50 Гана Стилисти

Гана е известна африканска прическа, която изглежда особено интересна. Сладките също са известни като бананови плисета, молив или конопени плитки и използват специална техника за плетене. Уплътняването допълва жените с космат коса, която е трудна за стил, и съвпада перфектно с всички видове екипировки. Изберете косата, която най-добре съответства на вашите предпочитания и си направете промяна на прическата за лятото. Ето 50 идеи за гатанки, които да ви вдъхновяват.

1. Зиг Заг Гана Ръкавици

Гана braids_01

Тези червени гана плитки в зиг-заг са доста готини. Оплешивяването е спретнато и компактно, което прави прическата идеална за лятото. Що се отнася до цвета, ако мислите, че е време за промяна, определено трябва да опитате червено. Тя работи с всякакъв вид екипировка и веднага ще изведе цвета на кожата ви.

2. Cornrow Braids In A Bun

Гана braids_02

Тази красива прическа започва отпред. В cornrows отидете от наистина тънки тъкане на все по-изтъкнати плитки. Завършете стил с висок кош, за да придадете на прическата си допълнително докосване на глем. Крайният резултат със сигурност ще надхвърли всичките ви очаквания.

3. Спирални ширити 

Гана braids_03

Отлична алтернатива на конвенционалните гана плитки. Затъването започва отпред, като по този начин създава визуален, спирален ефект. Обичаме тънката / дебела промяна на плитките, както и ниската опашка, която добавя повече приемственост към косата.

4. Bulky Braids & Low Bun

Гана braids_04

Bulkier gana плитки са чудесни, когато не искате да прекарвате много време в салона. Те са лесни за правене, и завършени с коня, те допълват перфектно всеки тип екипировка. Стилът е отличен за жени, които обичат да носят скъпоценни обеци. Подчертайте оригинален външен вид и дайте на косата си преобразяването, което заслужава.

5. 3D Ghana Ръкавици 

Гана braids_05

Релефните gana плитки са най-новата тенденция в косата. Изберете тънки или плътни плитки и помолете стилиста си да даде 3D ефект. По принцип това е релефът на тези плитки, които правят стила работа и изглеждат толкова готино. Няма съмнение, че създаденият ефект ще накара хората да обърнат главите навсякъде, където и да отидете.

6. Блондинки

Гана braids_06

Време е за промяна на цвета на косата този сезон. Ако обичате ghana плитките, но бихте искали да им дадете различна атмосфера, изберат блондинските плитки. Корнроу в частност са доста интересни; те напълно ще променят начина, по който изглеждате, да не говорим, че ще подчертаят тона на кожата ви по най-възвишен начин.

7. Двоен ефект

Гана braids_07

Жените, които са болни и уморени от старомодните дънки плитки, определено трябва да помислят за нов стил. Тази прическа, вдъхновена от октопод, изработена от тънки и дебели ганди, е абсолютно страхотна. По-големият аспект на по-големите плитки се вписва перфектно с по-тънките. Последната прическа ще има ууков ефект върху хората.

8. лъскави плитки

Гана braids_08

Лъскавите гана-плитки със скрита коса са прическа, която е перфектна при сватбени или плажни партита. Прическата изглежда невероятно компактна и по този начин имате възможност да предпазите ключалките от слънчева светлина през лятото.

9. Дълги, Chic ширини

Гана braids_09

Вместо да нарязвате косата си и да съжалявате по пътя, защо да не я сплетете в няколко шикни дънки? Прическата, показана по-горе, има страхотна градска атмосфера. Ние обичаме спираловидния ефект отпред!

10. Нейт Гана бридинг 

Гана braids_11

Гана тъкачеството е невероятно стилен тип плетене, който много африкански жени обожават. Прическата на снимката по-горе изглежда особено елегантна и елегантна. Прекалено голям в горната част на главата и по-тънък от рамото, прическата е отлична опция за жени, които обичат непринудения вид.

11. Ghana Braids & Blue Hints 

Гана braids_12

Супер елегантните gana плитки са идеална прическа за елегантни жени. Прическата подчертава красивите черти на жената, без да споменава, че тя им позволява да играят наоколо и да носят най-лудите, най-авангардните обеци.

