20 Merkitsee kaltaisen kaltaisen kaverin enemmän kuin ystäväsi.

Pidätkö hänestä, epäilemättä siitä. Pidätkö miten hän hymyilee, kun jotain on aika hauska ja miten hän muuttuu punaiseksi, kun hän kiittää häntä. Tykkäät hänen silmänsä, kuten hänen hiuksensa putoaa aivan aivan otsaansa. Sinulla ei kuitenkaan ole mitään käsitystä siitä, että hän tykkää sinä samalla tavalla. Onko hän huomannut nämä asiat sinusta? Luonnollisesti et edes yritä puhua siitä tai tehdä mitään siitä, kunnes tiedät, miten hän tuntee. Miksi sinä? Se voisi pilata ystävyyden tai tehdä asioista todella hankalaa. Mutta, mitä et tiedä, on olemassa varmoja paloja tapoja kertoa, onko hän myös sinussa. Jos huomaat, että hän tekee jotain näistä merkkeistä, olet sisään!

1. Hän muuttaa tapaa, jolla hän toimii

ryhmä tasalla

Kun roikkuu ystäväsi kanssa, hän ei toimi kuin hän olisi, jos hän olisi heidän kanssaan yksin. Jos hän yrittää vaikutella sinuun, hän voi olla kohtelias ja tarkkaavampi sinulle. Jos näin tapahtuu, näytä hänelle, että olet hänessäsi, löydä syytä tarttua käteen tai käteen. Miehet reagoivat todennäköisemmin fyysiseen kosketukseen kuin leikkisästi. Huomaat, että useimmat kaverit, kun he ovat heidän ystäviensä kanssa, näyttävät. He toimivat kuin lapset - he menevät pois ystäviensä kanssa ja toimivat melko kiusallisella tavalla. Mutta kun olet ympärilläsi, kaikki on erilainen. Hän toimii kuin hän ei suvaitse heidän lapsellisia käyttäytymistään, ja voi jopa pukeutua eri tavalla.

2. Hän kysyy satunnaisia ​​kysymyksiä

kysyä

Jos hän kysyy näennäisesti satunnaisilta mutta ilmeisiltä kysymyksiltä (ts. Onko sinulla poikaystävä? Mitä teet hauskanpidolle?) Hän on luultavasti sinuun. Miksi hän tarvitsee tietää, jos sinulla on poikaystävä, jos hän ei suunnittele tämän aseman vaihtamista puolestasi? Kysymys siitä, mitä teet hauskanpidettä varten, on hämärä tapa tuntea etusi tuleviksi päivämääriksi. Yksi yleisimmistä kysymyksistä on kysyä numeroasi tai haluat tietää kaiken sinusta. Jos hän kysyy historianne, se tarkoittaa, että hän on sijoitettu sinuun tarpeeksi, jotta hän haluaisi oppia siitä, mistä sinä olet, mistä olet tullut henkilö, jota olet ja jopa perheesi.

3. Aina löytää syyn koskettaa sinua

ladata (1)

Hän ei voi pitää käsiään irti. Kirjaimellisesti. Hän löytää mitään syytä koskettaa sinua, onko se auttaa sinua alas portaita tai autoon tai jopa vain "vahingossa" puolella pyyhkäisemällä kätesi hänen kanssaan. Yksi hienoimmista asioista, joita hän tekee, on kutittaa sinua vähän. Kun kaveri kutittaa sinua, se on lähes aina flirttailu. Ei, se ei ole pelkästään cheesy pickup linjat!

4. Hän TRIES

date7

Hän menee pois tavastaan ​​viettää aikaa kanssasi. Hän peruuttaa aikaisemmat suunnitelmat, kun sanot, että haluat rentoutua. Jokainen, joka luopuu tiistai-ilta-pokeria tai sunnuntai-iltana jalkapalloa viettämään aikaa kanssasi ... jos tämä ei lovi rakkaudesta, niin mitä?

5. Hänestä tulee sinun "kyllä" mies

date6

Huomaat, että hän on aina samaa mieltä kanssasi. Vakavasti, kaikella mitä sanot ja kaikesta mitä teet. Voisit heittää banaanikuoren vanhan naisen tapaan kävelijän kanssa, aiheuttaa hänet matkustamaan ja kaatumaan ja sitten kohtaamaan ja nauramaan häntä, ja hän todennäköisesti liittyy siihen. Miksi? Koska hän pitää sinusta ja haluaa todella, että pidät hänestä.

