50 най-добри прически за дебела коса

Така че имате дебела коса и не сте съвсем сигурни какво да правите с нея? Това може да е кошмар понякога, нали? За мен думите непримирими, непорочни и съвсем разочароващи идват на ум, когато мисля за дебелата си коса. Е, всичко, което може да е истина, но с дебела коса също може да бъде голяма благословия. Дебелата коса е красива, особено ако тя тече в грива надолу по гръб, затова казвам, че е време всички ние да спрем да се оплакваме и да започнем да се възползваме максимално от нашата гъста, дебела коса. Как да направим това? ти питаш. Е, никога не се страхувайте, че както винаги съм бил търся интернет, за да намеря някои от най-добрите стилове там. Търся стилове, които да отговарят на всички дължини на косата, всички слоеве на живота, всички личности и всеки повод, така че никога да не се губите за малко вдъхновение. Ето, тук са петдесетте най-добри стила за дебела коса, независимо дали косата ви е къса, средна, дълга, или приличате на Рапунцел. Ето го ...

1. Дженифър Лорънс прическа за тънка коса: Long Beach вълни

прическа For Thick Hair1

Плажните вълни са класически стил, който повечето хора могат да издърпат, въпреки че почти сте сигурни, че ще ги носите по-добре, ако имате гъста, дълга коса. Можете да създавате плажни вълни с помощта на вашите къдрици или валяци, но лично аз мисля, че най-добрият начин е просто да плетете косата преди време и да оставяте косата ви да се огъва естествено. Чрез плетене на косата вашите вълни ще бъдат меки, естествени и леко неравномерни, което ще подобри този външен вид. Добавете малко парфюм, така че вашият стил да трае и по-дълго.

2. Прическа на Ема Уотсън за тънка коса: къса и накъсана

прическа For Thick Hair2

Чрез добавяне на слоеве към дебелата си коса вие веднага я правите по-малко обемисти и следователно много по-лесно управляеми. Това е вярно за страхотния стил на Ема Уотсън. Тя имаше косата й с дължина на брадичката, нарязана на начупени пластове, което създаваше изтънчен, шик и безгрижен поглед. Този стил работи най-добре върху сърце или овални лица, но не се страхувайте да го изпробвате, ако имате и квадратна или кръгла лице.

3. Прическа на Киера Найтли за дебела коса: къса, мека, къдрици

прическа For Thick Hair3

Докато всяка жена може да издърпа къдрици, независимо дали косата й е дебела или тънка, намирам, че къдриците винаги изглеждат по-добре на гъстата коса, а именно поради обема на дебелата коса, която им дава. Чрез къдрене късата коса, която често се прилепва към главата, вие незабавно трансформирате вида и томовете й. Ако имате кръгло лице, трябва да носите много големи къдрици и да придадете на косата си колкото е възможно по-голям обем, но за тези от вас с дребно лице като Киера може да носите нежни къдрици.

4. Рейчъл Макадам прическа за тънка коса: Доста розово - непокорен цвят

прическа For Thick Hair4

Цветните акценти са чудесно допълнение към всеки стил, но особено къса и накъсана като косата на Рейчъл Макадамс. Най-хубавото е, че имате дебела коса, че веднага имате обем и текстура, без да се опитвате, нещо, което ще направи вашите акценти наистина да се откроят и да поемат свой собствен живот. Рейчъл изглежда страхотно с розовите си акценти, но разбира се, че сте свободни да избирате всеки цвят, който смятате, че ще ви хареса.

5. Натали Портман прическа за тънка коса: Ниска опашка

прическа For Thick Hair5

Ниските панталони винаги са страхотни, особено ако косата е дебела и затова има малко количество от нея. Когато издърпате дългите или средните си коси в ниска опашка, опитайте се да не сте прекалено стегнати. Оставете летящи косми, за да придадете на външния си вид нещо малко повече като Натали. Също така можете да добавите няколко къдрици към вашата опашка, за да се съберат вашите очи.

6. Майли Сайръс прическа за тънка коса: дълга страна Braid

прическа For Thick Hair6

Обичам страничните плитки, те вероятно са една от любимите ми прически и мога да ви кажа, че определено изглеждат по-добре, когато се правят на дебела коса. Това е така, защото плитката ви ще се отразява много повече и дори можете да я дразните, за да изглежда по-дебела. Също така, за да се възползвате максимално от показването на дебелата си коса, не слагайте цялата си коса в плитка. Оставете някои от тях да летят свободно, така че дебелата ви коса наистина улавя очите на хората.

