10 tyyppiä miehistä (päivämäärä tai pysy kaukana)

Tiedämme kaikki, että dating voi olla vakavasti vaikea; varsinkin kun se tulee löytää joku haluamme vain päivämäärä! No, olemme keksineet kattavan luettelon 10 erilaisesta miehestä tähän päivään tai pysy kaukana. Toivottavasti tämä voi auttaa sinua päätöksenteossa. (Sormet ristissä!)

b796b08048e0692708e6940bfddcf296
1. hoitopäivä!
Me kaikki tunnemme ihmisen huolehtivan tyypin. Hän etsii aina tapoja auttaa kaikkia hänen ympärillään ja onnistuisi antamaan jollekulle paidan pois hänen selästä. Onko hän sellainen mies, jota sinun pitäisi harkita potentiaaliseksi poikaystäväksi? Ehdottomasti! Hän aina kohtelee sinua oikein ja varmistaa, että olet onnellisuus ennen omaa, ja et voi mennä vikaan sen kanssa.
2. Paras ystävä - Mahdollinen!
Kaveri "paras ystävä" ei todellakaan flirttaudu kanssasi. Hän mieluummin olisi hauska ja typerä kanssasi ja tuonut sinut ystäviensä ja perheesi ympärille etkä merkinnän sinua hänen "tyttöystävänsä". No, jos pääset tekemään suhteen tämän tyyppiseen kaveriin, ainakin tiedät, että teillä on kaksi aikaa ainutlaatuisen aikaa yhdessä. Älä kuitenkaan yllätä, jos jokin seksuaalinen on hieman hankala aluksi.

ac6b3e5640aba8c4200c2f8cb4063733
3. Pelkää sitoumusta - Pysy kaukana!
En tiedä sinusta, mutta jossain vaiheessa löysin itseni keskustelemassa miehen kanssa, joka sanoi, että hän piti minua ja halusi minun tyttöystävänsä, mutta hän oli "liian pelkää sitoutua". Olen pahoillani, mutta tämä ei ole tekosyy, joka ei ole tähän mennessä joku. Jos olet todellakin, todella kiinnostunut jollekulle, et pelkää sukeltaa ja päästä suhdetta heidän kanssaan. Se on niin yksinkertaista. Kyllä, se voi olla hieman vaikeaa aluksi ja sinun tulee olla varovaisempi, mutta jos hän vetää "pelkään" kortin, on aika kääntyä ja ajaa kukkuloille.
4. Mommas Boy - Mahdollinen!
Jokaisella pojalla on yhteys äitiinsä kanssa. He rakastavat äitinsä mitä tahansa ja heillä on aina syvä yhteys; ja siinä ei ole mitään vikaa. Tästä huolimatta se tulee olemaan tärkeä asia, kun hän vakoilee äitinsä pakkomielle ja tekee kaiken, mitä hän sanoo. Toisaalta äiti poika ei yleensä pysty tekemään paljon itselleen ilman äitiään läsnä. Jos olet sellainen tyttö, joka haluaa "hoitaa" hänen miehensä, niin tämä voi olla hyvä suhde sinulle. Varmista vain, että hänen äitinsä ei ohita kaikkea mitä sanot.

761945d3256dda314f413f6450ce6947
5. Tarvitaan kiinteä - Pysy kaukana!
Mies, joka on kiinnitettävä; tyypillinen "paha poika". Älä valehtele, olemme kaikki syöneet pahalle pojalle jossain vaiheessa. (Vannon, että se on naisen DNA: ssa tai jotain!) Kuitenkin, ovatko he todella sellaisia ​​miehiä, jotka meidän pitäisi harkita pitkäaikaiseen suhteeseen? Luultavasti ei. Naisena meidän on luotettava meidän miehellämme auttamaan meitä ja tukea meitä samalla tavoin kuin heille. Ottaa jatkuvasti "korjata" poikaystäväsi ja auttaa häntä saamaan elämänsä yhteen ei ole tapa tehdä sitä.

