50 най-добри вълнистки прически | progressivenewsdaily.info

50 най-добри вълнистки прически

Най-новата стил на вдъхновение за пролетното време е вълнообразна коса. От холивудски звезди до топ социалисти, вълнообразна коса се появява навсякъде. Изпробвайте една от тези прости прически за бляскав външен вид.

1. Garcelle Beauvis - вълнообразна прическа: филмова звезда бляскава

Garcelle b

За стила на филмова звезда, опитайте тази лесна за стил прическа. Използвайки несмляна коса, напръскайте цялата си коса със спрей стил. Ако косата ви изглеждаше малко мазна, винаги можете да потапяте малко сух шампоан по корените. Щом нанесете спрей за стил, използвайте големи горещи валци. Поставете ги настрани нагоре по косата и разпръснете леко спрей за коса. След това извадете косата и оставете косата да се разклати. За да постигнете същия стил като Garcelle Beauvis, използвайте дълбока странична част.

2. Оливия Уайлд Вълшебната прическа : Дълга вълнообразна коса, за да умре

олива Wildw=e

След душ, извадете голяма огъната четка. Използвайте сушилнята си и четка, за да издърпате косата нагоре, докато я четете. Дори ако вълните първоначално изглеждат големи, те ще паднат, както е оформена по-късно. Колкото повече обем в прическата ще предизвика стилът да изглежда по-добре. След като косата ви е напълно изсушена, използвайте дълбока странична част, за да отделите косата. Използвайте малки валяци за коса и ги преобръщайте с помощта на управляеми секции само наполовина. След това го напръскайте с пръскане на коса, така че да остане леко подскачащо през целия ден.

3. Ашли Джъд Вълшебната прическа : 1960 г

Ашли judd

Тази прическа работи най-добре с несмляна коса. Дамите с права коса ще намерят по-лесно да създадат перфектния стил. Използвайки някакъв мис, дръжте ръцете си през косата си и помогнете да добавите известна сила. Поставете косата настрани и леко дръпнете част отпред. Поставете тази част зад ухото си и след това повторете процеса с другата страна. Последната стъпка е да добавите малко стилизиращ крем на върха на косата, за да изгладите свободните краища и след това да издърпате останалата част от косата си напред, за да рамкирате лицето.

4. Хедър Греъм Вълшебната прическа : Всеки ден

пирен graham

За опиянен, току-що излязъл от леглото поглед, влезте в стила на Хедър Греъм. Използвайте омекотяващ шампоан за измиване на косата, но избягвайте да използвате някакви балсами или продукти, които ще намалят косата. След като душът ви свърши, напръскайте се върху някакъв буфер и извадете сушилнята. Бързо изсушете косата си, без да използвате никакъв тип гребен и я разтърсете с пръсти. След като косата ви е напълно суха, сухият шампоан може да увеличи разтърсения външен вид.

5. Алиса Милано Вълшебната прическа : Опростени вълни

Алиса milano

Ако обикновено не използвате кондиционер или не сте дълбоко кондиционирани за известно време, опитайте се да направите това, преди да изпробвате прическата на Алиса Милано. След това може да се използва стилизиращ продукт за изглаждане на косата. Когато изсушавате косата, използвайте кръгла четка, за да добавите леки къдрици навсякъде. След като приключите с това, можете да използвате спрей за блясък, за да направите косата си блестяща като холивудска звезда.

6. Мери-Кейт Олсън Вълшебната прическа : Bohemian Chic

Мери-Кейт olsen

Известна с нейните дрехи Бохо, Мери-Кейт Олсен има косата, която да се съчетае. Ключовете за косата й са подценявани. Без да се преобръща, тя успява да извлече проста, шикозна красота. За да изпробвате тази коса у дома, използвайте пръстите си, за да гребете през косата си. Това ще помогне да се добави известно количество и да се разделят различни направления. След това използвайте спрей гел, така че стилът да остане през целия ден. За да постигнете истинския бохемски вид, издърпайте една или две жилки обратно от предната част на косата си, така че останалите успяват да гледат.

