10 laulua päästäkseen jonkun päälle ja siirtymään

Kun suhde loppuu, tuntuu, että maailma päättyy. Tavalla, se on. Elämäsi ennen on muutettava, jotta voit parantua ja siirtyä eteenpäin. Jos sinusta tuntuu, että olet menossa hulluksi, et ole yksin. MRI-tutkimuksissa ihmisten aivot hajoamisen aikana näyttivät olevansa mentaalinen sairaus. Jossain mielessä hajoaminen tekee sinut tilapäiseksi hulluksi. Kun yrität parantua, nämä kappaleet päästäkseen yli joku ja liikkuvat voivat auttaa. Ne vaihtelevat upbeat sävelistä surullisiin kappaleisiin, joten jokaiselle on jotain.

laulut For The Over It Stage In Your Breakup

1. Älä häiritse Shakiraa

Shakira on suosikkini vatsa-tanssimusiikki, ja tämä laulu auttaa varmasti elävöittämään ja aloittamaan siirtymisen. Sinun ei tarvitse muuttaa itsesi kenellekään. Jos olet jonkun kanssa, joka sanoo, että et ole oikein ja että tarvitset muutoksia, niin he vain eivät voineet arvostaa sinua. Se vie aikaa, mutta löydät jonkun, joka tykkää sinua juuri siitä, kuka olet. Sinun ex on ongelma; et sinä. Se saattaa tuntua tuolloin, mutta tämä ei ole ainoa elämäsi rakkaus.

Paras Lyrics:

"Olen todella kissa, näet
Ja se ei ole lainkaan viimeinen elämäni. "

2. Smile by Lily Allen

Todellisuudessa tämä koko levy on hieno pelata hajoamisen jälkeen. Kaikki kappaleet ovat niin hyviä, mutta lyrics sisältävät aina tumman reunan. Tämä kappale muistuttaa, että huonoja asioita voi tapahtua sinulle, mutta loppujen lopuksi hymyilet. Se voi myös toimia muistutuksena sen väärennyksestä, kunnes teet sen. Et voi muuttaa menneisyyttä, joten sinun on keskityttävä nykyhetkeen. Pidä kiinni kavereidesi kanssa, pysykää varassa ja hymy kasvoillesi. Ennen pitkää unohdat, että hymy on väärennös ja alkaa nauttia elämästäsi uudelleen.

Paras Lyrics:

"Pahimmillani pahoin jonkin aikaa
Mutta sitten vain hymyilen
Menen eteenpäin ja hymyilen. "

3. Beyoncen korvaamaton

Tämä laulu on loistava tapa nostaa henkesi. Beyonce laulaa kertomaan hänelle, mitä laatikoita tulee, kun hän pakenee ja liikkuu ulos. Hän on ongelma eikä hän. Tämä sassy-sävelmä on yksi parhaista kappaleista siitä, että päästään jollekulle ja liikkuu. Jos tarvitset muistutuksen, että olet hämmästyttävä ja korvaamaton, mutta ex on tarpeeksi helppo korvata, tämä on täydellinen kappale sinulle.

Paras Lyrics:

"Minulla olisi toinen minuutti
Hän on täällä hetkessä, vauva.

4. Minä aina rakastan sinua Dolly Parton

Tämä on yksi vanhimmista kappaleista luettelossa. Tämä klassinen balladi voi auttaa sinua työskentelemään hajoamisen kipua ja alkaa tuntea huonoa. Aluksi voit vihata ex ja olla vihainen, miten asiat päättyvät. Jossakin vaiheessa huomaat, että on aika siirtyä eteenpäin. Voi olla aina joitain tunteita ex: lle, mutta tiedät, että et halua enää olla heidän kanssaan. Sen sijaan, että hän vihaa häntä, haluat hänestä kasvaa henkilön ja ystävän toimesta, kun hän alkaa elää omaa elämäänsä. Olet varma tarpeeksi toivottaa hänelle onnellisuutta, koska tiedät, että voit rakentaa uudemman, paremman elämän itse.