12. Ghana Ръкавици и обръсната страна

Гана braids_13

Направете обрат на вашите gana плитки и обръснете малко коса отпред. Това ще подчертае формата на лицето ви и ще изведе най-добрите ви функции - очи, вежди и устни.

13. Увеличена оплетка 

Гана braids_14

В настроението за супер дълги плитки? Проверете тези фантастични gana плитки с красива странична раздяла. X отпред прави прическата изглежда още по-гениално и свежо.

14. Елегантни гана пръстени

Гана braids_15

Независимо дали ще отидете на парти или сватба, тези елегантни gana плитки със сигурност ще обърнат някои глави наоколо. Правилният вид на тъкането е абсолютно зашеметяващ. Обикновено и шик - точно това, което трябва да направите впечатление.

15. Гана плитки с обрат 

Гана braids_16

Обърнете обрат на обикновените си дънкови плитки и ги оплетете отстрани. За да направите нещата още по-интересни, изберете още микро-плетене. Ефектът определено ще направи впечатление.

16. Микро-Гана бридинг 

Гана braids_17

Микро gana плитки са отлични, ако имате дълга коса. Това е отлична прическа, която подчертава вашите функции и ви кара да се чувствате привлекателни. Отидете за зиг-заг раздялата по средата и бъдете готови да блесне!

17. 3D ефекти

Гана braids_18

Това прическа, подобно на листа, е произведение на изкуството. Тя е артистична, изтънчена и оригинална. Ако искате да направите впечатление на някого, това е прическата, която трябва да изберете. Обичаме 3D ефекта и контраста между по-дебели и по-тънки тъкани.

18. Top Bun & Loose Locks

Гана braids_19

За един лесен тип коса, трябва да изпробвате този готино готварче с хлабави брави на гърба. Това ще ви направи по-високи и най-сложни. Трябва да имате на всяко плажно парти или социално събитие.

19. Художествена Гана Ръкавици и ниска опашка

Гана braids_20

Гана сплетенето може да бъде особено сложна. Тъкането, което можем да се възхищаваме от снимката по-горе, е най-якият тип прическа, която някога сме виждали. Изглежда толкова авангардна, но в същото време линейна и наистина интересна. Върнете нагоре косата с ниска опашка и ще изглеждате невероятно!

20. Тънки гана пръстени 

Гана braids_21

Проверете тези тънки gana плитки! Те ще оформят красиво главата ви, като по този начин подчертават скулите и челюстта. Прическата се препоръчва през лятото, когато жените с фризотична коса имат проблеми, като поддържат организираните си брави.

21. Ombre Effects

Гана braids_22

Дайте на вашите gana плитки допълнителен докосване на glam и отидете за наистина лека сянка на съвети. Изберете наистина тънко тъкане, за да направите вашата прическа да изглежда по-течна и със сигурност ще обичате крайния резултат.

22. Компактно тъкане и разделяне на центъра

Гана braids_23

Може да ви се струва необичайно да имате централно раздяла, но в този случай тя просто работи. Ние обичаме създадения ефект; gana плитките ще покриват изцяло главата ви, като по този начин прическата изглежда страхотно.

23. Purple Ghana Ръкавици

Гана braids_24

Purple е такъв модерен цвят, независимо от сезона. Тя работи перфектно с плитките, тъй като тя наистина ще доведе до шоколадовия цвят на кожата ви. Носете плитките свободни от раменете или завързани на гърба.

24. Странични плитки 

Гана braids_25

Тези едностранни свръхголям гана плитки са перфектни през деня. Те са прости, но шик, което ще ви позволи да ги сдвоите с най-изтънчените дрехи. Ако търсите за безгрижно, игриво прически, това е всичко!

25. Purple Braids & Top Bun

Гана braids_26

Обичаме високите кифли, защото те са практични. Но също така ги обичаме, защото придават елегантност на всеки тип екипировка. 3D уикето, създадено в корените, е още поразително. Носете тази прическа с костюм по ваш избор и се подгответе да направите незабравимо впечатление.

26. Спирално вдъхновени гана пръстени 

Гана braids_27

Елегантните прически са най-доброто при социално събитие, където искате да излъчвате елегантност. Тази прическа, вдъхновена от спиралата ghana braids, е всичко, от което се нуждаете, когато търсите сложен стил. Изглежда прекрасно!

