30 Мръсни Блондинки Идеи за Коса 2017

Има много причини, поради които тази година е годината, в която трябва най-накрая да направите преминаването към мръсна блондинка. За начало всички останали го правят, разтърсвайки различни нюанси на мръсните руса космически идеи 2017 с различни тонове и нюанси. Има толкова много начини да го направите уникален - да го направите да работи за вас. Ето защо е страхотна, мека сянка, с която да се забавлявате по всяко време на годината. Охладителните тонове се добавят през зимата, за да се придаде ледено усещане за този повод, като топлият мед и карамелните нюанси се добавят към пролетното и лятото. Друга възможност е да изхвърлите всички правила от кутията и да излезете с нещо съвсем ново и уникално ...

Имаме някои страхотни мръсни руса коси 2017, за да ви покажем и бихме искали да започнем с това:

Contents

1 - Зашеметяващ лешник мръсни руса идеи за коса 2017

Ако искате красив и естествен начин да носите дългите си ключалки, този зашеметяващ лешник с мръсни блондинки определено е човек, от който да се вдъхнете малко. Разбира се, ако не сте имали дългата дължина на ваша страна, винаги можете да я фалшифицирате. Ако купувате доброкачествени коса, те могат да бъдат боядисани и сладки, за да се вписват перфектно в собствената ви естествена коса.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 6

2 - Мръсната руса капучино

Любовта кафе? Ще се насладите на мръсната блондинка на капучино, поглед, напоследък издигнат от все така страховит Тейлър Суифт. Това е една от най-естествените от всички мръсни идеи за руса коса 2017, което го прави по-лесна за носене, отколкото някои от по-светлите и по-смели нюанси на блондинката.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 3

3 - къса и мръсна коса Бронд

Бронд - комбинация от двете кафяви и руса, се смесват перфектно, за да създадат мръсна блондинка и пакет. Краткото приличане на това довежда до известна степен на замайване и ви дава перфектната възможност да дадете дългите си ключалки. Нарязването на късите коси може да отреже свят на мъртви и разделени краища, особено ако бяхте дълго време за избелване. Всичко, което изсветлява работата ще има много сериозно отрицателно въздействие върху косата ви. След години на изсветляване и оцветяване, къс поглед може да даде на косата си почивка, да позволи на по-дълги, по-силни коси да се развият назад и ви дава възможност да носите блестящ, по-кратък стил, отколкото бихте ходили по друг начин.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 7

4 - Красива падащи блондинки

Добавете няколко по-леки слънчеви лъчи към вече достатъчно светло и ще имате нещо, което прилича малко на този красив стил, смес от сребърни и пепелни блондинки, които отразяват толкова светло, ние буквално сме заслепени от красотата на всичко това. Ако планирате да изглеждате толкова лек и ярък като този, ще трябва да направите сериозно количество подготвителна работа. Първата стъпка, разбира се, е да дадете на вашите коси интензивно подготвително лечение. Ако вашият "не е вече добре се грижи, вашият цвят няма да бъде красива и балансирана, като тази. Вместо това ще бъде неравен и скучен. Сигурни сме, че това не е всъщност това, което вършихте.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 8

5 - Тъмни в светло мръсни блондинки

Когато оставяте нещата много по-тъмни или дори по-тъмни, в корените си, вие наистина правите услуга. Вие ще получите много повече износване от един вид, като този, отколкото бихте с цял по-руса поглед. Също така тези допълнителни размери на цвета ви помагат да направите косата ви по-дебела и по-пълна с обем. Отново, ако имате един цвят навсякъде, погледът ще се появи като безжизнен и лимфен. Всъщност не сте впечатлението, в което сте били, нали??

