50 Най-добри страни

Side swept bangs може да бъде чудесно допълнение към всеки външен вид. Можете да ги стил по безброй различни начини, което ги прави чудесен избор за всеки случай и ще се радвате да знаете, че в зависимост от начина, по който са изрязани, те прилягат почти всяка форма на лицето! Можете да ги направите нарязани и оформени така, че да изглеждат деликатни или тежки, дълги или къси, можете да ги накарате драматично да преобръщате лицето си или дори просто да отидете на изтънчен поглед. Знам, че някои момичета, които обичат да се крият мистериозно зад гърба си, помръкнаха, докато други обичат да носят бретон, докато все още вървят за страничен поглед. Всъщност всичко се свежда до личен вкус и това, което ще ви е най-подходящо за всеки ден. Не всички стилове са достатъчно официални, за да излязат на работното място, докато други са подходящи само за работното място. Виждайки, че не всички стилове отговарят на всеки случай, трябва да имате предвид това при избора на стил - вероятно е дори да искате да изберете няколко стила или един много гъвкав стил, за да отговаряте най-добре на вашите нужди. Това каза, тук са петдесет страхотни странични бонбони прически, се наслаждавайте!

1. Риана Side Bangs: Стилен високо

Риана Side Swept Bangs: Styled High

Тук Риана носи великолепна дълга писия, но вместо да остави неразрешените й бретон да се залепят над лицето си, тя ги оформя, така че да седят високо, преди да се върнат зад ушите си. Това е фабричен вид, тъй като показва всичко на лицевата страна, вместо да я скрие. Този външен вид работи най-добре за тези от вас с тънки форми на лице, като овални или сърца. Друго чудесно нещо за този поглед е, че това е много гъвкава и можете да носите косата си по този начин, независимо дали се насочвате към града или просто отивате да работите за деня. Единственият недостатък е, че трябва да настроите алармата си пет минути по-рано всеки ден, тъй като този стил не е най-лесният за усвояване в бързаме.

2. Бумът на Sophia Bush: дълъг с Zig Zag Parting

Sophia Bush Side Swept Bangs: Long with a Zig Zag Parting

Смятах, че бихте могли да имате само странични удари, ако имате странична раздяла, нещо, което наистина ме дразни, тъй като това е вид, който просто не работи за много хора. За щастие, обаче, този мит далеч не е вярно и вие лесно можете да компрометирате да носите зиг-чоп, за да ви дам най-доброто от двата свята, както е направила София Буш. Тя носеше бретон толкова дълго, че те потъват в окото й, поглед, който е страхотен за партита, но ако тръгнете на работа, може да се наложи да закачите вашите бретон обратно от лицето ви.

3. Хилъри Бъртън Side Swing Bangs: Curl Crazy

Хилари Burton Side Swept Bangs: Curl Crazy

Няма лошо правило, което да казва, че бретонът трябва да бъде прав и лъскав. Всъщност те могат да бъдат всичко друго, но въпреки това изглеждат невероятно, тъй като Хилари Бъртън се оказа година след година, когато тя участва в One Tree Hill. Тя разтърсваше класическия пермпорт, а дори и бретонът й се усещаше, за да се стигне до фантастичен стил. Това е чудесен външен вид за абсолютно всяка форма на лицето и всеки повод, така че защо да не се потопите и да попитате вашия стилист за перм?

4. Cameron Diaz Side Bangs: Дълги и преместени

Камерън Diaz Side Swept Bangs: Long and Flicked

Тук Камерън Диас носеше дългите си къси брекети, за да прекрои лицето на лицето си. За да запази външния си вид да се превърне в неясна, тя нежно прибави леко движение към краищата на нейните брегове, използвайки навивки, нещо, което е в пълен контраст с нея, подредена под коляното, което наистина добавя един край към външния й вид. Отново, това е страхотен стил за работа, макар че дългата бретон не работи за всяка форма на лицето, те изглеждат най-добре на кръгли или квадратни лица.

