40 Flirttaileva Haluatko pikemminkin kysymyksiä kysyä kaveri

Oi, hyvä. Toinen tylsä ​​peli typerä "Haluatko mieluummin?" Kysymyksiä. Vai onko se? Ei näitä houkuttelevia ja täysin flirtyjä kysymyksiä! Amp up your game ja yllättää murskata nämä uskomattoman flirty "Haluaisitko?" Kysymyksiä hän todella nauttia puhelinvastaaja!

suuri (1)

1. Haluatteko mieluummin tytön suudella tai suutella tyttö?

Jotkut miehet haluavat olla hallitsevia, kun taas toiset pitävät tytöstä, joka voi astua levyyn ja tehdä ensimmäisen liikkeen. Tämä kysymys kertoo sinulle hieman enemmän hänen persoonallisuudestaan, ja hei - joka ei rakasta puhua suudellen?

1 again

2. Haluatko mieluummin yhden kumppanin tai useita kerralla?

On niitä kavereita, jotka rakastavat heidät tyttöystäväänsä ja rakastavat häntä kuin kukaan muu - ja sitten on niitä, jotka haluavat, että heillä olisi 7 eri tyttöystävää, yksi viikon jokaisena päivänä. Millaista suhdetta hän haluaa?

d657b0d3720c3aa8d4c261103c540ab1

3. Haluatko mieluummin olla pitkäaikainen suhde vai jännä?

Jälleen tämä ei ole vain hauska ja flirttaava kysymys, mutta se antaa myös muutamia vinkkejä siihen, millaista ihmistä hän on. Kaveri, joka haluaisi mieluummin flingeja, ei todennäköisesti ole joku, johon haluat liittyä tulevaisuudessa (ilmeisistä syistä, ellei tietysti etsit myös flingiä), kun taas pitkäaikainen suhteet rakastava henkilö todennäköisesti kohtelee sinua paremmin.

2

4. Oletteko mieluummin kuuma tyttöystävä tai OK tyttö, jolla on hieno persoonallisuus?

Jos hän ottaa kuuman tytön, hän saattaa olla matala. Jos hän haluaa tyttöä, joka ei ole liian hyvän näköinen, mutta jolla on hämmästyttävä persoonallisuus, hän on joku, joka katsoo pinnan alla. Tämä on varmasti hauska kysymys, josta haluat tietää kaverista, josta puhut!

4

5. Haluatko mieluummin tarkistaa tytön edestä tai takaa?

Onko hän "kaveri" tai "kaveri"? Ehkä hän on "vatsakaveri"? Tai ehkä hän on yksi harvoista harvoista, jotka mieluummin naisen hymyilemään yli kaiken muun? Et tiedä, mitä hän pitää, kunnes kysyt häneltä tämän viileän ja flirty kysymyksen.

5

6. Haluatko mieluummin lähteä päivämäärään tai pysyä sisään?

Eikö hän mieluummin suosikki elokuvastasi romanttisia öitä, jotka halusivat nauttimaan soodasta vai olisiko hän pikemminkin menossa kaupunkia varten päivälliselle, juomille ja näyttelylle? Tämä ei vain kerro paljon siitä, millaista kaveria hän on, mutta voi saada sinut innostumaan mahdollisesta päivämäärästä tämän kaverin kanssa! 9dc87f996b5e537f1cfd8ba120ffc87e

7. Haluatteko mieluummin löytää todellisen rakkauden tai olla rikas?

Jotkut ihmiset eivät ole rakkauspelissä - jotkut ihmiset eivät edes usko, että se on olemassa. Pidätkö kaveri etsimästä rakkautta vai pitäisikö hänen onnestaan ​​vaurastua??

6

8. Haluatteko mieluummin tyttöystävän poskelle tai huulille??

Hän voisi olla sellainen kaveri, joka vain haluaa antaa tytölle söpön ja suloisen pienen peckin poskelle, tai hän saattaa haluta syödä häntä huulillaan. Et tiedä, ennen kuin kysyt häneltä! b365691167cbe5ca9ca389c43f87bcbb

9. Oletteko mieluummin jonkun vanhempia tai nuorempia kuin sinä?

Tämä on vain hauska kysymys. Tarkoitan, että hän tietää, että hän pitää yli 20-vuotiaita naisia ​​yli hänestä (ehkä se on hänen fetissi) tai että hän pitää heistä ikäryhmänsä ympärillä. Mitä enemmän tiedät, sitä paremmin.

