Топ 50 прически за сърдечно оформени лица

Добре дошли в нашата Топ 50 прически за сърдечно оформени лица! Истинските сърцевидни лица имат връх на вдовицата (V-образна точка в центъра на линията на косата), която създава характерната форма на сърцето. Сърцевидните лица също имат леко по-широки бузи и по-тясна челюст, която пада в остра брадичка. За щастие, повечето прически и разфасовки отговарят на сърцевидни лица - просто внимавайте за стилове, които подчертават челюстта или брадичката ви, тъй като те са склонни да направят лицето ви да изглежда долно тежко!

С форма на сърце-Faces

Ако имате лице на сърце, като знаменитости Рийз Уидърспун, Скарлет Йохансон и Тейлър Суифт, вижте Топ 50 прически за сърдечно оформени лица да намериш страхотна нова прическа.

1. Прическа на Рийз Уидърспун: Изключително структурирани къдрици

Актрисата Рийз Уидърспун носи великолепната си, медена блондинка коса в перфектно структурирани къдрици, които каскадат над раменете й. Тя държи косата си на място с дълбока странична разделителна част, като държи малка рамене настрани, за да притисне лицето й. За да получите превъзходните къдрици на Рийз, използвайте гъста къдрава пръчка на слаб огън, след което използвайте малко парфюм, за да ги задържите на място.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_01

2. Прическа на Скарлет Йохансон: Сладко навито нагоре

Ние просто обичаме актрисата на Скарлет Йохансон, която е сладка, къдрава котка! Тя изглежда великолепна с ягодо-блондинските си ключалки, закрепени назад и навити, а ние обичаме измамните странични ресни, които леко обгръщат лицето й. Възстановете външния вид на Скарлет с естествен грим на очите и хлъзгав светъл червило.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_02

3. Прическа на Дженифър Хъс: Дълги, блестящи вълни

Говорител на призраци актрисата Дженифър любов Хюит изглежда тютюнопушенето е горещо с дългите си блестящи вълни коси. Обичаме нейните странични удари, а фините блондинки подчертават, че тя обгражда лицето й и озарява нейния тен. Не можете да се объркате с много слоеве, нарязани на косата - те омекотят ъглите на лицето ви и дават на косата си голямо тяло.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_03

4. Kourtney Kardashian прическа: Half-up "направи с сладък, flippy бретон

Реалната телевизионна звезда Куртни Кардашиан изглежда великолепно с половината нагоре, наполовина надолу прическа. Обичаме сладките, блестящи бонбони, които омаловажават очите й и тънкото високо и слабо осветление, което придава на косата си допълнително измерение. Консултирайте се с фризьора си, за да намерите най-добрия стил на бретон за вашата форма на лицето!

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_04

5. Прическа на Тейлър Суифт: Елегантна, права и секси

Държавата певица Тейлър Суифт изглежда феноменална със своята лъскава, права и секси коса. Нейните тъп брекети привличат вниманието към очите й, които са безупречно създадени за допълнително въздействие. Този стил работи най-добре с дебели, прави коси, но винаги можете да използвате плоска ютия, за да получите супер лъскавите, направени ключалки на Тейлър.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_05

6. Прическа на Дженифър Хъйут: Небрежно, флиртувай

Актрисата Дженифър Любов Хюит изглежда отпусната и се заблуждава с непринуденото си. Обичаме високия, разхвърлян кит и огромната му странична ресничка, която крие едно око. Тя добавя блясък на блясък на този прост външен вид с безупречен грим и елегантни елегантни обеци. Поддържайте косата си гладка, като напръскате малко анти-фризиращ серум върху сухата коса, преди да я върнете обратно.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_06

7. Прическа на Дженифър Анистън: Разхлабени вълни

Ние сме супер ревнив на свободните, разкъсани вълни коса на актрисата Дженифър Анистън. Средната й дължина е разделена настрани и е свободно извита, за да създаде секси, изкривени вълни, които я обграждат. Особено обичаме цвета на косата на Джен - финото избледняване от тъмно на гърба до лятна блондинка отпред. разкошен!