5. Бумът на Sophia Bush: нежни къдрици

Sophia Bush Side Swept Bangs: Gentle Curls

София Буш отново разтърсва страничните си удари и този път все още ги носят дълго, но нежно ги навива, за да придаде малко текстура на външния й вид. Това я отвежда от ясен до вълнуващ, като я прегърне. Това определено е по-скоро "игрален" поглед и за съжаление вероятно няма да мине за дълги дни в офиса. Ако имате лице с форма на сърце, то тази прическа е за вас!

6. Камерън Диас страничен размах Bangs: Дълги и подчертани

Камерън Diaz Side Swept Bangs: Long and Highlighted

Стилът на Камерън Диас тук е доста емблематичен, когато става въпрос за странични пометени брекети и трябва само да я погледнете, за да разберете защо! Дългите й метене блещукат перфектно оформя лицето й, без да крие очи. Да имаш толкова дълги странични удари е чудесен вариант, тъй като означава, че можеш да ги стил с много различни начини и дори да ги вържеш, когато ти трябва. Нейните акценти изглеждат страхотно и наистина добавят ново измерение към този класически вид. За съжаление това не е чудесен поглед за кръгли или квадратни лица, но за всички останали, след това скочи право вътре!

7. Риана Side Bangs: смели къдрици 

Риана Side Swept Bangs: Bold Curls

Сигурен съм, че всички бихме могли да оценим как изглежда, че франчайтът на Риана я гледат - всъщност целият й стил! Тя има бонбони, които се притискат към очите й, за да я накарат да изглежда мистериозна, но погледът не е прекалено могъщ, тъй като тя е навила си бретон заедно с останалата част от косата си, което му дава по-леко усещане. Неговият смел червен цвят наистина я кара да се откроява и се справя с нейните къдрици. Това не е това, което бихте нарекли офис поглед, но ако се отбиете с приятели, вземете го!

8. Мери-Кейт Олсън:

Мери-Кейт Olsen Side Swept Bangs: Choppy

Разкъсаните взривове са чудесен начин да придадете на вашия вид малко текстура и да изгреете малко повече, ако е направено правилно. Чрез просто добавяне на няколко слоя вие незабавно променяте външния си вид. За да се възползвате максимално от този стил, не изглаждайте бръчките си, за да ги накарате да изглеждат елегантни, да ги разкъсате малко и да ги държите на място с едно докосване на лак, за да ги изпъкнете. Това е чудесен външен вид за всяка форма на лицето и дори можете да променяте външния си вид, като разраствате накъсаните си кичури дълго или ги късите.

9. Вълновите къри странични гърди: къси и сладки

Valorie Curry Side Swept Bangs: Short and Cute

Валори Кърри изглежда страхотно с пиксела си, а още по-добре, когато носи бретончето си на страната. Нейните странични пометени брекети са много кратки, но това добавя сладък фактор към тях и ги прави лесни за поддържане и стил. Този вид е най-подходящ за хора с тънки форми на лицето, като овална или сърцевидна форма и може да работи за всеки случай. Тези сладки бръмбари изглеждат най-добре с пиксели, но ако изпитвате желание да експериментирате, можете да ги опитате и с по-дълга коса.

10. Natalie Dormer Side Swept Bangs: Дълги и върнати назад

Натали Dormer Side Swept Bangs: Long and Pinned Back

Обичах да имам странични удари, но не можах да не се дразня, когато паднаха в лицето ми. Това не изглежда да е проблем за Натали Дормър, който обаче нежно подплъзва ударите й от лицето й и ги притиска зад ушите си, за да изглежда елегантно. Това е страхотен стил за всяка форма на лицето и е перфектен за работа, игра, или дори червения килим! Или вашите брегове не са толкова дълги, колкото Натали, че все още можете да експериментирате с този стил и да залепите бреговете си отстрани нагоре.

11. Рейчъл Макадамс Странични развълнувани вълни: Свободни вълни

Рейчъл McAdams Side Swept Bangs: Loose Waves

Свободните вълни са чудесен начин да добавите малко количество текстура и обем към вашия стил, без да го превишавате. За разлика от къдриците, вълните отговарят на всяка форма на лицето и правят големи брекети, особено ако са толкова леки, колкото Рейчъл МакАдамс. Когато оформяте вашите брекети, не ги правете твърде дебели, защото това ще ви развали. По-малкото е повече, както казват! Не се притеснявайте, ако всички ваши вълни не са едни и същи, като всички те странни по размер ще добавите към външния си вид и да ви изглежда безгрижно. Това е перфектен външен вид през деня или през нощта.

