50 romanttista tekstiviestiä

Siellä on runsaasti romanttisia eleitä: intohimoinen suudelma, ruusukimppu, rakkauskappale, joka on omistettu teille. Mutta ei ole mitään parempaa kuin kumppanin kumppanisi romanttinen rakkausviesti. Ja hei - se ei ole enää kahdeksastoista vuosisataa. Lähetyksen kautta lähetetyt rakkausartikkelit ja rakkaus runot ovat menneisyydessä. Mikä se on korvattu? Tekstiviestejä, tietysti! Rakastajanne putoaa päätä kannoille näille kauniille ja täysin romanttisille tekstiviesteille.

50 romanttista tekstiviestiä

1. Rakastuminen sinuun tekee joka aamu auringonnousun. Hyvää huomenta kulta!

Aww, nyt se on vain suloisin aamu-teksti, jonka olen koskaan lukenut.

2. Vauva, en tiennyt, mitä rakkautta tuntui vasta, kun tapasin sinut. Rakastan sinua kaikella sydämelläni ja minä aina tahdon.

Sileä, suloinen ja ilmeisesti erittäin romanttinen. Tämä on juuri sitä, mitä kumppanisi kuolee.

3. Eilen illalla yhtyin jokaiseen tähtiin yhdellä syyllä, miksi rakastan sinua, ja olin tekemässä hienoa, kunnes loppui tähtiä.

 En voi auttaa, mutta myöntää, että on olemassa hyvin harvat asiat särkemään kuin tämä tekstiviesti. Tarkoitan, tule - voitko ajatella ketään, joka ei heti hymyilemisen jälkeen lukenut jotain niin ihastuttavaa kuin tämä? Täydellinen.

4. Sinun sydämeni ei koskaan murtaudu. Sinun hymynne ei koskaan häviä. Ja sinulle, rakkauteni ei koskaan pääty. Minä rakastan sinua.

 Heillä on sydämesi, he hymyilevät kasvoillesi, ja rakkautesi heistä ei koskaan pääty. Romanttinen tarpeeksi? Tottakai se on! Kerro kumppanille, kuinka paljon he tarkoittavat sinua tämän ihanan tekstin avulla.

5. Olin yli sata valtamerta vain olla kanssasi ja pitämään sinut tiukasti. Minä nousisin korkeimmista vuoristosta vain ollakseni sinun kanssasi joka ilta. Kaipaan sinua niin paljon. Teidän pitäisi tehdä jotain.

Klassinen linja vaihtoi ystäville - ja se toimii joka kerta.

6. Haluan vain, että tiedät kuinka paljon minua välittää ja että olet aina ajatuksissani, kun en voi olla siellä. Kuten voitte selvästi nähdä, sinä tarkoitat maailmaa minulle.

Yksinkertainen pieni rakkaus runo, joka varmasti kirkastaa kenen tahansa päivän.

7. Viimein sain viimeiset, nykyiset ja tulevat aikani oikein: rakastan sinua, rakastin sinua ja rakastan sinua ikuisesti ja aina!

Tämä on yksi niistä söpöistä tekstiviesteistä, jotka tekevät kumppaninne tuntea ihastuneen ja sanoa "Awww!" Voittavan yhdistelmän, jos kysyt minulta.

8. Olen kaunistellut minua kauneudessasi, lumonnut teidän karisminne ja kiehtova teidän kiehtova rakkaus. Ei ihme, että olet aina mieleeni ja sydämessäni.

Vau, nyt se on syvää. Pelkäämme vain tätä intohimoista, romanttista tekstiviestiä ja kumppanisi myös.

9. "Sillä ei kuulunut minun korvaani, vaan kuiskasi sydämeni. Se ei ollut minun huulilleni suudellut, vaan sieluni ". -Judy Garland

Kun kaikki muu epäonnistuu, tällainen rakkauskysely on aina hieno vaihtoehto. Ja kuka ei rakasta Judy Garlandia?

10. "Sydämeni on aina palveluksessasi". -Shakespeare

 Sinä pystyt aina luota Shakespeareen ihmeellisimmistä ja romanttisista lainauksista planeetalla. Kiitämme tätä tarjousta. Kuka ei?
50 romanttista tekstiviestiä

11. Sydämeni pala on aina kadonnut, kun et ole minun kanssani.

 Päivän päätteeksi jokainen haluaa tuntea haluamansa - etenkin rakastajansa. Tämä tekstiviesti tekee tempun!

12. Helpoin osa tutustui sinuun. Vaikein osa oli erilainen kuin sinä. BEST-osa on kanssasi.

Tämä tekstiviesti osoittaa, että on helppo olla ihanaa, söpöä ja romanttista, kaikki yhdessä nopeassa ja helpolla huomautuksella. Luota meihin, kumppani rakastaa kuunnella tätä ihastuttavaa pikkuviestiä.