7. Джейн Краковски Вълшебната прическа : Класически вълни за ежедневието

момиче krakowski

Преди да стил, не забравяйте да използвате допълнителен хидратиращ шампоан и интензивен балсам. След като сте приложили балсам, можете да опитате да опаковате топла кърпа около косата си, така че балсамът да работи по-добре. Изплакнете кондиционера и кърпата, за да изсушите косата, докато не е влажна. Използвайте крем крем и дифузер, за да помогнете на косата да изсъхне частично. След това въздух изсушете косата си и използвайте голям варел кърлинг желязо. За правилния вид, уверете се, че всяко огъване е направено с помощта на три инчови секции.

8. Кари Мълиган Вълшебната прическа : Кратка, вълнообразна коса

Кери Mulligan

Ако имате боб или къса коса, този стил работи. Преди да изсушите косата напълно, нанесете малко гел върху предната част на косата. След това издърпайте части от косата си напред, така че да оформят лицето ви, след като изсъхнат. За косата, която не е естествено прави, изправете бретон. След това леко ги разтъркайте, за да имат по-голям обем и движение.

9. Ане Хатауей Вълшебната прическа : Стария холивудски блясък

Ан hathaway

Върнете се в Холивуд на 40-те години на миналия век с тази стилна, вълнообразна "работа". Използвайте спрей със стил и кръгла четка, докато изсъхвате, така че косата ви има много силен обем. След това използвайте средни валяци върху участъците от един инч от косата. Те трябва да бъдат оставени за около 20 минути. Преди да вземете ролките, използвайте спрей за коса, така че къдриците да останат. Вземете четка, за да изчеткате част от горната част на косата, така че да пада точно над очите ви.

10. Кели Роуланд Вълшебната прическа : Всеки ден стил

Кели Rowland

Вместо просто да оставяте косата си права, използвайте стилна паста, за да работите по части от косата си. След това, обвийте косата си около кърлинг свободно. Това ще създаде няколко вълнообразни парчета, които добавят ниво на текстура към вашата коса.

11. Анджелина Джоли Вълшебната прическа : 1940 г. Pinup

Анджелина jolie

Дълбоко третирайте косата си и изплакнете кондиционера. След това използвайте малко топлина, за да изсушите косата. Това ще ви помогне да поддържате естествения блясък и блясък на вашите нишки. Вместо да използвате четка, закопчайте косата си назад и оставете косата да падне по лицето. Този спокоен външен вид е лесен за ежедневна употреба и има занижена красота.

12.Elisabeth Hasselbeck Вълшебната прическа : Пролетни къдрици

Елизабет hassleback

Докато се къпете, използвайте нежен шампоан, ако имате суха коса. Овлажняващ кондиционер също може да помогне. След това използвайте косата на косата и изчакайте да изсъхне естествено. Когато се изсуши напълно, поставете малко парче от мускулите върху секцията и използвайте ръката си, за да я запечатате. Това ще ви позволи да оформите лицето си и да създадете красив, разхвърлян вид.

13. Лесли Ман Вълшебната прическа : Червения килим Glam

Лесли mann

След като приложите стимулиращ крем върху влажна коса, използвайте вашето сушилня като нормално. След това използвайте спрей за утаяване на краищата. Използвайте две инчови косми около валяците, за да създадете леко навиване по долната част на косата. След като седнете в продължение на пет минути, развийте косата и използвайте сушилня, настроена на студено, за да я разтъркате.

14. Шери Шепърд Вълшебната прическа : Chic коса за специални събития

Шери sheperd

Стилът трябва да се направи върху косата, която вече е суха. За най-добри резултати използвайте кондиционираща мъгла по краищата. Това ще ви помогне да добавите допълнителен отскок към косата си. С керамични горещи валяци, обвивайте косата на части и ги оставете само за минути. Ако го оставите за по-дълго време, това само ще доведе до счупване на косата. След това разклатете косата си с пръсти и използвайте утаяваща мъгла.

15. Кари Ъндърууд Вълшебната прическа : Лесен за създаване на вълнообразен стил

Кари underwood

След като косата ви е изсъхнала след душ, използвайте блясък серум по горната част на косата. След това раздели косата си настрани. Оставете някои коси да паднат върху едно от очите ви, за да постигнете разхвърлян ефект.

