10 Merkkejä tytär pelkää sinua | progressivenewsdaily.info

10 Merkkejä tytär pelkää sinua

Yksi parhaista ja pahimmista asioista dating-maailmassa on pelottava henkilö. Tämä ei tarkoita sitä, että olet pelottava siinä mielessä, että näytät pelottavalta. Ei. Tämä tarkoittaa sitä, että joku pitää sinusta ja pitää sinut niin houkuttelevana, että he pelkäävät olevansa ympärilläsi. He ovat niin hermostuneita, etteivät he voi liikkua.

Nyt sinä ja minä tiedämme, että tämä on nolostus. Kuitenkin se tapahtuu usein kun kaveri on erityisen hermostunut ja valitettavasti se voi estää heitä kertomasta, miten he tuntevat ja liikuttavat. Mikä tarkoittaa, ellei puhu ja kerro heille, että pidät heistä, on todennäköistä, että mitään suhdetta ei ole.

Jos aina näytät luulevan, että kaveri haluaa vain jättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia aina, kun näet heidät, heitä voi pelotella. Näin voit kertoa, onko joku kaveri sinua vaaraksi, jotta voit ratkaista ongelman.

  1. He ovat paljon, mutta koskaan sano mitään

Tämä on totta, mutta se on myös vaikea saada kiinni, koska ainoa merkki on joku asioita, joita pelkäät. Kuitenkin se on silti yksi pitää varoa, koska se todella tarkoittaa paljon. Kun joku on usein, mutta ei puhu paljon, mutta silti he ajattelevat, että he pitävät sinusta, heitä voi vain pelotella.

iloinen-ryhmä-of-ystäviä

  1. He vain käsittelevät sinua ryhmässä

He eivät koskaan puhu teidän kanssanne, elleivät he käsittele sinua ihmisryhmän kanssa. Jos hän esimerkiksi katsoo sinut ja kertoo koko ryhmälle, että hän lähtee ja sinun kaikkien pitäisi tulla, niin hän puhuu sinulle, jos hän todella pelottaa sinut. Tämä on kuitenkin toinen hankala merkki, jota kaveri pelkää, koska hän voi vain yksinkertaisesti tarvita koko ryhmää yhtenä.

  1. He näyttävät kaikki vihamiehet, mutta älä koskaan myönnä sitä

Jos tiedät, kuinka kaveri tykkää sinusta ja olet melko varma, että joku todella tekee, mutta et ole koskaan ryhtynyt liikkumaan tai myöntänyt sen sinulle ollenkaan, se voi olla, koska sinä pelätät. He ovat huolissaan siitä, miltä sinusta tuntuu, joten he eivät halua paljastaa, miten he tuntevat sinusta, koska he vain pelkäävät.

  1. He eivät saa silmäkosketusta

Useimmiten, kun ihmiset eivät ota yhteyttä silmiin, se on tietystä syystä. Ihmiset kehittyivät tekemään silmäkosketuksia toistensa kanssa näyttämättä mitään haittaa ja osoittamaan heidän ystävällisyyttään. Kun joku ei voi ottaa yhteyttä silmiin, se johtuu yleensä siitä, että he tuntevat olevansa vaarassa. AKA, jos joku toivoo sinua ja he eivät vain näytä silmäsi silmiin, voit lyödä vetoa sen takia, että he sinua pelkäävät.

54dad702a0d98 _-_ Sev-ystävät-flirttailla-061610-LGN

  1. Näet aina heidät kehua itsestään ympärillänne

Jos olet ryhmässä, ja he ovat usein ja et voi auttaa, mutta kuuntelemaan heitä puhumalla itseään - ei väliä mihin mennä - sitten on luultavasti siksi, että he varmistavat kuulet tarkoituksella. He tekevät niin, jotta voit kehittää korkeamman mielipiteen heistä. Pohjimmiltaan he yrittävät saada itsensä tuntemaan itsensä paremmiksi, joten sinusta ei näytä pelottavan heitä. Tämä ei kuitenkaan yleensä toimi niille, ja saatat jopa löytää ne täynnä paskaa ja makaa koko ajan.

  1. Kun hän puhuu sinulle, se on hyvin muodollista

Tämä ei tarkoita sitä, että hän pitää sinua muodollisella tavalla, vaan pikemminkin, että aina kun hän puhuu sinulle (jos hän voi jopa tehdä niin), hän puhuu hyvin ja vain älykkäistä aiheista. Nyt tämä voi olla vain hänen persoonallisuutensa takia, mutta pyydän eroa siitä, että hän todella haluaa sinun pitävän häntä korkeammalla tavalla. Hän haluaa sinun ajatella, että hän on koulutetumpi ja älykkäämpi kuin hän, koska hän pelkää sinua.

  1. He vain näyttävät hermostuneilta ympärillänne

Jos uhkaat jollekulle, aiot tehdä heistä hiljaa koko ajan. He tulevat olemaan reunalla, hermostuneina, ravistelemassa, ja todennäköisesti jopa hikisiä. Jos huomaat kaveri, jolla on enemmän merkkejä siitä, että sinua pelkää tällä tavoin ja vaikka hämmästyttää hänen sanojaan, on luultavasti siksi, että hän on kaveri, jonka sinua pelkäävät.

kateellinen-tyyppi näköisiä-at-pari

  1. He toimivat kateellisina

Vain koska joku on peloteltu sinusta, ei tarkoita, että he pitävät tunteensa piilossa. Yksi tapa, tämä on totta, kun he toimivat SUPERin kateellisina. Itse asiassa, jos he sinua pelkäävät, tämä voi olla ainoa tapa, jolla joku toimii kuin he pitävät sinusta. Jos juttelet jotain muuta kaveria ja he hyppäsivät ja yrittävät saada huomion itsestään puhumatta suoraan sinusta, tämä mustasukkainen käyttäytyminen osoittaa, kuinka pelkäävät sinut he.

  1. He lähettävät ystävänsä kertomaan sinulle, miten he tuntevat

Tämä on luultavasti pienin asia, jota kaveri voi tehdä, jos heitä pelotellaan, mutta se on selvä merkki. Se voi olla lama, mutta jos hän on niin pelotella, että hän ei edes edes puhu itsellesi, hän luultavasti lähettää ystäviäni puhuakseen sinusta ja saattavat jopa kertoa sinulle, kuinka hän tuntee sinusta. Vaikka tämä voi tuntua söpöltä ja houkuttelevalta, kaverilla pitäisi olla rohkeutta puhua kanssasi, vaikka olisikin hieman uhkaava heille.

  1. He myöntävät sen

Vaikka he kertovat teille, että pelkäät heitä ja heitä todella pelotella, heillä on rohkeutta myöntää, että se on ihailtavaa. Jos kaveri puhuu sinulle ja ilmaisee, että hän luulee pelkäämään, se tarkoittaa tietenkin, että hänen täytyy ajatella tätä.

poika puhuva-to-a-tyttö

Pelottava ei ole aina huono asia. Jotkut saattavat jopa sanoa, että on hienoa vaatia tällaista kunnioitusta ja pelkoa. Jos kuitenkin mietit, onko tietty kaveri vain pelotella sinua, nämä merkit auttavat sinua kertomaan varmasti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map