10 Kehon kieli ideoita kokeilla murskaa

Kehosi voi sanoa paljon ja lähettää paljon viestejä murskaamaan jo kauan ennen kuin sanoit ensimmäisen sanan. Joten tiedä, mitä kehosi sanoo ja miten voit käyttää kehon kieltä houkuttelemaan murskaa ja anna hänen tietää, että olet kiinnostunut.

guys4

Kohta kehosi kohti häntä

Suhtautuminen jonkun osoittamaan olet kiinnostunut ja kiinnittää huomiota. Kun murskaus on huoneessa, yritä sijoittaa kehosi niin, että kohtaat häntä, vaikka ette puhu. Tämä voi helpottaa häntä ymmärtämään, että huomaat häntä ja kiinnittäkää huomiota. On myös helpompaa saada kiinni silmään, kun olet jo edessään. Kun käännyt ja kohtaat häntä, avaat itsesi ja sinä olet hieman lähestyttävissä hänelle.

guys5

Lukitse silmät hänen kanssaan

Lukitse silmät murskaamalla yleensä päättyy kanssasi breaking katse nopeasti. Yritä pitää sitä tuijottaa vain muutama sekunti ennen kuin katsot pois. Tee tämä kolme kertaa, ja hän on varmasti huomannut sinusta ja ymmärtää, että olet kiinnostunut. Kerran ja se hylätään. Kaksi kertaa ja hän alkaa ajatella, että jotain on ylös. Kolme kertaa ja hän todennäköisesti saa vihjeen, että yrität saada hänen huomionsa.

  guys6

Pidä kätesi auki ja näkyvissä

Tämä kehon kieli vinkkejä touché alitajunnan mielessä. Lähestyessään murskausta voi tuntua hieman peloissaan. Tämä johtuu siitä, että subconscious pelko takana vahingoittaa fyysisesti kohtaamisesta. Et ehkä ymmärrä sitä, mutta se on osa pelkoa, jonka sinusta tuntuu, kun lähestyt murskaa. Kun pidät kätesi auki ja missä he näkevät, lähetät toiselle henkilölle viestin, että et tahdo vahingoittaa heitä ja että olet aseettomana.

guys3

Viilata hiuksillasi

Olipa sinulla pitkät tai lyhyet hiukset, huijaus sen kanssa kiinnittää huomionne sinuun. Se kiinnittää huomiota kasvoihin ja kaulaan, ja se on myös sellainen liike, joka tarttuu ihmisten silmään helposti. Se on myös yleisesti nähdä flirty liikkua, kun se mukana lukitus silmät jonkun kanssa. Joten lisäämällä tämä luettelo kehon kieli taktiikka voi auttaa antaa kaveri selkeä signaali, että olet kiinnostunut niistä!

guys2

Peilitä kehon kieli

Peittävän murskaimen kehonkielen peilaus todella ajaa kotiin viestin, josta olet flirttaileva. Se saa kiinni huomionsa, kun hän tajuaa, että jäljität hänen liikkeitään ja omaa kehonkieltään. Se osoittaa myös, että kiinnität huomiota siihen, koska voit kopioida mitä hän tekee. Olipa yrität saada hänet huomaamaan sinut tai jos istut hänen vieressään ja puhut hänelle, peilaus voi auttaa molempia sinua liittymään toisiinsa!

guys8

Vahingossa kosketuksissa

Tämä on hyödyllistä, jos sinä ja murskauksesi vietät paljon aikaa yhdessä tai samalla alueella. Opiskelijat käyttävät tätä paljon, jotta he voivat kiinnittää huomionsa opintojaksoissa, kirjastossa, lounaalla tai missä tahansa muualla. Harjaamalla käsiä, napauttamalla olkapäitä, koskettaen sormia, nämä pienet kosketukset voivat auttaa molempia teidän rakentaa luottamusta siihen pisteeseen, jossa joku teistä saa vihdoin rohkeutta sanoa ensimmäinen sana.

guys1

Kiinnitä huomiota asentoon

Sinun asento on tärkeä, ja jotain pitää muistaa tarkistaa, kun yrität saada murskasi huomaamaan sinut. Varmista, että nouset ylös, työnnä rintakehäsi ja työnnä olkapäät takaisin. Tämä näyttää kehosi ja tekee sinusta vielä houkuttelevamman. Se myös antaa sinulle itsevarmuuden, jota monet kaverit pitävät erittäin houkuttelevana ominaisuutena.

guys7

Lean sisään ja toimivat kiinnostuneina

Kun murskaus lopulta lähestyy sinua, tai jos te kaksi puhut, kuten aina teet tavallisessa toiminnassa, on aika osoittaa, kuinka kiinnostaa häntä todella. Paras tapa tehdä tämä on kuunnella häntä ja toimia kiinnostuneina ja todella kiinnostuneina. Kalteva sisään on yksi parhaista tavoista osoittaa, että kiinnität huomionne hänelle. Ihmiset taipuvat alitajuisesti nojata sisään, kun olemme innoissamme ja väsyneet takaisin, kun emme ole. Paksummassa kokouksessa olet nojannut tuoliin tai rönsyyn, mutta jos olet kiinnostunut, istuessasi ja nostaen eteenpäin ottaaksesi muistiinpanoja ja kuuntele. Tämä reaktio voi auttaa sinua voittamaan murskauksen yli.

  guys9

Seuraa niitä silmäsi kanssa

Sen jälkeen kun murskat huoneen ympärillä, se voi olla raja stalkerish joten muista olla liikaa tai voit pelotella kaveriasi pois. Kuitenkin maltillisesti ja oikeilla ajoilla tehdyllä tavalla se voi olla erittäin vahva merkki siitä, että hän tietää, että olet kiinnostunut. Kun tapaat hänen katseensa riippumatta siitä, missä hän on, hän alkaa saada viestin, että pidät hänestä.

Siddharth 1

Lelu kaulasi kanssa

Olipa kyseessä kaulakoru tai vain sormesi kaulaasi pitkin, tämä on toinen liike, joka voi piirtää kaverin huomion. Se keskittyy ne kaula ja kasvot. Voit myös leikata hiustesi kaulassa, jos sinulla on pitkät hiukset. Jos pukeutumastasi on alhainen kaulus tai pääntie, voit käyttää sormia reunalla ja sama vaikutus voidaan saavuttaa.

Kuvia weheartit.com

Leave A Comment

88 − = 79