12 syytä miehet eivät teksti takaisin

Maailmassa, jossa voit helposti muodostaa suhteen tietokoneen näytöllä tai puhelimellasi, tekstiviesteillä on äärimmäisen tärkeä yhteys kyseisen suhteen viestintään ja rakentamiseen. Et voi oikeastaan ​​saada tietää joku, jos et saa puhua heidän kanssaan?

Mutta se tekee entistäkin vaikeammaksi tutustua jollekin, jos he eivät tee tekstiä takaisin. Emme voi kieltää, että miehet eivät näytä vastaavan tekstiin, joka on paljon enemmän kuin me tytöt. Ehkä se johtuu siitä, että meillä on enemmän innoitusta puhua heille tai ehkä siksi, että he ovat vain liian hermostuneita vastata.

Kummassakin tapauksessa, ei saada tekstiä takaisin on vain tuhoisa. Ja hyvin, hyvin sekava. Mitä tarkoittaa jopa, kun he jättävät meiltä tekstin? No, onnekas sinulle, olen selvittänyt joitain syitä, joita miehet eivät selitä.

12 syytä miehet eivät teksti takaisin

 1. He ovat kiireisiä.

Tämä olisi ensimmäinen asia, jonka olette olettaa. Älä koskaan hypätä alas "hän ei ole kiinnostunut", koska se voisi saada sinut paljon vaivaa. Kaverit eivät voi tekstata takaisin, kun he ovat kiireisiä. Jos he työskentelevät tai ovat tekemättä ja eivätkä heillä ole puhelintaan koko ajan, he eivät tietenkään jätä tekstiä takaisin.

 1. He eivät saaneet tekstisi vielä.

Tämä on toinen syy, jota he eivät palaa. Ehkä tekstisi ei koskaan käynyt läpi tai ehkä he eivät ole avannut puhelintaan pitkään eikä ole edes nähnyt sitä lainkaan. Muista, että miehet eivät todellakaan ole tyyppiä, joka tarkkailee puhelintaan huolimatta johtopäätöksiin ja järkytykseen, ei väliä kuinka sinuun he ovat. Varmista, ettet pudota tätä tekosyytä käytettäessä sitä uudestaan ​​ja uudestaan.

 1. He eivät ole varmoja siitä, miten vastata.

Tämä on valtava syy siihen, että kaverit ottavat vastauksen. Joskus he eivät tiedä mitä sanoa. Ehkä he ovat hermostuneita ja haluavat sanoa vain oikein kommentoiduksi. Aikaa vastaamaan tähän vastaukseen voi kestää kauan, ja saattaa tuntua siltä, ​​että he eivät lähetä tekstiviestejä takaisin, kun he tekevät tämän. Tämä on kuitenkin hyvä syy siihen, etteivät he vastaa. Se tarkoittaa, että he välittävät mielipiteestänne.

 1. He haluavat välttää vastakkainasettelua.

Kaverit suoraan ylös sivuuttaa sinut, koska hän tietää, että olet hullu tai hän ei halua selittää itseään millään tavalla. Tämä voi pahentua, mitä kauemmin hän menee ilman, että hän vastaa, koska hän tietää, että hän on vielä enemmän järkyttynyt hänen kanssaan. He haluavat vain välttää vastakkainasettelua tässä asiassa ja jos heidän on aloitettava keskustelu pyytämällä anteeksi, he eivät halua aloittaa sitä lainkaan.

 1. Koska he eivät ole kiinnostuneita.

Joskus he välttävät vastakkainasettelua, koska he eivät vain kiinnosta sinua. Jos te kaksi on ripustanut aikaa tai kaksi ja käyttänyt tekstiä, mutta nyt hän välttää sinut, tämä voi olla asianlaita. Kaverit mieluummin jättäisivät tekstin ja eivät vastanneet sen sijaan, että kertoisivat, etteivät he vain pääse siihen. On hankalaa heille ja he eivät halua häiritä sinua - vaikka he ovat jo jättäneet tekstisi huomiotta.

 1. He näkivät sen ja vain unohtivat.

Tämä tapahtuu koko ajan. Poikaystäväni on kammottava tapa täällä, ja se on jotain, mitä sinun tarvitsee muistaa, kun miehet eivät selitä. Joskus he näkevät viestin ja asettavat puhelimensa alas, koska he eivät voi vastata tuohon minuuttiin tai ovat huolissaan ja sitten he unohtavat, että he saivat myös tekstin aluksi.

 1. He ovat ärsytettyjä eivätkä voi pysyä mukana.

Jos olet kertonut hänet koko päivän ilman vastausta, hänellä on paljon tekemistä ja vastata siihen. Se ei ole aina hyvä. Jos hän tuntee olevansa ylimielinen ja kuten hän ei voi pysyä, hän luultavasti vain jättää kokonaan huomiotta.

 1. He eivät halua ymmärtää väärin.

He tietävät, että tytöt pitävät teksteihimme hyvin vakavasti. Me istumme ja analysoimme heitä ikään kuin he paljastaisivat kaikki heidän salaisuutensa. Se on pelottavaa ja kaverit eivät halua sinun ymmärtää niitä väärin.

 1. He eivät halua puhua.

Joskus kaverit eivät vain halua puhua. He eivät aina ole keskusteluissa - varsinkin jos heillä ei ole hyvällä tuulella. Sanotaan, että jos he tuntevat, he vain jättävät tekstien huomiotta. He välttävät vastaamatta, joten heidän ei tarvitse istua puhelimeensa ja keskustella. Se ei ole vain sinä. Kaikki saattavat yrittää puhua heille.

 1. He pelaavat kovasti.

Guys know the game, liian naiset. He tietävät, että jos he sivuuttaa sinut joka kerta silloin, he saavat käytännössä kerjäämään heidän jaloilleen. Miksi? Koska sinäkin. Kun et saa tekstiä takaisin, istut ja pelkäät ja ihmettelevät ja haluavat, että he puhuvat vieläkin enemmän. Joten hän voi vain pelata tätä peliä.

 1. Et vihasteli heitä tarpeeksi vastaamaan.

Jos vain lyö heidät "hei", he eivät halua vastata. Se ei osoita kiinnostusta. Ei heitä halua puhua sinulle. Toki, sinä tervehdit heidät, mutta sinun on vietettävä heitä hieman enemmän, jos haluat heidät kirjoittamaan sinut takaisin. Joten voit lähettää heille sellaisia ​​asioita, "hei, arvaa mitä teen" ja pelaa vähän peliä.

 1. He eivät halua mitään sinulta juuri silloin.

Tämä on enemmän seksiin kuin mikään muu. Monet kaverit hylkäsivät tekstin tytön takaisin, koska se on keskellä päivää ja he tietävät, ettei siitä tule mitään. Joten he odottavat vastausta vasta myöhemmäksi yönä, kun he tietävät, että olet vapaa, jos he haluavat tulla ja saada joitakin. Jos huomaat tämän kehityksen, lopeta vastaamasta heille myöhään illalla.

Kaverit voivat olla todella turhauttavia. Joskus he vastaa- vat heti ja toisinaan he eivät selitä lainkaan. Seuraavan kerran, kun mies ei vastaa sinulle, nämä syyt voivat olla miksi.

Leave A Comment

15 + = 19