7. Селена Гомез прическа за тънка коса: дълга опашка

прическа For Thick Hair7

Докато пониталите могат да бъдат разочароващи, за да се създаде, ако имате гъста коса, която настоява да бъде непокорна, те си струва усилията, които поставяте в тях. Както можете да видите от Селена, дебели конецчета изглеждат страхотно, поради целия обем в тях, нещо, което не можете да постигнете естествено с тънка коса. Колкото по-дълго косата ви е по-добре за този вид, дами, но все пак можете да дадете този стил на бас, ако имате средна коса също.

8. Прически на Майли Сайръс за тънка коса: Елегантни къдрици

прическа For Thick Hair8

Това е може би най-добрият поглед на Майли, ако ме питате, а нейният блестящ стил се засилва от красиво дебелата й коса. Тя е навила къдриците с средна дължина, за да я накара да изглежда така, сякаш е излязла от двайсетте години - стил, който наистина се връща в модата в момента. Дебелата й коса дава на нейните къдрици по-голям обем, добавяйки към нейния външен вид, а различните й слоеве означават, че всичко е приятно заедно.

9. Прическа на Кейти Пери за тънка коса: Висока опашка

прическа For Thick Hair9

Докато дори хора с тънка коса могат да направят високи опашки, те са склонни да изглеждат малко потиснати и безжизнени. Ако имате дебела коса обаче това не е така. Високата ви опашка ще изглежда страхотно и пълна от косата към върха на косата, давайки ви fab вид. Колкото по-дълга е косата, толкова по-добре за този вид, но ако имате средна коса, можете да я опитате. Полезен съвет: колкото по-висока е опашката, колкото по-дълго ще изглежда косата ви.

10. Прическа на Ема Уотсън за тънка коса: къса, сладка прическа на Pixie

прическа For Thick Hair10

Ако отивате за супер кратка прическа, след това дебела коса е страхотна, тъй като ще успеете да получите всички големи предимства на този стил, без косата ви да изглежда така, сякаш тя е твърде близо до главата ви. Това е страхотен стил за всички форми на лицето, с изключение на кръгли лица (по-дълъг пикселен стил ще им се похвали по-добре), както и стил, който мисля, че всеки трябва да опита най-малко веднъж.

11. Прическа на Рейчъл Билсон за тънка коса: Пълна Фриндж

прическа For Thick Hair11

Да, да, чувам те, хората с тънка коса често имат и пълни ресни. Е, това е вярно, но те не ги носят почти толкова добре. Това е така, защото веднага щом всяка топлина (сешоари, изправители и т.н.) се приближи до ръба им, внезапно изглежда по-тънка от всякога и стилът се губи. Онези от вас с дебела коса обаче няма да имат този проблем. Всеки може да издържи на ръба, също, макар че ако имате кръгло лице, препоръчвам да тръгнете със заоблен ръб на кръгла форма.

12. Селена Гомез прическа за тънка коса: Среден Боб

прическа For Thick Hair12

Средните бобс изглеждат страхотно на гъстата коса, особено ако не добавите никакви слоеве към нея като Селена, тъй като това я прави още по-дебел. Това е страхотен стил, независимо дали сте професионалист или планирате да излизате навън, плюс това е подходящо за всяка форма на лицето, така че да не се притеснявате, че не ви подхожда. Този стил също изглежда супер сладък, ако притиснеш едната страна на косата зад ухото си.

13. Прическа на Софи Буш за дебела коса: Висока, голяма каша

прическа For Thick Hair13

Ако имате тънка коса, можете лесно да постигнете дебел котлет с помощта на поничка, но ако имате естествена гъста коса, можете да направите страхотно още по-естествено изглеждащо въздействие, без да има толкова много караница. Този стил работи за дълга коса и може да се направи, като първо се завърже косата ви на висока конска опашка, след това се пришипва косата ви и се закрепва към този коктейл. Този стил може да бъде направен за минути, макар че не бихте го помислили колко страхотно изглежда.