16. Джена Деуан-Татум Вълшебната прическа : Опростени вълни

Джена dewan-tatum

За да направите косата си наистина блестяща, използвайте студена или студена вода по време на душ. Кърпа изсушете косата си частично и нанесете изправящ крем. За да приключите с изсушаването на косата, използвайте голяма кръгла четка, за да помогнете на краищата на косата. Попълнете външния вид, като използвате дълбока странична част и приложете антифризи по короната.

17. Януари Джоунс Вълшебната прическа : Вълнообразна коса за работещата жена

януари Jones

За да създадете тази прическа, се нуждаете от голям кърлещ железен и бляскав серум. Използвайки железни и инчови секции от косата си, обвивайте нишките около цевта по начин, който държи кърпичката успоредна на главата. За да запазите корените плоски, обвийте ги само над средата на нишките. След като приключите с това, използвайте блясъка си по вашите къдрици, за да омекотите външния вид.

18. Катрин Зета-Джоунс Вълшебната прическа : Без усилия Chic

Катрин zeta-jones

Нанесете косата си на балсам, за да се уверите, че тя е напълно овлажнена. След това може да се използва малка мишка, за да запазите косата си на място. Вземете кърлинг и обвивайте случайни части от косата си. Веднага щом развиете секция, прокарайте пръстите си през нея, за да се разхлаби леко. За да сте сигурни, че косата остава на място, използвайте спрей за коса от долната страна на косата.

19. Фран Drescher Вълшебната прическа : Увийте вашите вълни

Фран dreschner

Вземете вълнообразна коса и я подсилете. Нанесете топлинна защита върху косата си, за да предотвратите повреда. След това вземете голямо огъващо желязо и започнете в средата на нишките. Опаковайте косата и повторете за цялата глава. След като всичко е завършено, можете да използвате лак за коса и блясък, за да направите краищата естествени.

20. Джейми-Лин Сиглер Вълшебната прическа : Опции за втори ден

Джейми lynn sigler

Избягвайте да измивате косата си най-малко един ден предварително, за да може този стил да се запази по-добре. Поставете някаква текстура на ръцете си и го прекарайте през косата си. След като приключите с това, използвайте сушилня, разположена на студен въздух по долната част на косата. Ако се направи правилно, това ще доведе до леко полиран и леко разхвърлян вид.

21. Сандра Бълок Вълшебната прическа : Side-Swept Красота

Сандра bullock

За да постигнете страничен поглед, започнете с текстуризер върху напълно суха коса. Работете с четка с четка и след това издърпайте вентилационна четка. Нанесете космения спрей върху четката и след това я използвайте, за да дразни косата. След това разделете косата си настрани и след това я избутайте назад. Използвайте лек лак за коса по косата си, за да сте сигурни, че вашите секси, странично изместени изгледи се поддържат през цялата нощ.

22. Maura Tierney - вълнообразна прическа: Момиче-близнак-сладка

Маура tierney

След душ, кърпа изсушете косата си, докато тя е само влажна. Използвайте мускус за кондициониране навсякъде в косата и прилагайте антифриз по горната част. Завършете изсушаването на косата със сушилня и я изцедете с пръсти. Целият продукт на косата ви трябва да гарантира, че всеки елемент ще остане там, където се предполага. За момичета, които естествено нямат вълнообразна или къдрава коса, трябва да се използва масивна кърлинг за добавяне на случайни, малки къдрици във вашата коса.

23. Ева Мендес - вълнообразна прическа: случайни вълни

Ева mendes

Използвайте сушилня и позволете на косата да изсъхне направо. За да постигнете лека вълна, използвайте големи горещи валци на върха на косата си. Те трябва да останат само за лека вълна. След това раздели косата си настрани.

24. Бионсе Вълшебната прическа : Каскадни къдрици

Бионсе

За блестящи къдрици, които текат надолу по гърба, започнете с дълбоко подхранване на косата. След това изсушете косата си с кръгла четка и навийте на две инчови секции. За да постигнете вълнообразния ефект на Beyonce, опитайте да завъртите косата еднократно и след това другата. След като цялата глава е завършена, напръскайте с блясък блясък върху вашите къдрици.

