20 Romanttisia Ideoita Hänelle – eleitä ja päivämääriä, joita hän arvostaa

Romanttiset eleet voivat olla yhtä suuria kuin romanttisen matkan suunnittelu, jotain niin pieni kuin jääkaapissa tai hyväntahtoisen teko. Jos tarvitset inspiraatiota, tämä artikkeli tuo sen sinulle!

Muista, että suhteet eivät ole vain suuria, koska rakastat jonkun - ne tulevat suuriksi, koska näytät rakastan sitä. Ei toisin kuin käydä kuntosalilla, se kannattaa työskennellä suhteestasi ja se tekee sinusta tuntuu hyvältä prosessissa.

Toista päivämäärä

Joskus se auttaa kymmenen kertaa uudelleen. Silloinkin, kun olet noin kaksi, kolme, neljä tai useampia kertoja ikää. Hit huvipuistoon (älä hyppää hyppäämään linnassa!) Tai vesipuistoa, mene rullaluisteluun, pelaa jäähalliin, pelaa Twisteriä tai tee jotain muuta, joka olisi jättänyt suuren hymyn kasvoillesi kun olit kymmenen . Sitten hemmotellaan jäätelöjuhlaan myöhemmin tai syödä jotain muuta, mikä tekee sinulle nostalgista.

Se on hauskaa, se on leikkisä ja tekee sinusta nauramaan - mennä siihen. Nauruun täynnä päivämäärät ovat joitain parhaita, joita on ollut.

ef27de2566d5340ea1768c22847cffb8

Videopelit Night

Haasta miehesi uuteen peliin (joten hänellä ei ole etua). Tilaa jotain pizzaa tai kiinaa ja nauti leikkisästä kilpailusta kotona sohvalla. Jos pidät siitä, että sinulla on pienet hinnat jokaiselle, joka voittaa seuraavan kierroksen, voit tehdä näistä hinnoista tuhma tai kiva. Se vain korottaa anteen hieman.

Muista kuitenkin - tämä on hauskaa. Jos olet dating super kilpailukykyinen kaveri, voit halutessasi ohittaa tämän. Mikään huonompi kuin kaveri ampuu sinua tikareita, koska potkittiin persettäsi jotain tai käveli kuin riikinkukko viikon ajan kertoen kuinka paljon imee videopeleissä!

Onko kortti-ilta

Haluatko tehdä pokeria (mahdollisesti striptease-versiota) tai kaksinkertaista korttia vastaan ​​ihmiskortteja, hyvä korttipelien pelaaminen on jotain, mitä useimmat miehet arvostavat. Lautapelit toimivat joskus myös hurinaa.

Ajoittain voit myös tarjota paikkaasi miesten pokeri-iltana. Kerro miehelle, että korjataan välipalat ja juomat, sitten pääset yli ystäväsi, kun hän saa olla miehen koko yön.

Ainoa korttipelien välttäminen on, jos kaveri pitää rahapeleistä hieman liikaa. Rahapelit eivät ole romanttisia.

706cd11eb29a3edf66890baf0bdbee26

Hanki Adrenaline Kick

Tiesitkö, että rakastat nopeammin adrenaliinin pumppaamisessa järjestelmän läpi? Teet. Jos aloitat päivämäärän istuen katselemalla toisiaan syvälle silmiin, paljastaen itsellesi intiimejä asioita ja seuraamalla sitä adrenaliinipotkulla, saatat hyvinkin löytää itsesi putoavaksi. Nopeasti.

Joten näytä haavoittuvasi kun kynttilänvalossa on illallinen, sitten mennä haamukäynnille kaupunkiin. Anna miehesi pelastaa sinut näistä kuvitteellisista lohikäärmeistä jo!

Muut adrenaliinilla toimivat toiminnot voivat olla mitä tahansa sirkusluokista (korkealla ilmassa), varjoliitoon ja lumilautailuun. Tietenkään arvioi vaara ennen kuin teet jotain - rikkomalla luita ei ole erityisen romanttinen ja saatat päätyä rakastumaan söpö lääkäriin sen sijaan ...

Siirry kulinaariseen seikkailuun

Käytä juomia mixology-paikassa, jonka jälkeen käynnistin yhdestä ravintolasta, pääruoka toisessa ja jälkiruoka kolmannessa. Voit saada teeman, kuten ranskalaisia, marokkolaisia, italialaisia ​​tai espanjalaisia ​​paikkoja, tai tee jokin niistä. Tai voit valita joitain todella arvokkaita tai intiimejä paikkoja tai pysyä jotain muuta teemaa.

46c82a83d1cc4bbfc7c88a2f76ea1e5b

Kiitos hänelle ystävien edessä

Tämä ei ehkä kuulosta romanttiselta eleeltä, mutta kuten tiedämme, miehet kulkevat ympäriinsä kuin ylpeitä riikinkukkoja, kun heidän naisensa ihastelee heitä. Älä pudota, vain ylpeitä ja anna kohteliaisuus täällä ja muualla, kun muut ovat ympärillä.

