30 А линия Боб срязания 2017

Има толкова много предимства при избора на подстригване на линия А. Това е по-къс поглед, което го прави по-лесно управляема на ден за ден, и също така отнема много по-малко по пътя на времето, готови и сутрин. Има толкова много начини да ги носите и дори можете да предпочетете нещо по-дълго отпред, в случай че не искате да разкъсате изцяло вашите ключалки. Всъщност има толкова много предимства за разтърсването на тази страхотна, по-кратка ", мислим, че е време да ви покажем няколко, които ни хареса наскоро:

Contents

1 - Ярко червено и страхотно

Нарязаната линия A е една от най-популярните прически в наши дни, най-вече заради това колко лесно е да се грижите за нея и да я поддържате. По-късата коса очевидно е по-бързо да изсъхне, отколкото по-дългите коси, и също така е универсално разпознато, че е много по-бързо да стила. С толкова много видове и форми, от които да избирате, всъщност там е A line bob haircut там за всички.

30 A line bob haircuts 2017 26

2 - Ashy, Icy Блондинка Боб с изрязана линия

Колкото по-дълго избирате линията A, толкова повече ще можете да я носите. Малко по-дълги брави означават, че все още можете да си почиствате косата назад в конска опашка и все още имате достатъчно дължина, за да добавите къдрици и вълни. Понякога не е нужно да избирате нещо прекалено кратко, за да направите голямо въздействие. Само няколко сантиметра от края могат да направят света различен.

30 A line bob haircuts 2017 24

3 - линия и преувеличена

Обикновено е известно, че колкото по-стръмен е ъгълът, толкова повече ще можете да добавите към гърба на ключалките си - частта от линията А, където косата се намалява. Няма да ви трябват много по пътя или вълни и къдрици, за да добавите много за това, а само случайно начертани секции може да ви помогне да добавите малко по-спокоен обем към косата си.

30 A line bob haircuts 2017 22

4 - Карамел потапяне Balayage линия

Този поглед просто показва, че можете да постигнете всички цветни външности, които обикновено бихте свързвали с дълга коса, а на къси коси вместо това. Карамел и мед с къси балай Линия за къса линия е идеален за лятото, защото когато искате да запазите косата далеч от задната част на врата. Тази коса също би била достатъчно дълга, за да се върне назад, а дори и опашката, макар и доста къса. В същото време, красивите, богати и топли тонове в това прави перфектния външен вид за есенни и зимни сезони.

30 A line bob haircuts 2017 10

5 - Платинена блондинка

Touled и къдрава A line bob haircuts са много сладки и злонамерени да погледнете, наистина дава косата си личност от вид. Ако никога не сте играли наоколо с къдрици и вълни в косата си, добавянето им към тези по-кратки разфасовки ви дава чудесно място за начало.

30 A line bob haircuts 2017 27

6 - Остри и яростни тъмни линии

Обикновените подстригвания обикновено са оформени, така че те са по-къси в гърба, отколкото са предните, което е идеално за онези дами, които не искат да нарязват инча от косата си. Поставянето на тези по-дълги слоеве на предната част улеснява работата с функциите на лицето ви, особено ако имате квадратно или кръгло лице.

30 A line bob haircuts 2017 25

7 - Основни акценти на ъгъла и линия

С толкова много видове и стилове, от които можете да избирате, имате и много опции, за да нагласите новото си, по-кратко "също. Можете да добавите къдрици за по-романтичен външен вид, като държите нещата елегантни, когато имате предвид бизнес през целия ден. Винаги е добре да имате много възможности, нали?

30 A line bob haircuts 2017 9

8 - Открий песните

A line bob е перфектният стил, когато искате да израснете по-късо, нарязано на пиксел стил. Един междузъбъл, който е ласкателен и лесен за носене? Почти би си помислил, че е прекалено хубаво, за да е истина. Този външен вид показва, че наистина има линия А за всеки стил и повод.

30 A line bob haircuts 2017 29

9 - Топла тонизирана линия Боб за падане

Добавянето на клонингови слоеве към космите за подстригване от линия A 2017 е идеалният начин да се даде фина, тънка и летяща коса чист живот на живот. Можете да добавите някои пълнота и допълнителна текстура, без да се налага да прибягвате до къси парчета или къдрици, както и няколко допълнителни акценти или ниски цветове, които също ще ви помогнат да добавите допълнителни размери.