25. Ванеса Хъджънс Вълшебната прическа : Люлеещи се вълни

Ванеса Hudgens

Започнете със сух шампоан на косата си, за да навлажнете мазнините. Това ще помогне и при силата на звука. След това работете с балсам за текстура във вашата коса. Избягвайте да използвате твърде много или тя ще тежи косата надолу. Спуснете косата си и използвайте спрей гел върху долната част на косата.

26. Синди Крауфорд Вълшебната прическа : Традиционни вълни

Синди crawford

Започнете с шампоан за подсилване на блясъка. Това ще ви помогне да добавите някои допълнителни glam към косата си. Следвайте го с волумомера и след това изсушете косата си. Докато изсъхвате, използвайте кръгла четка, за да добавите малко къдрене. Намерете някои големи ролки и ги използвайте на две инчови части от косата си. Те трябва да могат да седят за 20 минути. След като изтече този период, премахнете ги и използвайте лак за коса.

27. Шерил Кроу Вълшебната прическа : Дневна с вълнообразна коса

Шерил crow

Ако косата ви обикновено е суха, използвайте отпуск в балсам или мъгла, за да овладеете косата си. След това използвайте горещи валяци, за да обвивате части от косата си. Когато ги преобръщате, уверете се, че те са далеч от лицето ви. Използвайте спрей за настройка и изчакайте пет минути, докато извадите ролките.

28. Джулия Робъртс Вълшебната прическа : Покажете Вашите акценти

Джулия roberts

За да покажете пролетните си акценти, използвайте този стил, който току-що видяхте на Джулия Робъртс. Може да се използва изящно шампоан за извличане на акцентите. Изплакнете и след това кърпа изсушете косата. Прост солен спрей ще помогне на косата да има естествен, плажен стил. Ако върховете на косата ви са повредени или имат разделени краища, може да се използва малко кондициониращо средство.

29. Елън Помпео Вълшебната прическа : Разкъсана и случайна

Елън pompeo

Събуди се, извини се от леглото и излез през вратата с момичетата с тази прическа. Избягвайте да използвате прекалено много продукти и просто добавете крем за кондициониране на косата. Докато се приготвяте за деня, нека денят въздух. Докато не докосвате косата си, няма да ви се налага да се притеснявате за фриш или други проблеми.

30. Роуз МакГоуан Вълшебната прическа : Просто стилно

роза mcgowan

Започнете тази прическа с леко влажна или влажна коса и нанесете крем против пърхане. Използвайте сушилня и кръгла четка, за да добавите малко къдрене към косата си. За да постигнете по-текстуриран вид, позволете на краищата да останат влажни и да ги оставят да изсъхнат естествено.

31. Нанси О'Дел Вълшебната прическа : Странични удари

хомосексуалист odell

Използвайте стилизиращ крем върху вашите брегове и му позволете да шофира бързо. След това използвайте антифриза върху останалата част от косата си и я изсушете с кръгла четка. След като отделните секции са напълно изсушени, трябва да ги хванете през пръстите, така че косата ви да запази леко разкъсан вид.

32. Кристална риза Вълшебната прическа : Изправени вълни

кристал Reed

Оставете корени и бонбони напълно прав. Когато изсушавате, използвайте кръгла четка, за да придадете лека вълна на останалата част от косата си. Плоско желязо може да работи и за алтернативно изправяне и навиване на косата. Дръжте частта от косата, която е в средата на нишката, все още влажна и не използвайте стилове върху нея. Приложете подхранваща мъгла и намажете косата си. След като косата е напълно изсушена на въздух, тя ще запази смес от права и къдрава коса за секси външен вид.

33. Катрин Зета-Джоунс Вълшебната прическа : Вдлъбнати вълни назад

Катрин zeta

Нанесете волумизатор върху корените на косата си и се уверете, че предната част на косата е суха. За изваждане на косата трябва да се използва кръгла четка. След като се върне обратно, използвайте щифт bobby, за да я закрепите така, че да запазите известно повдигане. Краищата могат да бъдат поставени в разхвърлян цикъл, докато блясък серум трябва да се приложи към останалата част от косата.

