12 Rakkaus kirjaimet minun poikaystävä, joka tekee hänet itkeä

Me kaikki sanomme, "Minä rakastan sinua" koko ajan. Me sanomme äidillemme ja isillemme, ehkä jopa sisaruksille. Kerromme parhaille ystävillemme, "Olemme BFF: n 4 elämä, rakastan sinua" koko ajan ja rakkaus sydän emoji on tullut paljon adored suosikki, usein nähty "äskettäin käytetty" luettelo monista puhelimesta.

Poikaystävä Love 2

Joskus kuitenkin vain sanonta "rakastan sinua" ei riitä. Nämä kolme pientä sanasta eivät kerro kaikkea mitä yrität sanoa. Jos olet metsästys jotain todella ainutlaatuista, erilaista ja syvää; uusi tapa osoittaa teille, että rakastat häntä rakkauskirjeen välityksellä, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on selkä, kuten aina. Tässä on 13 rakkauskirjeä poikaystäväni, joka saa hänet itkeä:

(Ja jos hän ei itke, hänellä ei ole sydäntä ollenkaan!) 

1 - Kun sinun on sanottava "Olen pahoillani"

Rakkaani, olen pahoillani.

Olen pahoillani sanoen sanoja, joita en tarkoittanut. Olen pahoillani siitä, etten sanoisi sanoja, jotka minun olisi pitänyt sanoa. Olen pahoillani. Olet paras ystäväni, rakastajaani, maailmaani. Maailma, joka tuntuu siltä, ​​on käännetty ylösalaisin, kun et ole enää siinä. Meillä on molempia hyviä aikoja ja pahoja rakkaustarinaamme kuuluvissa luvuissa, mutta yksi asia pysyy totta kaikessa - olen pahoillani ja rakastan sinua.

2 - Kun haluat sanoa "hyvää huomenta"

Joka aamu on hyvä aamu kanssasi elämässäni, ilo, jota minua tervehtimään joka päivä. Loppujen lopuksi kuka ei olisi tyytyväinen jokuin hämmästyttäväksi kuin tervehtimään joka päivä? Ihminen, joka saa minut hymyilemään vain yhdellä sanalla, joka voi rauhoittaa minua yksinkertaisella halauksella, joka voi saada minut unohtamaan kaiken muun hyvän tai pahan, vain katsomalla ... Joka aamu on hyvä aamu kanssasi elämässäni , iloa, toivon, että tervehdit tänään. Huomenta rakkaani.

3 - Kun hän on menossa poikien yöksi

Hei beibi,

Tiedän, että olet varmaankin kiireinen kiinnittää hiuksesi ja silityssi paitasi isoisten poikiesi yöksi, mutta halusin vain tietää, kuinka paljon rakastan sinua ja kuinka paljon luotan sinuun. En häiritse sinua koko yön, lähetä viestin viestin jälkeen, vaatia tietää keneltä puhut tai missä olet. Lupaan olla sellainen tyttö, joka tekee sen. Luottamus on valinta, ja minä luotan sinuun, samoilla tavoilla, joilla päätät luottaa minuun. Aika ystäväsi kanssa on erittäin tärkeää sinulle, ja sinä olet minulle erittäin tärkeä. Laskeudu loputtomiin tunteihin, kunnes näen sinut seuraavaksi, rakkaani, mutta toistaiseksi toivon, että sinulla on upein ilta yöllä ystäviesi kanssa.

Minulla on juoda!

Rakastava tyttöystävä xo

4 - Kun sanot hyvästi

Hyvästi ranskaksi on adieu. Espanjassa he sanovat adiós, ja se on italia. Portugalin sanovat adeus, ja jos kirjoitit latinaa, sinä kirjaudut ulos vale. Satoja tapoja sanoa hyvästit, mutta suosikkini on Aloha - miten he sanovat hyvästi Havaijilla. He eivät vain käytä sanaa hyvästellä vaan myös tervehtimään. Enemmän kuin, Aloha tarkoittaa rakkautta, hyviä toiveita ja rakkautta, ja se on kaikki, mitä tunnen sinulle ja toivon, kunnes näemme toisiamme uudelleen. Oma kuningas, rakkaani, kaikki minun, aloha.

5 - kun hän tarvitsee vauhtia

Lao Tzu sanoi tämän:

"Joku rakastaa sinua voimakkaasti, kun rakastat joku syvästi antaa sinulle rohkeutta."

Se on kaunis lainaus ja yksi, jonka mielestä sinun pitäisi lukea juuri nyt, vauva. Siksi, että olet syvästi rakastettu, sinulla on voimaa. Ja tunnen, että syvästi rakastat minua, antaen sinulle rohkeutta. Kun sinulla on voimaa ja rohkeutta, voit voittaa kaiken ja mitä tahansa tässä maailmassa.

Tiedän, että sinulla on karkea aika tällä hetkellä, mutta älä koskaan epäile oman voimaa ja rohkeutta. En epäile sitä pudotusta. Älä koskaan epäile, että olet syvästi rakastettu.

