10 hyvää suhdetta

relationship1

Hyvän suhteen määritelmä on harvoin tarkka. Jokainen pari on erilainen ja miten he vuorovaikutuksessa vaihtelevat. Yleensä useimmilla pitkäaikaisilla ja huolehtiviin suhteisiin liittyy joitain samoja asioita. Jos sinulla ja kumppanillasi on joitain seuraavista piirteistä, sinulla on todennäköisesti vahva suhde.

Ei draamaa tai väärinkäyttöä

Hyvässä suhteessa draamaa ja väärinkäyttöä ei koskaan tapahdu. Jos molemmat tuovat draamaa ja taistelevat suhdetta kohtaan, on mahdotonta, että sinä todella liittyisitte toisiinsa. Hyvissä suhteissa kumppanit tukevat toisiaan ja tarjoavat apua vaikeina aikoina. Kun tarvitset kohottavaa ajatusta, kumppani on aina siellä auttaakseen.

Jännitys ja kemia kuvaavat suhteesi

Vaikka oletkin miehittänyt muitakin asioita, ajatuksesi vievät aina poikaystäväsi tai tyttöystävänne. Vaikka sinun täytyy joutua viettämään aikaa toisistaan, molemmat kumppanit ovat jatkuvasti innoissaan aikaa, jonka voit viettää yhdessä. Suhteellasi on sellainen kipin tyyppi, joka on harvinaista muiden päivämäärien kanssa. Sukupuoli ei ole suhteen määrittävä osa, mutta kipinä merkitsee sitä, että merkittävä muu voi olla pitkäaikainen kumppani.

relationship2

Sinä ja kumppanisi kunnioittavat toisiaan

Kun todella rakastat ja kunnioitat kumppaniasi, kunnioitat myös niitä. Tämä asenne menee molempiin suuntiin. Hyvässä suhteessa kukin kumppani kunnioittaa toista. Jos he eivät ole kunnioittavia, se on merkki siitä, että suhde ei ole terve. Kun kunnioitusta ei ole läsnä suhteen alkamassa, on epätodennäköistä, että se kehittyy myöhemmin.

Rehellisyys asiat

Suhteelle on luotava rehellisyys. Jos kumppani joutuu pieneen valheeseen, he ovat todennäköisesti kertoneet muita suurempia valheita, joita ei ole pyydetty. Yrität jakaa elämääsi toisen henkilön kanssa. Jotta suhde olisi hyvä, sinun on oltava rehellisiä kaikesta elämässäsi.

Sinä huolehdit toisistaan

Jos rakastat kumppanisi, teet kaiken, mitä voit näyttää. Molemmat osapuolet yrittävät antaa toisilleen turvallisuuden tunteen osoittaakseen, kuinka paljon he hoitavat. Tämä auttaa parantamaan suhteen yleistä tilaa varmistamalla, että kumppanit tuntevat itsensä turvallisiksi. Kun tunnet olosi turvalliseksi suhteessasi, pystyt kommunikoimaan keskenään ja luottaa siihen, että kumppanillasi on mielestäsi paras etu. Kun katselet toisiaan, voit kehittää parempaa luottamusta, joka on välttämätön pitkän aikavälin suhteiden onnistumiselle.

Tehontaso on tasa-arvoinen

Yleinen väärinkäsitys on se, että yksi kumppani aina rakastaa enemmän. Tämä on kaukana totuudesta. Positiivisissa suhteissa yksilöillä on yhtä voimakas tasapaino. Kumpikaan henkilö ei hallitse suhdetta tai pakottaa mielipiteitään kumppanilta. Kun yksi kumppani pitää kaiken vallan, se vain johtaa epämiellyttäviin keskusteluihin ja negatiivisiin tunteisiin.

Kompromissi on pelin nimi

Argumentit ja vitsaukset tapahtuvat jopa parhaissa suhteissa. Mikä asia ei ole, se on argumentti, mutta miten ratkaiset sen. Yhteistyökumppaneiden on kyettävä kompromissiin riidassa ja kuunneltava avoimesti kumppaninsa kanssa. Sen sijaan, että he hyökkäsivät toiselle henkilölle, heidän on rauhallisesti ilmoitettava asemansa ja päättelynsä. Kun tunteet lämpenevät, kyky kompromissiin on tärkein tapa purkaa mahdollinen katastrofi.

pysyvyys

Terveihin suhteisiin on ominaista vakaus. Suhteessa olevat henkilöt eivät pelkää tulevaisuutta ja kohtuulliset odotukset nykyisestä. Toisin kuin muut elämän osat, romanttinen suhde on vakaa ja harvoin negatiivisia yllätyksiä.

Sinulla on hauskaa ja todella nautit aikaa yhdessä

Jopa kumppaneita, jotka ovat olleet yhdessä vuosia, pitäisi pitää hauskaa. Nautit ajan, jonka vietät merkittävällä muulla ja tunnet olevasi paras ystäväsi. Sinä ajanut yhdessä, sinulla on joitain onnellisimpia muistoja. Kun suhteet ovat pysähtyneitä, sinun kannattaa yrittää löytää hauskoja aktiviteetteja tai tapahtumia yhdessä. Vaikka hauska onkin hyvä suhde, tämä on yksi niistä merkkeistä, joita voit muuttaa henkilökohtaisesti. Jos sinulla ei ole hauskaa tällä hetkellä, voit muuttaa tätä.

relationship3

Suhde ei luo onnellisuutta, se lisää siihen

Yksilöt, jotka eivät ole tyytyväisiä elämäänsä, eivät voi saavuttaa onnesta suhteesta. Jos yrität pakottaa kumppanisi olemaan koko elämän onnea elämässäsi, se vain lisää stressiäsi. Jotta suhde työskennellä, molempien kumppaneiden on oltava onnellisia elämässään ennen kuin he voivat saavuttaa todellisen onnellisuuden yhdessä. Vaikka suhde on vakaa ja voit luottaa kumppaniisi, sinun on oltava itsenäinen. Suhteesi on elämäsi näkökulma, mutta sinun ei pidä luottaa täysin kumppaniisi onnellisuuteen. Vietä aikaa ystäviesi kanssa ja vilkasta ulkopuolisia etuja. Jos molemmilla osapuolilla on myönteinen kehitys muualla elämässään, he voivat olla onnellisia yhdessä lisäämättä liikaa stressiä suhteeseen.

Leave A Comment

− 1 = 2