40 Обръснат прически за жени

Желаещи прическа? Нетърпелив да стои над тълпата? Е, тогава може да искате да изберете обръсна прическа. Често се свързва с тенденцията на пънк-рока, стилът се е увеличил много по популярност през годините. Все повече жени избират прически, които са различни, необичайни, но интересни. Създадохме красив списък от 40 обръснати прически за жени. Погледнете и изберете този, който най-добре допълва личността ви.

Кой не обича една висока опашка? През лятото косата е идеална. За да изпъкнеш, вземи зигзагова бръснене отдолу. Това със сигурност ще ви изпъкне. Освен това, няколко сини акценти тук и там ще направят прическата още по-привлекателна за окото.

1. Кърли Pixie с обръснати линии 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / козметика

Дълга, къдрава прическа може да не е достатъчно, за да се чувствате уверени. Какво ще кажете, ако бръснеш страните и добавиш хоризонтални линии в микса? Тя незабавно ще ви накара да изглеждате лоша, силна и самоуверена. Изпробвайте го и го притежавайте!

2. Кратко пиксе с подкопаване

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / goostiyles

Стилните и стилни косми, които се използват в тези дни, са в тенденция. Уверете се, че се отличавате с блестящо бръснене отстрани. Прическата е идеална за жени с изявена костна структура. Осветете кожата си и направете промяна, която ще обърне всички глави наоколо.

3. Funky Blue & Side Shave

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / newaylook

Този пънк-рок изглежда измисля изобретателност. Ние обичаме измити зелени и смели грим. Тя носи въздух на оригиналност; да не говорим, че това е наистина шикозно и различно. Обръсването отстрани и стилистиката в най-добрата комбинация са красиво съчетани.

4. Къси асиметрични Боб и обръснат страна

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / stayglam

Кратко, пластирано боб може би е точно това, от което се нуждаете, за да се почувствате отново уверени. Разгледайте този интересен пластове с боб. Стилът се откроява, защото страничният бръснене е абсолютно зашеметяващ. Кафявият цвят върви много добре с блондинските акценти; тя добавя докосване за оригиналност и класа.

5. Кратка блондинка Mohawk & Shaved Back Base

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / newaylook

Мохаук, направен по различен начин, може да е точно това, от което се нуждаете, за да получите това усещане за доверие, което сте загубили по пътя си. Тази невероятна прическа, която съчетава класически мохаук и обръсната гръбна база, надхвърля всички очаквания. Отидете до платинова блондинка и оставете новата си прическа да ухае всички около вас.

6. Платинена блондинка за бръснене и топ бризанец 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Estelle White

Platinum blonde е зашеметяващ цвят на косата, който идеално се вписва при жени с къса коса. Добавете горна оплетка и странични бръснене, а крайният резултат ще бъде уау. Но не, че тя ще работи само ако имате изразена костна структура. Получете съвет от специалист, преди да вземете такова радикално решение.

7. Бръснене и бръснене 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / чернова информация

Смелите стилове на къдрици в горната част на главата ви може да са точно това, от което се нуждаете през тази година. Това е перфектното прически за лятото. За да му дадете по-различен, по-забележителен ефект, отидете за подрязване от едната страна. Той просто не изглежда просто; тя излъчва оригиналност и висок клас.

8. Дълги плажни вълни 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Jillian Hyde

Обичаме го, когато класическите плажни вълни имат обрат. Разгледайте тази интересна прическа. Дължината и средната структура са запазени; най-якият детайл е обръснатата страна. Тя придава на стила различно съзнание. Ако имате дълги, руси коси, и искате да подправите нещата малко; това е то.

9. Мед Блондинка Боб & Подстриг

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Sherry Biddinger 

Медната блондинка е цвят на косата, който веднага грабва вниманието. Направен на кратко и бръснат от едната страна, окончателният поглед е абсолютно великолепен. За да придадете на прическата малко повече глем, пазете силата на звука в горната част на главата. Обикновено се препоръчва преграда от едната страна. Тя ще даде определение на лицето ви, оформяйки красивите си черти на лицето.

10. Bold Green & Short Mohawk 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Cryolin Johnson 

Неоновият зелен е вид цвят на косата, който не много жени се осмеляват да възприемат. Тя работи най-добре върху късата коса, защото е по-лесно да се покрие. Хладно бръснене на основата и мохаук в центъра на главата ви правят прическата незабавно да вземете внимание. Забележете височината? Това е перфектният стил, ако имате леко руно лице с малко определение.

11. Високо Бън и Chic Подкост

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / The Circle Salon

Чисто подрязване са идеалното решение, когато се опитвате да направите нещо различно с косата си, без да преувеличавате. Жените с красиви, овални лица, които обичат високото копче, ще харесат тази идея. Интересно и шикозно е; меко казано.

12. Дълга, вълнообразна брюнетка 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Sortra

Влюбена в дългата си, брюнетка коса? Perfect. Чувствате ли нужда от промяна, но не искате да я отрежете? Е, тогава препоръчваме да бръснеш половината. Това е необичайно, но ще обичате крайния резултат. Той добавя едно докосване на чист glam.

