40 Romanttista sanottavaa asiaa poikaystävälle

Näyttää siltä, ​​että rakkauden loitsut naiset pyrkivät jatkuvasti löytämään tapoja osoittaa rakkautensa ja arvostuksensa kumppanilleen. Ja jos etsit uusia tapoja näyttää mieheesi, miksi et kokeilisi näitä 40 romanttista asiaa sanomalla poikaystävällesi? He antavat hänelle tunteen rakastetuksi ja ihailuksi, takaamme sen.

1. Rakastan sinua.

suuri

Ok, joten tämä on hieman ilmeinen ja luultavasti jotain, mitä sinä itse teet. Mutta joskus saamme laiskan suhdetta ja unohdamme kuinka tärkeä tämä pieni lausunto todella on. Nämä kolme pikku sanaa pitävät niin paljon merkitystä takana ja ovat niin tärkeitä romanttisessa suhteessa. Älä koskaan aliarvioi näiden sanojen voimaa ja käytä niitä aina intohimoisesti. Se on yksinkertaisin tapa sytyttää rakkautesi ja romantiisi suhteestasi.

2. Aina kun näen kasvosi, se valaisee maailmaa.

Kuka ei rakasta kirkastaa jokuelämää? Tämä yksinkertainen lausunto osoittaa hänelle, että hän on valo elämässäsi ja että hän tekee sinut hymyillen tekemättä yhtä asiaa.

3. En halua sanoa, etten voi elää ilman sinua, en vain halua.

suuri

Et koskaan halua näyttää epätoivoisilta tai liiallisilta, joten tämä lausunto on täydellinen. Se osoittaa hänelle, että voit käsitellä itseäsi, mutta elämäsi ei olisi lähes yhtä suuri ilman häntä.

4. Meillä on ylä-ja alamäkiä, mutta se on sen arvoista.

Tämä on hyvä linja käytettäväksi erityisesti argumentin jälkeen tai kun asiat ovat hieman kallioita. Toki, kaikilla suhteilla on ongelmia, mutta jos pystyt pysymään yhdessä, se tekee suhteesta jopa paljon paremmin. Kerro hänelle, että hän on sen arvoinen!

5. Sydämeni kilpailee hetken, kun näen sinut.

Muista, kun näit ensimmäisen kerran hänen komean kasvonsa ja sydämesi alkoi lyö nopeasti? No, se vain jatkuu, kun olet rakastunut. Kerro hänelle, että hän yhä ajaa sinut villiksi vain näkemällä kasvonsa!

6. Saan edelleen perhosia kun tulet.

Jos sinulla on vielä sellainen hermostuneisuus, kun sait sen, kun hän oli vain kaveri, jonka sinulla oli murskata, sen on oltava rakkautta. Samanlainen kuin # 5, mutta silti aina väkijoukon pleaser. Ihmisi rakastaa kuulla tätä! (Plus antaa hänelle tietää, että hän on vielä "saanut sen." Ego boost!)

7. Kun hymyilet, häiriöni katoavat.

Tämä on yksinkertaisesti kaunista. Tiedät, että olet rakastunut, kun kumppanisi hymy voi tehdä ongelmasi sulavasti. Kerro hänelle, kuinka suuri vaikutus hänellä on elämässäsi.

8. Sinä olet paras asia, joka minulle on koskaan tapahtunut.

Kuinka tämä lause ei voinut antaa jollekulle tunteen rakastettua ja ihailua? Tällainen romanttinen lause, joka varmasti tekee hänestä hymyilemisen.

9. Toivon, että olit täällä, jotta voisin nukahtaa käsiisi. (Teksti)

Ah, mutta tietysti! Yksi kaikkien aikojen romanttisista asioista: nukahtaminen miehesi käsissä. Ei ole mitään, tämä ei ole täysin romanttinen asia sanottavaa!

10. Halusin vain kertoa teille, että ajattelen sinua juuri nyt. (Teksti)

suuri

Mikä suloinen tekstiviesti! Hän rakastaa tietää, että hän on mielessäsi, vaikka molemmat olette erillisiä.

11. Toivon, että voimme kasvaa yhdessä.

Tämä antaa hänelle tietää, että se ei ole hullu. Olet siinä pitkän matkan päässä ja haluat hänet siellä jokaisella askeleella.

12. Kaikki rahat ja kulta maailmassa eivät voineet ostaa rakkauteni puolestasi.

Rakastuksesi hänelle on korvaamatonta, ja hän rakastaa tietää tämän. (Plus se kertoo hänelle, ettet käytä häntä rahoille, koruja tai mitään pitkin näitä rivejä, ja miehet näin!)