30 A line bob haircuts 2017 23

10 - Блондинка, асиметрична и линия

Смес от цветове върви ръка за ръка с тези зашеметяващи прически 2017, а тези дни имате толкова много опции за цвят, които са отворени за вас, че ще бъде срам да не ги използвате. Можете да експериментирате с естествени тонове, като този зашеметяващ външен вид, или можете да отидете по-смели или по-светли, като някои от другите, които ви показахме в този списък. Не се страхувайте да се занимавате с нова смела промяна на цвета, както и с дръзкото си ново изрязване.

30 A line bob haircuts 2017 8

11 - Лъскави слоеве

Ако имате дълги брави, линиите на линия могат да направят по-къси прически много по-удобни за носене. Загубата на цялата дължина с едно движение често е много обезсърчително решение за много жени, но линията А е компромисно нещо, което ви позволява да имате известна дължина отпред, но все пак нещата са много по-кратки в гърба.

30 A line bob haircuts 2017 28

12 - Естествена блондинка

Съществуват много предимства, за да имате голямо изрязване на косата и едно от тях е да изгубите всички мъртви и разделени краища. Когато отрязвате цялата мъртва коса - косата, която изглежда като плъх-опашка като - давате на вашите ключалки възможност да се оттеглят по-силни, по-здрави и по-добре изглеждащи. Всичко започва с едно единствено решение - коя от тези 30 A line bob haircuts 2017 ще бъде достатъчно, за да ви върне през ръба?

30 A line bob haircuts 2017 21

13 - Блондинка Кратка А-линия Боб Cut

Обърнати бобс са идеални за тези дами, които имат доста дебела коса, защото могат да дадат форма, която почти обръща насипно състояние. Движението ще бъде улеснено и допълнителното движение ще бъде добавено, когато добавите правилния къс срез към гъстата си коса. Разговаряйте с вашия стилист, за да разберете каква форма трябва да търсите за следващия ви поглед.

30 A line bob haircuts 2017 7

14 - Бръснач нарязан на линия къс Боб Cut

Натрупаните слоеве са точно това, което те звучат - слоеве, които са подредени. Те са чудесно за фина коса, добавяйки oomph, където не е имало преди, без да е необходимо да използвате цял куп стилизирани продукти. Използвайте ги в задната част на вашата подстригване, за да ви дам някои обратно там, а също и да добавите акценти за истинско триизмерно усещане.

30 A line bob haircuts 2017 19

15 - Вълшебната блондинка отстрани се разтърси

Ако имате сърцевидна форма на лицето, слоевете, които пасат ключицата, се считат за наистина ласкателна форма. Просто се уверете, че добавяте няколко текстурирани и разчистени слоя в микса, за да омекотите нещата. За да направите външния вид още по-лек и по-страхотен, бихте могли да обмислите и добавяне на няколко акцента.

30 A line bob haircuts 2017 30

16 - Линия и розов Боб

По-рязкото и по-бръсначно нарязани слоеве в задната част на тези A line bob haircuts 2017 осигуряват чудесна комбинация от текстури, когато се комбинират с по-меките адвокати отпред. Тя работи много добре с ръбовете, които са били използвани в тази умна смес цвят. Това е вид, който ще ви помогне да се откроите, разбира се, и по всички правилни причини.

30 A line bob haircuts 2017 6

17 - Дългата линия на линия ББ със странично раздалечаване

Без усилие шик и секси, страничната раздяла е много прост начин за подготовка на по-стар стил и може напълно да промени цялостното усещане за вашия външен вид. С косата, която плава над едното око, имате в себе си допълнително мистериозно въздух, перфектно допълнение към линията А, подобна на тази.

30 A line bob haircuts 2017 20

18 - Застреляни и къси прически на Боб

Носете косата си лъскава и блестяща през деня, но когато слънцето слиза, хвърляйте косъм или друг текстуриран продукт за стилове през косата си и имате коса, която ще бъде перфектна и за нощен повод. Всичко, което трябва да направите, е да добавите малко очна линия за класически ефект на омекотяване на очите и сте преминали от ден на нощ в миг на окото!

30 A line bob haircuts 2017 18

19 - Лъскане на брадичката на Chrome A Line

Измислете изцяло нов външен вид? Какво ще кажете за промяната на сянката й? Сребърните и сиви тонове са наистина голяма работа за момента и всеки на модния подиум и червения килим разтърсва зрелия тон. Наистина добавя нещо супер специално към този вид "Боб", а ние сме обсебени от блясъка му.

30 A line bob haircuts 2017 5

20 - Елегантна линия Боб

Използването на сешоара и кръглата четка ще ви помогне да добавите форма и дефиниция към вашия външен вид, ако искате да оставите кърлинг клещи и изправяне ютии зад за няколко дни. Просто се уверете, че използвате наистина добър спрей за топлинна защита и това е още по-голямо, ако сте избрали по-светъл нюанс, който изисква предварително избелване или избелване.