14. Хенден Panettiere прическа за дебела коса: Brushed Back, Long Pixie Cut

прическа For Thick Hair14

Това е страхотен стил, независимо дали планирате да работите или да играете. Това е чудесен начин да промените пиксела си и наистина работи за дебела коса, поради количеството на обема, който косата ви ще създаде. Ще трябва да използвате малко количество продукт, сложен с малко парфюм, за да създадете този външен вид, но след това ще бъдете златни. Единствената форма на лицето, за която всъщност не работи, е кръглите лица.

15. Прическа на Кейт Хъдсън за тънка коса: Boho Long Waves

прическа For Thick Hair15

Бохо дългите вълни изглеждат страхотно, ако имате гъста коса, защото косата ви ще добави към непокорната природа на вашия външен вид. За да получите най-доброто от този външен вид, направете вашите вълни и къдрици неравномерно, както направи Кейт Хъдсън. Можете да опитате това със средна дължина на косъма, но с пълна честност той всъщност няма същия ефект. Онези от вас с дълга коса определено ще разтърсят този вид.

16. Прически на Майли Сайръс за тънка коса: Половина бръсне

прическа For Thick Hair16

Pixie hairstyles изглежда страхотно за хора с дебела коса, тъй като те са склонни да имат много повече обем и изглеждат по-подскачащи. Обичам това бръснене изглежда, тъй като това е безспорно сладък. Това е стил, който само форма на лицето може да се отдръпне - сега е само случай на намиране на смелостта да се обръсне половината си глава.

17. Прическа на Кейти Пери за тънка коса: фантазия, дълъг кош

прическа For Thick Hair17

Конопасите не трябва да са скучни, всъщност те могат да бъдат невероятно фантастични, както ни показва Кати Пери тук. Като вземете няколко косми от косата си и ги подреждате, това ще доведе до нов живот на косата ви и е много по-вероятно да се откроите в тълпата. Бъдете толкова креативни, колкото смеете с тази, дами, този стил е един, който наистина можете да направите свой собствен.

18. Прическа на Дженифър Лоурънс за тънка коса: Подрязана прическа на Pixie

прическа For Thick Hair18

Както казах и преди, haircuts са идеални за гъста коса, тъй като те не се придържат към главата ви и изглеждат плоски. Това е особено вярно, ако изгладите косата си малко като Дж. Това е страхотен стил, който изглежда различно всеки път, когато го правите. Можете да използвате малко продукт, за да създадете този стил, но лично аз предпочитам просто да тичам пръсти през косата и след това да го завърша с едно докосване на лак за коса,.

19. Прическа на Дженифър Лоурънс за тънка коса: обикновена опашка

прическа For Thick Hair19

Така че аз по-рано покрих високи конопени, ниски конопени, а дори и фантазия коняци по-рано, но аз просто исках да ви напомня, че няма нищо лошо в редовните опашки. Отново, те изглеждат страхотно с гъста коса, тъй като те имат много повече обем и да се скача на тях. Това е стил FAB за всяка форма на лицето и перфектен за един ден в офиса.

20. Прическата на Риана за тънка коса: Long Perm

прическа For Thick Hair20

Perms изглеждат страхотно на дълги, дебели коси, най-вече защото имат много повече живот около тях. Те не изглеждат скучни и плоски, изглеждат подскачащи и блестящи. Също така има и козметика за всяко лице, всяка от тях се различава и създава различни видове къдрици, които да ви задоволят. Можете да получите perms направени средна коса също, но те са склонни да изглеждат много по-добре на дълга коса като Rihanna's. О, а колкото по-дебела е косата ти, толкова по-добре щеше да бъде твоето.

21. Прическа за Хилари Дъф за тънка коса: Side Swept

прическа For Thick Hair21

Обичам да виждам жените с цялата им дебела коса, преместена на едната страна, и често се закрепва на място. Това е чудесен външен вид, тъй като спира косата ви да пада от едната страна на лицето ви и създава буйна, обемна купчина коса на другото ви рамо. Това е много елегантен и елегантен външен вид, но също така можете да го оформите, за да изглеждате непринудено или дори много професионално. Защо да не добавите няколко къдрици, за да го разбъркате?

