16 tapaa tehdä hänet rakastamaan sinua

"Hän ei ollut aivan varma, milloin se tapahtui. Tai vaikka se alkoi. Kaikki mitä hän tiesi varmasti oli, että täällä ja nyt hän oli kovaa ja hän voi vain rukoilla, että hän tunsi samalla tavalla. " -Nicholas Sparks. Jos kuulostaa rakkauselämästä juuri nyt, sinä luulet miettimättä, onko mitään keinoa taata, että hän rakastaa sinua takaisin. Mutta kun ei ole mitään keinoa tehdä joku laskee sinulle, on vielä joitakin helppoja toimenpiteitä, joita voit tehdä yhden askeleen lähemmäksi. Tutustu näihin 16 tapaan tehdä hänet rakastumaan sinuun!

37e7e42a669dac9c5396030c0a130971

1. Aina olla itsesi

Jos esität näyttelyä tai olematta joku, jota et ole toivossa, että hän rakastuu sinuun, asetat itsesi vain epäonnistumaan. Toinen, jonka luulet olevasi "täydellisyys", hän ei vain näe sinua valehtelijana - mutta et enää rakasta sinua. Hän haluaa tietää todellisen sinut. Hän haluaa sinut kaikki puutteet. Siksi hän poimii sinä. Joten pysy itsestäsi itsellenne ja ole aina kuka olet. Olisit yllättynyt siitä, kuinka paljon enemmän tämä saa sinut kuin yrittää olla jotain, mitä et ole - mikä johtaa meidät kärki numeroon 2.

f12f5307c39615f0125663fda9ee9740

2. Ole erilainen kuin lepo

Jos olet liian kiireinen yrittää olla kuin kaikki muut, miten voit olla erilainen kuin pakkaus? Miehet eivät halua toista muovista jäljennöstä muusta. He haluavat naisen, joka on ainutlaatuinen. Ole tuota tyttöä, ei muuta kloonata muualta maailmasta. Se houkuttelee häntä ja tekee hänet pudota sinulle nopeammin kuin mikä tahansa vaatekappale, meikki, tai väärä arvostus videopelille.

  c2273cd2873185f696a1e3a2b9b7089b

3. Katsokaa parasta

En aio edes yrittää tehdä sugarcoat tätä lausuntoa: miehet rakastuvat siihen, mitä he näkevät. Joten jos et näytä parasta, kuinka pitkälle luulet, että se saa sinut? Aseta aina paras jalka eteenpäin. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee ostaa kallein vaatteita tai olla kooltaan 0. Pidä huolta itsestäsi ja käytä vaatteita, jotka korostavat parhaita ominaisuuksia. Selvitä mitä hän rakastaa ja yrittää tehdä niitä usein. Kaveri rakastaa punaista huulipunaa? Mene ulos ja osta itsesi ihastuttavan punaisen sävyn ja liukua se huulillesi - hän hullu! Onko mies, joka tykkää naisia ​​söpöissä kesäpeileissä? Osta pari kukkaista, söpöä (ja tietysti lyhytaikaisia) kesämekkoja, jotta hänet pääsee käsiksi.

393f2376dae3f099b0940f5eeb8e36d8

4. Älä ole helppoa

Oletko koskaan kuullut tämän sanonnan: "Miksi ostaa lehmän, kun saat maidon ilmaiseksi?" Se on eräänlainen ankara; mutta se on myös naurettavan totta. Ihmiset haastavat ja ovat nopeita ja helppoja, eivät aio heikentää sinua - puhumattakaan kunnioittaa sinua. Ja tämä ei tarkoita sitä, että se olisi helppoa seksiä kohtaan. Voit olla helppoa muilla tavoilla, kuten sanoa kyllä ​​jokaiseen päivään, jolloin hän pyytää sinua tai suostuu siihen, mitä hän sanoo. Sinun täytyy olla itsenäinen, oma mielipiteesi ja tehdä hänestä töitä - ensimmäisestä päivästä ensimmäiseen suudelmaan ja kaikkiin seuraaviin. Muista vain pitäytyä liian pitkään, koska tämä voi olla iso irrotus myös.

423590ba28e8e681615184b751838313

5. Ole suuri kuuntelija

Naiset eivät ole ainoita, jotka haluavat puhua pitkiä aikoja, saada tunteensa pois tai vain olla mukava keskustelu. Ihmiset pitävät siitäkin, eikä mikään auta joku tuntemaan pahempaa kuin puhua jollekin, joka ei kuuntele heitä - mikä oikeastaan ​​merkitsee, että he eivät välitä. Jos haluat miehesi rakastua sinuun, kiinnitä hänet huomiota. Kuuntele häntä, kun hän haluaa puhua, ja olla siellä - vaikka keskustelut ovat toistuvia tai tylsiä. Hän tarvitsee korvaan kuunnella, sinun pitäisi olla avoinnaiset korvat valmiina mitä tarvitsee sanoa. Et koskaan tiedä, seuraava keskustelu voi olla aika, jolloin hän ilmaisee rakkautensa sinulle.