27. Микро-Гана ширити 

Гана braids_28

Отидете микро този летен сезон и изберете невероятна прическа, която не само изглежда добре. Също така се чувства добре. Прическата прави отлично главата си, предпазва ключалките от увреждащи UV лъчи и поддържа косата ви здрава и блестяща.

28. Галиани и ниска опашка

Гана braids_29

За по-градски вид трябва да изпробвате тези ghana плитки. Спираловидният ефект и ниската опашка падат много добре с военни якета, дънки и авиаторски очила.

29. Разделени гана пръстени

Гана braids_30

Направете вашите gana плитки изглеждат чисти и изберете тази невероятна прическа. Разделянето между плитките ви придава нов сюжет. Това ще ви направи невероятно стилен и елегантен.

30. Залепени плитки

Гана braids_31

Тези преплетени gana плитки са очарователни. Прическата е доста оригинална и ще отговаря напълно на вашия личен стил. Двата плитки на гърба имат идея симетрия. Носете го с непринудено облекло и ще се почувствате като най-уверената жена.

31. Purple Zigzags 

Гана braids_32

Перфектните плитки са в тенденция този сезон. Въпреки това, ако искате да добавите иновативен нюанс в личния си стил, променете цвета си и направете вашите зигзагови ghana оплетки.

32. Странична оплетка и ниска бухалка

Гана braids_33

Тези удвоени дънкови плитки с ниско влакно са отлични при официално събитие. Елегантният, чист вид на прическата е доста сложен. Страничното разделяне и контрастното притъпяване придават още повече оригиналност на външния вид. Трябва да имате за този сезон!

33. Блондинки Гана

Гана braids_34

Отидете блондинки този сезон и изберете да боядисите вашите gana плитки блондинка. Веднага ще привлечете внимание, да не говорим, че светлинният сянка ще подчертае великолепния цвят на кожата ви.

34. Светлочервени намеци

Гана braids_35

Жените, които нямат достатъчно смелост да оцветят плитките си от корените, трябва да отнемат нещата бавно. Имате само горното дъно, боядисано в пурпурно и вижте дали ви харесва. Гарантираме, че ефектът ще Ви зарадва.

35. Микротолюбие 

Гана braids_36

Нека твоите gana плитки да говорят сами за себе си! Това компактно микро тъкачество изважда очите ви и деликатни черти на лицето. Отлична с ежедневни облекла, както и с елегантна рокля, прическата трябва да ви накара да се почувствате като най-уверената жена.

36. Светло кафява гана

Гана braids_37

Светло кафяво с малко по-тъмен нюанс в корените е още една красива комбинация. Този карамел-подобен оттенък е особено привлекателен и лесно можете да го съчетаете с всякакъв вид екипировка - елегантни и небрежни плитки, идеални за горещия сезон.

37. Градина на индианската гана

Гана braids_38

Вътрешните американски вдъхновени плитки са още един елегантен вид тъкане на гана. Профилите на скалпа са по-тънки, докато останалата част от косата има дебели плитки. Прическата изглежда наистина естествена и определено трябва да ви помогне да се чувствате по-уверени и уверени в себе си.

38. Дебели / тънки гана пръстени

Гана braids_39

Искате ли вашите gana плитки да се откроят? Е, тогава трябва да помислите за тази готина прическа. Промяната между по-дебелите и тънките плитки ще даде на вашата прическа различно, но наистина привлекателно вибриране.

39. Подробно заплитане 

Гана braids_40

Ганирането в Гана изглежда наистина сложно. Въпреки това, един експерт може да тъкат перфектните плитки. Прическата на снимката по-горе е точна, затова го обичаме. Плетените тъкани са равномерно тъкани, като по този начин придавате на главата си най-съвършената кръгла форма.

40. Sharp Ghana Ръкавици

Гана braids_41

Дайте прическата си на чисто нова привлекателност и се заблуждавайте за тези остри ганати плитки. Използвайте лъскавото тъкачество, за да изведете функциите си - очи, устни, челюстна коса и лицето ви ще изглежда чиста и невероятно свежа. Изберете гол грим, но помислете за по-виден цвят за устните, за да създадете баланс.