22. Прическа на Candice Accola за дебела коса: Dip Dyed 

прическа For Thick Hair22

Добре, така че това е стил за тънка коса, както и за дебела коса, но аз я включвам, защото това е стил, който никога не трябва да пренебрегвате. Потопете се умирането е страхотно и може незабавно да превърнете косата си и да промените външния вид. Можете да отидете с един смел цвят като Candice или ако това не е наистина вие тогава винаги можете да отидете надолу по маршрута на получаване на естествено оцветено багрилно вещество. Не се страхувайте да експериментирате и попитайте вашия стилист за съвет.

23. Прическа Candice Accola за тънка коса: Accessorise!

прическа For Thick Hair23

Accessorising е далеч най-лесният и бърз начин да разсеете косата си без никакви размирици. Можете да използвате косми, манипулатори или (любимата ми избор) шапки, за да променят външния вид. Шапките изглеждат страхотно с дебела коса, тъй като косата ви е по-малко вероятно да се впусне под тях, за да запазите стила си. Не е нужно косата ви да е сплетена като Кандис, за да носи шапка - защо не експериментирате с връзване на косата си, ниски кифли, къдрици и носенето на косата ви също?

24. Прическа на Хейдън Панетиер за тънка коса: Половината отзад

прическа For Thick Hair24

Най-големият проблем, който имам с гъстата коса е, че тя винаги пада напред, тъй като е толкова тежка, нещо, което този стил се бори. Чрез закрепването на половината от косата си, вие незабавно променяте външния си вид и разкривате красивото си лице на света. Можете да използвате няколко различни типа, за да направите това, така че не забравяйте да изберете типа, който отговаря на мястото, където се намирате най-добре. Вземете например Хейдън: нейните блестящи щифтове са идеални за червения килим и наистина я принуждават да прилича на нея.

25. Прическа на Кейт Хъдсън за тънка коса: Дълга и права

прическа For Thick Hair25

Когато оправяте тънката коса, те са още по-тънки, а втората го докосва, като често я прави невероятно лакиран и безжизнен. За тези от вас с дебела коса няма да имате този проблем, което означава, че правият поглед е нещо, което наистина можете да карате. Този вид е перфектен за всяка форма на лицето и е нещо, което можете да издържите небрежно, при официално събитие, на работа, на нощ - буквално навсякъде! Това е умен, небрежен и шик в един. Плюс това, вие ще обичате блясък изправяне косата ви го дава.

26. Нина Добрев Прическа за тънка коса: дълга, централна бриада

прическа For Thick Hair26

Централните плитки изглеждат страхотно през цялото време, но особено ако са направени на дълга, дебела коса като Нина Добрев. Те са чудесен избор за всяка форма на лицето, тъй като можете да ги промените, за да включите стила си на бретон, колко ви е най-подходящ. Най-големият недостатък за тях е, че те са кошмар, за да се справяте с една ръка, така че може да се наложи да привлечете помощта на приятел или партньор, за да го създадете за вас. Други, които обаче са прекрасен избор на стил.

27. Прическа на Дженифър Лоурънс за тънка козина: Дълги къдрици и меки удари

прическа For Thick Hair27

Дългите къдрици изглеждат добре на гъстата коса, защото имат толкова много обем и текстура. Те са склонни да останат по-дълго, отколкото биха и на тънка коса. Голямото нещо за къдриците е, че можете да ги промените, за да сте толкова големи или малки, колкото искате, което означава, че можете да ги адаптирате към всяка форма на лицето или повод. Бих искал да посоча и страхотната мека ресничка на Дж. Леу. Тя има пълна ресничка, но е изрязана, така че тя пада много тихо и не поема нейния външен вид, нещо, което гъстата коса често може да направи. Ако получавате бонбони, опитайте такава. Едната, която изглежда сива, но не е прекалено тежка поради дебелата ви коса.

28. Прическа на Хилари Дъф за дебела коса: Рок Хит / Бохо Лонг, Полувреме

прическа For Thick Hair28

Аз дори не съм сигурен къде да започна, когато става дума да ви кажа защо този стил е фантастичен. Трябва само да го погледнете, за да кажете! Тук Хилари носеше дългата си коса наполовина нагоре, но използва комбинация от къдрици и вълни, за да промени стила си от първостепенен и подходящ за кръстоска между скална мацка и бохо, уникално комбо. Забележете, че не една част от косата й е перфектна, но въпреки това, защото косата й не е перфектна, всичко изглежда доста горещо. Знам, че е странно нещо да разберете, но трябва само да я погледнете, за да разберете защо този стил работи. Ако мислите да отидете за този стил, не забравяйте да го заключите на място с малко лак за коса.