Paras Lyrics:

"Toivon, että elämä kohtelee sinua ystävällisesti
Ja toivon, että sinulla on kaikki, mitä olet haaveillut
Ja toivotan teille iloa ja onnea
Mutta ennen kaikkea toivotan teille rakastumista. "

Parhaat Songs to Help You Get Over a Breakup

5. Jonain päivänä sinut rakastetaan Death-taksilla Cutie

Kuoleman taksi Cutielle on todellakin lukuisia lauluja, jotka sopivat erinomaisesti ihmisille, jotka ovat menossa hajoamaan, joten tämä on vain yksi monista, monista eri kappaleista siitä, että päästään joku päälle ja liikkuu. Tässä nimenomaisessa kappaleessa Ben Gibbard laulaa naiselle, jolla on silmät kuin kesä. Hän kertoo hänelle, että häntä rakastetaan uudelleen, vaikka hän olisi jo aikaisemmin ollut loukkaantunut. Jonain päivänä hän löytää rakkauden, joka on parempaa kuin mikään mitä hän on koskaan tuntenut, ja muistoja hänen existaan ​​haalistuvat etäisyyteen. Kun leivotat jäätelöä ja katselet Netflixin hauskoja esityksiä, voit teeskennellä, että ex laulaa kappaleen sinulle.

Paras Lyrics:

"Sinua rakastetaan, sinua rakastetaan
Kuten et ole koskaan tiennyt
Ja muistelmat minusta tuntuvat enemmän kuin pahoja unia. "

6. Voit oppia Alanis Morissette

Vaikka kukaan ei halua mennä hajoamaan, se voi olla oppimiskokemus. Opit, mikä toimii suhteessa, mitä tarvitset kumppanikselta ja että voit siirtyä kaikista huonoista kokemuksista. Riippumatta siitä, kuinka paha hajoaminen on, se voi jotain voit huutaa, oppia ja liikkua.

Paras Lyrics:

"Asut sinä opit, rakastat oppia
Sinä huudat oppia, menetät oppia
Sinä verenvuoto sinä opit, huudat oppia. "

7. Koska U Been Gone on Kelly Clarkson

Aluksi voi tuntua mahdottomalta käsitellä hajoamista. Hetken kuluttua huomaat, että hajoaminen antaa sinulle mahdollisuuden hengittää. Saatat tuntea surun vielä, mutta ymmärrät, että voit tehdä mitä haluat, ole kuka haluat ja hyödyntää elämääsi uudelleen. Luulit, että aiot olla tämän henkilön kanssa ikuisesti, mutta sitten ymmärrät, etteivät he koskaan tunteneet samaa tapaa. Jos olet kamppaillut päästäksesi yli joku, tämä laulu toimii hyvin sinulle.

Paras Lyrics:

"Kuinka en koskaan kuullut, että sanoit:" Haluan vain olla kanssasi "
Luulen, ette ole koskaan tunteneet sellaista. "

parhaat breakup songs to help you move on

8. Big Girls Älä laita Fergie

Tämä biisi on muistutus siitä, että päästäkseen jonkun yli on mahdollista. Vaikka olisit masentunut ja järkyttynyt, olet iso tyttö, joka voi päästä eroon, kuten Fergie. Jos olet halunnut upbeat-kuulostavia kappaleita päästäksesi jollekin ja liikkua, tämä on hyvä valinta.

Paras Lyrics:

"Ja kaipaan sinua, että pidät lapsesta puuttuvan peiton
Mutta minun täytyy jatkaa elämääni. "

9. Ensimmäinen leikkaus on syvällinen Sheryl Crow

Tämä on laulun laulaminen, kun työskentelet hajotuksen aikana. Vaikka tuntuu siltä, ​​voi silti rakastua uudelleen. Tämä kappale voi auttaa sinua tekemään sitä ensimmäistä tuskallista leikkausta tuskasta ja alkaa siirtyä uudestaan.

Paras Lyrics:

"Olisin antanut sinulle kaiken sydämeni
Mutta on joku, joka on ottanut sen eroon
Ja hän ottaa juuri sen, mitä minulla oli
Mutta jos haluat yrittää rakastaa uudelleen. "

10. Destiny's Childin Survivor

Tämä on yksi parhaista kappaleista siitä, että pääset yli joku ja liikkuu. Muista: Olet selviytyjä. Rikkoutumisen kipu voi vahingoittaa nyt, mutta se on tehnyt sinusta vahvemman ja älykkäämmän. Kaikki tuska on vain johtanut sinut selvittämään, kuka olet ja kuinka vahva olet todella sisällä. Sinun ex ajatteli, että menetit ilman häntä, mutta sinä todistit hänet väärin.

Paras Lyrics:

"Luulin, että olisin heikko ilman sinua, mutta olen vahvempi
Luulin, että olisin rikkoutunut ilman sinua, mutta olen rikkaampi. "

Leave A Comment

− 1 = 7