15 tapaa yllättää poikaystäväsi

Kun olet suhteessa, yrität jatkuvasti ajatella uusia tapoja hymyn tekemiseen kumppaneidesi kasvot, onko kyseessä satunnaista retkiä rannalle iltapäivällä tai yksinkertainen aamu-teksti, joka tekee koko päivän kirkkaampi. Ja tiedätkö mitä? Yksi helpoimmista ja parhaimmista tavoista tehdä poikaystäväsi hymyilemään korvaan on yllättää häntä! Olemme luoneet luettelon 15 ainutlaatuisesta ja täysin mahtavasta tavasta yllättää poikaystäväsi. Mitä odotat naisille?

bfc0e7a8db3f51c6330113095f03e3e8

 1. Käsin kirjoitettu Romanttinen kirjain

Käsin kirjoittaminen on menettänyttä taidetta näinä päivinä. Sen sijaan, että kirjoittaisimme kumppanillemme romanttisen, syvän runon papereilla kirjoitetuilla ajatuksillamme ja tunteillamme, lähetämme yksinkertaisesti "Minä <3 U” text or instant message, even though a handwritten romantic letter is much deeper and more passionate. That being said, surprise your man with a handwritten romantic letter expressing your deepest thoughts and feelings for him and watch him light up with each and every word he reads.

4d602103a535c6ec8dc71ad4723ae547

2. Paista hänelle jotain

Mikään ei sano "rakastan sinua" kuin iso, herkullinen kakku. Tai valtava valikoima kaikkien aikojen suosikki evästesi. Tai decadent brownie with toffee ja hasselpähkinä murenee. Näetkö minne menen tämän kanssa? Yllätä miestäsi jotain herkullista, paistanut sinusta todella. Hän ei vain rakasta, että otit aikasi pois päiväsi leipomasta jotain kokonaan HIM: lle, mutta hän saa nauttimaan hämmästyttävästä leivonnasta monien monien päivien ajan. Kuulostaa voittavan yhdistelmän kirjassani!

11edc2db23e5763670d093d17254197d

3. Yllätä hänen kanssa romanttinen Getaway

Okei, luulen, että voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että on olemassa vain muutama asia romanttisempi kuin kahden hengen pakopaikka. Jos haluat todella hymyilevän (ja ehkä jopa huudahtaa jännityksellä), pyydän teitä vuokrata hotellille tai mökille (RV, ehkä?) Viikonloppuna suosikki lomapaikallesi ja nauti toisistamme koko viikonloppuna . Tutustu maisemaan, näe kuumimmat paikat, hemmottele illallisia ja makeisia - tee mitä tahansa ja kaikkea mitä haluat, vain te kaksi. Mikä valtava, hämmästyttävä yllätys!

10b0cca71d658b0ca444efc628f4ad19

4. Tee hänelle illallinen

Yksi klassisimmista ja kokeilluista ja tottavista tavoista yllättää miehesi on tehdä hänelle illallinen. Tiedät mitä hän haluaa. Olipa kyseessä cheesy pizza, valtava pihvi, tai enchiladas, jossa kotitekoinen punainen kastike, hypätä keittiöön ja panna sen päälle! Se on valtava yllätys, että hän varmasti nauti. Plus voit saada esiin ne vaimonsa ruoanlaitto taidot, jotka jokainen ihminen etsii!

a629e57b74cdec02a193aa206f59c9b8

5. Tee päivällinen varaukset

Jotkut meistä eivät ole parhaita kokkeja. Ja joskus me vain tasainen eivät halua viettää iltaa keittiössä, joka vie valtavan herkullisen aterian. Ja tiedätkö mitä? Se on täysin kunnossa. Kun tällaiset ajat, miksi ei vetäydy fancy-illallisen varauksista? Jälleen tiedät, mitä hän rakastaa. Tee varauksia hänen suosikkipaikkansa tai kokeile uutta paikkaa, joka palvelee aterioita, joita hän ihastelee ja nauttia maistetestaustyöstä, jonka hän on varmasti rakastanut.

4ccab7d47230de80e15673156397120e

6. Heitä hänelle yllätyspuolue

Joten tämä vain todella toimii, jos se on hänen syntymäpäivänsä, hän on vain valmistunut tai saanut työpaikan edistämisen, mutta hei - kun tuo aika tulee, mikä parempi tapa rockin miehesi maailmaan kuin heittää hänelle valtava yllätysjuhla? Se voi kestää paljon työtä - tiedät, lähettää kutsuja, sisustaa koko tapahtuman, saada ruokaa - mutta luottaa minuun, se on jotain, josta hän puhuu tulevina vuosina. Ja se on tavoite, eikö? Aina olla hänen mielestään ja ajatella, että hän ajattelee muistoja, joita te kaksi jakaa? Tietysti. Ei vain puolue HUMUNGOUS yllätys, mutta se on myös TONS hauskaa kaikille.

7b8f114fbe3ad66d212fc7d02b1e8cfc

7. Liput peliin

Jos miehesi on yksi urheiluharrastajista, niin tämä on suuri yllätys, jonka hän on pakko rakastaa. Joko napata kaksi lippua kahdelle seuraavaan peliin tai lähettää hänet pois hänen kavereidensa kanssa yhden yön oluiden ja jalkapallon live-toiminnassa.