29. Прическа на Ема Уотсън за тънка козина: елегантност на средната дължина 

прическа For Thick Hair29

Винаги мисля, че средната дължина на косата е малко странна, тъй като не е достатъчно дълго, за да стимулира, но е достатъчно дълга, за да се нуждае от стил. Този стил, носен от Ема Уотсън, е страхотно използване на средна дължина на косата и го прави изключително любезен и елегантен. Ема леко навива косата си и я издърпва от лицето си, като подсигурява няколко нишки с фини щифтове. Обичам също така как тя е запазила бретончето си от едната страна, за да я обвие в лицето, нещо, което трябва да експериментирате, за да разберете как да се носят вашите бонбони, за да отговарят на вашата форма на лицето.

30. Прическа на Кейти Пери за тънка коса: нежни, средно дълги вълни

прическа For Thick Hair30

Вашата прическа не е нужно да бъде сложна, всъщност тя може да бъде невероятно проста и все още изглежда страхотна, както Кати Пери ни показва с главата на нежно вълни. Нейните вълни са много фини, но добавят ново измерение и слой обем към гъстата си коса. Това е страхотен стил, ако търсите нещо бързо и лесно и лесно се поддържа през целия ден. Просто добавете малко парфюм и вие сте добре да отидете.

31. Прическа на София Буш за дебела коса: дебела френда

прическа For Thick Hair31

Докато ресничката на София Буш може да изглежда гъста и тежка, това всъщност е илюзия, дължаща се на естествения обем на косата й. Нейният външен вид е създаден с минимална коса, но все още изглежда прекрасен. Това е страхотен съвет, ако мислите да получите пълна ресничка. Това каза, пълни ресни не са склонни да отговарят на кръгли лица, така че може да искате да помислите за различен тип бретон. Ако имате деликатна форма на лицето, тогава влезте веднага!

32. Прически на Рейчъл Макадамс за тънка коса: Половина къдрици

прическа For Thick Hair32

Понякога кърлингът на цялата коса може да е прекалено много за дебела коса и придава твърде голям обем, но този стил, носен от Рейчъл Макадамс, е чудесна алтернатива. С просто навиване на половината си коса тя създава обемно изражение, което е елегантно и класическо, без да прави косите й прекалено големи. Това е страхотен стил, ако имате кръгло лице, тъй като това означава, че не рискувате да го направите да изглежда каквото и да било, въпреки че, както можете да видите от Рейчъл Макадамс, работи и за по-деликатни форми на лицето.

33. Прическа на Хилари Бъртън за дебела коса: All Ove Perm

прическа For Thick Hair33

Разбира се, някои хора се справят с къдрици по главата си, особено ако имат деликатна форма на лицето. Хилари Бъртън носеше този стил на едно дърво Хил в продължение на години и имаше купчини от момичета, които се взираха в невероятния си стил. Този външен вид работи най-добре на деликатни лица и е склонен да остане по-дълго при хора със средна дължина на косата.

34. Прическа на Майли Сайръс за дебела коса: дълга и естествена

прическа For Thick Hair34

Напомни ми още веднъж защо хората с дълга, дебела коса дори се притесняват да оформят косата си? Обади ми се лудо, но мисля, че естественият външен вид наистина работи, нещо, което Майли доказва, че е истина в тази картина. Дългата й коса изглежда прекрасна и е пълна с обем, тъй като е толкова дебела. В дните, когато не можете да се притеснявате, за да оформите косата си, не се тресете - просто хванете четката за коса и се отправете към входната врата. Със сигурност ще изглеждате страхотно.

35. Kiera Knightley Bairstyle За гъста коса: груб Боб

прическа For Thick Hair35

Обичам грубата коса на Киера тук. Тя изглежда толкова елегантна, макар че косата й е малко размазана, стил, който наистина й пасва. Обърнете внимание, че косата й няма слоеве, което я прави още по-дебела, нещо, което трябва да направите, ако обмисляте този стил. Този стил е чудесен за овални и сърцевидни лица, но не е подходящ за хора с квадратни или кръгли лица.

