20 flirttailevaa kysymystä Ask Your Crush | progressivenewsdaily.info

20 flirttailevaa kysymystä Ask Your Crush

Kun on kyse siitä, että näytät jonkun, jolla on murskata heitä, se kaikki tulee yhteen asiaan: flirttailu. Mutta jos haluat vauhdittaa flirttapeliasi ja ottaa sen eteen askeleen eteenpäin, on vain yksi tapa edetä: flirty kysymykset, tietysti! Olemme keksineet houkuttelevaa luetteloa 20 ehdottoman flirtystä ja söpöstä kysymyksestä, jotka pyytävät murskaamistasi - kaikki, jotka tekevät hänelle tuntemisen, pidät hänestä ilman, että hän on liian ilmeinen.

117c45ddb180a4e985f8a31ac60c44cd

1. Mikä on ideasi täydellisestä päivämäärästä??

Treffi

Kysyt täydellisestä päivämäärästä, eikö? Joten on selvää, että olet kiinnostunut hänestä ja haluat tietää, mitä odottaa, jos kaksi lopulta päättävät mennä ulos.

2. Mitä etsit tytöllä??

täydellinen woman2

Ilmeisesti tämä on erittäin tärkeä kysymys kahdesta syystä. Yksi, sinun täytyy tietää, oletko hänen tyyppiäsi ja kaksi, joten hän tietää, että olet utelias, oletteko hänelle ottelu.

3. Mitä mieltä olette, kun näit minut ensin?

naiset

Tämä kysymys osoittaa hänelle, että hänen mielipiteensä on tärkeää sinulle ja olet varmasti utelias, mitä hän ajattelee sinusta.

4. Missä suosikkipaikkaasi suutellaan?

suudella

 Super flirty kysymys - muista muistaa hänen vastauksensa tulevaisuuteen;).

5. Mikä on sinun suurin vuorosi?

vuoro ons

Toinen uskomattoman flirty kysymys, joka antaa varmasti tietää, että olet kiinnostunut. Jälleen, varmista, että tallennat nämä tiedot tulevalle tapaamiselle!

6. Mikä on sinun suurin irrotus?

vuoro off

Aivan kuten sinun pitäisi tietää, mitä tehdä kääntääksesi murskauksen päälle, sinun pitäisi lopultakin tietää, mitä häiritsee häntä. Vältä näistä poiskytkeistä mistä tahansa kustannuksesta - ilmeisistä syistä.

7. Kuinka kauan viimeinen suhde kestää?

breakup2

Kaivautuminen hänen suhteelliseen historiaan voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: pidät hänestä ja mitä tietää, onko hän markkinoilla jotain vakavaa tai jos hän vain haluaa sotkea.

8. Mikä romanttisin asia olet koskaan tehnyt?

romanttinen

Naisilla, tämä on vain jotain, jonka pitäisi tietää: onko hän super-romanttinen tyypin kaveri, joka lakaisee sinut jalkojanne? Tai hän jättää sinut roikkuu romantiikkaosastoon?

9. Kuinka kuvaisit täydellisen suudelman?

kiss2

Tämä antaa hänelle tietää, että olet ehdottomasti miettimässä suutelemasta häntä, ja haluat varmistaa, että se on täydellinen hänelle.

10. Jos sinulla olisi yksi tyttö maailmassa, kuka se olisi?

girlinworld

Todella vain hauska ja flirty kysymys. Extra brownie pistettä ja vakavia tummy perhosia, jos hänen vastauksensa on sinä.

11. Mitä teet, jos suutelin sinua?

kiss3

Tämä antaa hänelle tietää, että olet ajatellut tehdä ensimmäistä liikettä ja haluat tietää, olisiko hän kunnossa sen kanssa vai ei. Jos hän vaikuttaa kiinnostuneeksi, suosittelen, että menen tappamaan! (Tai suudelma - sinä kiinni ajautumistani).

12. Pidätkö minusta ystäväksi vai jotain enemmän?

kysyä him

Mielestäni tämä kysymys ei edellytä mitään muuta selitystä. Pitääkö hän sinusta vai ei? Jotain, jonka sinun pitäisi luultavasti selvittää ennemmin kuin myöhemmin.

13. Pidätkö, kun tyttö tekee ensimmäisen siirron tai haluaisit mieluummin hallita?

firstmove

Jälleen, tämä on periaatteessa kysymällä, onko se kunnossa mennä sisään ja tehdä ensimmäinen liikkua. Jos hän ei ole siihen, luulen, että sinun pitää vain istua ja odottaa - ja jatkaa vihaamista (huokaus).

14. Mitä pukeutua nukkumaan - jos mitään?

nukkua

Ehkäpä olet ajatellut viettää yötä hänen kanssaan - tai ehkä haluat kuvata häntä alasti. Riippumatta syystä, tämä on varmasti flirty kysymys!

15. Mikä on suosikki lempinimesi, jota pidät tyttärestäsi kutsumaksesi?

lemmikin nimi

Ja kun hän kertoo sinulle vastauksen, mene eteenpäin ja soita häntä nimenomaan aina silloin tällöin - älä unohda myös nauraa ja nauraa vähän.

