10 laulua Isä-Poika-suhteista

Kun olet tullut isä, koko elämäsi muuttuu paremmaksi. Nämä kappaleet isä-poika-suhteista pitävät kiinni siitä erityisestä vanhempien tunteesta. Monet näistä kappaleista ovat koskettavia lyrics ja puhuvat katsomasta poikaa kasvaa. Voit nähdä nämä kappaleet soittolistalla tai vain kuunnella suosikkeja luettelossa.

Mitä are some good Father-Son songs

1. Letter to Me, Brad Paisley

Julkaistu vuonna 2007, tämä oli osa levyä, viides Gear. Se ei ole suoraan isältä pojalle. Se on oikeastaan ​​viesti, että aikuinen mies kääntyisi ja kirjoittaisi nuoremmalle itselleen 17-vuotiaana. Kun me ikääntymme, opimme asioita, jotka voisivat helpottaa elämäämme. Jos voisit palata ajoissa ja kertoa nuoremmalle itsellesi tärkeä elämäviesti, tämä on luultavasti mitä se kuulostaisi.

Paras Lyrics:

"Ja sinä, sinulla on niin paljon menoa sinulle
Menossa oikein
Tiedän kuitenkin seitsemäntoista
On vaikea nähdä perjantaina perjantaina
Hän ei ollut oikein puolestasi. "

2. Harry Potterin kissat Harry Chapin

Tämä kappale on erittäin kuuluisa, mutta useimmat ihmiset eivät luultavasti tiedä, että se on yksi parhaista kappaleista isän ja pojan suhteista. Tämä laulu on itse asiassa melko masentavaa siinä mielessä. Lapsena hänellä ei ollut aikaa isälleen. Sitten hänestä tulee isä ja huomaa, että hänen poikansa päätyy siihen, ettei hän myöskään ole aikaa. Vaikka lyrics voi olla hieman masentava ajoittain, viritys on erittäin tarttuva. Se julkaistiin alunperin vuonna 1974, mutta se on edelleen varsin suosittu kappale.

Paras Lyrics:

"Ja kissa on kehto ja hopea lusikka
Pikkupoika sininen ja mies kuuhun
Kun tulet kotiin, isä?
En tiedä milloin
Mutta me kootaan sitten
Tiedät, että silloin meillä on hyvää aikaa. "

3. Isä ja poika Cat Stevens

Tämä on toinen kappale, joka julkaistiin jo kauan sitten, mutta on pysynyt suosittuna. Alun perin julkaistu vuonna 1970, tämä laulu on viesti isältä pojalle. Hän yrittää kertoa pojalleen, ettei hän huolehdi. Elämässä on kokeita ja haasteita, mutta näissä kokeissa ei tarvitse määritellä poikaa. Voit päästä yli kaikkien elämän kamppailut ja silti olla onnellinen. Pidä vain sisäinen rauha ja jatka elämänne matkaa.

Paras Lyrics:

"Miten voin yrittää selittää, kun teen, kääntyy taas pois
Se on aina ollut sama, sama vanha tarina
Siitä hetkestä lähtien, kun voisin puhua, minulle oli määrätty kuunnella
Nyt on olemassa tie ja tiedän, että minun täytyy mennä pois. "

Parhaat Songs About Dads

4. Hänen ei tarvitse olla Brad Paisley

Julkaistu vuonna 1999, tämä on yksi koskettavimmista kappaleista isä-pojan suhteista. Laulu on kunnianosoitus kaikille ase-isille siellä, jotka ottavat isän roolin. Heistä tulee esimerkki siitä, että heidän lapsensa yrittää elää. Ei ole väliä mitä, isä iskee auttamaan ja parantamaan elämää kaikille muille. Brad Paisleyin tekemä tämä laulu oli osa albumia, joka tarvitsee kuvia.

Paras Lyrics:

"Ja sitten yhtäkkiä ah tuntui niin outolta minulle
Miten menimme jotain puuttuu perheeseen
Katsokaa takaisin mitä voin sanoa kaikista asioista, joita hän teki minulle
Toivon, että olen ainakin puolet isästä, ettei hänen tarvitse olla. "

5. Hyvä Neil Diamondin isä

Tämä on laulu unelmista, kunniasta ja elämän kivuista. Siinä on selkeät sanat, mutta dramaattinen, emotionaalinen tunnelma. Se on orkesterikappale, jota voidaan tulkita monella eri tavalla. Jos isäsi on vain muutaman sanan mies, niin tämä olisi luultavasti hyvä laulu, joka hänelle olisi annettava. Se julkaistiin Jonathon Livingstone Seagull -albumilla vuonna 1973.