36. Джолифър Лорънс прическа за тънка коса: нисък страничен гръб

прическа For Thick Hair36

Ниските странични кифли са фантастичен избор за гъстата коса (колкото по-дълго, толкова по-добре), тъй като те са доста странни, модерни, шикозни и професионални в един. Те работят най-добре на дълга дебела коса, тъй като това прави за по-голям кифли и в този случай казвам, че по-неподходящата коса толкова по-добре. Просто погледнете Дж. Лоу, за да разберете колко добре работи несправедливата му страна, така че не се притеснявайте, ако не можете да създадете перфектния страничен кок, това не е голяма работа.

37. Джолифър Лорънс прическа за тънка коса: Елегантна прическа на Pixie

прическа For Thick Hair37

Виждал съм жени с дебела и тънка коса да изпробвате пиксела и от опит мога да ви кажа, че стилът работи по-добре на дебелата коса, тъй като външният ви вид все още ще има малко живот и няма да свърши твоята глава. За да се възползвате максимално от този външен вид, най-вероятно ще трябва да миете косата си ежедневно (нещо, което обикновено не бих препоръчал) и да се отървете от балсамирането в по-голямата си част.

38. Прически на Майли Сайръс за тънка коса: къдрици на раменете

прическа For Thick Hair38

Дължината на раменете къдрици е невероятно елегантен стил, както показва Майли по-горе. Доброто нещо, за да имате гъста коса, за да направите този стил е, че прави вашите къдрици да изглеждат още по-големи, голям професионалист, тъй като може да бъде трудно да се създадат прилични къдрици по тази дължина на косата, така или иначе. Също така, разгледайте сладката, естествена цветна маска на Майли. Това наистина добавя малко нещо допълнително към нея, ако ме питате.

39. Ана Хатауей прическа за тънка коса: къдрици на раменете

прическа For Thick Hair39

Ето още една вариация на къдриците на раменете за вас, но този път къдриците са много по-обширни, което прави по-смел и малко по-сладък вид. Ан изглежда фантастично тук и косата й е пълна с живот. Единственият недостатък на тези прекрасни къдрици е, че те няма да работят толкова добре на кръгли лица. Докато можете да използвате навивачите, за да създадете този външен вид, мисля, че ролките са най-ефективният начин да направите това.

40. Прически на Кейти Пери за тънка коса: Цвят луд

прическа For Thick Hair40

Едно от любимите ми неща за дебелата коса е колко е текстуриран, нещо, което цветът на Луис Кати Пери наистина прави. Оцветявайки косата си много различни нюанси, вие наистина показвате колко дебела е и ще удивлявате хората с луксозните си брави. Не се притеснявайте, ако не сте толкова ярки като Кати. П. или можете да създадете същата илюзия с помощта на по-естествени тонове, като някои от подчертаните или низходящи елементи се хвърлят за допълнителен ефект.

41. Ема Уотсън прическа за тънка коса: лента за глава

прическа For Thick Hair41

Както казах преди, обичам дебелата коса, но наистина ме дразни, тъй като понякога може да попадне в пътя ти. Чрез просто добавяне на лента за коса като Ема Уотсън ви е направила стилно да се бори с този проблем. Тя е много тънка добавка, но може да бъде толкова пищяла, колкото искате. Обичам да виждам лентички с цветя върху тях, но това наистина зависи от това къде се насочвате и от тона на вашия ден. Най-добрият начин да изберете лента за глава е да я накарате да съответства на вашето облекло.

42. Джолифър Лорънс прическа за тънка коса: Ниска бухалка

прическа For Thick Hair42

Ниските буци са страхотни и невероятно стилни. Ще бъдете доволни, ако чуете, че те са много по-лесни за създаване от тези, които са ниски. Когато настройвате кобура си, опитайте се да го направите на същата височина като J. Laws - всякакви по-ниски и най-вероятно ще изчеткате с всякакви дрехи с високи гърди, които носите и вероятно ще изтече преждевременно. Разбира се, малко спрей за коса е далеч от това.

43. Деси Ловато Прическа за тънка коса: смела и красива

прическа For Thick Hair43

Малко промени в косата ви правят повече от изявление, отколкото добавяне на смели цветове към външния вид. Това, разбира се, е нещо, което можете да опитате на всяка дължина на косата, но колкото по-дълго, толкова по-добре, тъй като това ще направи много повече изявление. Всъщност не е нужно да вървиш толкова ярко, можеш да създадеш същото въздействие с естествени цветове, също като да преминеш от брюнетка към блондинка и т.н..