12. Dianna Agron Side Sweept Bangs: Изключително тънка вълна

Даяна Agron Side Swept Bangs: Extremely Subtle Sweep

Страничните удари на бретон не трябва да бъдат драматични, за да изглеждат добре. Вземете например погледът на Диана Агрон. Нейните бръмбари измиват само малка част, но те все още изглеждат страхотно. Това също така прави страхотен външен вид, тъй като може да бъде променен, за да бъде и пълна. Ако отивате на работа, това може би е перфектният външен вид, но също така е и достатъчно сладко, за да изглежда чудесно и през нощта.

13. Диана Агрон:

Даяна Agron Side Swept Bangs: Flicked

Тези дълги брегове изглеждат толкова сладки, особено когато се втурват в края. Това е наистина откроен стил и може незабавно да ви превърне от Plain Jane в рок мадама. Този стил на бонбони изглежда страхотно с начупена коса и подчертава, тъй като има толкова много текстура в нея. Не се притеснявайте, ако продължава да пада пред очите ви - всичко това е част от външния вид. Това е перфектен външен вид за всяка форма на лицето и може да бъде оформен по много начини, за да отговаря на различни поводи (въпреки че офисът може да не е един от тях!).

14. Кристен Бел Стрелец: Кратки заслепени бухалки

Кристен Bell Side Swept Bangs: Short Blunt Bangs

Кръщеното рязане на Кристен наистина води до освежаваща промяна. Наистина обръща внимание на нейните брекети, за да подчертае красивото й лице. Най-добрият ми съвет за този външен вид е да запазите взривовете си прави, или пък тъпченето няма да се появи, а изглеждането ще се загуби. Няколко акценти също са чудесен начин да привлечете вниманието към този уникален стил. Това е страхотно място за всички, така че не се страхувайте да се оформят.

15. Candice Accola Side Banged Bangs: Дълги и леки вълни

Кандис Accola Side Swept Bangs: Long and Light Bangs

Вместо да избере къси тежки удари, Кандис е създала напълно уникален външен вид, като носи бретон много дълго и много лек. Тъй като нейните удари потъват в очите й, те добавят въздух на мистерия, въпреки че изглежда все още много привлекателен, тъй като нейните брекети са хубави и леки, за да можете да ги видите. Този вид е перфектен, ако отивате на парти, но по-формални поводи може да са извън нея. Това също е един от малкото всички стилове, които могат да бъдат издърпани от всяка форма на лицето.

16. Hilarie Burton Side Bangs: Кратки и фини

Хилари Burton Side Swept Bangs: Short and Subtle

Тук Хилари Бъртън е отишло за много тънък подход към странично пометен бретон. Нейните бръмбари се мятат само по малко подправени и падат тежко по лицето й, което я кара да изглежда нервно, загадъчно и стилно наведнъж. Това е наистина лесен начин да се поддържа и е перфектен външен вид за социализиране. Работи с всяка форма на лицето, с изключение на кръгли или квадратни лица.

17. Кари Мълиган:

Кери Mulligan Side Swept Bangs: Braided Backward

Никога не се страхувайте, че ако имате странични удари, те постоянно ще падат в лицето ви. Има много начини да експериментирате, за да ги придадете на едната страна. Залепването на гърба ви е невероятно проста и създава страхотен външен вид, който можете да носите за общуване или работа. Единственият случай, в който този външен вид може да не работи, е по-формална афера, но има варианти на този външен вид, които бихте могли да експериментирате в този случай.

18. Рийз Уидърспуун: 

Рийз Witherspoon Side Swept Bangs: Long

Тук Рийс носи дългите си бретончета, което означава, че те ще се движат завинаги и погледът й ще се променя непрекъснато. Това е много лесен поглед за създаване и стил, което е чудесно, ако постоянно ви липсва време. Ако ви харесва този външен вид, тогава защо не опитате да експериментирате и с раздялата си. Този външен вид драстично се променя в зависимост от позицията ви на раздяла, така че си струва да се играете наоколо, за да видите какво ви е удобно. Този вид е подходящ за всеки случай или форма на лицето.