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_07

8. Прическа на Рийз Уидърспун: Покер-прав с ужасни бонбони

Актрисата Рийз Уидърспуун я държи проста с руса руса коса и ужасните бретончета. Обичаме как тази прическа очертава лицето й, създавайки илюзията за по-овално лице. Нейните брекети са ужасни и светли, балансират силната си челюст и привличат вниманието към зашеметяващите си сини очи.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_08

9. Прическа на Скарлет Йохансон: Текстурирана, начупена боб

Актрисата Скарлет Йохансон изглежда блестяща от късата си, начупена боб. Тази прическа е свързана с текстурата - отхвърляйте инструментите си за топлинно оформяне и вашите продукти за оформяне на косата и прегърнете мъглата! Когато ставаш кратък, увери се, че си спреш косата от стилист, на когото се доверяваш, за да избегнеш неприятности на косата и ненужни сълзи.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_09

10. Прическа на Кейт Хъдсън: Красиви плажни вълни

Актрисата Кейт Хъдсън е слънце целуна съвършенство с красивите си плажни вълни от руса коса. Обичаме колко природна и динамична е тази прическа с нейните хлабави златни къдрици - идеален поглед към по-топло време. Вземете вълнуващите вълни на Кейт, като опаковате тънки участъци от косата около една къдрава пръчка и ги държите там много кратко за свободни, неструктурирани къдрици.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_10

11. Kourtney Kardashian прическа: Масивен мулти-възел бухал

Звездата на телевизионната звезда Куртни Кардашиан носи гарваната си коса, изстърсена обратно в масивен, гравитачно-неразбираем кик на върха на главата си. Това удивително нагоре показва прекрасно сърцевидното й лице - обърнете внимание на върха на малката вдовица в горната й част. Ако сте уверени като Куртни, нека лицето ви да се превърне в централна сцена и да носите косата си в драматичен up'do.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_11

12. Прическа на Дженифър Хъс Уилям: Хелоуин

Актрисата Дженифър Лоуф Хюит е на тенденция със собствената си версия на големия ток. Кестенявата й кафява коса се навива в разхвърлян, текстуриран грозд, който балансира спретнато на главата й. Уверете се, че сте закрепили кошарата си както с връзки за коса, така и с щифтове за коса, за да предотвратите нежеланото разкриване по време на нощта.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_12

13. Прическа на Рийз Уидърспун: Нагоре с меки, романтични бонбони

Известната актриса Рийз Уидърспун изглежда божествена, носейки ъп'до с меки, романтични брекети, които прелитат през челото й. Страничните бразди създават илюзията за по-дълга, овална форма и привличат вниманието към зашеметяващите си сини очи. Рийс завършва външния си вид с блестяща златна очна сянка и бледо розови устни.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_13

14. Прическа на Къртни Кардашиан: Струни къдрици

Реалността на телевизионната личност Куртни Кардашиан изглежда зашеметяваща с драматичните й странични къдрици. Косата на страничната вълна е треньор в момента и е ласкателно за почти всяка форма на лицето. Направете дълбоко разделяне на косата в косата си и работете с малко сили от екстра сила във всяка страна на отделянето, за да запазите косата на място.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_14

15. Прическа на Дженифър Анистън: Чудесен лоб

Комедията актриса Дженифър Анистън изглежда свежа лице и flirty с прекрасната си дълга bob ("lob"). Това е една голяма къса прическа за сърцевидни лица, тъй като косата се изтънява в краищата, омекотявайки линиите на силна челюст. Вземете вдъхновение от Джен и прибавете някои акценти към тъмната си руса коса за по-светъл, по-интересен цвят на косата.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_15

16. Прическа на Рийз Уидърспун: Вдъхновена от елегантен 50 боб

Рийз Уидърспун изглежда елегантен и се вкопчва в елегантния си 50 вдъхновен боб. Обичаме структурните къдрици на тази прическа и романтичната странична ударна ресничка. Ще ви е необходим асортимент от висококачествени инструменти за оформяне на косата, за да пресъздадете този външен вид, но смятаме, че напълно си струва времето и усилието!

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_16

17. Прическа на Тейлър Суифт: Доста ниско пони

Певицата Тейлър Суифт изглежда красива с красивата си, ниска опашка. Тя носи конската опашка, закрепена в областта на шията й, за по-полиран външен вид, като държеше няколко парчета косми, за да се вмъкне в лицето. Вземете вдъхновение от Тейлър и сложете опашката си в себе си за секси обрат.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_17

18. Прическа на Дженифър Лъв Хюит: Пос опашка

Говорител на призраци Дженифър Лоуид Хюит показва собственото си вземане на ниската опашка, носейки нейните с огромна, драматична ресничка. Ние абсолютно обожаваме нейния богат цвят на шоколадов кафяв косъм - определено не забравяйте тази сянка за зимата и есента! Завършете този елегантен вид с дълги мигли, голи устни и някои блестящи обеци.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_18

