25 eri tyyppisiä suukkoja

eskimo-Kisses

Kuinka monta teistä olette sitä mieltä, että jokainen suudelma on aivan kuin ennen sitä? Että kaikki suudelmat ovat melko samanlaisia? Useimmat ihmiset ajattelevat, että suudelma suuteli, eikä siinä ole paljon muuta. Se on tosiasiallisesti täysin väärä.

On niin monia erilaisia ​​suukkoja ja jokainen niistä on täysin eri merkitys. Voit periaatteessa kertoa, miten joku tuntee sinusta, miten he suolaavat sinua. Se voi kertoa, jos he ajattelevat sinua ystäväksi tai jotain paljon, paljon enemmän.

On myös todella hienoa tietää, kuinka monta eri suutelua siellä on, jotta voit suudella jotakuta tavalla, joka vastaa heidän tunteitaan. On muutakin kuin muutamaa muuta. Tässä on 25 erilaista suutelua, joita voit lisätä rakkaussuhteisiin.

 1. Otsasuudelmat

Me kaikki tiedämme tämän tyyppisen suudelman ja me kaikki rakastamme sitä niin paljon. Tämä on suukko, joka voi olla välillä melko paljon ketään, mutta se tarkoittaa aina samaa. Se pohjimmiltaan sanoo, että he välittävät sinulle paljon ja ovat iloisia, että olet turvallinen niiden vieressä.

suudella-on-poski-2

 1. Kutsu suukkoja

Yksinkertaisin suukko, jonka saat koskaan saada, on suudelma poskelle. Se voi tarkoittaa paljon erilaisia ​​asioita sen mukaan, kuka se on. Jos se on perheenjäseneltä, se muistuttaa vain sinua siitä, että he välittävät sinua, mutta jos se on poikaystävästä tai tyttöystävästä, se voi tarkoittaa, että he haluavat näyttää, kuinka paljon he huolta, mutta että se ei koske huuliputouksia / fyysisiä asioita.

 1. Eskimo suukkoja

Kuinka moni teistä on koskaan saanut näitä suukkoja äidistään, kun olit pieni? Tämä on todella söpö tapa osoittaa, että välität jotakuta, johon olet lähellä hölynpelaa. Se et tiedä mitä se on, se vain yksinkertaisesti hankaa nenää edestakaisin.

voita-fly-kuva

 1. Butterfly Kisses

Tämä on toinen, jota näimme useimmiten kun olimme lapsia. Se on söpö tapa saada kumppanisi tai jopa perheenjäsen nauramaan. Vain päästä todella lähelle posketta silmäsi kanssa ja vilkkua nopeasti. Silmäripsien liike niiden poskelle kutittaa ja on todella hauskaa.

 1. Käsi suudelmat

Se oli mukautettu takaisin päivän, kun miehet tervehtivät naista ottamalla käsiään ja painamalla huulillaan yksinkertaisen suudelman. Tämä on edelleen olemassa, mutta on hyvin harvinaista. Jos löydät jonkun, joka tekee tämän, se osoittaa, että he ovat kiitollisia siitä, että olet tavannut sinut tai ollessasi kanssasi.

Käsin suudelma

 1. Peck suukkoja

Mielestäni tämä on kaikkien ensimmäinen suudelma. Me suutelemme nopeasti huulilla ja se kestää vain hetken. Se voi olla nopeaa, mutta se merkitsee paljon - riippumatta siitä, missä vaiheessa olet.

tumblr_inline_o8222wXgRp1tc6gty_500

 1. Earlobe suukkoja

Jos et ole koskaan saanut tätä suudelmaa, se tarkoittaa vain sitä, että suhde ei ole yhtä intiimi kuin toiset. Tämä tarkoittaa, että olet todella tyytyväinen toisiinsa ja voi saada todella intiimi toistensa kanssa.

 1. Ranskan suudelmat

Olemme kaikki kuulleet tämän suudelman "naughtier" suudelma kun olimme nuorempia. Se on kuin tavallinen suudelma, mutta kielenä! Se on todella intiimi ja sinulla on oltava paljon luottamusta ja tunteita jollekin ranskalaiselle suudelle.

Spiderman-kiss

 1. Spiderman suukkoja

Eikö kukaan nähnyt Spiderman-elokuvaa, jossa he suovat, kun hän roikkuu ylösalaisin? Tämä voidaan luoda uudelleen hauskalla tavalla, ja se vain osoittaa, että olet todella tyytyväinen toisiinsa ja voi olla hauskaa.

 1. Pitkät suutut

Nämä ovat suukkoja, joita pidetään ylimääräisenä ja tarkoittavat vain, että välität toisiaan niin paljon, etteivät kukaan teistä ole halukkaita päästämään irti.