19. Hilarie Burton Side Bangs: Кърли

Хилари Burton Side Swept Bangs: Curls

Това е перфектният външен вид за всеки формален повод, тъй като той вика елегантност и стил. Хилъри нежно извиваше бретончето си на една къдряца, като завъртя косата от лицето й, така че очите й останаха чисти. Можете да опитате този трик, дори ако останалата част от косата ви е прав, тъй като създава прекрасен контраст, но както можете да видите от Хиларий, изглежда страхотно, ако цялата ви коса е навита. Този вид е най-добре на сърдечно оформени лица, но не се страхувайте да го изпробвате, дори ако имате различна форма на лицето също.

20. Кейси Мълиган страничен размах Bangs: нежни вълни

Кери Mulligan Side Swept Bangs: Gentle Waves

Нежните вълни са чудесен начин да подправят вашите бонбони, особено ако имате деликатна форма на лицето. Този външен вид е лесен за създаване и изглежда най-добре, ако останалата част от косата ви също се огъва. Ако се насочите към формален повод, този външен вид ще бъде перфектен, но също така е и този, който обичам да нося социално. Този вид наистина прилича на добавяне на аксесоари за коса, така че не се страхувайте да експериментирате с външния си вид и да видите каквото ви харесва.

21. Тейлър Суифт страничен размах Bangs: почти пълна Fringe с фин Sweep

Тейлър Swift Side Swept Bangs: Almost Full Fringe With A Subtle Sweep

Ако имате пълна ресничка и бихте искали да експериментирате с странични удари, тогава това е чудесна възможност да започнете. Просто започнете с пълна ресничка и леко насочете косата си от едната страна, след което я задържайте на място с натискане на лак за коса. Това е чудесен вариант, ако имате дебела коса или просто тежки ресни и е идеален за всеки повод. За съжаление този външен вид не работи за хора с кръгли или квадратни лица, тъй като прави лицата им да изглеждат по-къси и по-широки, но всички останали ще изглеждат страхотно.

22.Dianna Agron Side Swept Bang: Дълга и дебела

Даяна Agron Side Swept Bangs: Long and Thick

Погледът на Диана тук е страхотен, особено когато нейните брекети само скитат очи. Неговата гъста коса създава тежки брекети, но за щастие дължината им означава, че не попадат в очите й твърде често и те се скитат добре около лицето й. Това момче работи добре, ако бретонът е леко пернат в дъното и наистина ми се прибавя прибавянето на акценти. Този външен вид работи много добре за кръгли и квадратни лица, тъй като очертава лицето, без да рискува да изглежда твърде широк.

23. Katy Perry Side Bangs: Дълги

Кейти Perry Side Swept Bangs: Long

Страниците на Кейти Пери, изядени от братята, изглеждат страхотно, тъй като правят изявление, без да променят стила си. Тя ги носи, забила се в другата си коса, така че все още да се впиват в лицето й и да я погледнат настрани. Това е перфектен външен вид за всеки случай. Единствената форма на лицето, върху която не биха работили, е хората с малко чело (като мен!), Тъй като косата няма да падне точно около лицето ви и ще падне върху очите ви.

24. Киера Найтли Side Side Bangs: Облечен обрат

Кийра Knightley Side Swept Bangs: Worn Tied Back

Носенето на дългите ви бременни е страхотно, защото означава, че за официални случаи имате възможност да ги забъркате назад, както е имало Киера Найтли. Този външен вид е най-добре да направите, ако държите разделянето на центъра си и оставите вашите бонбони много малко. Това е перфектен стил за лица с форма на сърце, но също така изглежда невероятно на кръгли квадратни лица също.