6. Hän on hyvin suojeleva Sinusta

A-Mans-Vastuu-To-A-nainen

Ei ole väliä, mitä tapahtuu, hän varmistaa, että olet turvallinen. Hän vartioi sinua ikään kuin olet hänen arvokkain hallussansa. Ei sanomalla, että naiset ovat omaisuutta, mutta saat idean. Hän voi edes mennä niin pitkälle puolustamaan kunniasi, jos muut kaverit sekaisin sinuun. Rakkaus ei ole aina kuollut! Hän on järkyttynyt, jos olet järkyttynyt, ja jos olet joutunut kohtaamaan muggeriin, hän olisi asettanut sinut takanaan tilanteesta. Toki, hän voisi saada ampua tai puukottaa, mutta niin kauan kuin olet turvassa, hänellä olisi kunnossa.

7. Hän kiusaa

härnätä

Jos huomaat, että hän on hieman poimittanut sinusta ja nauraa pieniä asioita sinusta, se kuuluu tällaiseen peruskoulun ideaan, että jos hän vetää hiustesi ja valitsee sinut, hänen on oltava rakastunut. Kavereille kiusanteko flirttailee. Flirttailu tarkoittaa, että hän pitää sinusta. Se on vain niin yksinkertaista!

8. Hän haluaa kuulla sinusta

puhelin

Hän viestit, tekstit ja soittaa sinulle useammin kuin ei. Yksi ilmeisistä merkkeistä, joita hän pitää sinusta, on se, että hän ei voi mennä koko päivän puhumattakaan sinulle. Tämä osoittaa, että olet hänen mielestään koko ajan ja hänellä ei olisi muuta tapaa!

9. Hän auttaa sinua ... Aina

noooo!

Hänellä ei ole mitään ongelmaa, mitä hän pyytää. Onko se kuljettaa laatikoita jopa sinun 8th kerroksen asunto, maksat vuokrasi, tulet henkilökohtaiseksi kuljettajaksi tai iski ihmistä, kun exe ei jätä sinua yksin. Mitä tarvitset, hän on kaveri työstä. Itse asiassa, jos todella halusit hänet, hän kohteli sinua kuin kuningatar ja kutsuu sinut hänen majesteettansa.

10. Hän ilmoittaa

istua next to

Siellä on myös se, että hän huomaa pienet asiat sinusta. Uusi hiustenleikkaus, uudet kengät tai se, että olet äskettäin muuttanut shampoot. Ehkä se on tapa, jolla hymyilet olosuhteista riippuen. Joka tapauksessa hän huomaa ja pitää siitä.

11. Hän on kysynyt sinusta

teen2

Olet kuullut sisaresi poikaystävän serkkun vaimosta, että hän on kysynyt sinusta. Joka paikassa. Hobo, joka istuu rakennuksen ulkopuolelle, pudottamalla muutokseen, oli kaksikymmentä minuuttia keskustelua, jos hän näkee muita kavereita tulossa tai ulos asunnosta.

12. Hän on uskollinen

uskollinen

Et koskaan näe häntä niin paljon kuin katsot muita naisia. Kun te kaksi olette yhdessä, koko burlesque-esitys voisi kävellä ja hän ei huomaa. Itse asiassa paljain mailin voi kulkea sinun ohi ja silmät keskittyvät sinun. Sinä olet ainoa hänen ääreisnäkemyksessään.

13. Hän riippuu ystäväsi kanssa

juhla

Jokaisella on ärsyttävä ystävä, ja yhdeksän kertaa kymmenestä, se sattuu olemaan paras ystäväsi. Hän ei pidä hänestä, mutta hän tulee hengailla hänen kanssaan, koska olet siellä. Niin, se on rakkautta. Vaikka tämä ärsyttävä ystävä on kaveri, joka sattuu olemaan hulluksi rakastunut sinuun, etkä tunne niin. Tämä kaveri voi olla niin mukava, että hänellä on aikaa viettää aikaa ystäväsi kanssa vain näyttämään kuinka paljon hän välittää sinulle.

14. Hän kohtelee sinua uskomattomasti

man-aukko-oven-for-nainen

Hän osoittaa jälleen kerran, että ritarit eivät ole kuolleita. Hän avaa oven sinulle, kirjoittaa pieniä muistiinpanoja, auttaa sinut laukkujen kanssa, puolustaa sinua ihmisiin, jotka huijaavat sinua, ja tekee kaikki pienet asiat, joita haluamme useimmilla miehillä. Useimmat kaverit eivät vain tee sitä jokaiselle naiselle, joten sinun on oltava melko erikoinen silmissään, jos hän on valmis tekemään sen puolestasi.

