20 flirttailevaa kysyttävää kysymystä

Flirttaus voi joskus olla hankala asia tehdä, jos sinulla ei ole kovin monia hyviä, flirttailevia kysymyksiä kysyä. Kun puhutaan miehen kanssa, johon olet sinä, haluat varmistaa, että kysytte kaikki oikeat kysymykset ja anna heille tietää, että olet heissä hienolla tavalla. Joten, miten annat murskata tietää, että pidät niistä ilman, että kerroit heille, että pidät niistä? Tässä on 20 flirty-kysymystä, joista voit pyytää kaveri, jota pidät:

Kysymys 1.) Oletko työskennellyt?

seksikäs

Miksi se on Flirtatious: Sinä täydentät häntä! Se on Grade A flirttailu! Erityisesti, koska täydentät häntä vain yhden ominaisuuden, mutta koko hänen ruumiinsa suhteen.

Kysymys # 2.) Oletko sinkku?

2

Miksi se on Flirtatious: Kaveri olettaa automaattisesti, että pyydät tätä kysymystä syystä. Tytöt eivät pyydä tätä kenkiä, joita he eivät ole kiinnostuneita. Kun kysyt kaverilta, jos hän on yksin, olet täysin flirttaileva.

Kysymys # 3.) Mitä haluat tehdä paremmin: Hemmottele tai Makeout?

halaus

Miksi se on Flirtatious: Pyydämme tätä antamaan kaverille, jonka haluat sinä ovat uteliaita, koska sinä ovat kiinnostuneita siitä, mitä hän haluaa paremmin, jotta voit päästä alas siihen!

Kysymys # 4.) Mitä etsit tytöllä??

tyttö

Miksi se on Flirtatious: Hänen ensimmäinen, vaikka se tulee olemaan, "Miksi haluat tietää?" Ja hän aikoo ajatella, että olet kaivaa noin selvittää, jos sopii hänen ihanteellinen kuvaus. Flirtta, flirttaile, flirttakaa!

Kysymys # 5.) Kuinka joku sellaisen tavoin voi olla yksin?

yksittäinen

Miksi se on Flirtatious: Toisin kuin tavallinen "oletko yksinäinen" kysymys, tämä antaa enemmän kuin leikkisä flirttailua. Sinä täydentät kysymystä. Kysymällä, miten joku sellainen kuin hänellä ei ole tyttöystävää, olet sitä mieltä, että on uskomattomia tyttöjä, älä yritä päivittää häntä joka toinen sekunti, koska hän on kuuma tai fiksu tai hauska!

Kysymys # 6.) Mikä on suosikki suudelma?

suudella

Miksi se on Flirtatious: Sinä kaivaat tietääksesi, mitä hän haluaa parhaiten ja voisitte jopa sanoa, että on aika tehdä ensimmäinen suudelma.

Kysymys # 7.) Mikä on sinun suurin vuorosi?

kiihottua

Miksi se on Flirtatious: Vain jos olet todella tälle kavalle, kysytte tämän kysymyksen. Ja hän tietää sen. Et kysyisi, et aikonut käyttää sitä tietämystä jonain päivänä!

Kysymys # 8.) Kuinka saat olla niin kuuma / söpö / ihastuttava.

söpöliini

Miksi se on Flirtatious: Jälleen vain yksi niistä super flirttaileva täydentää, jotka tekevät hänet hymyilemään.

Kysymys # 9.) Ajatteletko minua paljon?

ajattelu

Miksi se on Flirtatious: Haluat tietää, jos olet hänen mielestään paljon kertoo hänelle, että sinä itse asiassa välität ja että ajattelet myös häntä paljon.

Kysymys # 10.) Pidätkö romanttisista elokuvista??

elokuva

Miksi se on Flirtatious: Tällaisen pyytämisen avulla hän saa tietää, että olet ajatellut häntä katsomassa romanttisia elokuvia ... ja ihmiset, joiden kanssa haluat katsella näitä elokuvia, ovat yleensä joku Kuten.

Kysymys # 11.) Mikä on täydellinen käsitys päivämäärästä?

Treffi

Miksi se on Flirtatious: Haluat tietää, kuinka hän viettää päivämäärän ja että hän tietää, että ajattelet, että menkäät päivään hänen kanssaan, mutta haluat tehdä siitä täydellisen.

Kysymys # 12.) Onko sinulla päivämäärää prom / dance / homecoming / event minkäänlaista?

ota minut

Miksi se on Flirtatious: Miksi? Haluatko olla kyseinen päivä? Tietenkin, ehkä, jos pyydät! FLIRTATIOUS 101. Ehkä hän jopa pyytää sinut ulos!

Kysymys # 13.) Kuinka sinusta tuntuu, että tyttö tekee ensimmäisen askeleen?

girlmaking

Miksi se on Flirtatious: Jos hän ei ole tehnyt siirtoa sinuun ja kysytte tämän kysymyksen, sen pitäisi antaa hänelle ajatus siitä, että aiot ajatella tämän ensimmäisen askeleen.

Kysymys # 14.) Mitkä ovat sinun katosi?

sammuttaa

Miksi se on Flirtatious: Pyydä poikaa kertomaan hänelle hänen lomautuksensa merkitsee, että yrität välttää tämän luettelon asioista tulevaisuudessa. Höh!

Kysymys # 15.) Missä pidät kissasta?

missä

Miksi se on Flirtatious: Saatat vain saada silmänräpäyksen korotuksen pois tästä! Tämä flirttailee parhaimmillaan. Annat hänelle, että olet ajatellut suudella häntä ... ja suudella häntä missä hän haluaa!