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 11

6 - Мръсната блондинка за мед

Имате медена тъмна блондинка, за да архивирате тези красиви мръсни блондинки, перфектният външен вид на есенните сезони. Този външен вид е толкова естествен, колкото ще получавате, когато става дума за добавяне на блондинки към тъмната и естествена коса. Колкото по-естествена е вашата коса, толкова по-лесно е да се носите.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 5

7 - Супер Cool Cool Blonde Цвят

Просто няма да откриете по-хладен външен вид, отколкото тази супер прохладна блондинка на цвета, много умен микс от светли и тъмни блондинки, с няколко светлокафяви, хвърлени за добра мярка. Това е красива пепел от карамели и мед, перфектна за всеки сезон на годината. Определено такъв, който изглежда страхотно и с тези спокойни вълни.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 18

8 - Отпуснати мръсни блондинки

Има толкова много начини да се ровят тези големи и подскачащи къдрици тези дни, че не е нужно да прибягвате до използването на отопляеми валяци. Вълните и спиралите помагат да се придаде обем на тънката и безжизнена коса и това е една от причините, поради които обичаме спокойното къдряне да изглежда толкова много. Ефектът е обърнат, когато косата ви е непоправимо повредена, така че потърсете по-естествени и по-приятелски начини да дадете на вашите ключалки необходимата скача.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 12

9 - Мръсната млечна блондинка

Ако сте се оказали с жълт оттенък на косата, когато наистина искате по-мръсен поглед от това, бял тонер или сребърно измиване на сянка ще ви помогне да получите къде трябва да отидете, особено ако се опитвате да постигнете тези мръсни руса коса идеи 2017 у дома. Ако се вгледате в многобройни процедури за избелване или изсветляване, бихме ви препоръчали да назначите салон, за да го направите. Можете да поемете контрол над другите цветове, които използвате след това, но да получите тази по-лека сцена точно е абсолютно задължително.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 20

10 - Бръмбари на блондинки

Те може да кажат, че блондинките са по-забавни, но поддържането на блондинки е определено не е лесно, особено ако предпочитате нещо много светло, когато имате естествено тъмна коса. Виолетовият шампоан може да ви помогне да запазите леките си битове по-леки, когато се възползвате от акцентирането на лицевите рамки с балсавален облик, точно като този. Това също е чудесен начин да запазите мръсните си блондинки хубави и мръсни, докато имате време да се отправите към косата отново.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 13

11 - Сладко и мръсно Блондинка Боб

Балайайдж стилове са използвани за създаване на този хладен и шумен малък брой, малко блондинка, която крещи с личност и жизненост. Имате златни и прасковени тонове, смесени с пепел и сребристосиви нюанси, и това е един поглед, който ни зашеметява по всички правилни причини. Но какво мислите?

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 9

12 - Buttery Blonde Warm Ombre

Ако искате поглед, който ви е дал това блондинско усещане за бомба, но без миризми на белина и тонер, топло омрежът на блондинката е определено пътят напред. Вие държите нещата хубави и тъмни или естествени в корените, което означава, че можете да отидете още няколко седмици, преди да се наложи да направите следващото назначаване на салон. Той също така позволява по-дълго време между рецепти и когато става дума за избелване, почивката е много добра за вашите ключалки. Прекалено много избелване ще ви счупи и ще повреди косата до точката, в която цветът няма да изглежда добре.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 2

13 - Мръсната блондинка изглежда за фина коса

Добавянето на по-леки слоеве към предната част на лицето ви, както и към краищата, ще ви помогне да добавите допълнително измерение към вашия цвят. Това също е страхотен съвет, когато искате по-светло оцветена коса, но не искате да минете през всички напрегнати процедури за предварително осветление. Когато осветявате само някои ленти от косми, в този балайдж стил не причинявате вреда навсякъде.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 14

14 - Блондинки и ширити

Ръкавиците вървят толкова добре с косата, която има много тонове и нюанси в нея, най-вече защото ви дава възможност да се завъртите и завъртите и да покажете на всеки един от тях. Тонове на тази коса са страхотни сами по себе си, но с тази спокойна и красива бохо плитка смесица хвърлена? Мислим, че това ще доведе до страхотна сватбена коса ... Какво мислите?

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 27

15 - Мръсна Блондинка Като Хлое К.

