50 Най-добър прическа за Pixie

Мислиш ли да си вземеш котлетчето и да си направиш парченце? Те са една от най-модерните прически в момента и с право, те изглеждат страхотно! Аз ще призная, че трябва да бъдете доста смели, за да получите една все пак. Искате да кажете, че прекарахте безброй години в израстването на косата си и сега просто ще я отрежете? Обичам прическа, но ще призная, че не съм достатъчно смел, за да го взема, макар че сериозно го обмислям. Като се има предвид факта, че почти мога да седя на косата ми, това е доста голям ангажимент да направя, така че съм сигурен, че можете да разберете защо аз съм dithering ...

Както и да е, за онези от вас, които са малко по-смели от мен, аз закръглях петдесетте най-горещи пикселни стила, от които да се вдъхнете. Наслади се!

1. Ашли Симпсън Pixie Подрязване: Дълъг и Sideswept

Ашли Simpson Pixie Haircut

Обичах дългите златни ключалки на Ашли Симпсън, тъй като съм сигурен, че повечето от вас са, но аз съм сигурен, че все още можете да оцените красивата й, широка пикселна рязане. Тя е избрала дълга дръжка, нещо, което работи добре с дългите й лица, а мащабните брекети означават, че това е малко по-стилизирано (да, сега измислям думи!). Дължината означава, че има много повече свобода и не е залепена със същата къса, но докато израсне.

2. Подстригване на Емели Санджи Pixie: обръсна и стил

Emeli Sande Pixie Haircut

Обичам вариацията на Емели Сандър в прическата. В истинския стил на "Емели" тя обръсва косите си на косата, оставяйки само върха на такта. Виждал съм я да нося онова, което е останало от нея по много различни начини, но този стил е далеч от мен. Планината на къдриците добавя живот на косата и наистина я кара да се откроява в тълпата.

3. Майли Сайръс: Подстригване: Блондинка и красива

Майли Cyrus Pixie Haircut

Ще призная това, предпочитах косата на Майли преди. Това беше просто великолепно и нейната течаща, кафява коса ме накара да бъда напълно завистлива. Това каза, че този нов стил наистина й подхожда и дава на нейната промяна на личността, колкото й е по-подходяща. Тук тя е отишла с почти "къс гръб и страни" вид и диета косата си прекрасна блондинка. Бих искал също така да посоча всички тези прекрасни обеци, които носи, нещо, което категорично е в полза на пикселите. Никога не можеш да видиш моите обеци заради цялата ми коса, но тук Майли се показва, за да види целият свят.

4. Kiera Knightley Pixie Подстригване: страничен и оцветен

Кийра Knightley Pixie Haircut

Аз абсолютно обожавам този поглед на Киера Найтли. Тя е толкова дребна от лицето, че тя определено отговаря на късата коса и тук тя доказва, че колкото по-кратко, толкова по-добре. Тя е запазила своя пиксел рязане разумно дълго, но въпреки това начина, по който е пометен на страната го прави да изглежда по-кратък. Обичам текстурирания облик, който й е дала, като го спира да изглежда нежно. Нейната комбинация от акценти и светлини изглежда невероятно, то носи топлина на лицето й и прави косата й да изглежда напълно естествена.

5. Хейдън Panettiere Pixie Подстригване

Хейдън Panettiere Pixie Haircut

Хейдън е друга знаменитост, когото бях опустошил, за да видя, че има прическа. Тя имаше прекрасни дълги ключалки, от които отново бях напълно завистлива. Това каза, че новата й коса наистина й пасва! Тя изглежда фантастична тук, с косата й, оформена от лицето й, разкриваща красотата й. Чудесно за дължината на пиксела си е, че е достатъчно дълго, за да я носи в различни стилове и затова не изглежда същия ден след ден.

6. Подстригване на Кери Мълиган: Сладки вълни

Кери Mulligan Pixie Haircut

Тъй като тя се сдобива с прическата си, Кери Мълиган наистина изглежда е влязла в собствената си. Тя го направи по пътя, преди да стане стилно да го направи и наистина притежаваше стил. Вече стана нейният подпис. Тук тя носеше пиксела си, сравнително дълъг, който й позволява да добави леки вълни към стила. Нежните вълни придават текстура и живот на косата й, гарантирайки, че тя не изглежда лилава, а косата й също е била преместена, за да се добави малко повече количество.