19. Прическа на Скарлет Йохансон: Странно преместена с приказка за коса

Avengers актрисата Скарлет Йохансън носи свободната си коса със странично преместени ресни и сладък, искрящ клипс за коса. Аксесоарите за коса, като например клипса за коса, са забавен и лесен начин за актуализиране на иначе проста прическа. Също така опитайте аксесоари за коса като косми, шалове, косми, или дори цветя, за да смесите вида си.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_19

20. Прическа на Куртни Кардашиан: Проста бъркотия

Поддържане на кардашианците звездата Къртни Кардашиан изглежда излъскана с косата й, издигната в прост, разхвърлян кит. Buns са идеални за горещо време, тъй като те ви държат на хладно, докато все още изглеждат стилни. Подскачайте косата си на короната, преди да я закрепите в кобура за допълнителен обем и сексуален облик.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_20

21. Прическа на Катрин Макфий: Кратка, боядисана в боя

Американската поп певица, текстописец и актриса Катрин Макфий изглежда красива с късата си, боядисана в баба. Плитката странична част е много ласкателна за сърцето й, тъй като тя подчертава очите и устните й. Катрин продължава да изглежда свеж и флиртуващ с леки бактерии, които озаряват нейния тен.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_21

22. Прическа на Скарлет Йохансон: Огнена къса костюм

Актрисата Скарлет Йохансон изглежда тютюнопушенето е горещо с червения си боб. Неговият смел избор в цвета на косата наистина приляга на бледият й тен и зелените й очи. Когато избирате нов цвят на косата, консултирайте се с вашия стилист за коса, за да откриете нюанс, който ласкае тонуса на кожата ви и извежда най-добрите ви функции.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_22

23. Прическа на Хале Бери: Хубав пиксел

Актрисата Хале Бери подсказва, че е подписала пикселна култура със закачливи, стърчащи къдрици. Това е голяма къса прическа за сърцевидни лица, тъй като балансира тежката челюстна линия с допълнителен обем отгоре. За да получите игривите къдрици на Хале, сложете няколко гела за коса на върха на пръстите си и прокарайте ръцете си през косата си, преди да изтекате внимателно.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_23

24. Прическа на Тейлър Суифт: къдрици на момиче-близнаци

Държавата певица Тейлър Суифт изглежда зашеметяваща с красивите си момичета - следващи къдрици. Ако косата ви не е естествено къдрава, не се безпокойте - малко топлинен стил може да помогне. Използвайте дебела барабанна кърпичка и някакъв допълнителен спрей за нанасяне на коса, за да пресъздадете перфектните къдрици на Тейлър - следващата врата.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_24

25. Фризура на Дженифър Хъйут: Слоеве, слоеве, слоеве

Актрисата Дженифър Лъв Хюит изглежда зашеметяваща с дългата си слонова коса. Тя носи косата си в средно раздяла с плавни слоеве, които привличат вниманието й към очите й. Когато получите косата си нарязани на слоеве, помолете фризьора да намали най-краткия ви слой По-долу брадичката си, за да привлече вниманието от челюстта.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_25

26. Прическа на Kourtney Kardashian: Прическа с две тона

Звездата на телевизионната звезда Куртни Кардашиан носи косата си свободно, с ръцете си издърпани назад и закрепени зад главата си. Обичаме карамелските ивици в косата й, които затоплят цвета на косата и освежават нейния тен. За малко по-голяма дълбочина, дайте някои фини ниски и високи светлини в косата като Куртни.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_26

27. Прическа на Дженифър Анистън: Модерен тъп боб

Актрисата Дженифър Анистън запазва заглавието си на неофициална коса за коса (помнете "Рейчъл"?) С тази страхотна тъп боб. Нарязана на правилната дължина, модерният боб на Джен изпъстря лице и извлича максимума от прекрасната си челюстна линия. Блестящите бобини обикновено са нарязани на една и съща дължина, създавайки ъгли, които противодействат на тези на лицето ви (което е хубаво нещо!).

Задължителен Credit: Photo by PETER BROOKER / Rex Features ( 330805u )<br/> Дженифър Анистън</p><p> 27-та церемония по награждаването на народите, Пасадена, гражданска аудитория, Лос Анджелис, Америка - януари 2001 г.