Ако искате цветът ви да продължи по-дълго, ще трябва да се научите да перете косата си пестеливо. Мръсните блондинки идеи за коса 2017 като тази лесно ще избледняват, като ви дават един русов цвят, който не е толкова мек или ярък, колкото преди. Ако се научите да не измивате толкова често косата си, използвайки сух шампоан и други продукти, които да помогнат да маскирате мазнините на вашите ключалки, косата ви ще бъде в много по-добро състояние и всеки цвят, който използвате, ще продължи много по-дълго. Не трябва да си миеш косата всеки ден. Вие просто сваляте косата от етерични масла, за да сте здрави и да станете здрави.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 30

16 - Стилът на мръсния брод на Гиги

Бронде - смес от кафява и руса - е идеална за тези, които искат да светят, но не и твърде светли. Гиги скали стила перфектно, поддържайки нещата пепеляво и почти кафяво, но с правилния намек за сребристо-руса, за да го върне обратно в по-леката страна.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 15

17 - Дълга и красива блондинка и мръсно

Когато отидете по-леки на вашите ключалки, вие ще свалите косата както на влага, така и на цвят. Това означава, че след като сте претърпели всички тези избелващи процедури, ще трябва да погледнете дълбоко подстригване косата си, както никога не сте дълбоко обусловени преди. На пазара има много продукти, предназначени за тези със суха и повредена или боядисана коса ... Те са там по някаква причина. Трябва да използвате подходящия продукт за коса за вашия тип коса.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 29

18 - Риба и мръсна блондинка

Ако боядисвате косата си у дома, не забравяйте, че не трябва да избелите цялата си коса на всеки шест до осем седмици. Когато се върнете в салона, за да се докоснете до тях, те ще използват само олекотяващите продукти на корените на косата ви. Краищата вече са олекотени от времето преди това. Ако повторите отново белина в тази област, ще увеличите шансовете за лошо състояние на косата.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 28

19 - Icy Cool Сладка мръсна блондинка

Планираш ли да си отидеш на празниците с мръсната си руса коса? Ако сте, и определено имате намерение да скочите в басейна поне веднъж, трябва да знаете как да предпазите косата си от хлор във водата. Ако сухата ви коса трябваше да дойде в контакт с хлорирана вода, тя щеше да попие всички химикали, да повлияе на начина, по който изглежда вашият цвят и да изсушава косата ви. Ако придавате на косата бързо измиване с хладка, бутилирана, нехлорирана вода, влажната коса обаче няма да попие хлора във водата. Чист трик, прав?

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 26

20 - Мръсната блондинка

Мързелив грозд се превърна в един от нашите стилове, особено когато се събудим късно сутринта. (Което е почти всяка сутрин, кой има достатъчно часове през деня така или иначе?) Както виждате, един мръсен блондински стил с мързелив стил на копчета е комбинация, която работи като лечение. Изхвърлете някакъв сух шампоан там, за да прикриете несмлени маршрути и сте на победител.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 16

21 - Карамел и Аши

Това е топла и готина микс заедно, но определено работи. Макар и доста пепеляво, когато го погледнете за пръв път, има по-топли, медни тонове, но те са били смесени така добре, те не изглеждат неравномерни или обемисти. Това е трикът, който работи с много цветове или оттенъци заедно - трябва да се научите да ги смесвате правилно. Това е малко като да се опиташ да съчетаеш очите си с очи. Ако не получите правилното смесване, изглежда просто няма да бъде както искате.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 23

22 - Удебелен и подскачащ мръсен блондин

Когато искате да излезете светлина, но твърде светлина, поддържайте по-смелите и ярки нюанси към краищата на косата си. Това всъщност е страхотен трик, който да използвате, когато не сте сигурни дали цвят или тон ще работят за вас. Ако добавите цвета около лицето си, ще има голямо влияние. Ако цветът не работи с вашия тон на кожата, ще ви накара да изглеждате измити. Ако държите нюансите до самите краища на дългите си ключалки обаче те не са близо до лицето ви. Можете да избягате с много повече!