44. Прическата на Риана за дебела коса: Side Swept Bob

прическа For Thick Hair44

Така че вече сме се заели защо бобсът е страхотен за дебелата коса, но преди да приключим, исках да спомена коя страна е изтъркала. Това е един от малкото стилове Боб, предлагам да добавите няколко слоя, тъй като допълнителната текстура върви дълъг път. Погледът на страниците е чудесно, че помагате на кръгли или квадратни лица да изглеждат още по-деликатни, особено ако имате брегове като Riri.

45. Хейдън Panettiere прическа за тънка коса: Класически дълго Боб

прическа For Thick Hair45

Обичам този чардак от Хейдън. Тя изглежда удивително обляна назад на лицето си, стил, който можете да създадете лесно просто чрез издухване на косата на желаната позиция. Няколко къси слоя наистина добавят към този външен вид, но не забравяйте да не прекалявате или косата ви няма да изглежда толкова дебела, колкото искате. Можете да опитате този вид, ако имате ресни, но ако съм честен, няма да работи почти наполовина.

46. ​​Селена Гомез прическа за тънка коса: наполовина нагоре

прическа For Thick Hair46

Добре, така че го нарекох наполовина нагоре, но Селена всъщност не е трябвало да използва някъде близо толкова коса, за да създаде този зашеметяващ външен вид. Това е най-хубавото нещо за дебелата коса, но не ви е нужно много да въздействате. Това е стил, който определено работи най-добре, ако имате дълга коса, тъй като това означава, че цялата коса, която сте привързали назад, ще падне красиво по гърба. Можете също така да опитате изправяне или навиване на косата, за да добавите към този стил.

47. Нина Добрев Прическа за тънка коса: Цветни акценти

прическа For Thick Hair47

Не е нужно много, но няколко акценти (за предпочитане цветни) ще продължат дълъг път, за да ви озарява косата. Добавяйки акценти към дебелата коса, автоматично давате илюзията за повече обем, нещо, което Нина доказва тук. Също така, като навива косата си, тя прави този външен вид още по-добър и я кара да изглежда елегантна, небрежна, професионална и шик в същото време. Това е един от любимите ми стилове в списъка.

48. Ема Уотсън прическа за тънка коса: плетени Bun

прическа For Thick Hair48

Ако косата ви е достатъчно дълга, за да се заплита, когато е в конска опашка, когато трябва да опитате да превърнете тази плитка в купа за зашеметяващия поглед, който Ема има тук. Това работи чудесно за гъста коса, колкото по-дебела е косата, толкова по-голяма е космената - същото важи и за дългата коса.

49. Хейдън Panettiere прическа за тънка коса: плетени Bangs

прическа For Thick Hair49

Друг чудесен начин да получите дебелата си коса от лицето ви е, че французите ги плитат от пътя, по който Хейдън има. Това е страхотен поглед за всички форми на лицето.

50. Прическа на Киера Найтли за тънка коса: вълнообразен Боб

прическа For Thick Hair50

Чрез просто добавяне на няколко вълни към вашия Боб вие напълно ще трансформирате външния си вид и дебелата си коса ще ви даде товари повече обем. Това е стил, който най-добре отговаря на деликатните форми на лицето.

Така че, има го, петдесетте най-добри прически за невероятно дебела коса. Надяваме се, че сте намерили стил, който да отговаря на вашите нужди и да ви помогне да подправят своя външен вид. И не забравяйте, че тези стилове са само насоки, така че не се страхувайте да промените стиловете и да ги промените, за да ви задоволят. Добавете аксесоари за коса или малко цвят, направете косата си по-див или супер лъскав - колкото ви е удобно! Лично аз предпочитам дебелата си коса, но се надявам, че ви показах, че гъстата коса може да изглежда невероятна, независимо от дължината, на която я носите. И не подчертайте, че дори след като сте изпробвали всички тези стилове, косата ви все още е непоколебима - просто добавете малко количество продукт или много силен кондиционер и косата ви трябва да бъде контролирана. О, и един последен съвет. Само една минута изправяне на гъстата коса е чудесен начин да я укротите и да я направите много по-лесен за стил. Забавлявай се!

Leave A Comment

50 + = 53