34. Клаудия Шифър Вълшебната прическа : Реновиран езеро Вероника

Клаудия schiffer

Подобно на актрисата от 1940 г., езерото Вероника, тази прическа на Клаудия Шифър оживява елегантните съкращения на 40-те години на миналия век. Използвайте стилизиращ крем на косата си, преди да използвате сушилня, за да я изправите. След това нанесете антифриз, за ​​да го поддържате гладък през целия ден. Няколко средни велкро ролки трябва да се използват от двете страни на косата за около десет минути. Трябва да се приложи аерозолен лак за коса и да се подаде малко горещ въздух от сушилнята, преди да бъдат извадени.

35. Дженифър Нетълс Вълшебната прическа : Секси, вълнообразна къса коса 

Дженифър nettles

Използвайки суха коса, взимайте средно големи ролки и обвивайте косата в частите от половин инч. Тези ролки трябва да бъдат оставени в продължение на 20 минути, преди да бъдат напръскани с лак за коса и отстранени. След това използвайте четка от четка върху горната част на косата. Това ще накара косата да се движи секси по една вежда, докато останалите вълни останат непокътнати. За да смекчите стила, разтърсете леко косата.

36. Зоуи Дешалан Вълшебната прическа : Опростени и лесни къдрици

Зоуи Deschanel

Когато не сте дъжд в продължение на един ден или два, естествените масла в косата ви се връщат и помагат да запазите мека вълна. Използвайте плоско желязо в горната част на косата си пестеливо. След това нанесете на косата си някакъв стимулиращ крем и текстуризер. Използвайки сушилня за удари, издухвайте малко топлина от долната страна на косата. Това ще ви помогне да активирате продуктите за коса и да създадете разхвърлян вид.

37. Келси Чоу Вълшебната прическа : Разпръснати къдрици

Келси Chow

За по-тънки коси използвайте стилист, който не съдържа силикон. Оставете кондициониращото средство ще ви помогне да контролирате косата. Наклонете главата си надолу и изрежете къдриците си. За да добавите определение, обгърнете няколко направления около пръстите си. За да завършите външния вид, нанесете лак за коса.

38. Синди Крауфорд Вълшебната прическа : Светли вълни

Синди crawford2

Преди да си легнете, приложете кондициониращ серум. Когато се събудите, просто изплакнете косата си и нанесете стилизиращ крем. Докато косата ви е напластена и дълга, ще можете да я носите без изсъхване или топлинно оформяне.

39. Исла Фишер Вълшебната прическа : Класически стил

Isla Fischer

Преди да оформите косата си, използвайте шампоан за прави коси. Вместо да изсушавате с удари, използвайте умокрящо устройство за изправяне. Обърнете гърба си част от косата си на гърба, така че да има повече повдигане и обем. Изберете седем или осем секции и ги обвийте около големи ролки. След като им позволите да седят за седем до осем минути, напръскайте с пръскачка за коса и се отпуснете. Прокарайте пръстите си през тези къдрици, така че да се слеят с останалата част от косата ви.

40. Рита Уилсън Вълшебната прическа : Основни къдрици

Рита wilson

Използвайте несмляна коса и мускус. Създаване на дълбока част и гребен с вентилационна четка. За по-добър стил, използвайте голямо огъващо желязо по краищата на косата си и след това я разклатете леко.

41. Дженифър Стоун Вълшебната прическа : Свободни, блестящи къдрици

Дженифър Stone

За по-дълга коса започнете с балсам и изсушете с кръгла четка. Използвайте горещи валяци с големи размери по дължината и задната страна на главата си. За да ги предотвратите да образуват големи къдрици, извадете ролките след три минути и използвайте спрей за настройка. След това използвайте блясък на горните парчета за допълнителен блясък. Ако имате нужда от повече къдрици, ще ви се струва огромно кърлинг.

