15 Merkkejä Naimisi on huijausta

Jos avioliittosi näyttäisi olevan hieman "pois" viime aikoina, ja miehesi ei yksinkertaisesti ole itse, saatat alkaa ihmetellä, onko hän huijaava sinua. Kuitenkin ennen kuin hypät johtopäätöksiin, katsokaa näitä 15 merkkiä miehesi huijaa sinua, jotta voit arvioida tilannetta paremmin.

b74a53962d1ed24725c914c10e7afff2

 1. Hänellä on huijausta

Tiedät mitä he sanovat, kun huijari on aina huijari. Ja vaikka on täysin mahdollista, että joku tekee suuren erehdyksen, kuten huijaaminen menneisyydessään eikä koskaan tee sitä uudelleen, suurin osa yksilöistä vain ei muutu. Heillä on aina vaelteleva silmä ja löytää mitään tekosyytä huijata nykyiseen suhteeseensa.

2. Lies Usein

Eikö hän valehdella silliest asioista, kuten tehdä ruokia, kun hän ilmeisesti ei, tai menossa Target sijasta Wal-Mart? Vaikka nämä voivat tuntua yksinkertaisilta, typerältä pieniltä valheilta, jotka ovat lähes koomisia, älä ota näitä pieniä valheita liian kevyesti. Joku, joka voi paikan päällä olla edes ajatellut sitä (eikä välitä siitä, että he valehtelevat kumppanistaan), on helppo, syyttömyysajasta, joka valehtelee avioliiton uskottomuudesta.

b2de608d4b395c99e3f691baa06e176d

3. Hän kätkee puhelimen sinusta

Onko hän toimittanut salamannopeasti puhelimensa kanssa? Tämä on yksi suurimmista merkkejä miehestä, joka huijaa tai ainakin puhuu läheisesti toisen naisen kanssa. Jos hän yhtäkkiä tuntuu liimattu puhelimeen ja juoksee vessaan, lukitsee oven aina, kun haluat käyttää puhelintaan, saattaa olla aika huolehtia siitä, että aviomies huijasi sinua.

4. Onko salaisia ​​keskusteluja

Onko sinun miehesi yhtäkkiä joutumassa puhelimeen, kun he puhuvat hetkeen, kun tulet huoneeseen? Kun kysyt häneltä, kenen kanssa hän puhuu, sanoeko hän vain "kukaan" tai "älä huolehdi siitä"? Jos hänellä on salaisia ​​keskusteluja, joissa hän kuiskelee jonkun toisessa huoneessa, hän luultavasti puhuu jollekulle, jota hänen ei pidä puhua ja josta hän ei halua kuulla. Jos jotain tällaista tapahtuu, on erittäin suuri mahdollisuus siihen, että toinen nainen on mukana.

5. Viettää vähemmän aikaa sinun kanssasi

Jos sinun mieheesi saapuu äkkiä kotiin myöhään toimistosta säännöllisesti, uskon, että me kaikki tiedämme, mikä tämä tarkoittaa. Kyllä, hän olisi voinut saada enemmän työtä ja tehdä enemmän rahaa, mutta enemmän kuin todennäköisesti tämä on merkki huijauksesta miehestä, joka käyttää työtä tekosyynä viettää enemmän aikaa töissä. Jos hän ei toimi ja on yksinkertaisesti pois talosta useammin kuin olet tottunut, eikä koskaan ole aikaa mennä päiväsi kanssasi, tämä voisi myös viitata huijaamiseen.

  67e87ccc5423aab8289a905e4d469be9

6. toimimalla epäilyttävä ja luonteen ulkopuolella

Kun joku tekee jotain, jota heillä ei ole, he vain toimivat luonteeltaan - vaikka eivät ymmärrä sitä. Jos miehellesi ei näytä itsekseen ja tuntuu hieman tavallisempana ja epämieluisempana, hän saattaa yrittää piilottaa jotain ja hänen tietoisuutensa tekee hänestä luonteenpiirteensä.

7. Syyttää sinua huijauksesta

Mikä parempi tapa päästä eroon syyllisyydestä kuin muuttaa syyttää joku muu? Se on vanha temppu, joka ei koskaan toimi. Joten jos hän yrittää syyttää sinua huijauksesta, hänellä on ilmeisesti syyllistynyt tietoisuuteen, joka yrittää tehdä asioita oikein.