7

10. Haluatko mieluummin nähdä tytön lyhyt mekko, shortsit tai hame?

Jokaisella miehellä on eri maku, mitä he pitävät naisten nauttimisena. Selvitä, mitä hän mieluummin käyttää ja ympäröi häntä todella huomaansa!

pukeutua

11. Olisitteko mieluummin tyttöystävänne käyttänyt punaista huulipunaa vai vaaleanpunaista huulipunaa?

Pidätkö hänestä sellaisesta punaisesta naisesta, jolla on paljon asennetta, vai onko hän nauttinut makeemmasta ja viattomammasta tyylistä? Tämä on hieno, flirty kysymys, jota voit kysyä, ja voit selvittää, minkälainen meikki sinun pitäisi käyttää hänen ympärillään.

suuri

12. Oletteko mieluummin sitä sängyssä vai autossa??

Hei, jotkut kaltaisivat pienen seikkailun seksielämästään! Puhut jonkun kanssa?

cR

13. Haluatteko mieluummin tyttöä ensimmäisenä päivänä vai odottakaa?

Hän saattaa olla vanhanaikainen, tai hän voi lopettaa hypätä siihen lady-ystävänsä kanssa. Selvitä, millaista kaveri hän on tämän helppoa kysymystä.

12

14. Haluatko mieluummin takaisin ex: nne tai löytää jonkun uuden?

Jotkut kaverit pitävät edelleen vanhoja liekkejä. Jos näin on, saatat haluta unohtaa yrittää olla hänen kanssaan. Mutta jos hän sanoo etsevänsä uutta, kysy häneltä vielä paljon kysymyksiä - saatat olla hänen seuraavan rakkautensa!

13

15. Haluaisitko mieluummin päivämäärän tai olla ystäväni?

Tämä on henkilökohtainen - ja meidän on varoitettava sinua, ole valmis vastaukseen. Saatat huomata, että hänellä on salainen ja intohimoinen rakkaus, tai hän yksinkertaisesti ajattelee sinusta suurena ystäväksi. Ettekö halua tietää, miten hän tuntee, kun vielä kysyy flirty ja hauska tapa? Tietysti!

14

  1. Haluatko mieluummin antaa hierontaa tai saada hierontaa?

Jotkut miehet todella rakastavat varmistaakseen, että heidän naisensa on rento ja rakastaa kohtelemaan heitä kuin kuningattaret. Jotkut nauttivat siitä, että heitä pidetään rojalteina, mutta on hyvä löytää tasapaino molempien välillä. Määritä, jos hän on tyyppi hemmotella pyytämällä häntä tämän aistillisen mieluummin kysymään.

16

17. Oletteko mieluummin tyttö tai kaveri tekemään ensimmäisen liikkua?

Vastaus tähän kysymykseen on tärkeä, varsinkin jos kukaan teistä ei ole tehnyt mitään liikettä. Olemme jo kysyneet häneltä, kenen hän haluaa aloittaa ensimmäisen suudelman. Nyt voit saada tunnelman siitä, mitä hän haluaa, kun se tulee tekemään ensimmäistä siirtoa asioista, kuten ensimmäistä kertaa, kun kaksi teet päivämäärää. Onko hän ujo tyyppi vai etkö mieluummin luottavaisia ​​tyttöjä? Ehkä hän haluaa tehdä ensimmäisen askeleen. Selvitä kyselemällä!

15

18. Haluatko mieluummin tytön käyttää alusvaatteita vai vain olla täysin alastomia?

Pidätkö hänestä, kun pukeutat tai pukeutut? Ryhdy hieman flirtyä puhumalla siitä, mitä hän haluaa, kun se tulee makuuhuoneeseen. Tällaiset kysymykset näyttävät heikentävän mielen etuja, pitävät asioita kuumana molempien välillä ja rakastavat oikeanlaista jännitystä hänen kanssaan.

18

19. Oletteko mieluummin halailemaan vai makeout?

Tämä kysymys on varmasti yksi flirtiest. Hän saa hänet ajattelemaan, että te kaksi viettää aikaa yhdessä intiimimpiin tapoihin ja hänen vastauksensa saattaa tuoda hymyn kasvosi eteen. Onko hän pehmeä pehmoinen tyyppi tai kädet kaveriin? Haluat tietää, etkö sinä?