13. En voi odottaa viettää loppuelämäniä kanssasi.

Se saattaa olla lyhyt tekstiviesti, mutta älä anna sen pienen tason hämätä. Tämä tekstiviesti on uskomattoman voimakas ja antaa rakastajallesi luottamusta ja romantiikkaa, jota he tarvitsevat ja haluavat.

14. En voi selittää tapaa, jolla sinusta tuntuu, kun kuulen äänesi tai näen kasvosi, mutta rakastan sitä.

Tule - miten ihastuttava on tämä?

15. Sinusta tuntuu kuin onneksi mies / nainen maailmassa.

Kysymys ei ole vain: jokainen haluaa kuulla tämän rakastajansa. Lähetä se!

16. Jokainen hetki, jonka vietän puolellasi, maailma tuntuu täydelliseltä.

Luultavasti yksi hienoimmista ja romanttisimmista asioista, joita voisit kertoa rakastajalle. Tiedän, että se on lyhyt ja yksinkertainen, mutta se on erittäin intohimoinen!

17. Kun tulee aika, jolloin en enää voi hymyillä, älä huoli, tiedän mitä tehdä: vain ajattele sinua. Kukaan muu ei voisi koskaan tehdä minulle niin onnellista kuin tapasi.

 Täysin romanttinen kommentti, joka varmasti tuo hymyn ystävilleesi. Jos he tekevät sinusta hymyilemään mitä tahansa, niin sinun on lähetettävä heille ASAP!

18. Tiedät rakastellessasi, ettet voi nukahtaa, koska todellisuus on niin paljon parempi kuin unelmasi.

Olet luultavasti kuullut tämän viestin aiemmin, mutta se on niin suosittua ja ihailtavaa, että meidän täytyi vain lisätä se 50 parhaan joukkoon. Tämä on hyvä viesti lähettää ennen nukkumaanmenoa, etenkin niillä öillä, jotka eivät yksinkertaisesti voi nukahtaa. Se saa heidät tuntemaan itsensä erityisen ja rakastetuksi.

19. En ole täällä, koska minun pitäisi olla,
Ei siksi, että minua pidätettiin tässä tilanteessa,
Mutta koska haluan olla kanssasi.
Olla muualla maailmassa .
Minä rakastan sinua.

Mikä on romanttisempi kuin pieni rakkaus runo, kuten tämä? Umm, ei mitään! Jotain lähettää rakastajanne yhdelle niistä päivistä, jolloin vain ei voi ilmaista rakkautta millään muulla tavalla!

20. Olen niin onnekas olla kanssasi. Joka kerta kun katson sinua, minun on tehtävä kaksinkertainen ottaminen varmistaaksesi, että se on totta. Mutta se on aina sama, koska minä rakastan sinua.

Nyt se on vain erittäin erikoinen ja söpö. Rakastan sitä!

50 romanttista tekstiviestiä

21. Rakastan sinua niin paljon. Ei ole väliä missä elämämme vie meidät, olen aina sinun puolellasi.

Lupauksen antaminen rakastajalle kuten tämä on aina jotain, jota he rakastavat kuulla. Tee tämä lupaus tänään. Lähetä tämä tekstiviesti ja näe toivottua reaktiota, jonka saat vastineeksi.

22. Rakkaani sinua kohtaan on kuin vesi,
Laske lukemattomia.
Sydämeni pelaaminen,
Sinulle on niin raskas ja äänetön,
Tunne olosi kädessäsi on niin
Arvokas ja loputon.

Olemme jo maininnut, kuinka paljon me rakastamme runoja? Rakkaus runoja saat viestin koko toisella tasolla. Romanttinen, houkutteleva taso, jota yksinkertaisesti ei voida sivuuttaa. Tässä runossa on kaikki, mitä he haluavat kuulla ja niin paljon enemmän. Se on yksi niistä tallennetuista tekstiviesteistä, jotta he voivat palata takaisin ja lukea sen aina kun he haluavat.

23. Elämä on täynnä romantiikkaa, intohimoa ja yllätyksiä, mutta se ei merkitse mitään, jos en ollut sinun puolellani.

Koska rakastajanne kertoo, että romantiikka, intohimo ja yllätykset eivät ole mitään ilman heitä, on aina hyvä idea. Se saa heidät ihailemaan ja että heitä tarvitaan, eikä sinä voi mennä vikaan.

24. Tässä on sydämeni. Se on sinun, niin ota se.

Käsittele sitä varovasti, joten älä katkaise sitä.