28. Прическа на Скарлет Йохансон: Кореспондент

Актрисата Скарлет Йохансон излъчва красивото си лице и носи косата си, дръпнала се назад в драматична, опростена. Обичаме косата й да се дразни от короната в малки романтични вълни. Скарлет я кара да изглежда допълнително блясък с блестящ сенки за очи и доста розово устни.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_28

29. Прическа на Рийз Уидърспун: Наполовина нагоре, наполовина надолу

Рийз Уидърспун изглежда учудващо като брюнетка и обичаме простото й половин нагоре и надолу коса. Това е перфектната прическа за работа или университет, тъй като е непринудена и практична, но същевременно елегантна в същото време. Получете супер гладката коса на Рийз, като използвате малко серум против пърхане, преди да изсушите косата си.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_29

30. Прическа на Кейт Хъдсън: Диви, вълнообразни вълни

Актрисата Кейт Хъдсън е усъвършенствала вида "плажна коса" с великолепните й вълни от коса. Обичаме текстурата на косата й и те я каскат надолу по гръб в диви вълни. Получете този външен вид, като навиете косата си свободно с навита пръчица и я оставяйте, за да разкриете естествено вълни в вълшебни вълни.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_30

31. Прическа Kourtney Kardashian: Супер-права и лъскава

Куртни Кардашиан я държи проста, носейки косата си в пореден полюс с раздалечаване от средата. Никога не подценявайте силата на простотата - Куртни успява да изглежда горещо, с минимален стил и тонизиращ грим, позволявайки на естествената й красота да блести.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_31

32. Прическа на Тейлър Суифт: Класически костюм

Певицата Тейлър Суифт изглежда елегантна и всички са израснали с косата си в класически кестен. Чингън е прическа, подобна на кок, но е закрепена в областта на шията. Тейлър носи костюма си с мъгляво странично омагьосано парче, което омекотява нейните черти, а тя завършва с поглед с крилати очна линия и прекрасни червени устни.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_32

33. Прическа на Хале Бери: Асиметрична боб

Актрисата Хале Бери изглежда чудесно с обемния си, асиметричен боб. Тази къса прическа е флиртуваща и женствена и тя прекрасно очертава лицето й. Ако искате по-красив поглед, вдъхнете се от Хале и добавете няколко карамелни ивици към косата си, за да станете по-интересни.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_33

34. Прическа на Дженифър Анистън: Ежедневни руса вълни

Дженифър Анистън изглежда очарователна с огромните си спецификации, но обичаме прическата й още повече! Тя носи русата си коса, разхлабена в случайни вълни, които обгръщат лицето й и омекотят челюстта й. Също така обичаме как тя е прегърнала естествената си структура на косата и я оставя да превземе косите й.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_34

35. Прическа на Скарлет Йохансон: Супер-обемно

Скарлет Йохансон обърна главите си с този гравитационно-податлив, свръхголям. Косата й се дразнеше от короната, за да постигне на главата си буйна коса, а останалата част от косата й беше вързана в обикновен кош. Скарлет ни показва, че голяма коса може да бъде модерна и секси в същото време - страхотна!

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_35

36. Прическа на Дженифър Хууит: Просто високо пони

Дженифър Любов Хюит изглежда великолепно с косата си, издърпана назад в едно извито високо пони. Тази прическа е красива и практична и може да бъде променена за по-официални събития. За да изгладите простата опашка, дразнете косата си в короната, за да оформите ресни с мехурчета, или оставете някои части от косата да се разхлабят, за да направите рамка на лицето си.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_36

37. Прическа на Куртни Кардашиан: Дълги, луксозни къдрици

Куртни Кардашиан показва блестящите си гарвани, като ги носи в дълги, луксозни къдрици. Дълбоката й средна раздяла обръща внимание на средата на лицето й, а прекрасните й къдрици леко очертават скулите и челюстта й. Обичаме тънката промяна в структурата на косата й, от прав до романтични къдрици.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_37

38. Прическа на Кейт Хъдсън: Блондинка

Актрисата Кейт Хъдсън се бори за тенденция с драматичните си странични къдрици. Тя изглежда зашеметяваща с печелившата комбинация от медени блондинки къдрици и червено червило. Обичаме как тя е оставила тъмните й корени - в края на краищата перфектността е надценена.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_38

39. Прическа на Рийз Уидърспун: Глупаво, къдрава коса

Рийс Уидърспун изглежда фантастично с флиртуващата си, къдрава коса. Косата й е нарязана на правилната дължина (под брадичката), за да я ласкае зашеметяващата й челюст. В ъглите на лицето й се забелязва зашеметяващ контраст с меката й къдрава коса и ние обичаме как тя е избрала червена липия, която изважда сините й очи.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_39

40. Прическа на Куртни Кардашиан: Прическа, преплетена в старо училище

Куртни Кардашиан отива в старата школа с доста изплетено. Тя привлича вниманието на върха на вдовицата си с дълбоко средно раздяла, подчертавайки сърцето на лицето й. Заплетената коса е треньор в момента и тъй като има толкова много стилове, от които да избирате, вие сте длъжни да намерите такъв, който да изпробвате!