bb08c8029fdfd4162a3e94c22b784616

6. Ole positiivinen

Kuka haluaa olla jonkun kanssa, joka on negatiivinen? Ei varmasti poikaystäväsi. Positiivisuus vain itaa yksi asia: enemmän positiivisuutta. Jos haluat myönteisen, onnellisen suhteen vain myönteisiä ja onnellisia tuloksia, sinun on oltava positiivinen alusta alkaen. Jopa silloin, kun menestyminen karkeaa, ole myönteistä ihmiselle ja itsellesi. Tämä positiivisuus heikentää tulevaisuuden positiivisuutta, joka voi johtaa rakkauteen ja avioliittoon.

5f463c3a37f38c704a04cc332f198f5b

7. Olkaa makeita

Mikään ei anna miestä rakastumaan nopeammin kuin mukava, suloinen, viaton tyttö (tietenkin piilotettu tuhma puoli - mutta pääsemme siihen myöhemmin!). Jos todella haluat imeä hänet rakkauden loitsuun, pidä hauskaa siitä hetkestä, kun hän tapaa sinut. Hymy kasvoillasi ja ole mahdollisimman naisellinen ja lempeä. Hän rakastaa makeaa asennettasi ja luonnollisesti vetää sinua kohti. Se on vain fysiikka, hyvät!

pudota in love with you

8. Ole hölmö

Naiset sanovat aina, että se on valtava plus, jos mies saa naurua. Miksi se ei olisi sama ihmiselle? Miehet rakastavat sitä, kun tyttö voi tehdä heistä hymyilemisen, ja se on vain ylimääräisiä pennut, jos hän voi tehdä hänet nauraa liian. Olkaa se tyttö, jota hän todella nautti olemisesta. Älä pelkää päästää hiuksiasi ja pitää hauskaa. Tee hölmöjä kommentteja ja tee typeriä asioita, ilman hämmentyneitä tai "liian kuumia" tekemään hauskoja asioita. Se on valtava katkaisu kaverille! Jopa ne hullut vitsaukset, joita luulet, ovat tyhmät sanomalla - älä pelkää myöskään murtaa niitä ulos. Hän on todennäköisesti ihastuttava ja hauska kaikki samaan aikaan. Tärkeä WIN!

luotettava

9. Ole luotettava

Tiedätkö, mikä rikkoo suhteen nopeasti? Luottamuksen puute. Luottamus (yhdessä viestinnän kanssa) ovat askeleet, jotka muodostavat täydellisen suhteen. Eikä vain täydellinen, pitkäikäinen. Et saa häntä rakastumaan sinuun, jos olet jatkuvasti epävarmoja ja kysy häneltä, missä hän on joka kerta, kun hän lähtee talosta tai syyttää häntä olemasta toisella naisella vain siksi, että hän sanoi "Hei". Ole varma itsellesi ja usko kumppaniisi. Se todellakin tekee ihmeitä, ja et usko, kuinka vahva se tekee suhteestasi.

fab5d17a7cf82e1a783be39c2ad58f6f

10. Anna hänelle tilaa

Tämä kulkee käsi kädessä kärjen numerolla 9. Sinun täytyy luottaa häneen tarpeeksi antaa hänelle henkilökohtainen tila. Loppujen lopuksi joku liikaa ei ole koskaan hyvä asia. jokainen tarvitsee heidän henkilökohtaisen ajan - jopa sinun ihmisi. Anna hänen mennä ulos ystäviensä kanssa ja olla hyvä aika. Anna hänen jäädä kotiin ja tulla kiinni hänen työstään joka kerta ja jonkin aikaa. Anna hänelle tilaa, ja huomaat vahvemman suhteen. Et vain osoita hänelle, että luotat hänet, mutta myös anna hänen mielessään rentoa aikaa, jolloin hän voi päästää irti.

  tukeva

11. Ole tukeva

Kun miehellä on huono päivä, tiedätkö mitä hän haluaa tulla kotiin? Nainen, joka on myönteinen, rohkaiseva ja tukeva. Vaikka kova aika tulee, hän tarvitsee hänen naisensa vierellään riippumatta siitä. Osoita hänelle, että olet todellakin nainen, ja hän ei pysty vastustamaan sinua.