13. Бръснене на главата наполовина

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / прическа за прическа

Бръсненето на повече от половината от главата ви е труден разговор. Но ако сте тип бунтовници, които не се страхуват да поемат рискове, ще ви харесат. Прегърнете промяната и направете нещо различно веднъж. Ако имате по-дълга коса, няма да се притеснявате, ако се отегчите. Лесно можете да го покриете, докато косата се възстанови отново.

14. Подрязване, опъване и дълги вълни 

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтерест / Дженифър Уики

Има нещо по-горе, което абсолютно се възхищаваме. Може да бъде бръснене, подрязване или плетене. О, но чакай. Обичаме всичко. Прическата има пънк-рок примамка, която не виждате навсякъде.

15. Супер извивки 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / therighthairstyles

Супер къдрава коса е хладна, свежа и жизнена. Отидете на някои интересни акценти, за да дадете малко повече определение; и ако се осмелите да бръснете от едната страна или и двете, направете го. Тенденцията на обръсната глава е само началото. Все повече жени я смятат за стилен и привлекателен. Защо не опитате?

16. Ацтекско подрязване

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтерест / Аманда Лий

Бръсначите, които са вдъхновени от ацтеките, са наистина уникални. Проверете нашите предложения. По принцип, ако имате дълга коса, нямате какво да губите. Можете просто да го покриете, ако се отегчите. Лятното време е идеалното време на годината да носите високи опашки и кифлички. Определено е добра идея да поемеш риск.

17. Бръснене на главата 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / tchoupomoting 

Жените с идеално кръгли глави трябва да прегърнат тази смела и авангардна нова тенденция: обръснатата глава. Това може да изглежда крайно, но веднага ще ви накара да стоите над тълпата. Подчертайте женските си черти с готино грим и всеки ще бъде удивен от новия ви вид.

18. Отбягващ бръснене на страна 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / прически и татуировки 

Вие ли сте бунтовнически тип момиче? Е, тогава удивителното полу-бръснене може да бъде точно това, което трябва да дадете на дългата си красива прическа едно докосване на глем. Пазете вълните от едната страна; ако се отегчите от бръсненето, винаги можете да го покриете.

19. Вдъхновяващо татуировки за коса 

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтерест / Ариел Бет 

Татуировките за коса са най-яката тенденция в обръснатата прическа. Те са наистина лъскави и интересни. Тествайте района, който се чувствате в безопасност. само за да видите колко ви харесва промяната. Дайте бръснене на обрат с интересна облицовка и носете косата си нагоре, за да видите света.

20. Висока конска опашка и ударно подстригване 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Moly Owens 

Проверете тази невероятна блондинка с контур! Подрязан добре навсякъде, косата веднага се откроява. Отстрани на тримерите се забелязват някои хладни обръснати линии. Те определено правят прическата изглежда още по-интересно и привличане на вниманието.

21. Постепенно бръснене назад 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Hairstylezz

Това готино постепенно бръснене е абсолютно зашеметяващо. Обичаме разхвърлян кит и прави хоризонтална линия, която прави разликата между бръснене и дълга коса. Застанете над тълпата с прическа, която не изглежда нищо друго освен средно.

22. Pixie Hairdo с Chic Undercut & Shave 

40 Обръснат прически за жени

чрез Instagram / buzzcutfeed

Шиковото подрязване е всичко, от което имате нужда, за да изглеждате различно и необичайно. Поддържайте естествения си цвят на косата за свеж, чист външен вид.

23. Бръснене на бръснене с геометричен дизайн

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / thefashionspot

Геометричните подбивания са в тенденция в наши дни. Те пренасят чувство за оригиналност и стил, които не виждате всеки ден по улиците. Ако обичате да носите косата си нагоре, тази прическа може да е точно от това, от което се нуждаете.

24. Purple Pink Емо бръснене 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / fulldose 

Емо бръсненето е предназначено за всички дами, които не се страхуват да рискуват всичко. Бръсненето наистина е драматично, но все още го обичаме. Хладно пурпурното плисе ще изглежда абсолютно зашеметяващо!

25. Side Shave за бръснене и земя за руса коса

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтерест / Лиза Адамчик

Много дискретно странично рязане, което носи чувство за свежест! Малко по-тъмен блондински нюанс ви кара да изглеждате модерно и много стилно; че скритото бръснене на страната прави всичко различно.

26. Purple Mohawk & Side Cuts

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / стил и дизайн 

В настроение за нещо съвсем различно този сезон? Какво ще кажете за лилаво мохаук и много къси парчета отстрани. Прическата е идеална за жени, които искат да изглеждат по-високи и да се чувстват по-уверени.

27. Бръснене на сърцето и преувеличено мохаук 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / therighthairstyles

В случай, че се осмелите да бъдете смели и да поемате реален риск, ще ви представим една прическа за убиец: дълъг зелен / син мохаук с къси подстригвания и бръснене на сърце отстрани. Това определено ще ви накара да се почувствате като най-лошата жена в света.