25.Victoria Beckham Side Bangs: Дълги, леки и накъсани

Виктория Beckham Side Swept Bangs: Long, Light and Choppy

Този стил на бонбони е идеален за носене с боб като Виктория Бекъм тук. Вълците на Виктория са наистина леки благодарение на тънката й коса, което означава, че те не затъмняват видението й, тъй като падат грациозно през очите й. Това е чудесен поглед за натискане на социалната сцена с рекламата веднага ще оживи вашия Боб. Тя също така отговаря на по-дълги бобс и стилове линия, особено ако имате деликатна форма на лицето, подобно на бившето ни Spice Girl има.

26.Carey Mulligan Side Bangs: Кратки движения

Кери Mulligan Side Swept Bangs: Short Flicks

Ето още една чудесна странична блъскана вълна, която изглежда да върви с вашия пикселен стил. Кари е оформяла кратките си бретончета, така че да се обличат грациозно настрани и да добавят нежно ново измерение към външния й вид. Този вид не работи за кръгли лица, но изглежда невероятно на сърцевини. Ако търсите перфектен поглед отвсякъде, този вариант определено си заслужава да бъде разгледан, особено, тъй като е лесен за поддръжка и няма да е нужно да прекарвате вековете, които да го оформят всяка сутрин.

27. Emma Stone Side Bangs: Дълги вълни

Ема Stone Side Swept Bangs: Long Waves

Дълги вълни за блъскани странични бонбони винаги е печеливш, както Ема Стоун доказва, но тя също така е направила да изглежда още по-добре, като закрепва другата страна на косата си зад ухото й, така че нейните бонбони се превръщат в основен фокус на външния й вид. Вълните добавят обем, ако имате тънка коса и за миг погледнете от ясен към шик. Можете да използвате бръчици, за да създадете този външен вид, но лично мисля, че плетенето на косата няколко часа преди ръката ще създаде възможно най-вълнообразния вид.

28. Ане Хатауей Side Swing Bangs: Pixie Bangs

Anne Hathaway Side Swept Bangs: Pixie Bangs

Тук Ан Хатауей показва брилянтните си блъскани брекети с прическата си. Нейните брекети са много кратки, но тъй като тя ги носи доста развълнувана, няма значение. Нейният здрав външен вид наистина отговаря на стила й и лесно се поддържа за тези от вас, които не разполагат с много време на ръцете ви. Това е перфектен вид за всеки повод и е подходящ за всяка форма на лицето.

29. Рейчъл Макадамс Странични гърди: дълги и дебели

Рейчъл McAdams Side Swept Bangs: Long and Thick

Тук Рейчъл Макадамс разкрива красивите си дебели бретончета, които тя носеше дълго и помете встрани. Това е наистина класически вид, който изисква минимален стил и е този, който можете да издърпате на работа, докато сте в социализация или дори на червения килим. Можете да изпробвате този стил на бретон независимо от дължината на косата, така че не се страхувайте да експериментирате. Сърцевините и овалните форми отговарят на този стил най-добре от всички, но някои квадратни лица също ще изглеждат добре!

30. Dianna Agron Side Swing Bangs: Накъсани бухалки

Даяна Agron Side Swept Bangs: Choppy Bangs

Разбира се, не всички изгледи трябва да бъдат чисти и хубави, както доказва Диана Агрон тук. Тя е отишла за много накъсан и груб поглед, който я кара да изглежда като малко рок мадама. Този външен вид е лесен за създаване и всичко, от което се нуждаете, е малко стилизиращ продукт и някакъв лак за коса, за да продължите. За съжаление този външен вид не прилича на по-официални случаи, така че може да се наложи да запазите този външен вид. То също не е подходящо за всички личности и трябва да имате малко доверие, за да го издърпате. И все пак, ако търсите див вид, този стил на бретон е перфектен!

31. Katy Perry Side Bangs: Необикновен

Кейти Perry Side Swept Bangs: Casual

Големите бонбони на Кейти Пери правят невероятен поглед. Те са перфектната дължина, за да почистват около очите си и да я образуват в лицето и не са прекалено тежки или прекалено леки. Това е чудесен външен вид, тъй като ви позволява да носите косата си нагоре или надолу, без да разваляте бретон, което означава, че е идеално за носене в офиса или дори за вечер. Това е може би моят любим поглед навсякъде. Неговата голяма за сърце и овална форма лица, въпреки че вие ​​също ще бъде в състояние да го дръпнете почти толкова добре, ако имате и други форма на лицето също. Аз просто обожавам този външен вид и мисля, че всеки трябва да го пробва поне веднъж!

