20 keskusteluaiheita pariskunnille

conversation3

Rakastuminen on helppoa, mutta rakkauden pysyminen voi olla vaikeaa. Kun kaksi henkilöä on ollut pitkään yhdessä, voi olla vaikeaa löytää uusia keskustelupalstoja. Parit, jotka ovat viettäneet muutama vuosi yhdessä, ovat luonnollisesti olleet monia tärkeimpiä keskusteluja. Jos haluat lisätietoja merkittävimmistä muista, yritä käyttää jotain seuraavista suhde-aiheista.

 1. Helpoin keskustelu on vain kysyä kumppanilta, miten he tekevät. Vaikka he saattavat olla liian väsyneitä puhumaan töiden jälkeen, heidän huomionsa on pyrittävä kommunikoimaan ja huolehtimaan.
 2. Tulevaisuuden lisääminen vaatii hienoa, mutta se on tärkeä aihe. Koska lapsia on rahaa, pariskunnat välttävät monia keskusteluja. Sen sijaan voit yrittää pyytää kumppaniasi ämpärien luettelosta ja mitä he aikovat toteuttaa lähivuosina tai vuosikymmeninä.
 3. Arvojen käsittelemistä voidaan tuoda esille sen perusteella, millaisia ​​syitä kumppanisi tukee. Jos syy on sama, voit jopa yrittää vapaaehtoistyötä yhdessä.
 4. Vaikka keskustelut ovat aina tärkeitä, yksinkertaiset asiat vaikuttavat toisinaan eniten. Varmista, että ilmaiset kumppaniksesi, kuinka paljon he tarkoittavat sinulle.
 5. Harrastukset ovat yhteinen keskustelun aloittaja. Pitkän aikavälin suhteissa molemmat osapuolet tuntevat jo toisensa harrastukset. Uusissa suhteissa suosikki harrastukset voivat olla tavoite löytää yhteinen alue tai selvittää yhteiset tapahtumat, joita molemmat osapuolet voivat tehdä.

conversation1

 1. Koska suhteet ikä, kumppaneiden on aivan liian helppo toteuttaa toisiaan itsestäänselvyytenä. Voit tuoda esiin asioita, palaa suhteen alkuun. Keskustele aikaisemmista päivämääristä ja muista, miksi aloitit kumppanisi kumppaniksi ensin.
 2. Huolimatta muutaman viikon välein vuosittain lomat ovat yksi suosituimmista muistoista pariskunnille. Kahden osapuolen sopivuuden tai yksinkertaisen viikonloppumatkan kuvaaminen voi auttaa vahvistamaan suhdetta. Lisäksi tämä keskustelu voi olla erinomainen tiedonlähde yllätyksen pakopaikalle.
 3. Lapsilla on suuri askel, joten parit voivat aina kokeilla lemmikkiä ensin. Kävelyn tai vaelluksen aikana nosta esiin lemmikin saaminen. Vaikka tämä tuntuu tylsiä aiheelta, se todellisuudessa osoittaa sitoutumisen tasoa suhteessa. Lemmikkien hankkiminen voi myös olla merkki siitä, miten kumppanisi käsittelee kotitalouden asioita ja heidän mahdollisuuksiaan saada perhe.
 4. Yritä esittää kysymyksiä kumppanisi nälkäisimmistä hetkistä, pahimmasta työstä tai vaikeimmasta kokemuksesta. Hauska tarinoista yhteisiin tragedioihin tämän tyyppinen keskustelu voi auttaa sinua löytämään yhteistä kenttää toistensa kanssa ja oppimaan jotain uutta.
 5. Perhekeskusteluiden ei tarvitse olla pelkästään lapsia. Voit puhua perheen lomaista ja lapsuuden kokemuksista. Ainoa tapa, jonka pitäisi välttää tämä keskustelu on, jos tiedät jo, että kumppanisi oli karkea lapsuus.
 6. Jos rakastat ruoanlaittoa, voit aina puhua uusista resepteistä tai keittotyyleistä. Päivämäärät voidaan viettää uusissa ravintoloissa tai käydä yhdessä.

conversation2

 1. Kun suhde muuttuu, on aina hyvä muistaa menneisyys. Katso vanhoja valokuva-albumeita ja muista kaikki onnellisia muistoja, joita sinulla on yhdessä.
 2. On liian helppoa ottaa muita ihmisiä itsestään selvyyden suhteen. Ajan myötä onnittelut voivat tuntua siltä kuin ne sanotaan tapana. Yritä tarkastella kumppanin fyysistä meikkiä ja selvittää heille kohteliaisuus. Rakkauden ja vakuutuksen sanat ovat aina positiivisia suhteessa.
 3. Tuo mieleisesi opettajat menneisyydestä ja keskustele siitä, mitä kumppanisi rakastivat heitä.
 4. Jos sinulla olisi rahat ja aika, mitä tekisit? Mitä kumppanisi tekisi? Tämä on erinomainen tapa löytää piilotettuja harrastuksia tai intohimoja.
 5. Tavoitteet ja arvot muuttuvat elämän aikana. Kokeile kumppaniltasi, millaista tapahtumaa he muuttoivat historiassa. Sen lisäksi, että saat tietoa asiakkaiden arvoista, muuttuvat vastaukset ajan myötä auttavat sinua ymmärtämään, miten kumppanisi on muuttunut.
 6. Seksuaalisesti suhteet voivat tulla monotonisesti ajan myötä. Voit estää tämän tapahtumasta jakamalla eroottisia fantasioita toistensa kanssa. Tämä voi auttaa erottamaan asiat ja lisäämään uudenlaisen intohimoasteen suhdetta kohtaan. Vältä painostamaan kumppaninne suorittaa näitä toimintoja, koska se vain johtaa tarpeettomiin stressiin.
 7. Vietä aikaa keskustelemaan menneistä muistoista ja lapsuutenne.
 8. Jos et tiedä, mitä kumppanisi tarvitsee, kysy heiltä! Anna poikaystäväsi tai tyttöystäväsi kertoa, mitä he tarvitsevat tuntea rakastetuksi ja arvostetuksi.
 9. Vietä aikaa asettamalla taloudelliset prioriteetit yhteen. Monet argumentit alkavat rahaa koskevien kysymysten vuoksi, joten yritä päättää nämä riidat ennen kuin ne tapahtuvat.

Leave A Comment

55 − = 53