Se on täynnä rakkautta, joka on hyvää ja totta,

Joten pitäkää se aina lähellä sinua.

Toinen pieni rakkaus runo, joka aina hymyilee kasvoilleen.

25. Ajattelen sinua ja haluan vain sanoa, että rakastan sinua.

Tällä tekstiviestillä on jotain niin uskomattoman makeaa! Kumppanisi haluaa aina kuulla, että ajattelet heitä, ja tietysti he eivät saa tarpeeksi sinusta, että sanot rakastamasta heitä. Joten, tämä nopea ja yksinkertainen tekstiviesti on tietenkin hyvä idea. Lähetä se minkä tahansa kellonajan tai yön aikana heti hymyn kasvoihin.

26. Aina kun sulen silmäni, näen ihastasi. Aina kun ajattelen suhdettamme, en voi auttaa, mutta tuntea sataprosenttisesti onnelliseksi. Olen niin iloinen, että meillä on toisiaan. 

Voitteko ajatella jotain makeampaa tai romanttisempaa kuin tämä? Tämä on täydellinen täydellinen tekstiviesti, joka lähetetään rakastajalle. He rakastavat lukemaan tämän tekstiviestin uudestaan ​​ja uudestaan.

27. Kuten napsahtaa kuin se kuulostaa, teet maailmanne pyörimään. Teet minut nauramaan ja hymyillä, kun en ole edes mielialalla olemaan onnellinen. Sinä ymmärrät typerät typeräni ja teet rehellisiä pyrkimyksiä sanoa mielekkäimmistä ja sydämellisimmistä asioista. Sinua ei koskaan hämää minun hullu ja viha. Rakastan sinua siitä, miten rakastat minua siitä, kuka olen. Kiitos.

Koska meillä kaikilla on vähän hullua, ja meillä kaikilla on vähän petoksia, mutta siellä on yksi henkilö, joka hyväksyy meidät riippumatta siitä. Varmista, että kumppanisi tietää, että arvostat sitä, ja he pitävät sinut ajan tasalla.

28. Tietäen, että olet osa elämästäsi, minusta tuntuu täydelliseltä. Minusta tuntuu, että voin voittaa esteitä, jotka tulevat minun puolellani, kunhan sinä olet minun puolellani. Olet tukijärjestelmäni. Anna rohkeutta ja autat uskomaan itseni. En voi kiittää sinua tarpeeksi.

Kiittää kumppaniasi? Joo. Tee se. Ja tee se usein. Tämä saa heidät tuntemaan, että he todella tekevät jotain positiivista ja mielekästä elämässään, mikä puolestaan ​​tekee heistä jatkuvan. Kiittäkää ja anna kiitollisuutesi jokaisesta pienestä asiasta, jota he tekevät!

29. Kun ymmärrät, että haluat viettää koko elämäsi jonkun kanssa, haluat loput elämäsi aloittaa mahdollisimman pian.

Tämä on sellainen upea lainaus, joka todella osuu paikalle. Se on niin sydämellinen ja niin suloinen. Tämän pienen tekstiviestin romanssi on uskomatonta, ja uskomme, että kumppanisi rakastaa tätä tekstiä.

30. Tämä tekstiviesti on vain muutamia pieniä sanoja, mutta yksinään sanat eivät voi koskaan ilmaista rakkauteni sinua kohtaan. Rakastan sinua enemmän kuin voisi koskaan kuvitella rakas.

Oletko koskaan tuntenut tällä tavalla? Tietenkin sinulla on! Sanat eivät riitä koskaan kuvaamaan rakkautta kumppaniksesi, eikö? Sinun täytyy silti antaa kuva, ja mielestämme tämä tekstiviesti osuu merkkiin täydellisesti. Ehdottomasti yksi lähettää erityinen joku silloin tällöin.

50 romanttista tekstiviestiä

31. Et ole vain tavallinen ihminen elämässäni. Olette niin paljon enemmän. Sinä olet paras ystäväni, mentori, rakastaja. Sinä olet henkilö minulle.

Kumppanisi tulisi olla ystäväsi. Heidän tulisi olla mentorisi. Heidän pitäisi olla ainoa ja ainoa henkilö sinulle. Joten miksi et anna heidän tietää? Super romanttinen ja antaa meille lämmin ja kodikas (ja turvallinen) tunne sydämessämme. WE LOVE tätä viestiä!

32. Sinä olet minun sieluni. Olet minun hengitykseni. Otan hengityksen hengissä. Sinä olet syy selviytymiseen tässä elämässä.