Lähetä hänelle tekstit ja anna hänelle muistiinpanoja

Ihminen, yhtä paljon kuin nainen, rakastaa rakastetuksi ja ylistetyksi. Ei yli viidenkymmenen viestin tunnin välein, mutta totuus on suhteiden kehittämisessä, unohdamme usein pienet asiat. Kuten lähettää toisilleen mukavia tai tuhoutuneita tekstiviestejä ja jättää vähän muistiinpanoja odottamattomissa paikoissa.

4b811d4973c5542e5ab8907e0a5e73b7

Tee odottamattomia tekoja ystävällisyydestä

Olitpa yhtäkkiä eräänä aamuna päättänyt tulla sängystä varhain ja tehdä mieheltäsi aamiaisen sängyssä, tai annat hänelle hierontaa, kun hän tulee yöllä kotiin, nämä asiat lasketaan. Tyhjennä yksi hänen askareista, kuten pukeutua hänen paidaansa yhden päivän tai pesemään autonsa häntä kohtaan, kuulostavat vähäpätöisiltä asioilta, mutta se osoittaa, kuinka paljon sinä välit. Teet asioita, jotka tekevät elämästä helpompaa ja miellyttävämpää.

Pue päästä kärkeen

Mies rakastaa näyttelemään tyttöään tai vain ihailemaan häntä yksityisesti. Pedikyyri ja alusvaatteet, mukava mekko kattamaan kaiken - kaveri löytää sen romanttinen ja seksikäs, kun hän tietää, että pukeutat vain hänen puolestaan. Haluat vaikutella häntä kohtaan tekevät hänestä hyvältä. Ja tietenkin, mikä kaveri ei ole onnellinen, kun hänen tyttöinsä muuttuu silmän karkiksi? Miehet ovat visuaalisia olentoja, usein enemmän kuin naisia.

b0e47932cf28db7c49292bce8dea13cb

Anna hänelle liput jollekin hänelle, ja lähetä hänet kauemmaksi

Jos mies ostaa päivän kylpylässä, se on romanttinen lahja, eikö olekin? Koska tunnet hemmotella. Hänen mukaansa. Vaikka hän ei olisi siellä. Harkitse samaa tekemistä miehelle, mutta eroa on, että ostaat hänelle jotain, joka tekee hänestä hemmotella. Kuten lippuja iso peli, tai konsertti tiedät hän haluaisi, mutta se ei välttämättä tee sitä puolestasi. Ehkä hänelle ja hänen parhaan ystävänsä tai veljensa lippu. Yksi romanttisimmista eleistä on yksinkertaisesti tuo onnea jollekin.

Käsittele häntä elokuvalle elokuville

Jos olet komedioita ja hän rakastaa thrillereitä, niin saatat aina päätyä katsomaan sellaisia ​​elokuvia, joita kukaan teistä ei pidä erityisen mieltyneenä. Sen sijaan yksi päivä haluaa nähdä elokuvan, jota hän todella rakastaa. Nautit nauttimasta häntä onnelliselta ja elokuvateatterilta tai elokuvan jälkeen.

Tukea hänen intoonsa, harrastukset ja työ

Toki et ehkä pidä moottoreiden kiinnittämisestä autojen ajettaessa nopeammin, mutta hän tekee. Saatat jopa löytää sen hämmästyttävä harrastus, mutta sen sijaan, että hauskaa hänen harrastuksensa, tukevat sitä. Ole onnellinen, että hän on löytänyt jotain, jota hän rakastaa. Olipa hän ostanut hänelle kirjan siitä, pakkaa hänelle yllätyslounas seuraavan kerran, kun hän aikoo työskennellä eräillä autoilla tai antaa hänelle hierontaa, kun hän tulee kotiin ja kysyy häneltä kysymyksiä, ei ole väliä. On tärkeää, että näytät, että välität hänen onnellisuuttaan tukemalla häntä asioissa, jotka tekevät hänet onnellisiksi.

a998ba6c6dfdeaa9339e5245ca19d66d

Näytä luotat häneen

Mies tuntuu kunnialta, kun näytät luottamuksen häneen. Olitpa luottamassa häntä korjaamaan rikki autoasi, luottamaan hänet intiimiin yksityiskohtiin elämästään tai luottaa siihen, että hän menisi eräänä yönä kaupunkiin poikien kanssa (ei heittänyt varotoimia hänelle), hän tuntee sen kunnioittamisen. Loppujen lopuksi te olette suhteessa hänen kanssaan, koska uskot hänestä olevan rehellinen mies. Jos et, sinun ei pitäisi olla hänen kanssaan.