19

20. Haluatteko mieluummin nukkua alasti tai pjs?

Olet melko paljon kysyä, onko hän sellainen kaveri, joka haluaa antaa kaiken roikkua ilman huolia tai jos hän haluaa pysyä mukavana ja pukeutuneena yöllä. Se antaa sinulle selvityksen siitä, mitä sinun pitäisi käsitellä, jos jakat sängyn. Ehkä haluat myös nukkua alasti. On hyvä olla varma, että olet molemmat samassa sivulla, vaikka olimme erittäin epäileviä, että hänellä olisi ongelma, kun nukut alasti joko tavalla.

20

21. Haluatko mieluummin olla lapsia ensin vai naimisiin ensin?

Näyttää siltä kuin typerä asia kysyä, tiedämme. Mutta se on hyvä kysymys, varsinkin jos yrität todella tutustua toisiinsa. Onko hän perinteisempi vai haluaako hän murtautua laatikon ulkopuolelle? Missä hänen tehtävänsä ovat? Vaikka se ei ole kovin kiihkeä kysymys, on hyvä kysyä potentiaalista kumppania.

21

22. Haluatko mieluummin kokata tai keittää?

Ehkä hänellä on nuoren, kuuman Gordan Ramseyn taito, kun kyse on keittiöstä. Hän kysyy, onko hän kokki kevyt, flirttaileva kysymys, koska se antaa hänelle käsityksen siitä, että te kaksi tekemässä jotain intiimeä yhdessä ruoanlaittoa ajatellen. Ehkä hän haluaa kuvata sinua ruoanlaittoa illallista hänelle tai päinvastoin. Ruoka ja ruoanvalmistus yleensä pyrkivät auttamaan joukkovelkakirjalainoja, joten se on hieno asia koskettaa.

22

23. Olisitteko mieluummin puhtaasti fyysinen vai sitoumus?

Haluaako hän ottaa asiat seuraavalle tasolle vai yrittääkö hän pitää sen rennonaisena? Ilmeisesti seksin kasvattaminen missä tahansa kysymyksessä pitää flirttaavana tasona maksimiin, mutta kuka sanoo, ettet voi saada käsitystä siitä, onko siellä olemassa tulevaisuutta vai ei. Ehkä hän todella tykkää sukkata, mutta ei ole valmis olemaan poikaystävä materiaalia. Et koskaan tiedä, ellet kysy!

23

24. Haluatko mieluummin olla lyhyt tyttö tai pitkä tyttö?

Aivan kuten boobs tai butt kysymys, tämä kysymys antaa sinulle käsityksen siitä, millaisia ​​tyttöjä hän on osaksi.

24

25. Haluatko mieluummin lähteä retkeilyyn tai oleskella hotellissa?

Aloita haaveillut yhdessä keskustelemalla siitä, mitä tekisit mahdollisilla tulevilla päivämäärillä. Onko hän ulkonainen tyyppi vai haluaako hän viettää sinut yöksi kaupungissa? Se on seksikäs ajatella romanttisia lomia, älä luulet?

25

26. Haluatko mieluummin käydä pitkiä kävelylenkkejä tai pitkiä ajeluja?

Jälleen, keskustelemme siitä, mitä te kaksi tekisitte päivämäärillesi, saa vaihteet kääntämällä ja antaa sinulle kaksi katsoa, ​​mikä olisi yhdessä. Pidä punastuminen tulevana pyytämällä toisiltaan vastaavia kysymyksiä.

26

27. Haluatko mieluummin saada hyvän tytön tai huono tytön?

Vastaus voi yllättää sinut. Kuvittikoeko hän itse huonoa luunmiehiä tai maanläheistä hyvää tyttöä? Hanki villisimmat fantasioitasi auki ja katsokaa flirttailua viedä koko uudelle tasolle.

27

28. Haluatteko mieluummin omaksua ja katsella elokuvia tai mennä ulos ja seikkailua?

Rakastiko hän ajatusta viettää päivän sisällä kättelyssäsi? Tai haluaa viedä sinut ulos suuresta seikkailusta? Kummassakin tapauksessa vastaus saa sinut tuntemaan itsesi lämpimän ja tingly sisällä, puhumattakaan, saat molemmat innoissaan päiviä kuin tulevat.

28

29. Haluatko mieluummin puhua tekstin, puhelun tai sosiaalisen median kautta?

Nykyään on vaikea tietää heti, mitä joku haluaa kommunikoida. Haluat ehkä kysyä tätä kysymystä, jotta tiedät parhaan tapa puhua keskenään. Yleensä sovellukset, joissa emojit ja gifit ovat käytettävissä, ovat suosittuja, koska ne tuovat näkyviin, kun flirttailette.