25121

 1. Ilman suukkoja

Nämä voivat olla suukkoja puhaltamalla joku huoneen yli tai niitä voidaan käyttää tervehtimään joku painamalla poskiaan jokaiselle ja suudella sitä vieressä olevaa ilmaa. Puhaltuneet suukut merkitsevät, että haluat suudella niitä, vaikka et ole heidän lähellä.

 1. Kaula suukkoja

Kaulisukut ovat juuri sellaisia ​​kuin ne on kuvattu ja ne ovat pääasiassa kahden ihmisen välillä, jotka ovat olleet yhdessä pitkään, koska se on paljon intiimimpi suudelma, joka osoittaa syvän yhteyden ja intohimosi.

image_blog_2

 1. Biting suukkoja

Pistäväsi huulet jonkun ystäväsi on erittäin hauska ja seksikäs tapa näyttää heille, että haluat heidät. Se osoittaa myös, kuinka lähellä olet, koska sinulla on oltava paljon luottamusta, jotta joku voi purra sinua tarkoituksella!

 1. Aggressiiviset suut

Olemme kaikki nähneet nämä todella aggressiiviset suutelmat ja elokuvat, ja ne merkitsevät vain yhtä asiaa: intohimoa. Nämä ovat todella intohimoisia suukkoja, jotka osoittavat toiveesi merkittävälle muulle.

 1. Jawline Kisses

Kun suutelet kumppanisi joskus suudella heitä huulilla ei riitä osoittamaan, kuinka paljon haluat heidät. Suukko niiden hammaslenkit on yleensä hauska ja söpö tapa päästä sinun korvassa tai kaulassa.

 1. Teeskentelyn suukkoja

Kyllä, on suukkoja, jotka todella kiusaa kumppanisi. Nämä voivat olla niskan suukkoja seisomasta taakse tai jopa yhdistelmä suudelmia ja suuteleita. Kaikki, mikä saa kumppaninne menossa, on kiusantekoinen suudelma.

ranskalainen suudelma

 1. Lizard Kiss

Jotkut eivät pidä tällaisesta suudelmasta, koska se on melko outoa. Sinä pohjimmiltaan vain kiinni kielen ulos heistä ja nuolla huulet. Tämä on yleensä vain sellaisten parien välillä, jotka ovat todella tyytyväisiä toisiinsa ja ovat hämmentyneitä yhdessä.

 1. Lempeä suukkoja

Kun joku varovasti ottaa kasvosi käsiinsä ja kasvattaa sinusta pehmeän, hidas suudelman, se on lempeä suudelma. Se osoittaa, että he ovat valmiita olemaan lempeitä kanssasi, koska he pitävät huolta.

 1. Vampire Kisses

Jos saat kauniita suukkoja, joissa on vähän puremistä ja imemistä, se on vampyyrin suukko. Se on toinen todella intiimi suudelma, joka osoittaa läheisyytesi ja rakkautesi toisillemme.

a5406b095d4c320f6ec5d6b972336d5d

 1. Belly Button Kisses

Vatsa on erittäin herkkä alue. Jos kumppanisi käy irti ja haluaa sinut nauramaan, he voivat antaa sinulle vatsa-painikkeen suudelmia, jotta heillä olisi hauskaa ja olla tyhmä kanssasi.

 1. Finger Kisses

Ei ole paljon seksikkäämpiä kuin silloin, kun joku ottaa jonkin sormesi ja suutelee sitä varovasti. Nämä suukot ovat myös todella intiimejä ja näytä läheisyytesi. Se voi olla myös hieman vihje siitä, mitä he odottavat sinua myöhemmin.

ice-kiss-26

 1. Icy suukkoja

Tämä on ehdottomasti pariskunnille, jotka haluavat kokeilla yhdessä. Jään suutelu edellyttää, että yksi henkilö asettaa jäätä suuhunsa ja sitten suutelee toista melko paljon missä tahansa he haluavat.

 1. Kirjalliset suudelmat

Jos et voi olla kumppaninne kanssa, annat heille vielä suudelman. Laukaisu huulillesi kirjoittamallesi kirjeelle voi näyttää haluuksesi kaukana.

 1. Angel Kisses

Nämä ovat erityisiä suukkoja ihmisten välillä, jotka ovat hyvin lähellä - joko suhdetta tai vain perheenjäseniä. Laita huulet ja hiljaa suutele suljettuja silmäluomiaan.

pari-kissing_1

 1. Henkilökohtaiset suudelmat

Jokainen pari kehittää omaa tapansa suudella toisiaan, joka on toisin kuin kukaan muu. Tämä osoittaa, että teistä kaksi on tullut niin mukaviksi, että voit suudella sinun omalla erityisellä tavalla toistensa kanssa.

Kissat voivat olla hyvin erilaisia ​​riippuen siitä, kuka olet suutelemassa ja mitä he ovat sinulle, mutta ne kaikki tarkoittavat asiaa: sinua pidetään huolta. Mikä on sinun suosikki tyyppisiä suukkoja saada joltakulta?

Leave A Comment

5 + 4 =