13. Olen riippuvainen sinulle ja rakkaudestasi.

Jos ihminen saa sinut tuntemaan sinut, että et voi vain saada tarpeeksi, halu yhä enemmän päivittäin, se on luultavasti jotain hänen pitäisi tietää. Hän rakastaa tietää, kuinka huonosti hän on koukussa!

14. Minusta tuntuu niin turvalliseksi ja suojeltuna, kun olen ympärilläni.

Miehet rakastavat olla "kova". He rakastavat olevan "sankari". He rakastavat suurta vahvaa kaveriä, joka voi suojella sinua kaikesta, joten kertoa hänelle, kuinka turvallinen ja suojattu tunne hänen kanssaan on automaattinen ego boost-ei ole epäilystä siitä.

15. En tiennyt, mikä todellinen rakkaus oli, kunnes tapasin sinut.

suuri

Ok, sinulla olisi ollut yksi tai kaksi murskausta, joita luulit rakkaudeksi. Sinulla saattaa olla jopa viiden vuoden suhde, jonka luulit olevan rakkaus. Mutta luota meihin hunaja, kun se on TRUE rakkautta, sinä tiedät sen. Kerrottu miessi tietävän, että olet vihdoin löytänyt kullan potin (todellinen rakkaus) hänen kanssaan, mikä on erittäin romanttista ja intohimoista.

16. Sinä olet ensimmäinen asia, mitä ajattelen, kun heränen, ja viimeinen asia, jonka ajattelen ennen kuin nukahtaa.

Vain pitkä, romanttinen tapa sanoa, että hän on aina mieltäsi - ja luottaa meihin, juuri siinä missä hän haluaa olla.

17. Annan kaiken olla kanssasi.

Vaikka jotkin suhteet ovat huolestuneita pienistä asioista, jotka voivat mahdollisesti rikkoa eroja (kuten liikkuvat, menevät eri yliopistoihin jne.), Voit antaa sinun kaverisi tietää, että mikään ei riko teistä eroa tämän yksinkertaisen lauseen.

18. Matkustin tuhansia kilometrejä vain olla kanssasi.

Täydellinen asia sanomaan - varsinkin jos kumppanisi voi pian siirtyä kaukana. Tämä kertoo sinulle, että olet sitoutunut ja pitkän matkan pituus ei vahingoita suhteitasi.

19. Se ajaa minut hulluksi, jos sinulle jotain tapahtui.

Ilmeisesti jos et välitä, jos jotain tapahtuu sinun miehelle, et luultavasti koskaan rakastunut alkamaan. Mutta tämä virke kertoo hänelle, kuinka tärkeää hän on, ja kuinka tuhottu sinä olisit, jos jotain huonoa tapahtuu hänen kanssaan.

20. Jos rakastan sinua, on väärin, en halua olla oikeassa.

Joo. Olet luultavasti kuullut tämän lausunnon aiemmin. Mutta se on totta, eikö olekin? Vaikka ihmisen rakastaminen on väärää muiden ihmisten silmissä, sydämessäsi tunnet sen oikeuden. Tämä on vain yksi niistä lauseista, joita sinun täytyy sanoa miehelle!

21. Kukaan ei ole koskaan rakastanut minua sellaisena kuin sinä rakastat minua.

Hän on parempi kuin loput. Mikä kaveri ei halua kuulla sitä? Tämä on romanttinen lausuma, jonka ihminen tarvitsee ja haluaa kuulla. mahdollisimman pian!

22. En halua vaihtaa yhdestäkään asiaa sinusta. Olet täydellinen.

Sinun ei pitäisi koskaan haluta muuttaa sitä, johon olet. Ja luottaa meihin, anna hänelle tietää, että hän on täydellinen silmissään, antaa hänelle lohdun ja itseluottamuksen.

23. Mikään ei koskaan hajota meitä erilleen.

Jopa kovimmillaan, sinun pitää kiinni hänen puolestansa ja et anna mitään repeytää teitä erilleen. Voisi kuulostaa jotain juotavasta romantiikkaa romaanista, mutta se on varmasti romanttinen lausunto, joka iskee lähellä kotia ja on jotain kaveri haluaa kuulla.

24. Olet niin hyvä minulle.

Joskus miehet ihmettelevät, onko heidän naisensa tyytyväinen tapaan, jolla heitä hoidetaan, niin miksi et anna hänelle tyydyttävää tietää, että hän tekee hyvää työtä? Näin hän on luottavainen ja jatkaa mitä hän tekee!