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 24

23 - естествено до сребърно мръсно блондинско омбре

Нека смесим нещата. Вместо да имате смесена комбинация от всички различни тонове и нюанси в косата си, какво ще кажете за избор на стил "омбре"? Тази мръсна руса омбър наистина разбива нашата лодка, особено с тези хлабави вълни, хвърляни за добра мярка. Знаете ли, че бихте могли да постигнете тези вълни с препаратите за изправяне на косата си, ако не разполагате с вашите кърлинг инструменти? Опитвахме го напоследък и можем да потвърдим, че изглежда доста страхотно. Просто издърпайте надолу и преместете. Ще получите красиви хлабави пръстени, които можете да размазвате, когато искате да изглеждат.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 22

24 - Сребърен Smokey Bob

Сребристо-сивото е голяма тенденция в момента и това е, което се е увеличило популярността през последните години. Добавянето на пепел от сиво или дори люляко към вашата блондинка е чудесен начин да се намали бронзът, който избелването може да донесе, а също така ви дава драстична промяна на цвета, която всъщност е супер мека и лесна за носене, при условие че избирате правилния нюанс. Сребърните и сиви тонове всъщност са много по-трудни за постигане, отколкото бихте помислили, особено у дома. Ако това е маршрутът, който искате да слезете, набирането на подходящия фризьор е много добра идея и затова ще искате да направите вашите изследвания.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 21

25 - Божо Вибе Мръсни Блондинки Идеи за Коса 2017

Никога не бива да ставаш с кърпата, след като си измиеш косата. Почистването, триенето и изсушаването на косата с кърпа може да изглежда като добра идея, но трябва да използвате по-скоро леко, скърцащо движение, отколкото триене и плъзгане. Цялото движение на грубата повърхност на кърпата просто ще доведе до разделяне на краищата и разрушаване.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 25

26 - Мека падаща блондинка

Корените са много в стил точно сега, а balayage / ръчно рисуваната смес от блондинки определено е най-лесният и най-умният начин да се постигне този външен вид. Трябва да помните, че това ще бъде трудно да се постигне, когато имате тъмна коса или коса, която не е в отлично състояние. Добрата новина е, че винаги можете да добавяте парчета коса към вашите ключалки, за да изглеждате по-дебели и по-пълни и можете също така да използвате тези разширения за коса, за да помогнете да придадете няколко нови цветови размера и в микса.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 19

27 - Лека и красива мръсна блондинка Lob

Ако имате тънка, лепкава и фина коса, е по-вероятно да използвате сешоара си ежедневно, за да добавите обем и форма. Това може да бъде вредно за косата ви, колкото и изправяне или навиване с помощта на нагрявани инструменти всеки ден. Ако чувствате необходимостта от правилно подстригване на косата си, използвайки редовно сушилня, превключете на хладната настройка толкова често, колкото можете. Завъртането на температурата надолу ще ви позволи да добавите обем и форма, но ще предотвратите прекалено много щети на вашите ключалки.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 17

28 - Дженифър Анистън вдъхновена мръсна блондинка

Мръсната блондинка беше поглед, популярен от холивудската актриса Дженифър Анистън. Това е вид, който й е послужил добре през годините, леко се адаптира и модифицира, за да бъде свеж и модерен. Тази текуща тенденция за дълга боб е много хубава и лесна за носене и когато имате само няколко минути, за да направите своя "сутрин", по-кратък стил като този би бил много по-лесен за управление.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 10

29 - Акценти от мед

Една от най-красивите идеи за мръсна руса коса 2017 е акцентът на меда, много прост процес на мед и карамелни нюанси, боядисани върху естествената ви и обикновено по-тъмна коса. Ако искате да добавите още, но без прекалено много акценти, ги запазете пред лицето си - онези слоеве, които оформят лицето ви. Това е най-добрият начин да инжектирате цвят, за да направите голямо въздействие, без да отидете на цялата свиня и да умрете косата си суха блондинка навсякъде.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 4

30 - Дълга и пепеляшка блондинка

С леки нюанси на сива, дълга пепеляшка блондинка коса е далеч от супер ярките и мехурчести нюанси, които нормално бихте свързвали с "блондинка". Тя е малко по-изтънчена, много по-лесна за носене и също така е чудесна за широк спектър от тонове на кожата и цвят на очите. Това е тъмно, но не толкова тъмно като брюнетка и дори можете да добавите още малко топлина, ако това е просто малко ледено готино за вас, като добавите повече мед и карамелни нюанси в сместа.

30 Dirty Blonde Hair Ideas 2017 1

* Всички изображения, произхождащи от Instagram, освен ако не е посочено друго.

Leave A Comment

35 − 29 =