Suunnittele viikonloppu

Suunnittele hänelle salaista pakoa - kerro hänelle, että vietät hänet viikonlopun viettoon tiettynä päivänä, mutta älä kerro hänelle, mistä se on kyse. Varmista, että siihen liittyy jotain, jota sinun miehellisi erityisesti, kuten vuokrata vaihtovelkakirjalaina tiemaksua varten, viettää muutaman tunnin ajomatkan tai jotain muuta toimintaa, johon hän todella kuuluu. Sen lisäksi, että suunnittelet matkan, jonka rakastatte molempia. Sinun ei tarvitse tehdä sitä kaukana, tai kallista. Voit jopa tehdä asunnonvaihtoa ystävän kanssa!

Jos haluat olla äärimmäisempää, voit pakata hänen laukkunsa ja kaapata hänet - aivan kirjaimellisesti. Laita hänelle silmäsuoja, syö hänelle samppanjaa ja aja hänet salaperäiseen romanttiseen paikkaan (joka voi jälleen olla ystäväsi talo, jonka olet romanttisesti leikannut, jos sinulla ei ole vuokrattavissa olevaa rahaa). Ongelmana tässä on, että saatat saada hänet päivänä, jolloin hän on huonossa tuulella, on migreeni tai yhtäkkiä päättää mennä ulos ystäviensä kanssa. Yllätykset ovat hyviä, kun ne ajastetaan hyvin, eivät ole niin suuria, kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Useimmat meistä yrittävät jossakin vaiheessa yllättää ihmisen yllätyksen illalla, kun hän tulee kotiin, vain selvittääkseen, että hänen on työskenneltävä myöhään, joten me istumme mielikuvituksellisella ruokavaliolla ja syömme sitä PJ: ssä tele - omillamme!

35c1cb94f334d3923da20e31442d028d

Tee piknik

Pakkaa joitain elintarvikkeita, joista tiedät, että mies rakastaa ja ehkä pullo olutta mennä sen kanssa (jos olut on sallittua, kun olet menossa) ja vie hänet johonkin paikkaan, jonka tiedät arvostavan. Picniikkojen ei tarvitse olla perinteisiä. Esimerkiksi sinulla voi olla piknikillä katsella kaupungin valoja yöllä (toisin kuin istuu puistossa kesäisin auringonpaisteessa). Jos olet Los Angelesissa, mene Mulhollandiin ja katsele allaolevaa valoa täysikuun aikana. Sinulla on jopa piknik autoon, jos se on talvella ja tiedät upean ulkonäön kaupunkiin.

Ota luokka yhdessä

Jos kaveri on todella oppimassa jotain, mutta ei koskaan ottanut luokkaa siihen, miksi et kutsua häntä tekemään yksityisen luokan siinä yhdessä teidän kanssanne? Olitpa sitten karate tai ruoanlaitto, voit olla hauskaa yhdessä.

2229a1103ee71e7d69088e5792ac8d11

Sans Smartphone Weekend

Suunnittele matkustaminen hirsimökkiin, vain kaksi sinua ja estä puhelimia, tietokoneita jne. Tee asiat luonteeltaan, vie aikaa puhua ja yhdistää ilman häiriötekijöitä. Voit jopa yrittää tehdä päivän ilman puhumista. Siellä on paljon, mitä voidaan sanoa käyttämällä kehonkieltä ...

Yllätys Jokes

Joo, se kuulostaa ... ei niin romanttista, mutta hyvä nauraa herättää jonkun mielialan. Pop silmukkakortti kannettavan tietokoneen laukussa tai piilota jotain hänen autonsa käsineosastossa ... missä tahansa tiedät, että hän näyttää ja nauraa, kun hän löytää sen (eikä hänen pomonsa peippaa yli olkansa kun hän tekee jos se on melko sopimaton vitsi ...).

622085f8166303c4f6b1b1fb6688fa80

Liity häntä urheilupeliin hänen suosikkijoukkueellaan

Miksi et saa lippuja urheilupeliin, jonka mielestä pidät myös katsomassa? Sitten anna miehesi leikkiä asiantuntijalle päivälle ja kertoa hänelle kaikki säännöt, sisäinen osaaminen pelaajista jne. Tee kysymyksiä ja näytä halukkuutta oppia jotain, jota hän rakastaa.

Tarkista paikallisen musiikin kohtaus

Jos alueellasi on tuntemattomia bändejä, bändejä, jotka soittavat musiikkia, jonka luulet pitävän, niin päätä ulos ja tarkista ne. Vaikka jotkut osoittautuvat kauheiksi, toiset saattavat tulla suosikkiartisteihisi. Se voi myös tarjota hyviä naurua. Jos ei muuta, se vie sinut ulos ovesta.

Toinen kärki - jos asut suuressa kaupungissa, kuten Lontoossa tai Los Angelesissa, kesällä on usein konsertteja, joissa voit istua ulkona lähistöllä ja kuunnella konsertteja samalla kun heillä on piknik, eikä tarvitse maksaa katsoa bändiä. 

bd2d34bd33416ee44e3bd1906d478f0a

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

+ 44 = 48