apuvälineet, pitkän matkan suhteet eivät vieläkään aina toimi muiden syiden takia. Jos haluat varmistaa, että suhteesi on ajan ja matkan testi, nämä vinkit auttavat.

 1. Kommunikoida säännöllisesti.

Suhteet eivät voi kestää ilman viestintää. Sinun täytyy olla yhteydessä heihin joka päivä. Jos voit, puhu puhelimessa vähintään kerran päivässä. Ei vain sinun pitää pitää yhteyttä, sinun on oltava selvillä siitä, miten tunnet. Jos tarvitset enemmän heistä, puhu sitten.

 1. Varmista, että on jonkinlaista läheisyyttä.

Et voi olla siellä henkilökohtaisesti lämmittää asioita, mutta voit tehdä asioita puhelimessa. Sexting kumppanin kanssa - niin kauan kuin luotat heihin - voi auttaa tekemään suhdettasi vahvaksi. Joten lähetä ne tuhlatut kuvat ja jopa pääset puhelimeen klooni-willyn kanssa.

 1. Talousarvio nähdäksesi ne.

Matkustaminen on kallista, mutta sinun täytyy nähdä ne henkilökohtaisesti aina silloin tällöin. Varmista budjettisi nähdäksesi ne. Sinun täytyy nähdä heidät joissakin kohdin etusijalla.

 1. Ole mukana elämässäsi - niin paljon kuin voit.

Kysy heidän työstään, katsokaa, mitä heidän suunnitelmansa ovat iso jalkapallo-peli, jota he katsovat, ja olla mukana heidän harrastuksissaan niin paljon kuin voit olla kaukaa. Jos sinulla on tilaisuus tilata ja lähettää heille ruokaa tai pieniä lahjoja tilaisuuteen, tee se. Näytä ne, että voit silti "olla siellä" ilman, että olisit siellä.

 1. Näytä ne, jotka sinä välität päivittäin.

Tämä on tärkeintä. Jos joku ei tunne, että sinä välität heistä, mikään suhde ei toimi - varsinkin pitkän matkan. Pienien asioiden tekeminen ja jopa antaa heille pieniä kohteliaisuuksia joka päivä todella auttaa heitä tuntemaan rakastetuksi ja arvostuneiksi.

7 Pitkän matkan suhde tukeen

Pitkän matkan suhde ei ole koskaan helppoa, mutta ne voidaan tehdä tietyillä apuvälineillä. Jos haluat tehdä suhdettasi viimeiseksi, käytä näitä vinkkejä ja aseta työsi, jotta se tapahtuisi.

Leave A Comment

− 4 = 1