32. Дженифър Анистън страничен гърч Bangs: Extra Long

Дженифър Aniston Side Swept Bangs: Extra Long

Тук бретонът на Джен може да е много дълъг, но не позволявайте да ви заблуди, те все още са перфектно странични. Тъй като нейните брекети са толкова дълги, те са изключително гъвкави и тя може да ги оформя най-много по всякакъв начин, по който тя иска, като й дава тон на свобода. Ако търсите външен вид, който няма да ограничи опциите ви за стил, това е чудесен избор. Тя също така работи за всякакви форми на лицето и е страхотен стил за подпомагане на отслабването на външния вид на лицето ви. Можете също така да опитате този стил на дължина на косата от средно до изключително дълъг, така че не мисля, че трябва да имате коса с еднаква дължина, като Джен, за да опитате това.

33. Кат Греъм Side Swampt Bangs: Финно овлажняване

Kat Graham Side Swept Bangs: Subtle Sweep

Добавянето само на фин замах към вашите брегове може напълно да промени външния вид. Това е страхотен стил между това, че има пълен ресни и има странични пометени брекети, което означава, че е невероятно гъвкава и можете да оформите този вид по няколко различни начина. Това е страхотно за всяка форма на лицето, различно от кръг и можете да носите този външен вид във всеки един случай. Освен това можете да го промените, като носите косата си нагоре или надолу, така че да сте готови да станете експериментални.

34. Бетани Джой Ленц Последен размах: Закрепени назад

Витания Joy Lenz Side Swept Bangs: Pinned Back

Аз не знам за теб, но всеки сега и отново моите брекети започват да ме дразнят. Обичам ги, но когато падат в лицето ми, не мога да помогна, но се раздразни. Ако това е проблем, който познавате добре, това е страхотен стил за борба с него. Чрез закрепването на гърба си, вие напълно промените външния си вид и внезапно хубавото ви лице се превръща в центъра на вашия външен вид. Защо да не експериментирате с този външен вид и да добавите плитка или аксесоар за коса, за да се възползвате максимално от подозренията?

35.Кайт Воегъл странични развълнувани камбани: леки и деликатни

Кейт Voegel Side Swept Bangs: Light and Delicate

Големите бонбони на Кейт Воегъл изглеждат дебели, но само цветът на косата й създава тази илюзия. Те всъщност са блажено леки и деликатни, което прави това много по-управляем вид. Забележете, че нейните брегове просто омаловажават очите й и начина, по който се извиват около лицето, за да подчертаят нейните особености. Нейният стил е много лесен за създаване и невероятно лесен за поддръжка, така че не е нужно да имате много време на ръцете си, за да изглеждате толкова добре, колкото Кейт прави тук.

36. Майли Сайръс странични развълнувани бухалки: вятър

Майли Cyrus Side Swept Bangs: Wind Blown

Ако сте чели моите други публикации, тогава най-вероятно ще знаете, че обичам всеки стил, който е леко издухан от вятъра. Мисля, че изглежда страхотно, тъй като добавя малко оформление на външния ви вид и ви пречи да изглеждате като обикновена Джейн. Не се притеснявайте, дори не трябва да излизате навън, за да създадете този облик. Всичко, от което се нуждаете, е малко стилизиращ продукт, някаква креативност и кутия за лак и вие сте златист. Чрез обръщане на косата малко, можете да направите този външен вид още по-хладен, особено когато става дума за вашите бретончета. Windswept Bangs са невероятно лесни за създаване и изглеждат страхотно!

37. Хилъри Дъф странични развълнувани камбани: чисти бухалки

втори триместър Duff Side Swept Bangs: Neat Bangs

В пълен контраст с последната картина сега виждаме Хилари Дъф с изключително близки бретон, стил, който е идеален за удряне в офиса. Този стил е страхотен, тъй като можете да го носите с косата си нагоре, вятърна, навита, нищо! Тя също изглежда страхотно на всички форми на лицето, което прави това наистина разнообразен външен вид. Хилядните бонбони са перфектната дължина, докато претърсват веждите си и не крият красивите си очи от гледката. Те подчертават чудесно лицето си.