Umm, wow. Oliko kukaan muu vilunväristykset ja hanhiot vain lukemalla tämän tekstiviestin? Nyt se on yksi DEEP ja intohimoinen teksti! Rakastan sitä. Jos todella haluat järkyttää rakastajaa ja saada heidät tuntemaan rakkautesi todellisen intohimon, suosittelemme tätä syvää viestiä.

33. Sydämeni herättää miljoonien kysymysten: Miksi sinusta puuttuu? Miksi aina ajattelen sinua? Miksi lähetän sinulle viestin? Mikä tahansa kysymys voisi olla, ainoa vastaus on, että rakastan sinua!

Voisin lukea tätä miljoona kertaa, ja se olisi edelleen niin ihana ja romanttinen kuin ensimmäisen kerran luin sen. Kumppanisi ADORE tämä teksti, taattu!

34. Olet rakkaus elämässäni.

Joskus yksinkertaisuus on paras, ja tämä teksti todistaa sen. Erittäin lyhyt, mutta erittäin voimakas.

35. Tarvitsen vain, että olet täällä. 

 Toinen lyhyt mutta loistava tekstiviesti, joka todella näyttää rakkautesi ja intohimosi.

36. Sydämeni voittaa sinulle.

Tiedämme, että sinulla on muutaman sekunnin aikaa säästää päiväsi lähettämällä tämä kumppaniksesi, ja he ovat velvollisia ihailemaan tätä intohimoista viestiä.

37. Silmäni vain näkevät sinut.

Jokainen, jonka jokainen tarvitsee kuulla yhdestä tai toisesta.

38. Ajan loppuun saakka,
Maailmassa niin lähellä minua,
Olen vain niin rakastunut,
Tytön kanssa, joka on sydämessäni.
Minä rakastan sinua!

Tällainen suloinen runo!
39. En tiennyt, mikä todellinen rakkaus oli, kunnes tapasin sinut.
Vau, he TAUGHT, mitä rakkaus oli? Osoittanut, mikä rakkaus oli? Se on hämmästyttävää - he varmasti haluavat kuulla!

40. Jumala antoi meille 86 400 sekuntia päivässä. Voinko käyttää muutaman sekunnin kiitokseni antamalla minulle lahjan tietävän jonkun kaltaisenne?

Hyvin makea. rakastan tätä!

41. Rakastan sinua niin paljon. Ei ole väliä missä elämämme vie meidät, olen aina sinun puolellasi. SUUKKOJA JA HALEJA

Toinen niistä klassisista kommenteista, joka hymyilee joka kerta. Ja lisätty "XOXO" on ehdottomasti valtava romanttinen bonus!

42. Sinä olet minun hymyn syy.

Se on syvä ja erittäin romanttinen. Rakastan sitä.

43. Rakastan sinua aamulla, keskellä päivää, tunneina, jolloin olemme yhdessä ja tunneina, jotka olemme erossa.

Jos he eivät saa viestin, että rakastat heitä lukemisen jälkeen jotain, en tiedä mitä!

44. Minulla on yksi niistä päivistä, jotka saavat minut ymmärtämään, miten menetetty olisin ilman sinua.  

Toinen näistä ehdottoman suloisista tekstiviesteistä, jotka kirkastavat rakastajasi päivää hetkessä.

45. Sukupuoli on mahtava, mutta se on henkinen, henkinen ja fyysinen läheisyys, joka tekee siitä mielenrauhan!

Koska seksi on niin paljon parempi, kun rakastat, eikö? Kerro kumppanisi tietää, että he ovat enemmän kuin vain seksuaalinen kohde sinulle. Luota minuun - he LOVE kuulla jotain romanttista kuin tämä!

46. ​​Rakkautemme on kuin hieno viini: se vain paranee ajan myötä. Odotamme päivämääräämme tänä iltana!

Hyvä ehdoton tekstiviesti, joka lähettää kumppaninne ennen päivämäärää, varsinkin jos olet ollut jonkun aikaa! Tämä varmasti herättää intohimon ja romantiikan elämässäsi!

47. En sano sitä tarpeeksi usein, mutta haluan sinun tietävän, että rakastan sinua.

Yksinkertainen, mutta varmasti jotain, joka osuu sydämeen.

48. Sinä olet ainoa minulle.

Pieni, makea ja siihen pisteeseen. Me rakastamme sitä!

49. Sinä olet minun. olen sinun.

Luultavasti koskaan kuvittanut, että kuuden sanan teksti voisi olla niin romanttinen ja syvä. No vain todistimme, että se on täysin mahdollista!

50. Pysykö tällä tavalla ikuisesti. Minä rakastan sinua.

Et yksinkertaisesti voi lukea tätä eikä tuntea intohimoa ja romantiikkaa.

Mikä on suosikki romanttinen teksti?

Leave A Comment

80 − 74 =