28. Дълги лилави Bob & Brown бръснене 

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтерест / Самми Шердел

Пинк е цветът на годината, за който повечето жени жадуват. Това е толкова фънки цвят, който ще ви даде истински тласък на личността. Забелязахте ли бръсненето отстрани? Той грабва цялото внимание.

29. Кратка розова пиксела 

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтест / Джон Фредрик 

Бръсненето на косата не е лесно решение. Но ако имате лице за пиксел, защо да не го направите? Вижте снимката по-горе. Бръсненето отстрани върви перфектно с останалата част от прическата. Уверете се, че носите подходящ грим за още по-голямо въздействие.

30. Универсален бръснене и опашка 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Brit Morin 

Красивата опашка често е всичко, от което се нуждаете, за да изглеждате уверени. Завъртете настрани с къси парчета отстрани, за да направите рамката на лицето и да създадете увереност. Жените с перфектно заоблени лица веднага ще се влюбят в тази прическа; това е просто, но удачно.

31. Дивият Боб с обръсната страна 

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтерест / Бетани Еубанкс 

Дивите, кръгли копчета без ресни са елегантни и много лесни за стил. За да изпъкнете, отидете за бръснене. Това може да изглежда като труден избор, но си струва да го направите, ако почувствате нуждата от промяна.

32. Подрязване и подстригване с опашка

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / LisaLe Mc

Разхвърляната опашка излъчва чувство за свобода. От половината надолу имайте къси парчета. Прическата е отлична, ако имате дебели ключалки. Вие дори няма да почувствате разликата, защото ако се отегчите, винаги можете да отрежете опашката и да носите косата си свободна.

33. Chic Pixie & Leaf-like бръснене 

40 Обръснат прически за жени

чрез Instagram / nothingbutpixies 

Направете вашата къса прическа за прическа, изглеждаща различно, с бръснене, вдъхновено от листа на едната страна. Вижте снимката по-горе. Това е възвишено. Обичаме прехода на бръсненето, тъй като той добавя обем на върха, допълващ красивата глава на клиента.

34. Пурпурна мъгла Боб

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / girlyplugs 

Пурпурната коса не е нещо, което може да смеете, но ако сте готови за реална промяна тази година, бихме ви посъветвали да поемете риск. Пурпурната мътност е такъв привлекателен нюанс. В комбинация с хладното бръснене в тъмнокафяв цвят, крайният резултат ще надхвърли всички ваши очаквания.

35. Многоцветен мохаук & страничен бръснене с ивици 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Savy Nsweet

Не е най-простата бръснати прическа, но има нещо, което обичаме - техниките за подрязване зад лудните цветове. Тези прави хоризонтални линии са очарователни. Те дават на косата интересна атмосфера; винаги можете да го получите без мулти-цветовете в случай, че смятате, че е твърде много.

36. Сребърна пиксела

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / pophaircuts

Среброто е героят на годината. Все повече жени по целия свят се влюбиха в "баба косата". Искате ли да изглеждате горещо в сива коса? Вземи пиксела с подрязани и бръсначки.

37. Platinum Blonde Bob & Side Swept Bangs 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Gloss Hair & Beauty

Платиновата блондинка е цвят на косата, който никога няма да изчезне. Докато стилистиката е на равна нога с грима, ще се почувствате като най-уверена, уверена жена. Изберете странично преместена ресничка, за да разкриете бръсненето от другата страна и да се гордеете с прическата си.

38. Дълга опашка с подстригване 

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Heather Symmes

Още веднъж, дълга опашка с бръснене отстрани! Обичаме крайния резултат, защото има толкова много лоши неща, които не виждате много често за жените. Дръжте го прости и завършете с поразителен грим. Вие със сигурност ще открадне шоуто навсякъде, където отивате!

39. Дълги сребърни пиксели и под бръснене 

40 Обръснат прически за жени

чрез Пинтерест / Емили Гилбърт 

Една слонова костюм тип "пиксе" с изрезки има много градски обжалване, когато се комбинира с правилното отношение. Дръжте ребрата отпред, за да оформите лицето си и да подчертаете красивото деколте.

40. Пастел Пинк & Топ Бън

40 Обръснат прически за жени

чрез Pinterest / Stacy Ross

Пастел розови е прекрасен цвят на косата. Тя върви много добре с кафяво; така че дори ако косата ви расте, ефектът на уау ще бъде запазен. Подръчките работят прекрасно; тя дава на вашия нов стил допълнителен ръб.

Там го имаш! 40 от най-бръснените прически, които можем да намерим. Всяко прическа, което сме представили, има нещо уникално. Независимо дали сте готови за драматична промяна или просто искате да тествате водите и да направите нещата по-прости, очевидно е, че нещата се променят. Бъдете смели, се почувствайте красиви, направете импулс

Leave A Comment

39 + = 43