10 tapaa käsitellä herkkä kaveri | progressivenewsdaily.info

10 tapaa käsitellä herkkä kaveri

Houkutteleva kaveri on täysin erilainen kokemus kuin kestävän ulkonäön kanssa. Toisin kuin macho-mies, herkät kaverit eivät luonnollisesti olettaa, että he ovat houkuttelevia ja houkuttelevia kaikille. He voivat myös arvata mitä sanot tai lue tilanteeseen enemmän kuin on tarpeen. Eri persoonallisuustyyppisi vuoksi et voi pelata pelejä kuin teet muiden kanssa. Sinun ei tarvitse rikkoa lapsen käsineitä, mutta tarvitaan erilainen lähestymistapa.

sensitive3

Vältä vaikea saada pelaamista

Todellisuudessa tämä harha toimii harvoin. Kun on kyse herkistä kavereista, pelaaminen vaikea saada on pahin asia, jonka voit tehdä. Herkät kaverit haluavat jonkun, joka on avoin ja haavoittuva. He haluavat tietää, että tyttö on heitä. Jos näytät kiinnostuneena joku muu, he kunnioittavat päätöstäsi ja lopettavat sinua häiritsemättä. Naisille on vaikea päästä eroon, mikä on viimeinen asia, jonka pitäisi tehdä herran herra.

herkkä 1

Liitä Bediin

Vaikka yhdistäminen intohimoisesti ja seksuaalisesti on hienoa, yhdistävä sänky on enemmän kuin tätä. Huijautuvat tai pysyvät yhteydessä osoittavat kaveri, että hän on enemmän kuin yhden yön seisoo. Heidän on vakuutettava, että olet mukava heidän kanssaan ja haluat viettää ylimääräistä aikaa. Joskus intimiteetti voi saada ihmiset tuntemaan hankalalta. Kun olet herkän kaverin kanssa, sinun täytyy työskennellä huolenaiheesi kautta. Parempi, jakamalla huolesi voi auttaa kaveriasi tuntemaan itsensä tuntevaksi ja ymmärtämään, mistä olet. Suhteessa olevien tunteiden jakaminen ei ole koskaan ongelma - seinät pitää pystyssä.

sensitive2

Turvallisuus on kaikkea

Herkät kaverit voivat olla eräs kaikkein epävarmoista miehistä, joita voit tavata. Ajoittain tämä voi olla houkutteleva laatu. Se tarkoittaa, että he todennäköisemmin viettävät aikaa kanssasi ja kuuntelevat mitä sanot. Naisille, sinun täytyy katsoa, ​​kuinka esität itsesi. Sinun täytyy antaa hänelle tietää, miten tunnet ja varmista, että hän tuntee itsensä turvalliseksi. Jos voit tehdä tämän, sinut palkitaan hyvin.

Ei pelastussuunnitelmia

Monet naiset, jotka lähestyvät kaveria, esittävät kysymyksiä, jotka suojaavat itsetuntoa. Sen sijaan, että he pyytäisivät päivämäärää, he voivat sanoa: "Jos et ole liian väsynyt, haluatko mennä myöhemmin?" Kyselemällä tätä, hyvät antavat kaverille paeta reittiä. Vaikka tämä on hyvä itsetuntosi kannalta, kaverit, joilla on alhainen itsetunto, eivät ymmärrä, että todella haluat mennä ulos heidän kanssaan. Olla selvää, mitä haluat ja olla ilmeinen aikeistasi.

Kateellisuus ei toimi

Herkät kaverit ovat yleensä turvattomuuden ongelmia. Jos yrität flirttailla toisen kaverin kanssa ja tehdä heistä kateelliseksi, se saa heidät tuntumaan pahemalta. Sen sijaan että olet kiinnostunut sinusta, he ottavat vihjeen ja pysyvät poissa. Hän tarvitsee rohkaisua ja hänen pitäisi tietää, että hän on kiinnostunut siitä.

Yksinkertaisuus

Parasta mitä voit tehdä on pitää kaikki yksinkertainen. Selkeys on paras tapa estää sekaannus. Jokainen peli pelkästään saa heidät tuntemaan itsensä huonosti ja johtaa epävarmuustekijöihin. Jos haluat mennä päivämäärään tai jäädä ulos, anna hänen tietää. Kun motiivisi ovat selkeitä, hän voi selvittää hänen vastauksensa lukematta liikaa tekoistasi. Varmista vain, että et ole liian vaativaa, kun kerrot hänelle, mitä haluat.

Voit tehdä liikkeitä

Tämä ei ole 1950-luku. Tytöt voivat tehdä ensimmäisen siirron ja pyytää kaveri ulos. Herkät kaverit, voit tehdä siirtymisen ja näyttää, että olet kiinnostunut. Jos hän on kiinnostunut, hän antaa sinun suudella häntä tai lähteä päivällä. Se, että pyysit häntä, saa vain tuntea itsensä turvallisemmaksi hänen tunteistaan.

Ole kärsivällinen

Herkät kaverit saattavat tarvita vähän aikaa ennen kuin he todella voivat avata. Vaikka he voivat olla halukkaita ilmaisemaan kaikki heidän tunteensa heti, on myös mahdollista, että ne vievät heidät hetkeksi ulos kuorestaan. Anna heille tilaa, kun he tarvitsevat sitä ja älä työnnä liian kovasti vastauksia. Kärsivällisyytesi palkitaan lopulta.

sensitive4

Sinä olet kumppanit - toimivat kuin se

Jotkut miehet ovat vain kiinnostuneita palkinto vaimosta tai päivämäärä illalla. Herkkä kaveri on todella kiinnostunut tunteistasi. Hän haluaa jonkun jakavan elämän kumppanin kanssa. Käsittele häntä yhtäläisenä ja teidän tekonne palkitaan.

Vältä argumentteja

Kiistely ja kiistely eivät ole koskaan hyviä suhteessa. Herkkien kaverien kanssa argumentit voivat päätyä aiheuttamaan kiilan suhteellesi. He voivat pitää joitakin näkemyksiään lähelle sydämiä ja olla halukkaita osallistumaan heidän kanssaan. Jos väität liian voimakkaasti, he voivat ottaa sen henkilökohtaisesti ja tuntea itsensä satuttaa. Suurten suhteiden välttämiseksi vältä argumentteja tai väitä vastaavalla ja rauhallisella tavalla.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 49 = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map