12 Leo Rakkaus Yhteensopivuus

Leoneja kiinnostaa huomiota. Niitä ei pidä hukata, koska he aina haluavat tehdä vaikutelman. Toisin kuin kaikki muut eläinradan merkit, Leo on vahvin ja kunnianhimoisin. Erittäin luova ja nerokas, jokaisen muun tähtimerkin pitäisi haluta saada leonealainen. Aurinko, joka tunnetaan paremmin nimellä "kuningas", he ovat luonnollisia syntyneitä johtajia. He tarvitsevat kumppanin, joka on yhtä vahva ja ratkaiseva, ja he ovat. Tässä on 12 yhteensopivuusnäkymiä Leosta 12: n eläinradan merkkien kanssa.

rakkaus compatibility1

 1. Leo ja Oinas

Nämä tähtimerkit ovat luonnollista luottamusta toisilleen. Heidän keskinäisen kunnioituksensa ja ihailunsa yhdistää heidät yhteen. Heidän makuuhuoneen elämä on täynnä intohimoa ja himoa, mutta heidän on oltava hyvin ymmärrettäviä, kun muut sitoumukset tulevat matkalla. He molemmat haluavat elää elämässä nopealla kaistalla ja niillä on valtava määrä energiaa. Sekä Leo että Oinas haluavat olla vastuussa ja tämä asia on ratkaistava suhteen alussa. Yksi näkökohta, jonka heidän on aina seurattava, on niiden kilpailukyky. Jos tämä tulee käsistä, se voi tuoda katastrofin suhteeseen.

rakkaus compatibility2

 1. Leo ja Härkä

Näiden tähtimerkkien alla syntyneet ihmiset ovat yleensä kiinteitä ja taistelu joustavuudesta. Joustavuutta tarvitaan, jos he onnistuvat yhdessä elämään. Leot ovat kiinnostuneita siitä, että he ovat keskellä huomiota ja heiluttu auringonvaloon, kun Taurus on mielellään taustalla, jos heidän ponnistelunsa palkitaan taloudellisesti. Molemmat merkit yleensä haluavat samat asiat pois elämästä, mutta tämä voi johtaa kysymyksiin. Leot lajittelevat pelisuunnitelman ja neuvoo muita osapuolia. Tämä on varmasti menossa alas huonosti Tauruksen kanssa, joka usein joutuu tekemään asioita omalla tavallaan. Molemmat merkit voivat olla itsepäisiä ja kaivaa heidän kannoitaan johtaakseen umpikujaan.

rakkaus compatibility3

 1. Leo ja Gemini

Molemmilla näillä merkeillä on erilaisia ​​erityispiirteitä, joita toiset arvostavat täysin. He ovat aktiivisia ja ekspressiivisiä tunteitaan kohtaan ja molemminpuolinen arvostus toisilleen. Leot ovat yleensä vastuussa, kun Gemini mielellään antaa tämän tapahtua. Tämä on hyödyllistä Geminin erittäin kovaa hermoa varten. Kaksoset ovat myös erinomaisia, kun pohditaan Leoneanin tarvetta huomiota ja kiitosta. Siellä voi olla kysymyksiä, kun Leo toimii sydämestä, kun taas Gemini pyrkii toimimaan päänsä kanssa. Leon intohimo voi olla ristiriidassa Geminin luonnollisesti irronneen luonteen kanssa.

rakkaus compatibility4

 1. Leo ja syöpä

Leo ja syöpä ovat kuin mustavalkoisia. He ovat mittakaavan vastakkaisilla päillä, mutta he voivat helposti löytää yhteistä kenttää. Leon tarve on ottaa osaava rooli, ja syöpä on tyytyväinen tähän tarpeeseen. Jotta suhde työskennellä näiden tähtimerkkien välillä, molempien osapuolten on oltava tietoisia toisten toiveista ja vaatimuksista. Leo voi nostaa syöpäherkkyyttä, kun syöpä voi tukeutua Leon luonnolliseen turhamaisuuteen ja egoon. Leonealainen on uskomattoman lähtevä, kun syöpä on enemmän introvertti. Tämän suhteen työssä on paljon työtä.

rakkaus compatibility5

 1. Leo ja Leo

Tämä voi olla kova ottelu. Leon luonnollinen hallitseva asema merkitsee, että molemmat osapuolet haluavat hallita suhdetta. Kuitenkin, jos he voivat molemmat päästä ohitse, he löytävät kyvyn jakaa valokeilassa. Suhde on sitten leikkisä, hauska tapaus täynnä intohimoa, anteliaisuutta ja keskinäistä kunnioitusta. Kaksi kumppania, joilla on tämä tähtimerkki, voivat olla parhaita ystäviä ja uskomattomia ystäviä.