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_40

41. Прическа на Тейлър Суифт: Пони със заоблени бонбони

Songbird Тейлър Суифт носи косата си прави и в опашка със заоблени, заоблени бретончета. Заоблените брекети са много ласкателни за широките чело, тъй като по-дългите парчета крият ъглите на лицето ви и създават илюзията за по-дълго, по-овално лице. Блестящите бонбони акцентират върху очите ви, затова се грижете за грима си!

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_41

42. Прическа на Дженифър Анистън: Layered bob

Дженифър Анистън изглежда небрежно и безгрижно със своя прост пластове. Смятаме, че тя е усъвършенствала изгледа "момиче-близнак" с тази гъвкава и модерна прическа. Поддържайте боб в най-горната си форма, като посещавате салона на всеки две седмици, за да я подредите, а може би и да добавите някои акценти през лятото, за да освежите кожата си.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_42

43. Прическа на Катрин Макфий: плетена, къдрава коса

Певицата Катрин Макфъй се бори на тенденцията с плетената й, къдрава боб. Обичаме как тя е плетена на ръцете си и остави останалата част от косата си навътре в къси, подскачащи къдрици. Тази прическа е идеална за естествено къдрава коса, тъй като всичко, което трябва да направите, е да създадете плътна плитка в линията на косата и да я закрепите зад ухото си - лесно!

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_43

44. Джолифър Лъв Хюит Прическа: Стилен и секси

Дженифър Любов Хюит изглежда стилно и секси с романтичния си ъпдейт. Обичаме как тя е разделила косата си на средата и е оставила две големи косми, за да я оформи в лицето. Поддържането на някои нишки или раздели на косми в една ролка нагоре прави лицето ви да изглежда много по-меко - факт!

пристига at the 44th annual Academy Of Country Music Awards held at the MGM Grand on April 5, 2009 in Las Vegas, Nevada.

45. Прическа на Кейт Хъдсън: Каскади от руси къдрици

Кейт Хъдсън се радва на прекрасните си каскади от руси къдрици. Обичаме колко безгрижно изглежда тя с изкривените й къдрици и размазани от нея мъхести косми. Ако косата ви е естествено вълниста, прегърнете я! Ако не, използвайте широкомащабна кърлинг и разхлабете влакната на косата, за да отмените ефекта.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_45

46. ​​Прическа на Скарлет Йохансон: Средни вълни

Скарлет Йохансон я държи проста със средно дълги руси вълни коса. Ние обожаваме цвета на косата - внимателно смесена смес от пепел и медена блондинка. Тази прическа е свързана с нарязването - намерете уважаван фризьор, за да получите точната дължина и текстура, които искате.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_46

47. Прическа на Куртни Кардашиан: Обикновена опашка

Един млад и свеж лице Куртни Кардашиан ни показва колко велика опашка може да изглежда. Страхотно за лоши дни на косата и топъл климат, конниците са женски и практичен начин да укротите дълга коса. За да сведете до минимум размиването, изгладете косата си с меко докосване върху косата, преди да я свържете.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_47

48. Прическа на Дженифър Анистън: Слоеве, вълни и средно раздяла

Дженифър Анистън изглежда е пропукала кода за перфектната й прическа: много слоеве, вълни и средно раздяла. Вълните и слоевете обикновено отговарят на всяка форма на лицето и всеки вид коса, така че не се колебайте да сложа отстрани! Някои светлини и ниски светлини ще дадат на косата допълнителна дълбочина и тяло.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_48

49. Прическа на Рийз Уидърспун: Ъглови удари

Неофициалният посланик на лицето на сърцето, Рийз Уидърспуун, показва още една зашеметяваща прическа. Тук тя спортува дълго, вълнообразна коса с къси ъглови удари. Ъгловите брекети работят добре, за да създадат илюзията за по-дълго лице и придават на вашата прическа модерен ръб.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_49

50. Прическа на Тейлър Суифт: Аш-блондинка

Тейлър Суифт отнема почивка от подписа си зацапани бретончета и носи дългите й, пепеляво-руса коса в красив космат. Обичаме меката, закръглена текстура на косите й и няколкото летящи косми, които й придават романтично докосване. За допълнително въздействие, носете ярки обици и поддържайте грима си минимален.

Връх 50 Hairstyles for Heart Shaped Faces_50

Така че там го имаш - Топ 50 прически за сърдечно оформени лица! Надяваме се, че сте вдъхновени от прическите, които сме избрали, и че сте развълнувани да изпробвате нова, ласкава прическа за сърцеобразното си лице.

Leave A Comment

70 − = 65