42. Рийз Уидърспун Вълшебната прическа : Секси косата за легло

Рийз witherspoon

Използвайте крем против пържене и изглаждане на частично изсушена коса. Когато изсушавате, използвайте пръстите си, за да навиете косъма на косата си. Ако се направи правилно, това ще ви остави с развълнувана секси коса.

43. Мадона Вълшебната прическа : Стилът на звездите

света богородица

Постигнете класически поглед с тази прическа, използвана от Мадона. Преди да го изпробвате, използвайте комбинация от шампоан и балсам, която подобрява блясъка. Изсушете вашите коси като нормално и използвайте кръгла четка на всяка част от косата, която очертава лицето. След като косата е напълно изсушена, може да се използва огромна кърлинг, за да се създаде по-драматичен вид.

44. Кери Ръсел Вълшебната прическа : Елегантни вълни

Keri russell

Почиствайте косата си суха, като използвате кърпа и след това прилагайте оставащото състояние. След това използвайте гел върху влажната си коса. Започвайки с няколко сантиметра под корени, смажете косата си. След като завършите скърцането на косата, оставете я да изсъхне. Ако докоснеш косата си, докато тя изсъхне, ще свърши само да причини frizz.

45. Дани Миноуг Вълшебната прическа : Незабавна вълнообразна коса 

Дани Minogue

Дамите с груба коса трябва да се уверят, че имат правилно изрязване. Без правилното рязане косата ще стане непокорна и трудна за управление. За Сали Фийлд този стил има отлична цялостна форма и дължина на брадичката. След душ, кърпа изсушете косата си и леко я напръскайте с подхранващ спрей. След това трябва да се приложи вълна или мускул, подобряващ къдренето. Спуснете косата си и я оставете да изсъхне. Ако са необходими повече къдрици, използвайте ролки или кърличка, за да добавите крайното докосване.

46. ​​Gisele Bundchen Вълшебната прическа : Разкъсана сърфистка коса

Жизел bundchen

Тази прическа е идеална за невероятни събития и нискобюджетни дни на работа. Напръскайте спрей за коса и обратно навийте задната част на косата си. Издърпайте няколко раздели, които са близо до лицето ви и го завъртете с пръсти. Това ще създаде ефект на наклон, който обгражда лице. Ако в стила няма достатъчно обем, използвайте някои щифтове за да подобрите несъвършената текстура.

47. Кели Престън Вълшебната прическа : Модерната средна част

Кели preston

След като измиете косата, изсушете я със сушилня и кръгла четка. Спрей ролките с блясък, преди да ги приложите върху косата си. Уверете се, че използвате изключително големи ролки, за да осигурите правилните къдрици. След като поставите ролките в косата си, изчакайте десет минути преди да ги махнете.

48. Дженифър Анистън Вълшебната прическа : Златни вълни

Дженифър Aniston

Нанесете балсам за изправяне на бретон, докато ги изсушавате, така че да са прави и елегантни. След това нанесете стилен гел върху влажната си коса. Нека този въздух да изсъхне, така че да има допълнителен контрол, ако трябва да навиете някоя от останалите парчета.

49. Кейт Хъдсън Вълшебната прическа : Момичешки къдрици

Кейт hudson

Ако вече имате естествени къдрици, този стил е перфектен. Опаковайте части от косата си около горещите ролки. След като бъдат увити, замъглете ги с помощта на нормалния си спрей. След като изтекат две минути, извадете валците от задната част на косата. Изчакайте да изминат пет минути, за да свалите ролките отпред. Това ще гарантира, че къдриците отпред имат каскаден ефект и са по-дефинирани. След като всичко е перфектно, нанесете блясък за допълнителна блясък.

50. Америка Ферера Вълшебната прическа : Освежаваща прав коса

Америка ferrea

Нанесете си блясък на косата си, за да блести. След това вземете плоска ютия и я използвайте в секция отпред. Можете да огънете отделни ивици около плоското желязо и да го използвате, за да направят секциите да оформят лицето. Уверете се, че не използвате топлина върху нещо по-високо от средата или това ще причини ненужни повреди. За да предотвратите попадането на плавателни съдове и фризовете, напръскайте леко мъгла за настройка на косата си.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 + = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map