16. Oletko työskennellyt?

treenata

Kohteliaisuus? Se flirttailee 101! Ehdottomasti flirty kysymys sinun pitäisi kysyä murskaa.

17. Olisitteko mieluummin kutsuttu seksikkäksi tai fiksuiseksi?

seksikäs or smart

Onko hän matala ja materialistinen, keskittynyt hänen ulkonäköönsä, vai onko hän enemmän aivoista ja fiksuista? Riippumatta hänen vastauksestansa, muista seurata "No olet varmasti seksikäs / älykäs".

18. Mikä on mielestäsi paras piirre?

komea

Kun hän vastaa, varmista, että lopetat jotain, "Oi joo, olen täysin samaa mieltä. Rakastan myös ____ ".

19. Mikä mielestäsi on minun paras piirre?

Nina Dobrev

Katkaise hänet kuorestaan ​​ja vie hänet flirttailee takaisin kanssasi tällä yksinkertaisella, flirttailevalla kysymyksellä.

20. Haluan mennä ulos tänä iltana?

dinner2

Lopullinen flirttaileva kysymys. Tarkoitan, mitä parempaa tapaa kertoa, onko murskaus murtautunut myös sinuun, kuin pyytämällä häntä päivämääränä? Se on varmasti liikkua rohkeammille naisille, mutta jos hän sanoo, että hän haluaa, kun tyttö tekee ensimmäisen askeleen, suosittelemme ehdottomasti tätä kysymystä.

21. Haluatko halvemmekin??

21

Voit saada mielesi kaikkiin oikeisiin paikkoihin esittämällä tätä kysymystä. Mikä on enemmän flirttaileva kuin puhumme joistakin intiimistä asioista, joita te kaksi voisi tehdä?

22. Pidätkö itsesi enemmän aivoihin tai ulkonäköön??

22

Tämä kysymys säilyttää tietyn merkityksen ja antaa sinulle tietoa siitä, missä hänen painopisteitään löytyvät tyttöystävän löytämisestä. Jotkut kaverit tarvitsevat molempia, toiset haluavat enemmän toisiaan.

23. Valitse kolme sanaa kuvaamaan itseäsi, mitä he ovat?

23

Kerrottu, että murskaus kuvailee itseäsi on täydellinen tapa tutustua hänelle ja avata vieläkin enemmän polkuja flirttaakseen hänen kanssaan. Tämä kysymys antaa sinulle selkeän kuvan siitä, kuinka hän näkee itsensä ja jos hänellä on ylimielisiä ominaisuuksia.

24. Tiedätkö kuinka komea olet?

24

Anna hänelle hieman luottamusta lisäämällä tämä hurmaava kysymys. Se on taattu tuoda hymyn murskaamaan söpösi kasvot ja todella antaa hänelle tietää, mitä ajattelet häntä ehdottomasti parhaalla mahdollisella tavalla: kohteliaisuus.

25. Kuinka kuvaisit täydellistä suhdetta?

25

Tämä kysymys on hieman intensiivisempi, mutta saa hänet puhumaan tärkeistä asioista ja ehkä antaa sinulle vinkkejä siihen, mitä hän odottaa, jos olette kahdessa suhteessasi seuraavaan tasoon. Mikä näillä kysymyksillä, pitäisi olla helppoa!

26. Pidätkö likainen puhe?

26

Tämä herättää sinulle maustetusta vastauksesta. Saat asioita hieman lämmitettynä keskustelussa avaamalla ovia, joka vie sinut kahteen intiimeämpiin keskusteluihin.

27. Pidätkö hieronnoista??

suuri

Pidä asiat syttyy tällä kysymyksellä. Se varmasti antaa hänelle kuvan siitä, että annat hänelle hierontaa pitkän, vaikean päivän jälkeen. Kuka ei halua tätä kuvaa? Jos hän ei rakasta ajatusta hieronnasta sinusta, hän ei todellakaan ole sinua varten, onko hän?

28. Oletko ujo vai enemmän lähtevää?

27

On hyvä saada kaveri puhua hieman itsestään. Hänellä on ilo saada tutustua hänelle niin paljon kuin hän tuntee sinut. Plus vastaus kertoo sinulle, mitä käsittelette, kun kyseessä on nopein kaista pois ystävä-vyöhykkeeltä ja siihen, missä haluat olla.

29. Mitkä ovat suunnitelmasi tänään / tänä iltana / huomenna / ensi viikolla?

29

Annamme sinulle vaihtoehtoja, koska oikea riippuu saatavuudestasi. Mutta pyytämällä häneltä tämä teet siitä selvää, että saatat haluta pian suunnitella hänen kanssaan suunnitelmia ja myös kertoa hänelle, että hän välittää siitä, mitä hän on menossa tämän keskustelun ulkopuolelle.

30. Kuinka kukaan ei ole syönyt sinua vielä?

30

Tarkoituksena on, kuinka helvetissä joku sellainen kuin hän on vielä yksin. Särkää hänet sekoittamalla tämä kohteliaisuus tämän lopulta flirttailevan kysymyksen kanssa. Kerro hänelle, että et voi uskoa, että hän vielä soi yksin. Tietenkin tämä antaa hänelle käsityksen aikeista.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map