8. Tervehtikää hänelle ovesta

Jokaisella miehellä on tämä fantasia hänen äidistään tervehdi hänet ovella upealla, pienellä mustalla mekolla, hiukset ovat täydellisiä, päättyneet joukolla täysin kiillotettuja kynsiä ja ihana meikki vastaamaan. (Älä kysy minulta, miksi!) Sanoin, vakavasti naiset. Vain yhden yön, vedä suosikki minidress ja saada kaikki dolled ylös oman miehen. Jostain syystä he LOVE, kun heidän naisensa saa vain silmilleen, niin tämä on varmasti väkijoukon ystävä. Jos sinulla on toinen yllätys odottaa sisällä (kuten kotitekoinen illallinen tai hänen suosikki elokuva popped DVD-soittimessa!), Joka on vain entistä suurempi bonus!

e91dc89277b5b391826a72686174e516

9. Satunnainen lahja

Umm, hello !? Kuka ei rakasta satunnainen lahja? Yksi tapa kokonaan järkyttää häntä on esitellä erityinen kääritty läsnäolo vain hänen puolestaan. Sinun ei tarvitse olla mitään muuta syytä tai erityistä tilaisuutta kuin rakastat häntä ja halusit vain näyttää hänelle, että sinä välit. Joten, tiedät sen viileän gadgetin, jota hän on silmissä? Tai että jäähtyä t-paitaa hän on halunnut kuukausia? Mene eteenpäin ja ota se vastaan. Ei todellakaan kerro, kuinka yllättynyt ja naurettavan onnellinen hän on nähdä hänen erityinen lahja!

10. Tee jotain, jota et koskaan tekisi

Luulen, että olemme kaikki olleet suhteessa siihen kaveriin, joka haluaa sinun tekevän jotain, jota et koskaan tekisi miljoonina vuodessa, kuten taivaan sukellukseen tai nousemaan vuorelle. Jos hän on vihoittanut sinua tekemään jotain hullua (mutta täysin hauskaa) viikon ja viikon ajan, yllätä hänet yksinkertaisella "OKAY!" Seuraavan kerran hän kysyy. Vakavasti hän on niin järkyttynyt, että hän ei edes tiedä miten vastata. Itse asiassa hän luultavasti joutuu siihen vaikutelmaan, että valehtelet. Mutta rauhoittakaa hänelle, että tunnet itsesi riskin otta- miseksi ja ilmoita hänelle, kun suuri päivä on. Hän rakastaa sitä, että olet lopulta valmis kokeilemaan jotain uutta! (Miehet rakastavat, kun nainen on seikkailunhaluinen!)

11. Vaihda tyyliäsi

Sinun ihminen rakastaa sinua tietenkin. Mutta yllättävää häntä uudella tyylillä tai tyylillä on varmasti jotain, jota hän nauttii! Ehkä hän on puhunut siitä, että haluaisit nähdä sinut ruskeilla hiuksilla tai huulipunalla. Mitä ikinä se voisi olla, se varmasti on valtava järkytys, jota hän nauttii. Vaikka haluat vain vaihtaa ulkoasun, se on okei! Hän rakastaa sinua molemmilla tavoilla.

22fab07f9bf05b1e8ec2bd4b94e01c3a

12. Lähettäkää hänet ystäviensä kanssa

Tytöt tarvitsevat aikaa tyttöystävänsä kanssa, ja kaverit tarvitsevat aikaa ystävien kanssa. Niin se vain on. Joten sen sijaan, että saisit hänet hulluksi, koska hänellä oli päivämäärät jumissa, jotta hän voisi mennä katsomaan kavereitaan, kuinka hän perustaa koko illan hänelle ja hänen pojilleen hauskanpitoon? Hän varmasti arvostaa vaivaa ja rakastaa ottaa tyttöystävänsä, joka ei ole vain jäähtynyt hänen kanssaan roikkuu kaverit, vaan itse asiassa järjestää tapahtuman hänelle ja hänen ystävilleen osallistua. Se voisi olla jotain yhtä helppoa kuin kertoa hänelle tapaamaan ystäviään baarissa tai ostaa lippuja peliin, jotta he voivat nauttia!

550c4a4e5608bac45cbe4bb85286fbf1

13. Kirjoita Rakkaus-runo

Yksi tällainen on ehdotusnumerolla 1, mutta vie sen aivan uudelle tasolle. Olipa mahdollista rakentaa Shakespearen kaltaista runollista taidetta, tai hän ei voi todella yhdistää lausetta ilman taistelua, hän rakastaa lukemaan käsin tehtyä runoa vain hänelle. Muista kirjoittaa se paperiin, jotta hän voi pitää kiinni siitä ikuisesti!

0d45792775050e8b7e20008b4f37dae0

14. Treasure Hunt

Toinen niistä uskomattomasti viileistä ja mahtavista ideoista, jotka saattavat kestää vähän työtä, mutta ne ovat sen arvoisia! Aseta pieni aarteenmetsästys miehelle, joka johtaa suureen yllätykseen. Se voisi olla jotain pienikokoista, kuten pienen lahjan, jonka teit juuri hänelle, tai se voisi olla valtava pääte, kuten sinä ja limusiini, joka on valmis lähtemään illalliselle. Tee peli hänelle löytää aarre. Se on hauskaa ja hän rakastaa seikkailua!

15. Suunnittele ilta

Unohda kauhea: "Hei, kulta, mitä haluat tehdä tänä iltana?" "En tiedä, sinä valitset" "Okei, menkäämme vain ruokailijalle tiellä" "Jälleen? Ugh, okei "keskustelu ja valitsette jotain parempaa: koko ilta suunniteltu sinulle ja sinun miehelle, joka on täynnä hauskaa, rakkautta ja seikkailua.

Kuinka yllättää miehesi? Oletko koskaan kokeillut jotain näistä tavoista yllättää poikaystäväsi? Kumpi rakastui parhaiten? Kerro meille!

Leave A Comment

32 + = 33