7. Прическата на Ванеса Хъджънс Pixie: Дълги и мъркащи

Ванеса Hudgens Pixie Haircut

Този стил изглежда невероятно на бившата музикална звезда във Висша школа Ванеса Хъджънс. Обичам как тя слага косата си в две различни посоки, веднъж в лицето й и втори път назад. Това наистина прави уникален вид. Ванеса също остана вярна на корените си и запази косата си естествен цвят, нещо, за което бих искал да я поздравя, тъй като всъщност не я виждаме достатъчно.

8. Подстригване на Rihanna Pixie: Почистване на бузите

Риана Pixie Haircut

Тук Риана спортува по подобие на Емил Санди с къси страни и широка коса на главата. Обичам начина, по който нейните удари потъват в лицето й, насочвайки вниманието й към очите й. Бих искал да я поздравя, както направих с Ванеса за естествения й цвят. Както можете да видите, това наистина предизвиква нейния тон на кожата и прави очите й поп. Да вървиш естествено определено е нещо, което трябва да помислиш, ако мислиш да получиш пиксели.

9. Евън Рейчъл Дърво Pixie Подстригване: Къдрици

Евън Rachel Wood Pixie Haircut

Това е далеч една от любимите ми прически и съм сигурен, че ще ви хареса! Кърли, кой би го помислил? Косата й е оставена достатъчно дълго, за да може тя да я навие, като направи път за този фантастичен външен вид. Едно от най-хубавите неща за къдриците е начинът, по който те извеждат и вашите акценти. Това наистина помага да добавите текстуриран външен вид към косата си. Този стил просто ме вълнува!

10. Подстригване на Кари Мълиган

Кери Mulligan Pixie Haircut

Просто защото имате подстригване не означава, че трябва да се откажете от правенето на женствени неща за косата си като добавяне на костюми. Кери изглежда красива тук, като добави само няколко прости плитки в нейната естествена коса. Този външен вид е невероятно лесен за създаване, но ефектите са безспорно фантастични. Казах ти, че Кери е накарала пиксела да изреже собствената си, нали??

11. Подстригване на Майли Сайръс Pixie: Side Swept and Shaven

Майли Cyrus Pixie Haircut

Това е един от най-добрите изглежда Майли, ако ме питаш. Косата й е преместена на една страна, създавайки обем и текстура, докато другата страна на главата й буквално останала гола, след като била обръсната. Този стил е шик, еротичен и наистина я кара да изглежда като рокзвезда. Отново, бих искал да посоча нейните обеци, които са изцяло на дисплея, фабрика за стилове Pixie.

12. Подстригване на Rihanna Pixie: Вятър

Риана Pixie Haircut

Подобно на предходната картина на Майли, Риана има странична коса, която е покрита от страна на главата, която е останала гола обръсната. Не е толкова сходна с тази на Майли, но частта от косата, която е била преместена, не е била пенирана добре, вместо това изглежда невероятно ветровито. Този вид вероятно не е нещо, което можете да носите около кабинета, но няма никакво отричане, че е идеално за удара в града.

13. Anne Hathaway Pixie: Правилно го прави

Anne Hathaway Pixie Haircut

След разрязване (или по-скоро бръснене) на косата си за ролята си в "Les Miserables", Ан Хатауей избра да запази новия си вид и да разтърси пиколото. Тя го направи невероятно добре, ако ме попитате. Тук изглежда красива с прическата си, като я маркира като истинска красота и професионалист. Надявам се да я видя с дългите си ключалки отново в някакъв момент, но засега обичам пиксела си.

14. Подстригване на Франки Сандфорд Pixie: Side Swept и Flicking

Франки Sandford Pixie Haircut

Франки Санфорд разтърсва пиксела, който е по-дълъг от повечето известни личности. Този поглед е един от любимите ми неща за нея. Тя я държеше малко по-дълго от повечето, което й позволи да я придаде на едната страна и да я завърши с прекрасен удар, който наистина подчертава очите й. Това е толкова просто допълнение, но наистина промени погледа й.

15. Натали Портман Pixie Подрязване: Accessorise

Натали Portman Pixie Haircut

Когато Натали Портман обръсна косата си за ролята си във V за Вендета, аз бях опустошен. Искам да кажа, напълно и напълно на парчета. Но още веднъж се справих с него, тъй като още една знаменитост показа колко са наистина страхотни разфасовки. Лично аз не мисля, че има достатъчно апликации. Искам да кажа, само защото косата ти е къса, не означава, че трябва да спреш да носиш шапки, косми и всички останали, нали? Ето, Натали показва колко велик и колко лесен е достъпът до вашия нов стил.