38. Кристен Бел Странични развълнувани камбани: Pixie Bangs

Кристен Bell Side Swept Bangs: Pixie Bangs

Ето още един страхотен поглед от Кристен Бел и този път тя разкрива невероятните си пикселни бонбони. Нейните бонбони се свиват красиво настрани, показвайки по-голямата част от лицето й, което все още привлича вниманието. Също така бих искала да отбележа, че останалата част от косата й е перфектна и за лицето й. Това е чудесен външен вид за кръгли лица и е перфектен за повечето случаи.

39. Дженифър Лоурънс Side Swept Bangs: Светли вълни

Дженифър Lawrence Side Swept Bangs: Light Waves

Обичам този външен вид на единствения и единствен Дж. Леу. Това е готино, е елегантно и е уникално. Вълна брекети като това не са най-лесният стил, който ще създам, ще призная, но щом ги направите, те изглеждат фантастични. Винаги помнете да завършите този стил със спрей или вашите бонбони без съмнение ще ви падне обратно в часовете, ако не го направите. Този вид е перфектен за овални лица и изглежда страхотно за натискане на социалната сцена.

40. Кейси Мълиган отстрани бичове: Следи отзад

Кери Mulligan Side Swept Bangs: Slicked Back

Това е една от любимите ми вариации на страничните пометени брекети и е перфектният външен вид за всеки случай! Това работи най-добре за пиксели, но с достатъчно лак за коса можете да направите този вид работа и за дълга коса. Това е чудесен начин да трансформирате незабавно външния си вид и да извадите вашите бръчки от лицето си за вечерта, докато все още изглеждате абсолютно страхотно. Това определено е победа за Кари Мълиган.

41. Рейчъл Макадамс Странични гърди Bangs: Pretty in Pink

Рейчъл McAdams Side Swept Bangs: Pretty in Pink

Докато оцветяването на вашите удари не е точно стил, мисля, че определено е една опция, която си заслужава да бъде разгледана, тъй като тя незабавно трансформира вида ви и ви изпъква в тълпата. Можете да отидете дръзки като Рейчъл Макадамс или можете да отидете за по-естествен цвят, но и в двата случая, дори и само една малка промяна ще опреснява външния си вид и ще ви усеща и гледа абсолютно най-добрите си.

42. Хилари Дъф страничен размах Bangs: Прави и фини

втори триместър Duff Side Swept Bangs: Straight and Subtle

Хрътките на Хилъри Дъф изглеждат чудесно тук. Всичко, което е направила, е да ги изправи и да ги избута толкова тънко настрани, като я изгледа с изумление. Това е страхотен партиен облик и определено изглежда най-добре за хора с деликатни и дълги лица.

43. Рийз Уидърспуун странични развълнувани камбани: развълнувани и чисти

Рийз Witherspoon Side Swept Bangs: Ruffled and Chic

Казаха ми приятели на фризьора, че това е най-честата картина на страничните удари, които се представят в салоните. Това е стилът, който искат момичетата. Причината? На първо място изглежда невероятно! Това е елегантен, умен, гъвкав и приляга на всички форми на лицето. На второ място, това е много лесно да се поддържа, след като сте го имали поради нежния си характер. Това е страхотно издирване на социални събития и можете да го запазите добре през целия ден с много минимални усилия.

44. Рейчъл Макадамс Странични развълнувани бухалки: Нежна вълна

Рейчъл McAdams Side Swept Bangs: Gentle Wave

Погледът на Рейчъл тук не е това, което бих нарекъл вълнообразни брекети, но има слаба вълна за нейните брегове, откъдето идва заглавието. Тази вълна дава обем на косата, който все още я държи невероятно проста. По-скоро, отколкото тази вълна не е естествен смисъл, този стил е много лесен за възпроизвеждане, дори ако току-що сте излезли от леглото. Този външен вид е страхотен за всеки случай и този стил на бретон ще ласкае квадратни лица най-вече (въпреки че ви насърчавам да го изпробвате още, ако имате различна форма на лицето!).