41. Червено и жълто комбо

Гана braids_42

Казват, че червени и жълти са два цвята, които не вървят много добре заедно. И все пак, в този случай комбото е абсолютно завладяващо. Обичаме блясъка на плитките, както и техниката на тъкане. Тези дънкови плитки ще оформят перфектно лицето ви и по този начин всички очи ще бъдат върху вас навсякъде, където отивате.

42. Топ лилаво бон

Гана braids_43

Горните кифли са най-сладко! Но когато те влязат в наистина забележителен цвят, те по някакъв начин изглеждат още по-добре. В задната част на гана плитките са изящни. Дайте си увереност през това лято и изследвайте този вариант. Приятно ще ви изненада.

43. Гана Мохаук 

Гана braids_44

Гана плитки са страхотни! Но след това, ако смятате, че трябва да промените малко косата си, лесно можете да изберете ghana mohawk. По принцип страните на вашия скалп спретнато тъпчат, а после на върха косата ви ще ви направи хладен мохайк.

44. Спирални гана пръстени и аксесоари за коса 

Гана braids_45

Красотата на тази прическа е в майсторството на тъкането. Внимателно плетена и допълнена с косми, тази прическа е отличен избор за вашата коса. Моля, забележете ясно изразените раздяла и красивите оформящи добавки, които още по-леко от стил.

45. Jumbos & Shaved Front

Гана braids_46

Гана плитки, които са по-дебели, също са известни като jumbo плитки. Държи ги на върха на високата опашка и се преобръщайте в предната част на косата. Крайният резултат ще надхвърли всички ваши очаквания. Стилът ще подчертае скулите и челюстта, както и очите и устните ви. Носете тази прическа навсякъде, където и да отидете, и всички очи ще бъдат върху вас.

46. ​​Червен октопод 

Гана braids_47

Прическа, вдъхновена от октопод, е всичко, от което се нуждаете, за да направите впечатление. Когато е прекрасно плетена и боядисана в червено, стилът изглежда още по-поразителен. Жените с по-дълги брави трябва да направят тази прическа поне веднъж в живота си. Той е изключително елегантен и елегантен. Обичаме симетрията между плитките, както и формата, размера и техниката на тъкане.

47. Турбан-като Ghana

Гана braids_48

Никой дори няма да знае, че имате ghana плитки! Тази сложна прическа създава впечатлението, че носите турбан на главата си. Разстоянието между плитките почти не съществува; Ето защо прическата е толкова привлекателна.

48. Класически диаманти от Гана

Гана braids_49

Понякога най-яката прическа е най-простата. Точно както в модата, в косата е по-малко. Прическата, представена на снимката по-горе, е безупречна. Ако имате перфектно кръгла глава и изразена челюстна линия, тогава трябва да я изпробвате. Добавена е от ниско гърба на гърба, външният вид е елегантен и елегантен.

49. Идеи за разнообразна гана бридинг

Гана braids_50

Изберете стил за вашите gana плитки, или повече. Има толкова много неща, които можете да правите с косата си. Всичко, което трябва да направите, е да сте готови да опитате всички тях. Носете вашите ггани от едната страна, в един коктейл, или направете половин updo. Създайте странична ресничка от някои направления коса или вратовръзка в опашка. Независимо от избора си, крайният резултат ще изглежда завладяващ.

50. Сребърен Гана Ръкавици

Гана braids_51

Най-якият цвят на косата на сезона е сив. Вярвайте или не, все повече жени искат да получат "баба вид". Но какво можете да направите, ако имате ghana плитки? Това е просто: Вие решите да боядисате сребро сребро. Нюансът е доста поразителен, така че ако искате да удряте приятелите си с невероятен външен вид, това е всичко.

Оставете се да изпъкнете този сезон и дайте на прическата си пълна гримаса. Гана, в частност, са идеални, ако имате къдрава или мърлява коса, и не искате да прекарвате часове на ден, за да я оформяте. Прическата е изключително оригинална; тя може да бъде оформена по различен начин, така че имате голямо разнообразие от възможности за избор. Изберете тази, която обичате най-много, като разгледате предложенията ни от 50 гана плитки и се подгответе да приемете новото си прически. Тя напълно ще отговаря на вашата личност!

Leave A Comment

46 − 37 =