25. Näyttää siltä, ​​että aika pysähtyy, kun suutat minua.

Ovatko hänen suutansa todella niin jumalallisia? Onko aika yksinkertaisesti pysähtynyt, kun hänen huulensa liittyvät sinun? Sinun täytyy kertoa hänelle. Hän rakastaa kuulla näitä sanoja.

26. Sanat eivät voi selittää kuinka paljon rakastan sinua.

Luulen, että olemme kaikki olleet siellä. Jos olet niin rakastunut, että et voi edes ilmaista sitä sanoilla, tämä on todella kaikkea mitä voit sanoa.

27. Sinä olet minun sielunkumppani.

Hän ei ole vain poikaystäväsi. Hän ei ole vain toinen puoli. Hän ei edes ole vain paras ystävä. Hän on sinun sielunkumppani. Ja se ei vain ole paljon parempaa.

28. Olet ainoa mies minulle. En halua ketään muuta.

Knock out epäselvyyksiä heti tällä yksinkertaisella lausunnolla!

29. Sinä suoritat minut.

On vain jotain tietää, että sinä itse asiassa täydellinen joku on todella intohimoinen ja romanttinen. Tietäen, että heiltä puuttuu jotain ilman sinua on vain kaunis. Tämä on ehdottomasti jotain, mitä sinun pitäisi sanoa miehellesi jossakin vaiheessa.

30. Tuo niin paljon onnea ja iloa elämääni, en voi uskoa sitä.

suuri

Ei ole mitään mahdollisuutta, että tämä lausuma ei olisi voinut hymyillä korvaan. Jos ihminen tuo sinulle ylitsepääsemättömän onnellisuuden, hänen on ehdottomasti tiedettävä se.

31. Olen parempi nainen, kun olen kanssasi.

Hän rakastaa tietää, mitä suurta vaikutusta hänellä on sinulle ja elämässäsi.

32. Rakastuin sinua kun ______.

Kerro hänelle tarkka hetki, kun rakastui hänen kanssaan, on varma tapa saada romantiikkaa pyörimään. Se on niin romanttista ja intohimoista, ettei edes tiedä, miten se hoitaa. Toista kokemus ja kerro hänelle välittömästi!

33. Muista, mihin aikaan ______.

Kerro rakastajalle romanttinen hetki, jonka kaksi teistä jakaa, oliko se ensimmäinen suudelma tai höyrykuntoinen istunto matkustamossa.

34. Sinä olet yksi minulle.

Tämä on periaatteessa julistaa hänelle, että hän on ainoa, ja haluat olla hänen kanssaan - ja vain häntä - muina päivinäsi. Se on hieno tapa viitata hänelle, että olet valmis ryhtymään sukeltamaan ja menemään naimisiin.

35. Jos voisin tehdä sen uudestaan, voisin vielä valita sinut.

Ei valitettavaa, eikö? Kerro kaverille, että valitsisit aina hänet, vaikka sinulla olisi mahdollisuus olla jonkun muun kanssa.

36. Kiitos _____.

suuri

Ei ole oikeastaan ​​mitään parempaa tapaa osoittaa kiitollisuutta ja rakkautta jollekin, kiittäen heitä siitä, mitä he ovat tehneet, oliko se niin yksinkertaista kuin roskakorin ottaminen tai yhtä ylivertainen kuin yllätyksen päiväyön illallisen luominen aivan rannalla.

37. Rakastan, että voin olla itseäni ympärilläsi.

Tämä ilmeisesti antaa sinun tietää, että hän tapaa oikean sopimuksen. Hän rakastaa tätä lausuntoa!

38. Olet suloisin mies, jonka olen koskaan tavannut.

Vaikka hän on kova ulkopuolelta, hän rakastaa tietää, että näet hänen lempeämpi puolelta.

39. Toivon, että voisin pitää sinut ikuisesti ja älä koskaan päästä irti.

Tämä antaa hänelle tietää, että todella nautit olla hänen kanssaan ja toivokaa, että kaksi teistä voi olla toistensa aseiden hyväksi.

40. Rakastan sinua, koska _____.

Ota "rakastan sinua" askeleen pidemmälle huomauttamalla jotain, josta ehdottomasti rakastat miestäsi. Et voi mennä vikaan tämän romanttisen lausuman kanssa!

Leave A Comment

61 − 56 =