29

30. Oletteko mieluummin hyvästä kisserista vai hyvästä rakastajasta?

Mmmm aina flirty idea tuoda ylös suutelua tai olla yhdessä romanttisesti. Se luo jännitteitä teidän välille ja antaa hänelle tietää, mitä sinulla on mielessäsi. Tämä kysymys on enemmän typerä puoli, koska toivottavasti hän luulee olevansa sekä hyvä kisser ja hyvä rakastaja. Mutta jos hän tarvitsee valita, mikä se olisi?

30

31. Haluatteko mieluummin jakaa jonkun kanssa tai hajottaa?

Ehkä hän on hieman herkkä ja ei pysty käsittelemään tehtävää katkaista sen pois jonkun kanssa, kun aika tulee. Tunne miten hän hoitaa vakavan tilanteen kyselemällä.

31

32. Haluatteko mieluummin luopua lempiruokasi tai luopua seksiä kuudesta kuukaudesta?

Tämä kysymys on varmasti nauraa kahdesta teistä. Olisiko hän luopua suosikkiruokastaan ​​sinulle? On tärkeää tietää, okei?

32

33. Oletteko mieluummin tytön kanssa, jolla on suuri työolot tai tyttö, joka pelaa kovasti?

Jos hänen täytyi valita yksi, mikä olisi? Onko hän mieluummin tyttö, joka työskentelee äärimmäisen kovaa tai jolla on hyvä aika? Ehkä hän todella haluaa molemmat.

33

34. Haluatko mieluummin lomailla kanssani tai lomaa ystäviesi kanssa??

Toivottavasti hän ei ruuvaa tätä ylös vastatessaan väärin. Toki, kun ottaisitte vapaapäivät ystäviensä kanssa, olisi hauskaa, mutta tavoitteena on varmistaa, että hän haluaa viedä sinut lomalle! Jos hän vastaa oikein, se avaa oven, jotta voitte muistuttaa, mitä yhteydenotto olisi.

34

35. Haluatteko mieluummin tyttöä, joka yllättää sinut tai tytön, joka on tylsä?

Valitse hänen aivonsa hieman niin tiedät tulevaisuudessa mitä hän haluaa. Jotkut ihmiset todella rakastavat yllättyä asioista, kun taas muut todella häiritsevät sitä.

35

36. Haluatko mieluummin olla tyttö, joka rakastaa ystäviäsi tai joka rakastaa perheesi?

Täydellisessä maailmassa vastaus olisi molemmat. Valitettavasti näin ei aina ole. Joskus et vain pääse mukaan miehistöön ja perheeseen. Joten kaivaa ja selvitä, mikä on hänen kannaltaan tärkeämpi. Myös johdonmukaisesti tuoda dating on ehdottomasti oikea flirttaileva reitti ottaa, jos todella pidän tätä kaveri.

suuri (2)

37. Haluatko mieluummin haulikko-häät tai suuret suunnitellut häät?

Tiedämme, tiedämme, et todennäköisesti ole missään lähellä valmis avioliittoon. Mutta tämä on hauska kysymys, jota pyydetään ja saat vastausta. Voit molemmat puhua unelmiesi häät, ja jos hän ei ole siihen, siirry numeroon 38!

36

38. Oletteko mieluummin rikas ja kuuluisa vai olisit kukaan vielä onnellinen?

Tämä on hieno kysymättä sinusta mieluummin kysymystä, samalla kun keskustelulle annetaan joitain sentimentaalisia näkökohtia. Se antaa sinulle käsityksen siitä, missä hänen painopisteensä todellisuudessa ovat, ja jos hän on oikea mies sinulle.

38

39. Haluatteko mieluummin syödä ravintolassa tai syödä kotona?

He aina kertovat, miten ihmisen sydän on hänen vatsaan, joten selvitä, missä oikea paikka ruokkia häntä on, pitämällä keskustelua flirty ja hauskaa samanaikaisesti.

39

40. Haluatko mieluummin antaa tai vastaanottaa makuuhuoneessa??

Spice kohottaa tämän racy kysymyksen ja saada tuntumaa, mitä hän tulee olemaan kuin makuuhuoneessa. Kaksi teistä rakastavat puhua siitä, miten miellyttää toisiamme, ja varmasti saat veresi kiehuvan kaikilla oikeilla tavoilla!

40

Leave A Comment

69 − = 64