Прически за жени с по-голям размер

Изкарването на подходящия за коса стил и косата е трудно за всеки. Но тя определено може да бъде по-строга за дамите с големи размери. Не винаги е лесно да намерите правилния поглед, за да оформите всички правилни места и да скриете всички неправилни атрибути. Също така не е лесно да разберете коя дължина да отидете и как да направите тази дължина да работи. За да ви помогнем да намерите правилните прически за жени с големи размери, ето някои страхотни стилове за отслабване, за да разгледате и изпробвате:

Плюс-размер прическа # 1.) Получете някои акценти! Естествено изглеждащите акценти ще ви помогнат да привлечете вниманието от лицето си. Получаването на тези красоти може не само да освежи лицето ви, но и да изглежда по-тънка. Това е така, защото вертикалната структура на повечето акценти е нещо като при носенето на вертикално ивично облекло - това е отслабване!

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 2.) Слой, слой и слой, момичета! Косата, която е с една дължина, няма да приплъзва по-големите лица! Вместо това ще направи лицето ви да изглежда по-голямо и по-голямо. Добавянето на някои слоеве в косата ви е горещо! И ще отреже лицето ви достатъчно, за да му даде по-мек, по-малко къс поглед.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 3.) Накарайте го! Както и в, да получите някои странично пометени брегове, да ги направи малко изнервен, дори! Но избягвайте тъпи френки, които са склонни да направят лицето ви по-широко и по-широко. Това е нещо, което трябва да се избягва на всяка цена. Вместо това застреляйте за някои брегове, които ще направят повече допълващи. Ако предпочитате по-праволинейни ресни, поне перете бръчките и никога не ги оставяйте тъпи и скучни. Имайте предвид, че те също не трябва да бъдат кратки, можете да отидете за по-дълго странична част като тази прекрасна дама по-долу.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 4.) Първият пиксел нарязан наистина не е препоръчителен стил за жени с по-голям размер. Но, хей, никой не може да реши какво ти харесва най-добре. Така че, ако решите да отидете кратко-кратко или да получите пиксел, уверете се, че сте го пластове в гърба, за да обърне внимание нагоре. И за твоите брекети, нека стилистът ти знае, че искаш да оформяш бръчките на лицето и винаги да оставяш брекетите доста по-дълго от твоето!

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 5.) За тези, които искат по-къса коса, опитайте и под брадичката. Моля, вземете този съвет и никога не оставяйте рязането направо на брадичката си. Това ще се очертае всички грешни части на лицето си и обръщайте внимание на проблемни области (ако имате такива) с брадичката и шията си.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 6.) Бобс са новото нещо в Холивуд и новото нещо за нас и не-звезди. Но когато наистина се стигне до получаване на една от тези известни бобс, опитайте се да се отклоните от обикновените стари тъпаци. Вместо това, винаги отивайте за разкрасяващ асиметричен боб, който ще удължи лицето ви и няма да го съкрати (като обикновени копчета). А-line bob е идеална не само за жени с големи размери, но и за всички! Това нарязване всъщност е също така много лесно за вас да се грижите и едва предприема всяка сутрин усилия за стил.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 7.) Нека да говорим вълни, нали? Увитата коса е идеална за жени с по-голям размер! Защо? Е, този стил ще създаде илюзия и очевидно ще омекоти по-голямо лице. Тя ще се изтъня, удължи и ще помогне да се придаде обръща внимание на обема на външния вид на никого. Ако не сте били благословени с естествено вълнирана коса, винаги можете да се спуснете в любимия си салон и да получите козметика, която да оправи косата ви веднага. Или можете да използвате по-дебел кърлинг ... може би дори да опитате да използвате кримпер!

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 8.) Ужасните бретон стават все по-популярни сред жените през последните дни. Тези пернати и шикозни бонбони ще скрият широкото чело и ще ви накарат да изглеждате горещо.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 9.) Един от най-любимите стилове на жените с плюс размер атрибути, е рамото дължина на косата. Дължината на рамената коса не причинява никакви неефективни проблеми на лицето ви и дори го прави по-тънка, като дава на лицето ви по-голяма дължина и го оформя по-добре.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 10.)  В случай, че сте пропуснали спомените - Колесната коса е напълно вплетена и плоската коса определено е излязла! Добавянето на тонове обем до горната част на косата ви ще създаде зашеметяващ, отслабващ вид за момиче с плюс размер. Също така, като създадете този външен вид и добавите повече обем нагоре вместо отстрани, той ви предпазва от това, да черпите прекалено много от вниманието на никого хоризонтално и вместо това да примамва очите им нагоре.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 11.) Знам, че обсъждахме косата на рамото, но може дори да помислите, да минете леко под раменете си. Намерете дължина, която е средно между вашите рамене и гърдите. Този тип нарязване ще създаде по-елегантен вид. Добавете в някои слоеве на лицето, както и слоеве около косата. По този начин имате повече от една дължина, но все пак по-дълъг външен вид.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 12.) Ако имате по-сърцеобразно лице с по-малко чело, изпробвайте по-висока опашка, която дърпа косата ви нагоре. Ако направите това, ще издърпате лицето си толкова леко и отново ще привлечете вниманието към върха на главата си. Това е перфектен случайен поглед за по-дълга коса.

Прически за жени с по-голям размер

Плюс-размер прическа # 13.) За по-дълъг външен вид, опитайте да добавите някои къдрици към тези косъмчета. Не, не стегнати къдрици, но по-широки, по-обемни къдрици. Ако можете, дръжте къдриците повече към края на ключалките. По този начин не сте привличали прекалено много нежелано внимание към проблемните области.

Прически за жени с по-голям размер

Leave A Comment

55 − = 46