16. Подстригване на Rihanna Pixie: смела и красива

Риана Pixie Haircut

Удебеленото е красиво, което Риана наистина доказа. Тя е разменила естествения цвят на пиксела си изрезка за изумителна, огнена червена, която наистина засенчва външния й вид. Това е смело, непримиримо и изглежда страхотно. Добре, RiRi!

17. Подстригване на Ани Хатауей Pixie: Blonde Bombshell

Anne Hathaway Pixie Haircut

Ан Хатауей? Рус? Никога не съм мислил, че ще видя деня, но съм толкова доволна, че го направих! Ан изглежда абсолютно зашеметяваща в новия си нюанс, особено след като тя също свали косата си нагоре и се отдръпна от обичайния си приличен и правилен поглед. Не мога да преживя колко невероятно изглежда тук. Може би всички ние трябва да сме малко по-смели и да сменим естествения си цвят за нещо малко по-жива. Никога не знаеш какво може да направи за твоя външен вид.

18. Ема Уотсън

Ема Watson Pixie Haircut

Добре, признавам го. Все още плача над дългите, изгубени ключалки на Ема Уотсън. Обичам новия й вид, но ако имах магическо желание, бих искала старата й коса да се върне в сърцето. Все пак, нека да се съсредоточим върху това, защо тя изглежда фантастична тук! Тя изглади косата си и го издяла, като я дръпна настрани, за да създаде раздяла, която не виждате твърде често в разфасовки.

19. Дженифър Лоурънс Pixie Cut: Blonde и Елегантен

Дженифър Lawrence Pixie Cut

Тук Дж. Леу избра леко по-светъл цвят от обичайното, нещо, което е страхотно да се види. Това е просто проста промяна, но тя има голям ефект върху нейния външен вид. Също така е изглаждала добре косата си, създавайки страхотен професионален външен вид или, в този случай, перфектен стил на червения килим.

20. Дженифър Лоурънс

Дженифър Lawrence Pixie Haircut

Този външен вид е невероятно на Дж. Леу и отново я носи на червения килим. Косата й изглежда фантастично и отнема асото й, докато разкрива очите й, издавайки истинската й красота. Тя също успя да улови много текстура в косата й, което й придава малко повече, ако ме попитате.

21. Anne Hathaway Pixie Подрязване: Естествено и чист

Anne Hathaway Pixie Haircut

Тук нашата филмова звезда се връща към естествения й цвят, но не изглежда ли прекрасно? Това е страхотен ежедневен стил на присветване, който е лесен за създаване, поддържане и този, който изглежда страхотно, дори ако просто си излязъл от леглото. Това е чудесно нещо за пикселите, те са бързи и лесни за стил, а не за нещастия, сякаш имате дълга коса.

22. Ема Уотсън

Ема Watson Pixie Haircut

Тази снимка показва на Ема, че е най-добре, ако ме попитате. Този слабо развит стил наистина й отговаря. Тя го е обръщала назад, правейки го изглеждат чист и също показвайки дължината му. Нарязането означава, че можете да видите косата, която обикновено е скрита, показвайки естествените акценти на Ема. Звездата изглежда фантастична тук, толкова елегантна и елегантна.

23. Дженифър Лоурънс

Дженифър Lawrence Pixie Haircut

Ето още един страхотен поглед за Дж. Леу. Просто е взела малко гел или козина и оформя косата си така, както повечето момчета правят. Звучи просто? Е, това е така, защото тя е, но тя ми изглежда фантастично! Този стил наистина придава косата си на живот и добавя обем, текстура и дори я кара да изглежда малко объркана. Тя наистина разтърсва пиксела!

24. Ема Уотсън Сценарий на Pixie: Long Pixie

Ема Watson Pixie Haircut

Предполагам, че това е колкото е възможно най-дълго косата ви да бъде преди да трябва да започнете да я наричате пиърсинг. Това е един от най-добрите външен вид на Ема Уотсън, ако ме питате. Тя имаше косите й, които се търкаляха във всички посоки, придавайки й много текстура, а по-голямата й дължина перфектно приляга на лицето й. Тя наистина показва своите деликатни черти, докато все още я кара да изглежда като скална мацка.