73e1cb96753e4fea600c0451e15ad96a

8. Puhuminen jollekin uudelle ... Usein

Onko hän aina kirjoittanut tai kutsunut jonkun "uutta"? Jos et ole koskaan ennen kuullut tästä "uudesta" henkilöstä ja tuntuu siltä, ​​että hän on aina yhteydessä häneen, on luultavasti jotain hieman epäilyttävää - varsinkin jos tunnet kaikki hänen ystävänsä ja hän vie sinut ympärilleen kaikki hänen ystävänsä - uusi tai vanha.

9. Näyttää vähemmän kiinnostuneena sinuun

Huijaava mies ei ole kiinnostunut kuuntelemaan töitäsi olleesta päivästä, viileästä elokuvasta, jota näit, tai kuinka isoäidin sairaalahoito huolestuttaa sinua. Hän todennäköisesti tekee vanhan .. "Ok, kulta. Se on mukavaa, kulta. "Mutta ei koskaan sanoa mitä tahansa. Hänen kiinnostuksensa puuttuminen on melkein ilmeinen merkki siitä, ettei hänellä ole aikaa häiritä kanssasi, koska hän on liian kiireinen keskustelemassa uuden naisensa kanssa.

10. ei osallistu minkäänlaiseen seksuaaliseen toimintaan kanssasi

Aivan kuten hän ei ole mielenkiintoinen kuunnellessasi mitään, mitä sinun täytyy sanoa, hän ei ole kiinnostunut seksuaalisen toiminnan harjoittamisesta kanssasi. Loppujen lopuksi, miksi hän olisi? Jos hänellä on jonkinlainen nainen puolelta pitämään häntä seksuaalisesti kiinnostuneina, hän on liian väsynyt jakamaan mitään kanssasi. Jos kerran sukupuolesi hullu eläin tuskin haluaa antaa sinulle suudelman hyvää yötä, sinulla saattaa olla vakava ongelma kädet.

11. Et koskaan tiedä, missä hän on

Onko hänen puhelimensa pois koko ajan (joo, se kuoli kuudennen yön peräkkäin)? Hän sanoo menevänsä myymälään, mutta ei tule kotiin muutama tunti myöhemmin? Jos et koskaan tiedä, missä hän on, niin hän ei todennäköisesti ole missään. Pidä silmällä tätä!

12. Yhtäkkiä muuttaa hänen ulkonäköään

Ihmiset eivät vain päätä eräänä päivänä, että he haluavat vaihtaa heidän ulkoasunsa. Ok, he voivat joskus, mutta se on melko epätodennäköistä, ellei tietysti heillä ole syy että; ja tämä syy voisi hyvin olla uusi hottie hän on cahoots kanssa. Jos ihminen yhtäkkiä päättää leikata hiuksensa tietyllä tavalla tai käyttää tietynlaista vaatetta, hän saattaa yrittää vaikutella joku muu.

13. Hämmentää tietoja ja tietoja

Jos hän ei näytä saavan tarinaansa suoraan ja on kaikkialla, se voi merkitä sitä, että hänellä on liian monta tarinaa päässään pitämään asiat suorina. Jos miehesi yhtäkkiä tuntuu silmukalta tai saa sekaantua, saattaa viitata uskottomuuteen.

 14. Hän haju kuin toinen nainen

Me kaikki tiedämme tämän skenaarion: mies tulee kotiin toisen naisen tuoksun tuoksun kanssa. Onko hänen pomo, joka sattuu olemaan nainen, päättää satunnaisesti napata häntä tänään? Kävikö hän käydä jonkun perheenjäsenen kanssa? Tai onko tuo erittäin houkutteleva haju peräisin nainen, joka oli ... ylimääräinen lähellä miestäsi sinä yönä? Mielestäni me kaikki tiedämme vastauksen näihin kysymyksiin..

a9d2dd4ae14e712c7f4da3fd40b9e3c6

15. Ilmeiset merkit toisesta Ladystä

Jos miehesi on tullut kotiin huulipunan tahroineen hänen paitaansa tai kaulaansa, mielestäni on erittäin, erittäin turvallinen veto, jota hän huijaa. Itse asiassa sinun on oltava melko epäselvä tai täysin kieltämättä saada muita selityksiä näistä merkinnöistä. Vaikka tämä on epätodennäköistä, on turvallista sanoa, jos ihminen tulee kotiin merkintöjen toisesta naisesta, hän ei pelkää sinua selvittämään ja luultavasti haluaa avioliitosta kokonaan.

Oletko koskaan pilannut? Mitkä olivat miehesi uskottomuuden merkkejä?

Leave A Comment

16 + = 21