Paras Lyrics:

"Rakas isä
Haaveilemme
Haaveilemme
Haaveilemme
Vaikka voisimme. "

6. Keith Urbanin laulua isälle

Tämä on toinen kappale, joka olisi hienoa omistautua isäsi. Kyse on pojasta, joka heijastaa, kuinka hän muuttuu nopeasti mieheksi, joka muistuttaa hänen isänsä. Laulu kertoo kunnioituksesta ja äkillisestä ymmärryksestä, että hän saa isänsä kun hän ikääntyy. Tämä kappale julkaistiin alun perin vuonna 2002 osana albumia Golden Road.

Paras Lyrics:

"Mitä vanhemmaksi tulen
Mitä enemmän näen
Kuinka paljon hän rakasti äitini ja veljeni ja minua
Ja hän teki parhaansa, mitä hän pystyi
Toivon vain, kun minulla on oma perheeni
Se jokin päivä näen
Vähän enemmän isäni minussa. "

7. Isäni talo Bruce Springsteen

Tämä on erittäin koskettava kappale isille ja pojille. Laulu on kyse matkasta, jonka kaikkien on otettava elämässä. Kyse on siitä, että se tarttuu menneisyyteen ja päästää irti asioita, joita ei koskaan voi tapahtua. Tässä nimenomaisessa kappaleessa puhutaan myös siitä, miten voi joskus olla liian myöhäistä ratkaista isän ja pojan välinen suhde, kun liikaa aikaa on kulunut. Laulu julkaistiin alun perin vuonna 1982 albumilla, Nebraskassa.

Paras Lyrics:

"Isäni talo paistaa kovalla ja kirkkaalla
Se on kuin majakka, joka kutsuu minua yöllä
Soittaminen ja soittaminen niin kylmään ja yksin
Shining "ristiin tämän tumman valtatien, jossa syntimme ovat väärässä."

10 laulua Isä-Poika-suhteista

8. Phil Collinsin Isä Poikaa

Julkaistu vuonna 1989, tämä laulu oli albumista But Seriously. Tämä kaunis kappale on menettävän isän liian aikaisessa elämässä. Isä yrittää välittää kaikki hänen tärkeät elämänsä viestit pojalleen ennen kuin on liian myöhäistä ja hän kulkee. Jos haluat kappaleita isy-pojan suhteista, jotka jättävät sinut kyyneliin, tämä olisi oikea valinta.

Paras Lyrics:

"Sana korvalla, isältä pojalle
Kuuntele sanaa, jota sanon
Taistelin kanssasi, taistelin teidän puolellanne
Kauan ennen syntymääsi. "

9. Tanssi minun isäni Luther Vandrossin kanssa

Tämä laulu on toinen koskettava, traaginen laulu isistä ja pojista. Ainoastaan ​​haluaa, että päähenkilöllä on toinen mahdollisuus seurata hänen äitinsä ja isänsä tanssia. Kyse on elämästä, kun isä on läpäissyt. Vandross laulaa siitä, kuinka hänen isänsä aina nauraa ja lohduttaisi häntä lapsena. Jos hänellä olisi vain toinen mahdollisuus, hän vain toivoo, että hän ja äiti voisivat tanssia isänsä kanssa uudelleen.

Paras Lyrics:

"Jos saisin toisen mahdollisuuden
Toinen kävely
Toinen tanssi hänen kanssaan
Soitin kappaleen, joka ei koskaan lopuisi
Kuinka rakastan rakkautta rakkautta
Tanssimaan isäni kanssa. "

10. Kuka sinä olisit tänään Kenny Chesney

Tämä on toinen sydämellinen laulu siitä, että isä on mennyt liian pian. Ei ole kyse isän tai pojan kuolemasta. Sen sijaan se kysyy, kuka joku olisi tullut, jos he olisivat vielä siellä tänään. Jos yrität kunnioittaa isääsi tai poikaa, joka kulkee, tämä olisi erinomainen kappale omistaa muistoaan.

Paras Lyrics:

"Se ei ole oikeudenmukainen olet kuollut liian nuori
Kuten tarina, joka oli vasta alkanut
Mutta kuolema irrotti sivut pois
Jumala tietää kuinka kaipaan sinua
Kaikki helvetissä, jonka olen käynyt läpi
Tietäen, ettei kukaan voisi ottaa paikkasi
Joskus ihmettelen, kuka sinä olisit tänään. "

Leave A Comment

+ 22 = 30