25. Подстригване на Rihanna Pixie: подчертано

Риана Pixie Haircut

Отново на Риана се върна с прическата си с бръснещи се страни, но този път го направи с обрат. Тя е залепнала с естествения си черен цвят, но въпреки това е добавила някои забележителни блондинки, за да оживи нейния външен вид. Тя изглежда невероятно красива тук, както и странна, уравновесена, остра и като стил богиня. Има ли някакъв външен вид, който не може да издържи? Започвам да мисля, че вероятно не!

26. Дженифър Лоурънс Pixie Подстригване: Всички природни

50 Най-добър прическа за Pixie

Тук Джен избра съвсем естествен вид, който изисква минимален стил. Този стил доказва защо пикселите са толкова големи: те са толкова лесни за поддържане и стилизирането им дори не изисква тяхното оформяне. Те изглеждат чудесно всичко сами. Тя има косата си леко обръсната / къса в гърба, за да изясни краищата на външния й вид, но по-дългите части от косата й са оставени да текат свободно, завършвайки с красив резултат.

27. Кейра Риболовен клип на Pixie: Дълъг Pixie

Кийра Knightly Pixie Haircut

Кейра е друга звезда, която наистина приляга на дългия вид на пиксела. Тя изправи косата си, за да изглежда невероятно добре, но това не разваля погледа й. Всъщност тя само служи за усъвършенстване на деликатните й характеристики. Тя подрежда косата си красиво около лицето й, за да я оформи и прибавя леки движения в краищата на косата й за още по-стил. Аз не успях да видя недостатък на този поглед. Наистина й се струва.

28. Подстригване на Майли Сайръс: Шпион 

Майли Cyrus Pixie Haircut

Тук Майли започва да показва своя истински индивидуален стил, който често е под въпрос. Е, често съмнителни, но не и в тази картина. Никога не съм мислила, че прилепнала леко момичешка прическа може да работи върху едно момиче, което Майлй я е измъкнал безупречно. Фактът, че тя е умряла, я притискаше като оспорващ цвят за останалата част от косата й, наистина я отличава. Ако се чувствате наистина смели, това може да е стила за вас. Това със сигурност изглежда добре!

29. Подстригване на Кери Мълиган: кратко и остро

Кери Mulligan Pixie Haircut

Кари Мълиган е в огън с тази фантастична прическа. Начинът, по който косата й е оформена, го прави жив и изпълнен с текстура. Добавянето на усукана коса наистина подобрява стила, като напълно го променя, независимо от това колко просто е да се направи. Този стил е бърз, лесен, но има фантастични резултати.

30. Натали Портман Pixie Подстригване: Кратко и просто

Натали Portman Pixie Haircut

Това е друг кратък и прост стил, който може да се носи ежедневно с минимални усилия. Изглежда страхотно, дали ще се отправите към нощта, ще пазарувате с хранителни стоки, ще работите или ще седите на разговор като Натали тук. Първоначално не бях сигурен, но тя определено е свалила стила на пикселите.

31. Чарлийз Терон Писане на Pixie: Обърна се назад

Чарлийз Theron Pixie Haircut

Чарлийз изглежда фантастично тук, тъй като кратката й пикселна рязане показва нейните деликатни черти. Начинът, по който косата й леко се върне е превъзходен. Обичам как тя се издига и пада, като й придава обем, текстура и показва всички фини цветни разлики в косата й наведнъж. Този стил е истински победител и аз съм изненадан, че не виждаме много повече.

31. Coco Rocha Pixie Подстригване: Стилен и слайк

кокосова палма Rocha Pixie Haircut

Коко изглежда страхотно тук с нейния стил и лъскав външен вид. Обичам как тя добави раздяла на косата си, успокояващо, което вече споменах, че не виждаме често с пиксели, а след това смених косата си настрани. Тя е съчетала този външен вид с абсолютно зашеметяващ грим, който я кара да изглежда елегантен, елегантен и като абсолютен ангел.

32. Coco Rocha Pixie Подстригване: Стилен и безплатен

кокосова палма Rocha Pixie Haircut

Ако не бяхте фен на изгледа назад, който Coco направи в предишната картинка, вероятно ще ви хареса тази картина. Тя е отишла в подобен стил, без да е изглаждала всичко, за да изглежда по-естествено. Това позволява на косата й да се издига и пада по естествен път, като придава обем на нейния вид. Косата й изглежда красива и пухкава, бих искала да знам с какво тя е оформена, със сигурност бих могъл да направя с някои.