30 A line bob haircuts 2017 17

21 - Линия Боб с триъгълни слоеве

Добавете няколко триъгълни слоя и къси краища на карамел, за да изглеждате както естествено, така и навън, в същото време. Този зашеметяващ външен вид е както естествен, така и неприроден, умен съчетание от нюанси, за да придаде съвсем остър и модерен облик на сферите на по-традиционните.

30 A line bob haircuts 2017 16

22 - Природни и вълнообразни прически с британска коса 2017

Вместо да разчитате на използването на инструменти за оформяне на топлината, за да получите тези сладки къдрици, какво ще кажете за плетене на косата, докато е мокро, за да даде повече от спокойно вълнообразно усещане, отколкото по-стегнати спираловидни къдрици. С малко спрей от морска сол и малко пръскане с пръсти, ще откриете, че косата ви има много обем и вълна за нула време. Перфектен за онези зает утрини!

30 A line bob haircuts 2017 4

23 - Balayage Смесена вълнообразна линия Боб

Вълните в този външен вид наистина показват всички тонове, които са били използвани в цветовата смес и когато имате толкова много красиви тонове в ключалките, защо не искате да направите точно това? Използвайте тези къдрици, за да добавите допълнителен обем към косата, а слоевете, смесени с акцентите, също ще донесат повече.

30 A line bob haircuts 2017 13

24 - Драматично Дълго до Боби Трансформация

Избирането на по-кратък стил, когато сте имали дълга коса за дълго време, може да бъде страшно като нещо, затова се уверете, че знаете какво правите и за какво се занимавате, преди да отидете за котлет. Консултирайте се с фризьора си и се уверете, че сте му показали изобилие от вида, с който искате да излезете. Колкото повече знаят, толкова по-щастливи сте. Консултацията ще ви даде добра представа за стилиста и дали той или не е подходящ за тази работа.

30 A line bob haircuts 2017 15

25 - розово злато блондинка линия Боб срязания

Розовото злато е още една гореща цветова тенденция за момента и сме напълно обсебени от тази розова златна линия. Разкъсани и махнати, с много обем на гърба, има какво да обичаш за този лесен за поддържане стил.

30 A line bob haircuts 2017 3

26 - Balayage Blend & Текстуриран Боб Кът

Добавете няколко плажни, бохови вълни към новата линия A 2017 за подстригване, което ще ви хареса през цялата година. Само си представете - бихте могли да имате по-леки акценти в този външен вид, които да ви подхождат за лятото, а след това да станете по-тъмни и по-оцветени, когато листата започват да се променят. Има цвят и рязане, които да отговарят на всеки и всеки външен вид. Какво ще дойдеш за твоя?

30 A line bob haircuts 2017 14

27 - Балайаг Ангел Боб

Не е нужно да избирате нещо супер кратко, когато кажете на вашия стилист, че искате линията на линия А. Ако нямате много мъртви краища, за да отсечете, загубата на цялата дължина може да не е нещо, от което се интересувате. Този поглед на лоб - дълга боб - помага да се запази дължината на ваша страна, като същевременно все още в много лесен и управляем разрез.

30 A line bob haircuts 2017 12

28 - Удебелен, ярък и оцветен

Ако се чувствате наистина дръзки и смели, добавете малко цвят към Вашата A line bob haircuts 2017 и наистина направете изявление! Не е нужно да ставате толкова светло и колоритно, колкото този красив външен вид, разбира се, просто използвайте няколко допълнителни акцента от цветовете, за да визуализирате живота си. Обичаме начина, по който синьото и червеното цветове са смесени в този страхотен външен вид. Какво мислиш за това?

30 A line bob haircuts 2017 2

29 - Странични развълнувани букси над слоеста мед Боб

Ако имате доста ъглови функции, дължина на брадичката и начупена линия A bob е чудесен вариант за вас. Това е още по-голямо, ако имате супер зашеметяващи скули, за които почти всяка друга жена в света ще умре. Този външен вид е модерен и романтичен, всичко е едно и е лесен начин за всяка заета жена да изглежда добре.

30 A line bob haircuts 2017 11

30 - Бръснати линия с Боб

Можете да носите бонбони, когато имате къса коса. Просто трябва да разберете кои са подходящите форми за вас. Можете да избирате от прав и тъп, точно както късите брекети, които можете да видите тук. Можете също така да изберете нещо повече странично пометено и ужасно, ако не искате такива сурови линии.

30 A line bob haircuts 2017 1

Leave A Comment

78 + = 80