45. Тейлър Суифт страничен размах Bangs: припокриване Bangs

Тейлър Swift Side Swept Bangs: Overlapping Bangs

Тейлър Суифт има два слоя на нейните удари тук, единият от които се припокрива с другия, който създава обем в нейния вид. Този външен вид е лесен за създаване, но е много необичаен, което ще помогне на потребителя да се открои в тълпата. Можете също да промените този външен вид, така че да изглежда страхотно във всеки един случай, определено професионалист. Овални форми за лице ще изглеждат най-добре с този стил FAB.

46. ​​Гуинет Палтроу Странични развълнувани камбани: Елегантни и подчертани

Гуинет Paltrow Side Swept Bangs: Sleek and Highlighted

Простите лъскави бонбони са чудесен вариант, особено ако има вероятност да отделите много време в работна или формална среда. Те са много лесни за управление, особено по тази дължина, която наистина ще приглади всяка форма на лицето, и те също са достатъчно хубави, за да носят и социално. Можете да ги стил, като добавите къдрици или други вълни и за други случаи. Както показва Гуинет, този тип взрив е идеален за носене с косата ви, особено ако е хубава и права.

47. Emma Stone Side Bangs: Дълги и здрави

Ема Stone Side Swept Bangs:Long and Rugged

Твоите бонбони не трябва да изглеждат перфектно през цялото време - всъщност понякога е по-добре, ако не. Обичам дългата страна на Ема, която е помрачила, особено, тъй като те са малко здрави, което добавя краекост към нейния шик стил. Този вид е перфектен за официални случаи и просто като оставите останалата част от косата ви да се разхлаби, вие сте незабавно трансформирани и готови за социални поводи също. Това е много лесно да се създаде стил, който му дава някои сериозни бонус точки.

48. Рийз Уидърспуун странични развълнувани бухалки: Акценти

Рийз Witherspoon Side Swept Bangs: Highlights

Просто добавяне на няколко акценти към вашите брегове незабавно ще трансформира целия ви вид. Това е чудесен начин да освежите лицето си и да накарате вашите бонбони да преминат от скучни към живи. Можете също да получите lightlight прекалено, но в моя опит подчертава дава по-добър ефект, когато се прави на бретон. Опитайте се да не се отклонявате твърде далеч от естествения си цвят, тъй като това може да разваля външния ви вид, вместо това да го запазите за най-добри резултати.

49. Кейли Куоко:

Кейли Cuoco Side Swept Bangs: Long

Ако имате дълги брекети, най-вероятно непрекъснато ще откриете, че сте прокарали пръстите си през тях и четехте лицето си, нещо, което много хора намират досадно, но нещо, което води до този асо стил, който ни показва Калей. Когато се отдръпнат дългите удари падат перфектно около лицето ви и изглеждат чудесно, ако имате овална форма.

50. Ема Камен Последен взрив: Елегантни взривове

Ема Stone Side Swept Bangs: Sleek Bangs

Всеки накрая стигаме до последния ни стил, спортен от Ема Стоун. Нейните дълги лъскави бонбони са чудесни и са наистина разнообразен стил. Те са достатъчно чисти, за да се носят на работа и все още са достатъчно шик, за да носят и за празненство. Носенето на вашите брегове дълго време като това ви дава много възможности за стилизиране, така че да не сте ограничени до един и същи стил ден след ден.

Надявам се, че сте се радвали на тази статия и че съм ви помогнала да ви дам много вдъхновение. Бих искал да знам кои стилове са ваши любими и дали има такива, които планирате да изпробвате, така че не се колебайте да се свържете с нас. Има ли някакви стилове, които не харесвате или не можете да чакате да изпробвате? Лично аз обичах всички тях - в книгата ми всички брегове отиват толкова дълго, колкото те отговарят на вашата форма на лицето и повод. Както казах в началото, не всички банди отговарят на всеки случай, така че да имате това предвид, когато избирате стил и може би отивате за много гъвкав или стил, който лесно можете да промените. Щастлив стил и не забравяйте да коментирате с всичките си мисли!

Leave A Comment

+ 48 = 50