rakkaus compatibility6

 1. Leo ja Neitsyt

Leoneen halu keskipisteenä on Virroksen onnellisuuden ansiosta siivissä. Neitsyt ei ole vaikuttunut leon yli yltyneestä egosta, ja tämän suhteen työhön Leo joutuu keskittymään enemmän heidän hauskuuttaan rakastavaan leikkisevään puoleen. Tämä tuo parasta irti Viruksesta ja auttaa kohdistamaan tavoitteensa. Kumppanuus auttaa sekä nauttimaan elämästä hauska puoli, vaikka Leoneaiset pitävät jalkansa maassa.

rakkaus compatibility7

 1. Leo ja Vaaka

Molemmilla näillä ylellisillä merkillä on hauska maku. He molemmat rakastavat seurustella ja olla romanttinen, ekspressiivinen viiva. Vaaka haluaa miellyttää toisia, jotka sopivat Leon luonnolliseen haluun olla huomion keskipiste. Toisaalta Leo haluaa olla hallinnassa ja Vaaka voi iloisesti sallia tulevan kumppanin tunteen tällä tavalla. Libras tavallisesti suosii varovasti, että Leoneaiset hallitsevat paremmin tarpeitaan. Yleensä nämä merkit ovat taivaassa tehty ottelu. Tämän suhteen tärkein asia on viestinnän puute. Vaaka on paljon ajattelevampi lähestymistapa, kun taas Leo pyrkii toimimaan ensimmäisenä.

rakkaus compatibility8

 1. Leo ja Skorpioni

Scorpios voi ilmetä viileänä ja kauempana pinnalla, mutta sen alapuolella on monimutkainen tunnepohjan ja herkkyyden omaava pato. Leoneeja vetää tähän ja heidän energiansa ja elämänsä innostus vetoavat Skorpioniin. Molemmat merkit voivat olla itsepäisiä ja voi olla taisteluja johtajuuden suhteen. Ne ovat molemmat kunnianhimoisia ja toimivat uskomattoman hyvin yhdessä kohti yhteistä päämäärää.

rakkaus compatibility9

 1. Leo ja Jousimies

Nämä ovat kaksi merkkiä, jotka vastaavat toisiaan energiansa ja positiivisen näkemyksensä elämästä. Suhde heistä on tulinen mutta jännittävä. He molemmat rakastavat sosiaalisia tilaisuuksia ja heillä on hyvin määritelty sosiaalisen vastuun tunne. Jousimies on luonnollisesti vapaa henki ja Leo on yksi harvoista merkkeistä, jotka voivat kiinnittää huomiota. Suurin haaste tämän suhteen kannalta on Leoneanin hallitseva tarve. Jousimies ei etsi johtajuutta, mutta ei halua hallita sitä. Huolellinen kunnioituksen ja rakkauden tasapaino vaaditaan.

rakkaus compatibility10

 1. Leo ja Kauris

Leo-nien rakkaus keskipisteenä voi täydentää Kauris rakkautta valtaan. Tavallisesti Capricorn antaa mielellään Leon kiitosta ja ylistystä, jos heidät tunnustetaan heidän ponnisteluistaan. Suurin uhka tämän suhdetta kohtaan on asenteiden ero. Leoneaiset elävät tänään, kun taas Kauriset näyttävät tulevaisuudelle ja suunnittelevat huolellisesti, miten he pääsevät - he eivät koskaan ota silmiään pois päältä.

rakkaus compatibility11

 1. Leo ja Vesimies

Leot ovat ajaa heidän sydämensä, kun taas Aquarius tulee mieleen. Leon huolta herättävää rakkautta voi tasapainottaa Aquariuksen visionääri kykyä pysäyttää Leo keskittymästä itseensä. Vesimies tarvitsee leon positiivisen luonteen ja kykynsä muuttaa ihanteen todellisuudeksi. Suurin haaste tätä suhdetta varten jää keskittymään keskenään. Molemmat merkit voivat olla niin kiireisiä jahtaavat omia unelmiaan, että he voivat laiminlyödä suhdetta. Vastaus on yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

rakkaus compatibility12

 1. Leo ja Kalat

Molemmat merkit ovat romanttisia ja luonnostaan ​​luovia. Tämä antaa heille yhteisen edun jakaa ja arvostaa. Kalat ovat taipuvaisia ​​kohti Leon auktoriteettia ja lämpöä, kun taas Leo kunnioittaa Kalojen luonteen syvyyttä ja nauttii osoitettua arvostusta. Tämä suhde on valtava potentiaali, mutta toimii vain, jos Leo löytää aika kuunnella ja rauhoittaa toverinsa. Kalat ovat yleensä suuria tunnepitoisuuksia ja Leo on huolehdittava heistä tai suhde hajoaa hitaasti.

Ole yhteydessä Leoon ei ole helppoa. Erittäin kunnianhimoinen, rohkea ja suojaava, sinun pitäisi olla elämässäsi joku, joka voi tuntea olonsa yhtä turvalliseksi. Olet aristokraatti / kuningas / kuningatar. Jotkut saattavat mielestäsi olla liian rikkaita. Mutta joka voi oppia todellisen, sinun on oltava sielunkumppani!

Leave A Comment

1 + 8 =