33. Dannii Minogue Pixie Подстригване: Side Styled

Дани Minogue Pixie Haircut

Сеновете на Миног винаги изглеждат красиви. Факт. Дори и с прическата си, Dannii не е изключение от това правило. Тук тя е отишла за един прост страничен swept стил, който извива бретон леко около лицето си. Макар че това не е любимият ми вид за нея, тя все още изглежда невероятна, тъй като съм сигурна, че ще продължи много години напред.

34. Натали Портман Pixie Подстригване: Пръстен обратно

Натали Portman Pixie Haircut

Това е един от моите абсолютно любими Натали Портман изглежда! Вярвай или не, все още носи ножът, който видяхме по-рано, но тя някак си успя да я върне обратно и да я залепи зад главата й, което я направи много по-дълго, отколкото всъщност. Както можете да видите, много от косата й е оставена свободно на главата си и просто е прикрепена на място от лак за коса, който е тайната на този поглед. Уау, просто уау!

35. Evan Rachel Wood Pixie Подстригване: Аксесоари за коса

Евън Rachel Wood Pixie Haircut

Ето още една знаменитост, доказваща, че все още можете да се докоснете дори и с прическата. Това е толкова просто, но напълно промени вида ви. Всичко, което Евън е направил, е пъхна една шапка в косата й, бутна косата си назад и вола! Тя изглежда толкова различна от тази на звездата, която видяхме по-рано, но това все още е същата подстригване. удивителен!

36. Ема Уотсън Спирала на писане: червен килим готов

Ема Watson Pixie Haircut

37. Ема Уотсън Подстригване на Pixie: Super Short

Ема Watson Pixie Haircut

Когато косата ви е толкова къса, не може да се направи много стилинг, но при условие, че е правилният долу, за да донесете всички ваши черти като Ема, тогава не мисля, че трябва да се притеснявате. Ключът е да отидете с естествен цвят, който знаете, че ще ви хареса и да поддържате косата си добре поддържана.

38. Франки Сандфорд Спирала на пениса: Несъответстващи легенди

Франки Sandford Pixie Haircut

Аз абсолютно обожавам косата на Франки! Тя беше едно от първите известни личности, които наистина са имали едната страна на косата по-дълга от другата и по мое мнение тя беше тази, която започна да пише на кой пиксел е намалила тенденцията. Това е страхотно, тъй като дава обем на тялото й, текстура, наистина изважда нейните акценти и очертава красиво лицето й, без да пада върху нея.

39. Франки Сандфорд Подстригване на пики: извита

Франки Sandford Pixie Haircut

Тук Франки носи едни и същи изрезки, освен че е навила косата си, добавяйки тон на обем и я кара да изглежда като съвсем различен човек. Изумително е как такава проста промяна може напълно да промени вида ви. Франки изглежда толкова елегантна тук, може би дори като стилна деветнадесетгодишна жена, ако има смисъл!

40. Хале Бери Pixie Подстригване: Stort и стил

Хале Berry Pixie Haircut

Докато по-голямата част от косата на Хале е наистина къса тук, тя е запазила няколко направления по-дълго, което й позволява да създаде този страхотен външен вид. Тя внимателно подмазваше косите си на различни пози, наистина вдъхваше поглед към живота и добавила към нея стил на текстура и обем. Не мисля, че много жени костюмират косата толкова кратко, но Хале със сигурност я издърпва.

41. Halle Berry Pixie подстригване; светеща

Хале Berry Pixie Haircut

Тук Хале отново носи подобен стил. Основната разлика обаче е цветът на косата. Тя имаше върховете на косата си, подчертавайки прекрасен цвят на карамела, който е в ярък контраст с естествено тъмната й коса. Този контраст наистина привлича окото, но все пак е пропуснала лесно промяната и не го е преувеличила. Радвам се да кажа.

42. Исабел Лукас Пиксе:

Исабел Lucas Pixie Haircut

Не достатъчно жени с пиксели, които носят шапки, ако ме питате. Защо това е така, остава загадка, но Исабел доказва колко страхотен е стилът. При условие, че оставяте част от косата си на показ и изберете шапка, която работи с вашето облекло, няма причина този стил да не работи. Опитайте, ще видите!