7986551ecf11517ab54f64c0a10e4eae
6. Romanttinen - Päivämäärä!
Hän tulee kotiisi ruusujen kimppuun "juuri siksi". Hän ei pelkää avata ovea julkisesti ja huomaa, kun saat hiuksesi valmiiksi (ja jopa ylistää sinua loputtomiin kuinka kauniita näytät!). Rehellisesti, hän kohtelee sinua kuin prinsessa; oikeastaan, hän kohtelee sinua enemmän kuin kuningatar. Pitäisikö sinun seurustella tällaista miestä? EHDOTTOMASTI. Olimmeko todella kyseenalaistaneet sen?
7. Mahdollinen!
Voi, tarvitseva kaveri. Kaveri, joka tulee huolestuneeksi ja kirjoittaa sinut 10 kertaa peräkkäin, kun et vastaa 5 minuuttia. Kyllä, se on TÄYTYY makeaa, mutta päivän lopussa se on aivan ärsyttävää. Jos etsit miestä, joka on koko ajan jatkuvasti ja aina hengittää alas kaulaanne ja on vähän epävarma puolella, niin voit nauttia tällaisesta kaverista. Uskon kuitenkin, että useimmat gals saisivat hieman väsyneitä ihmisistä, jotka tarvitsevat jatkuvasti rakkautta, huomiota ja kiintymystä. Haluavat omaksua on yksi asia; haluavat halata ja suudella ja halata ja käpertyä ja olla ympäri toisiaan tuntikausia loppuun kaikkialla maailmassa on hieman outo ja ylpeä.
8. Pushover- Mahdollinen!
En tiedä sinusta, mutta kun ajattelen miestä, ajattelen joku, joka on vahva. Mielestäni joku, joka pysyy itsensä (ja minän) ja mitä hän uskoo. Jos hänet työntyy ympäriinsä ja tekee mitä kaikki puhuvat hänen tekemästään riippumatta, olen heti poissa käytöstä; ja uskon, että useimmat naiset ovat minun kanssani. Ellet halua ihmistä, jota voit "hallita" ja haluat olla "housuihin suhdetta", suosittelen pysymään kaukana työntyvästä tyypistä.

9117466297_0df2d28cc5_k
9. Party Boy-Stay Away!
Joo, kyllä, kyllä, on hauskaa mennä ulos ja pitää hauskaa ja elää sitä, eikö? Mutta juhla-poika on juuri se - osapuoli. Hän ei halua viipyä kotiin viikonloppuisin, vaan jatkaa sinä päivänä. Hän ei halua luopua juhla-elämästään, jossa tytöt ja juomat ovat runsaat yksinoikeuden kanssa jonkun kanssa. Osapuoli voisi helposti luokitella muutamiin muihin nimiin, joita emme pidä, kuten valtava flirtta tai joku, joka "saa ympärilleen". Hyvät, jos haluat jotain vakavaa ja haluaa olla polkumyynnillä tai käyttää muutaman viikon ajan, suosittelen erinomaisesti poissa juhla-pojasta. (No, mene eteenpäin ja mene puoleen hänen kanssaan ja on elämäsi aikaa, mutta älä varmasti yritä suhdetta!)
10. Shy-Date!
Aw, ujo kaverit ovat niin ihana; ja ei, älä saa niitä sekoittaa työntövoiman. Se on ujo, ei tarkoita, että ihmiset kulkevat kaikkialla. Pelkääminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pidät itseäsi ja sinulla ei ole lähtevää persoonallisuutta. Haluat mieluummin viettää aikaa tuntea joku, ennen kuin todelliset värit todella loistavat, ja olet yleensä erittäin suloinen kaikille tavattaville. Onko ujo kaveri hyvä suhde? Ehdottomasti! Upeat kaverit ovat tyypillisesti hyvin uskollisia ja uskollisia ja romanttisella puolella, mikä tietenkin on valtava bonus miehen poimimisen aikana.

Okei, hyvät. Olemme käyneet läpi kymmenen yleisimpiä miehiä. Sanot näin, minkä tyyppinen kaveri aiotte etsiä seuraavassa suhteessasi? Löydätkö ujo kaveri tai paras ystävä? Pysytkö poissa poikaystävästä ja tyhmästä? Millainen kaveri on suosikkisi - kerro meille alla!

Leave A Comment

53 + = 59