Rakastan sinua syvästi.

6 - Kun haluat sanoa "Hyvää yötä"

Jos elämme täydellisessä maailmassa, olisin pannut sinut illalliselle illalla. Olisin ajaa sinut kylpyyn. Olisin nauranut kanssasi, ehkä suutelin sinua, ehkä käsi kädessäsi.

Jos elämme täydellisessä maailmassa, olisin nukkumassa sängyssä juuri tämän vieressä. Haluaisin myös herätä teidän kanssanne, huomenna aamulla.

Emme elää täydellisessä maailmassa, vaikka elämäni näyttääkin olevan paljon lähempänä täydellisyyttä, koska olet astunut sisään. Ja meidän epätäydellisessä maailmassamme haluaisin hyvin, että sinä tietäisit, että minä nukun sinun vieressäsi , mutta unelmissani.

Hyvää yötä rakkaani.

Ovatko parhaat unet xo

Poikaystävä Love 1

7 - Kun yksinäisyys asetetaan sisään

Yöt ilman sinua ovat kylmiä ja yksinäisiä. He ovat pitkät. Loputon, näyttää siltä. Jopa pienin sänky näyttää valtavilta verrattaessa, kun nukun yksin, lämpimimmät huovat, jotka eivät tarjoa mitään lämpöä ja suojaa vastaan.

Kun olemme erossa, sydämeni sattuu. Kaipaan sinua. Koko kehoni kaipaa sinua. Vihaan, että meidän täytyy viettää aikaa erossa, mutta tiedän, että se on olennainen osa elämää ja vain yksi niistä taisteluista, joita meidän on taisteltava, jotta asiat toimisivat. Tiedän, kun ensimmäisen kerran silmäimme toisiamme, että olisit se, jolla voisin todella olla, koko elämäni ajan. Soulmate, jos uskot tällaisiin asioihin, mutta varmasti enemmän kuin rakastaja tai ystävä.

Aika erossa on aina liian pitkä, ne erilliset yöt, jotka näyttävät olevan kylmempiä kuin ne, jotka olivat heidän edessään. Mutta yksi asia auttaa minua - joka päivä ja yö kulkee, että emme ole toisten toisiinsa, on yksi päivä lähemmäksi nähdessämme sinua uudelleen. Ero lyhenee. Kaipuu enemmän, mutta odotus on vähemmän. Jokainen tunne, joka näkee meidät erillään, on vielä tunti lähemmäksi, että voisit suudella kasvosi, pitää kädet ja katsoa silmäsi.

He sanovat, että etäisyys tekee sydämestä voimakkaamman ja etäisyys meistä on varmasti tehnyt rakkauteni kasvaa - vahvempi, kirkkaampi ja rohkeampi. Jokaisen tunnin ajan surra, että olemme erossa, kun juhlimme, koska olemme askeleen lähemmäksi yhdessä olemista.

Rakastan sinua. Olen yksinäinen sinulle. Pian rakkaani, pian pian ei voi tulla tarpeeksi nopeasti!

8 - Kun olet kyllästynyt taistelemaan

Oletko koskaan tullut kohtaamaan taistelua, jossa et enää välittänyt kuka oli oikein vai väärin? Rakas, se on juuri se, miten tunnen. En tiedä mitä alkoi taistella tai kuka oli syyllinen. En tiedä, kumpi meistä pitäisi pyytää anteeksi tai minkä pitäisi lähettää ensimmäinen teksti. En tiedä, enkä edes ajattele sitä tärkeänä, koska se on pientä. Jos meidän on taisteltava, meidän on tehtävä se tärkeiden asioiden päälle - asiat, jotka ovat tärkeitä. Ei tavaraa, jolla ei ole väliä, kuten mitä luultavasti aloitti tämän taistelun.

Mitä sanoin sinulle: Olen pahoillani.

Sillä tavalla, jota minä häiritsen ja satuttaa tunteitani: Olen pahoillani.

Jokainen pikkumies alkoi taistella: Olen pahoillani.

Älkäämme enää taistelemme.

Minä rakastan sinua.

9 - Kun hänellä oli pitkä päivä

Kun kaikki, mitä tarvitset, on, että joku kääriisi aseensa ympärilläsi, olen siellä. Kun kaikki, mitä tarvitset, on joku sanoa, että teet hyvin, olen siellä. Kun tarvitset jonkun, joka rakastaa sinua pahimmassasi, olen siellä.

Huonoja päiviä tulee ja mennä. Työ näyttää loputtomalta. Me loppuu rahaa. Menemme sairauksien ja pienten kohtien välille, toistenne ja ystäviemme kanssa, kärsimme huonoja päiviä sekä nautimme hyvää. Sinun puolellani, tunnen, että voin käsitellä kaiken ja mitä tahansa. Minun puolellasi voit toivottavasti sanoa samaa.

Olen siellä, kun sinulla on huonoja päiviä, ja myös pitkiäkin. Lupaan, meidän välillämme, voimme ja näemme ne läpi. Mutta enemmänkin, lupaan aina rakastaa sinua.