43. Мишел Уилямс Подрязване на Pixie: Начупено

Мишел Williams Pixie Haircut

Това е почти идеален външен вид за Мишел Уилямс. Косата й е деликатна, начупена, с вятър и красива. Косата й не изглежда да знае каква е посоката, но все пак работи. Pixie стилове са може би един от единствените стилове, за които работи, затова съм доволна, че Мишел се възползва от този факт.

44. Мишел Уилямс Подрязване на Pixie: Стилно оформено

Мишел Williams Pixie Haircut

Тук, за разлика от предишната снимка, Мишел е оформяла добре косата си. Ще си призная, че предпочитам да изглежда в предишната снимка, но ако се насочите някъде по-важно, предполагам, че това трябва да бъде твоят стил. Това е просто, сладко и професионално.

45. P! Nk Pixie Подстригване: мръсно 

P! NK Pixie Haircut

P! Nk е спортна много стилове през годините, но никой от тях не са я пригодени по-добре от нейния пикник прическа. Като P! Nk е малко вероятно да я видим да изглежда най-добре и най-добре скоро, но нямаме нищо против, а не когато тя издържи толкова добре този разхвърлян стил. Този стил е страхотен и наистина прилича на нейната личност и нейната музика.

46. ​​Pixie Geldof Pixie Подрязване: Доста розово

Пикси Geldof Pixie Haircut

Ето Pixie със стил, който идеално съвпада с името й! Тя каза "не" на естествения си външен вид и поглъща великолепен розов стил. Избра внимателно цвета си, което го прави не прекалено ярък, за да бъде неподходящ, но достатъчно ярък, за да направи изявление. Обичам го! Това измити сянка е чудесно, ако мислите, че умирате косата си по някакъв цвят.

47. Сара Хардинг: Подстригване: вълни

Сара Harding Pixie Haircut

Тази подстригване е абсолютно страхотна! Нежно вълните на Сара напълно превръщат ежедневието в пиксел в нещо наистина специално. Забележете, че те не са прекалено плътни и не са твърде насипни. Това е фактът, че нейните вълни са перфектни, които наистина правят този стил работа. Обичам и нейните странични удари, които леко докосват едното око, но не са достатъчни, за да го затъмнят.

48. Сватба на Сара Хардинг Pixie: Стилен

Сара Harding Pixie Haircut

За разлика от това, тук Сара има косата си напълно прав, но все пак красиво оформена. Тя я надува от гърба, за да добави купища обем и я размаза в съвсем различна посока, което създава уникален и красив стил.

49. Валори Къри Pixie Подстригване: Обикновено

Valorie Curry Pixie Haircut

Когато играеше в "Следващата", никой не можеше да се докосне до колко фантастична е прическата на Флори Кери, дори ако играеше убийствен характер. Стилът й е толкова прост, но все пак работи. В по-голямата си част тя дърпа това толкова добре, поради невероятно леката си рамка и деликатни характеристики. Нейната пикселна рязане помага да се покаже останалата част от тялото й и да се подчертаят всичките й най-добри черти. Разбира се, тя изглежда страхотно и с по-дълга коса, но по мое мнение тя скрива някои от естествената си красота.

50. Валори Къри пиксе: Подчертано 

Valorie Curry Pixie Haircut

Накрая нека приключим с Валори Кърри. Тук тя носи същия стил като преди, но голямата разлика е нейният цвят на косата. Като добави блондинка към косата си, тя напълно промени погледа й. Забелязвайте, че тя все още държи кафяви нюанси. Те са особено известни на под-слоевете на косата си, както би било, ако косата й е естествена. Това е толкова прост трик, но наистина я кара да изглежда блестящо, сякаш има цялата руса коса.

Харесва ли ви тази статия? Ако е така, бих искал да чуя от вас! Кой е любимият ви стил на пикселите и кой ги е носил най-добре? Ако мислиш да получиш котлет, тогава също бих искал да чуя как си намерил смелостта да го направиш - куражът ми все още липсва, страхувам се да кажа, но се надявам, че ще успея да се принудим в салона скоро!

Ако не сте готови да се ангажирате с намаляване на пикселите, защо да не опитате стила на линия? Ако разгледате моята авторска страница, ще намерите '50 Best A Line Hairstyles ', която със сигурност ще ви даде купища вдъхновение. Ще намерите много други статии, които ще ви дадат много съвети за любовта, живота, красотата и почти всичко останало, за което бихте могли да мислите. Насладете се на прекрасен ден!

Leave A Comment

6 + 4 =