Kysymys # 16.) Luuletko että olen seksikäs?

seductiv

Miksi se on Flirtatious: Et kysyisi, oliko hänen mielipiteensä ole väliä.

Kysymys # 17.) Nukut alasti?

cuddless

Miksi se on Flirtatious: Kyselemällä kaveri, jonka tykkäät tästä kysymyksestä, anna hänelle tietää, että olet utelias, koska haluat ehkä tietää vastauksen myöhempää käyttöä varten, jos nukut. Tai, ehkä koska haluat miettiä hänestä sopimatonta.

Kysymys # 18.) Olisitko kiinnostunut menemään joskus?

Joo

Miksi se on Flirtatious: Olet lopulta rikki jään ja alkoi puhua todella menossa ja tekemällä jotain. Sinä annat murskata tietää, että olet valmis lähtemään hänen kanssaan.

Kysymys # 19.) Tiesitkö, että teet minut hymyillen?

20

Miksi se on Flirtatious: Ottaen hänet pois vartioilta ja pyytämällä häneltä jotain melkein retoriikasta kertoo hänelle, että hän tekee sinusta hymyillen ja että rakastat sitä.

Kysymys # 20.) Tuletko ulos kanssani?

söpöliini

Miksi se on Flirtatious: Tämä on enemmän kuin vain flirttailu. Teet aloitteellisuuden nähdäksesi, onko flirttaus tehnyt sen taikaa ja toivottavasti hän sanoo kyllä!

Kysymys # 21.) Oletteko sitä mieltä, että olet ujo?

21

Miksi se on Flirtatious: Kysymyksen tekeminen voi saada mukavan hehkun murskaamaan kasvosi, kun hän punaa. Jos hän on ujo, on söpö katsella häntä tarttumaan vastaukseen, ja jos hän ei ole, niin hänen luottamuksensa voi olla vain näkemisen arvoinen.

Kysymys # 22.) Mitkä ovat suosikki lempinimiä / lemmikkimääriä?

22

Miksi se on Flirtatious: Tämä kysymys määrittää, mitä nimeä teistä kannattaa kutsua toisiaan flirttailemalla. Onko hän mieluummin vauva tai hunaja? Et tiedä, ellei haet syvempää, tyttö!

Kysymys # 23.) Pidätkö likainen puhe?

2333

Miksi se on Flirtatious: Mikä voisi olla enemmän flirty kuin sinä työskentelet saada hänen mielensä oikeaan - tai minun pitäisi sanoa väärin paikka? Hänen vastauksensa antaa sinulle materiaalin, jota sinun täytyy johtaa hänelle hyvin hauskaan keskusteluun, jonka molemmat voivat tuntea.

Kysymys # 24.) Kuinka kuvaisit ihanteellista suhdettasi?

24

Miksi se on Flirtatious: Kaikki tämä puhetta lemmikkinimistä ja likaisista puhujista saattaa olla asioita lämmitetty, mutta avaaminen siitä, mitä hän pitää täydellisenä suhteena, saattaisi antaa sinun tietää, että sinä tarkoitat todella liiketoimintaa hänen kanssaan.

Kysymys # 25.)  Paras paikka make-outille?

25

Miksi se on Flirtatious: Ovatko yhtäkkiä vastustaneet yhtäkkiä kiireen lukita huulet keskenään? Hyvä, juuri tämä kysymys on niin tyhmä. Ehkä hän haluaa jopa näyttää, missä se on ...

Kysymys # 26.) Mitä ensin huomasit minusta?

26

Miksi se on Flirtatious: Oliko se silmäsi? Huulesi? Rakastiko hän sitä tapaa, jolla kävit tai puhut? Keskustelunne keskittyminen itsellesi joka kerran ja jonkin aikaa on hieno flirttaustyyli. Ajattele häntä miettimään, mitä hän teki sinusta ensimmäiseksi.

Kysymys # 27.) Onko sinulla salaa fantasia ja jos on, niin mikä se on?

27

Miksi se on Flirtatious: Luo polku, jossa molemmat keskustelevat siitä, mitä oikeasti pääset. Selvitä hänen syvimmät toiveensa ja mitä hän haluaa, sitten katso, onko hän kiinnostunut salaisista fantasioistasi. Molempien vastaukset varmasti tuovat flirttaustasosi absoluuttiseen max.

Kysymys # 28.)  Pidätkö sextingistä?

28

Miksi se on Flirtatious: Selvitä, voitko jatkaa flirttailla jopa silloin, kun et ole yhdessä! Näiden kysymysten pyytäminen saa esiin asioita sinun ja kaverin välillä, johon olet lyönyt.

Kysymys # 29.) Luuletko voivasi kohdella tyttöä oikein?

29

Miksi se on Flirtatious: Hän voi saada melkein loukkaantua kanssasi ja kysyä ja toivottavasti vastaamaan jotain, kuten: "No, duh, tietysti kohdeltaisin tyttöä täydelliseksi!" Kun katsot miestä törmännyt tällaisiin kysymyksiin on aina söpö, flirttaileva hauska!

Kysymys # 30.) Miten saisit minut pudotuksi puolestasi??

30
Miksi se on Flirtatious: Hänen kuuntelemisensa luettelossa kaikista asioista, joita hän tekisi vain saadakseen sinut pudota hänelle, on todella makea asia, jota voisit kuunnella. Se on täydellinen kysymys, kun flirttailee kaverin kanssa, jota pidät. Kuka ei halua kuulla näitä makeita asioita?!

Leave A Comment

25 + = 28