10 - Kun hän tuntee epävarma tai kateellinen

Rakkaalleni,

Tulee olemaan aikoja, jolloin ihmiset yrittävät tulla meidän välillämme, pakottaen heidän tiensä elämään tai sinun. He sanovat valheita. He huusivat. He yrittävät repiä meidät toisistaan. He onnistuvat kuitenkin vain, jos annamme heille, eikä se ole sellainen, mitä minä olen valmis tekemään.

Rakastan sinua. Rakastukseni sinua varten on paljon kirkkaampi, paljon vahvempi ja paljon kova kuin edes päättäväimmät hyökkääjät. Se voittaa valheita, juoruja ja niitä, jotka yrittävät kaataa meidät erilleen, ja tiedän tämän ehdottomasti. Silmäni eivät voi olla kiinni mahdollisuudesta hymyilemään tai silmiinpistävillä silmillä. Yöjuoksuisten naurujen yö ei ota kiinni huomiomme. Lihakset eivät riitä houkuttelemaan minua pois. Mikään muu ei voi kumartautua edessäni, joka riittää houkuttelemaan minut pois sinusta. Sinun täytyy tietää ehdottomalla varmuudella.

Seuraavan kerran kun tunnet, että kiinnostukseni tai kiinnostukseni sijaitsevat muualla, muista vain tapa, jolla voimme tehdä toisillemme tuntuu, kun olemme yhdessä - kun kätesi käärittyvät ympärilläni ja katselen silmiisi. Tosi rakkaus. Vahva rakkaus. Rakkautta, jota ei voi horjuttaa joku muu kulkeva tuulta. Unohda, miten he ovat tehneet sinusta tuntemaan - ne, jotka yrittävät tuhota meidät. Kuinka sinusta tuntuu? Muista se.

Minä rakastan sinua.

11 - Kun tunnet epävarmoja tai kateellisia

Onko sinulla koskaan sellaisia ​​päiviä, jolloin heräät ja tuntisit, että sinä et ole tarpeeksi hyvä? Mitä sanot ole tarpeeksi hauska, tarpeeksi mielenkiintoinen tai tarpeeksi tärkeää? Kuten mitään, käytät näyttää tarpeeksi hyvältä. Mikään mitä teet on tarpeeksi hyvä tai tarkoittaa mitään.

Minulla on niinä päivinä. Päiviä, jolloin näyttää siltä, ​​että kaikki on synkkä ja harmaa, eikä vain tarpeeksi. Ne päivät tulivat tavallisempana päivänä, kun tapasin sinut, mutta tänä päivänä olisin todella mukavasti kätesi ympärilläni. Tuntea lämpöäsi ja nauttia äänesi. Jotta saisin tietää, että olen tarpeeksi hyvä, enemmän kuin tarpeeksi hyvä, ellei muualla maailmassa kuin vain sinulle. Rakastan, että rauhoitat minua ja helpotat ahdistustani yksinkertaisella ulkoasulla.

Päivinä, jotka kamppailen, kun tunnen mustasukkaiseksi tai epävarmaksi, tarvitsen sinua - kätesi mukavasti tai äänesi ja sen rauhoittavan sävyt. Kukaan ei ole koskaan ollut aivan rentouttavaa kosketusta, joka sinulla on minulle, tarpeeksi rauhoittaa jopa päivän myrskyisimmät.

Haluan kiittää teitä siitä, että olette siellä ja että minusta tuntuu siltä kuin olen tarpeeksi hyvä, niinä päivinä, jolloin en tunne sitä itseäni. Rakastan sitä, että teet sen minulle, että sinä olet minulle tällä tavoin ja että voit tehdä asioita paremmin - jotta voit saada minut paremmin paremmin.

Rakastan sinua niin paljon. Olen niin kiitollinen siitä, että olette elämässäni, mutta nyt minulla on yksi niistä päivistä.

12 - Vain koska voit

"Sielu on onneksi silmissä tulkkia - usein tajuttomana mutta silti uskollisena tulkkeena."

Charlotte Brontë sanoi nämä sanat Jane Eyressä. Yksi suosituimmista asioista on etsiä syvälle silmiisi, paljastaen usein monia asioita, joita et voi tai eivät halua sanoa. Oli silmiesi edessä, että minä ensin rakastuin, rakkaus, joka palaa kirkkaasti koko elämäni ajan, olen varma. Ja se on silmissäni, että näet, että rakkaani polttaa kirkkaasti sinua kasvaen yhä enemmän jokaisena päivänä, joka kulkee.

Olet hämmästyttävä mies, yksi parhaista, mitä olen koskaan tavannut. Hauska ihminen, aito, uskollinen ja rehellinen, olen ehdottomasti osunut jättipottiin tuon suuren päivän päättäessä olin sinä.

Olet rakas, paras ystäväni, joku, jonka toivon viettää ikuisesti. Halusin vain, että tiedät tämän ja että rakastan sinua.

Leave A Comment

11 − 6 =