15. Ei ole aikakäsitystä

hengailla

Asiat eivät ole koskaan kiireisiä, kun kaksi teistä on yhdessä. Se on kuin hänellä ei ole mitään huolta siitä, että hän on myöhässä tai puuttuu jotain, niin kauan kuin hänellä on sinua. Tämä tarkoittaa, että hän voisi viettää tunteja puhelimessa vain kuuntelemalla hengittääsi ja hän olisi täysin tyytyväinen tähän.

16. Hän kertoo sinulle

kertoa

Yksi ilmeisimmistä merkkeistä kaveri tykkää enemmän kuin ystäväsi? Hän sanoo sen. Hän sanoo: "tyttö, en voi enää ajatella sinua. Olette kaikki mitä halusin ja enempää. "Tai jotain pitkin niitä juonista viivoja. Ehkä hän tekee sen söpöllä tavalla, kuten kirjoitat sinulle muistion. Ympyrä kyllä ​​vai ei?

17. Hän on aina lähellä

lähistöllä

Hän on aina lähellä sinua. Hänellä on syitä olla lähellä sinua, ehkä tekemällä hänet, kun yrität puhua hänelle. Toki, hän luultavasti ei tarvitse edes lähteä lähemmäksi kuulla sinua, mutta hän tulee joka tapauksessa. Hän vain haluaa viettää muutaman sekunnin kuultuaan muuta kuin sinä ja haju hajuvettä, jota käytät. Lisäksi hän todennäköisesti halaa sinua. Paljon. Ja viipyy määrittelemättömän määrän aikaa haistaa hiuksesi, kuten kammottavat kaverit stalker-elokuvissa.

18. Hän jättää sinut huomiotta

hän doesn't care

On yksi tapa tietää, pidäkö hän, mutta rehellisesti se on osuma tai kaipaus. Hän ei voi kiinnittää minkäänlaista huomiota. Tämä koko "vaikea saada" rutiini voi olla suosittu. Se on tapa jolla hän pelaa sitä viileänä ja toimii kuin hän ei välitä, kun itse asiassa hän taipuu taaksepäin vaikutella sinut.

19. Hänellä on kaikki yhteystietosi, koska hän pyysi sitä

varattu-puhelimet (3)

Hän haluaa tietää, miten päästä sinuun milloin tahansa. Hän ei sano niin (koska se olisi kammottavaa), mutta hän lisää sinut Facebookiin, saa kodin ja matkapuhelinnumerosi ja vain lisää toimenpiteitä, asentaa GPS auton. Ainoastaan ​​huudat siitä viimeisestä, mutta hän todella haluaa olla käytettävissäsi.

20. Hän suostuu kissiin

merkkejä-he-tykkää-you-e1335988590876

Lopullinen vihje siitä, että olet yksi hänen mielestään? Hän yrittää suudella sinua. Hän nojasi sisään, voit tuoksua mintun suuvettä, hänen huulensa näyttävät suutelevalta, ja kuka tietää? Ehkä hän onnistuu ja suutelee sinua. Hän voisi olla humalassa tai raittiudessa, sillä ei ole väliä. Jos hän suutelee sinua, hän ainakin huomaa sinulle jonkin verran houkuttelevan. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä missä se menee.

Pitkä tarina lyhyt, jos haluamasi kaveri sattuu osoittamaan jotain näistä merkkeistä, hän on enemmän kuin todennäköisesti sinuun enemmän kuin vain ystävyyttä. On kuitenkin muutamia asioita, joita sinun pitäisi varoittaa. Yksi, osa näistä merkkeistä voi olla vakavasti väärin. Hän voi pitää sinusta, mutta rakkauden velje / sisaruksessa. Hän voisi myös olla homo, tai vain todella mukava kaveri. Jos olet parhain ystäviä hänen kanssaan ja olette kiinnostuneita tekemään sitä enemmän, ole varovainen. Se voi pilata ystävyyden. Tai se voi olla paras tapa koskaan tapahtua ja elää onnellisina aina sen jälkeen. Et voi koskaan tietää. Hän voi olla ainoa sinulle!

Leave A Comment

4 + 2 =