184103819a233d907af59f3318cbdb44

12. Anna hänen olla sankari

Jokaisen ihmisen luonteen on oltava sankari. He haluavat olla vahva suojelija, joka voi tehdä jotain naiselleen, avaamasta tätä kovaa majoneesia, joka tuo pekoniin kotiin. Teet, että sinä olet kiva, naisellinen tyttö, joka todella tarpeisiin hän suorittaa maskuliinisia tehtäviä, ja hänellä on hänet kiinni hetkessä (samalla kun hän antaa hänelle valtavan, paljon tarvitsevan ego boost).

flirttailla

13. Flirttakaa paljon

Kuka ei halua olla flirttaileva? Flirttailu, iso tai pieni, tekee sinusta tuntuu erikoiselta. Se tekee sinusta tuntuu haluttu ja tarpeellinen ja ennen kaikkea houkutteleva. Sinun miehesi haluaa olla flirttaileva, onko kyseessä ensimmäinen päivä tai kolmesataa ja kolmatta päivämäärää. Tämä ei ainoastaan ​​saa hänestä tuntua hyvältä itsestään, vaan pitää suhdetta mausteisena ja romanttisena. Muista naiset: älä koskaan lopeta yksinkertaisia ​​asioita, joita teit suhteen alussa. Se on paras neuvo, jonka avulla suhde säilyy elossa. Joten kun hän kertoo, että hauskoja vitsejä, nauraa ja kosketa kättäsi, kuten sinä ensimmäisen kerran. Kun hän tulee yllään suosikki sininen paita, kerro hänelle kuinka uskomattoman komea ja lihaksikas hän näyttää. Hän tarvitsee tätä; ja hän varmasti arvostaa sitä.

efa0ef45870b764588dc7f4d89c0bf1e

14. Pidä asiat mausteinen

Kyllä, on aika puhua seksistä. Muista aikaisemmin, kun teimme "villi sängyssä" kommentin? Me tarkoitimme sitä. Pojat rakastavat tätä. He haluavat naisen, joka voi kääntää heidät makuuhuoneeseen. Jos et pidä asioita mausteisena ja mielenkiintoisena, niin hän saattaa kyllästyä - eikä kukaan halua sitä. Puutuminen johtaa vain kahteen asiaan: huijaamiseen ja hajoamiseen. Yritä vaihtaa asioita usein, olipa kyseessä uusi asu tai uusi kynttilä tai jotain jopa freakier-se riippuu todella siitä, kuinka hullu ihminen on ja mitä hän haluaa. Kysy häneltä, millaisia ​​asioita hän haluaa kokeilla makuuhuoneessa ja yllättää hänet yhdellä hänen fantasioistaan. Hän todella rakastaa tätä ja ei halua lopettaa olemisensa kanssa; pieni sekoitus himo ja rakkaus.

b4fadb88210216018bd9cb67b74a3d52

15. Kokeile uusia asioita

Se on niin yksinkertaista: kokeile uusia asioita usein, makuuhuoneessa ja ulos. Makuuhuoneessa kokeile yhtä hänen fantasioistaan, vaikka se ei ole mukavalla alueella. Saatat tietää, että pidät siitä. Mutta se ei ole ainoa paikka, jonka pitäisi olla seikkailunhaluinen.

Sanotaan, kaveri rakastaa sukellusta, mutta et ole koskaan kokeillut sitä ennen. Itse asiassa ajatus uida kaloilla horrii sinua. Hän vakuuttaa, että se on hauskaa, ja hän on juuri sinun vieressäsi opastamaan sinua ja suojelemaan sinua. Kun kaikki tämä vakuutus, miksi ei anna sitä kokeilla? Saatat löytää uudenlaisen rakkauden sukellusta ja teit neljä suurta asiaa: 1. Osoittit hänelle, että olet seikkailullinen nainen, joka ei pelkää kokeilla uusia asioita. 2. Teillä kahdella on nyt jotain mahtavaa, jota voit tehdä usein yhdessä. 3. Osoittit hänelle, että hän on sinun iso, vahva, voimakas mies ja hänen puoleltansa voit tehdä mitään. Luotat hänelle! 4. Haluat tutkia asioita, joita hän pitää, vain koska hän pitää heistä. Ja se osoittaa, että todella välität häntä, ja hän voi auttaa vain ihailemaan sitä.

Joten seuraavan kerran hän haluaa tehdä jotain uutta ja jännittävää, miksi ei anna laukausta?

16. Hauskaa yhdessä

Tämä menee yhdessä uusien asioiden kanssa. Mutta vaikka se on jotain, jonka olet jo tehnyt miljoonalla kerralla, on hauskaa! Kukaan ei halua jäädä tylsää suhdetta, eikö? Joten pidä mielenkiintoisia ja hauskaa, olipa kyseessä vain videopelejä sohvalla yhdessä tai syvänmeren kalastusta. Hauska pitää sinut onnelliseksi ja myönteiseksi, mikä vain tekee suhdetta kasvaa valtavasti.

Se saattaa tuntua haasteelliselta, mutta saada ihmesi sanomaan nämä kolme erityistä sanaa "rakastan sinua" voi olla helpompaa kuin luulet. Muista vain pitää suloinen, hauska ja spontaani asenne ja olla aina itsesi. Pidä luottamuksesi ja uskoasi erityiseen jokuasi ja teke hänet tuntemaan täydellistä kaveria hän on. Hän ei pysty vastustamaan sinua!

Ladies, mitkä ovat syitä, miksi mies rakastui sinuun?

Leave A Comment

+ 25 = 29