Скарлет Йохансон, преди и след

Скарлет Йохансон може да има руса коса и зелени очи, но тя'далеч от генерични. 

Всъщност аз'Винаги съм я смятал за една от най-уникалните красавици в Холивуд. Аз не'не знам за теб, но аз'никога не съм виждал никой друг с почти същия вид!

Но това ме накара да се чудя. Би ли било наистина възможно да спечелите генетичната лотария и да завършите с тази конкретна комбинация от функции?

мисля те'ще бъдете изненадани да видите нейната трансформация!

Скарлет през 1997 г.

Първата е тази снимка около 1997 г., когато Скарлет е само на 12 години. знам го'е странно да говорим за нещо свързано с красотата на 12-годишна, но това много ясно показва първоначалния й нос. Също така забележите устните - те бяха винаги супер-закръглена. Проклето момиче.

Скарлет през 2001 година

На 17-годишна възраст, не'мисля, че нещо все пак се е променило. Скарлет'носът на ис'не е толкова широко, но мисля, че тя просто се разраства. (То'все още не е същият нос, който има днес!) Вече очите й са доста хипнотизирани, а устните й са завидни.

Също от 2001 г. това вероятно е една от Скарлет'първите червени килими. С повече грим, тя'изглежда съвсем близо до Скарлет, който познаваме днес. Независимо от формата на носа, вече можете да я кажете'ще бъде нокаут.

Скарлет през 2002 година

Тук'Друга снимка, която определено беше предринопластика. Тогава имаше пръстен с нос ... и очевидно беше в оранжево.

Малко известен факт е, че Скарлет за кратко е червенокос, през 2002 г. Това е, когато тя наистина започна да експериментира ... със смесени резултати! 

Скарлет през 2003 година

О, да, веднъж, Скарлет имаше кефал. Тя всъщност го дърпа, странно, колкото може да е тази прическа. Носът й изглежда малко по-малък, но дори и няколко години по-късно става още по-тих, така че'възможно е тя да има множество ринопласти, а не само една.

Говорейки за странни прически ... Никога не съм мислил'Ще я видя в ринглетки, топки за кукли и горещ розов блясък на устни. Но да, това'определено Скарлет под него (и друг нос!).

Скарлет през 2004 година

На 20-годишна възраст, Скарлет става платинена блондинка, сянка, която наистина носи нейното качество на звездата. Както можете да видите, носът й е само малко по-виден тук, отколкото в по-късните години.

Скарлет през 2005 година

Не забравяйте тази фаза, когато Скарлет е била изцяло за старите холивудски вълни и рокли с ниски размери? Тя беше на 21 години и толкова хубава.

Скарлет през 2006 г.

Погледът й стана още по-преувеличен през следващата година. С потъването на деколтето повечето хора не бяха'гледам лицето й тук! Но ако го направите, вие'ще видим определена разлика в носа й в сравнение с 2001 г.. 

Скарлет през 2007 година

После Скарлет вдигна косата си към тази изключително светла блондинка ... Аз'Аз не съм фен! Но можете да видите как стилистиката продължава да се подобрява. Малко след това тя всъщност застрашила правни действия срещу нас Weeky'че тя е имала пластична хирургия. Хммм...

Скарлет през 2008 година

Обичам тази картина. Колко красива изглежда Скарлет в червено червило ?! Тя'очевидно имаше някаква козметична стоматологична работа, откакто беше на 12-годишна възраст, тъй като зъбите й не бяха толкова права, нито дори тогава. 

Скарлет през 2009 година

Повечето хора не са'(или не забравяйте), че Скарлет е доста хамелеон на косата. Накратко през 2009 г. тя беше дълбока, богата брюнетка. С косата и грима, вдъхновени от реколтата, да не говорим за новия й нос, тя й дава съвсем различен облик! 

Скарлет през 2010 г.

Текстурата беше голяма работа в началото '10, така че Скарлет размаха брюнетката и разтърси този разхвърлян, мърляв 'направете с по-естествено изглеждащ блондински оттенък. Гримът е съвършенство.

Скарлет през 2011 г.

Кой може да забрави Скарлет'Боб? Преди няколко години тя бе в течение на тази тенденция!

Скарлет през 2012 г.

В рамките на една година, Скарлет е израснала и е добавила някакво финно блондинка "Омбре". Това напомня на старата й епоха в холивудски стил, но се модернизира с плитка и вампирска червило.

Скарлет през 2013 г.

Скарлет винаги изглежда толкова зашеметяваща с косата си от лицето й. Тук можем да видим, че преформатирането на носа е фино, запазвайки цялостната основна форма.

Актуализиране: Скарлет през 2014 г.

Скарлет'Стилът се разхлаби през 2014 г .; по това време тя е 30. Косата е мека и гримът е супер-естествен.

Актуализация: Скарлет през 2015 г.

Говорете за радикална промяна! Точно така Скарлет разкъса дългите си ключалки и ги избелваше в бяло-руса. Това поставя още повече внимание върху нейните уникални красиви черти и безупречна кожа.

Актуализация: Скарлет през 2016 г.

През 2016 г. тя размени малко неща, разраствайки рязането и търгувайки с платина за естествена медена блондинка. Коковото око изглежда невероятно!

Актуализация: Скарлет през 2017 година

Това ни довежда до 2017 г. и подновен ангажимент за къса коса от Скарлет (тя отново бузеше отстрани). аз мога'казвам аз'm фен на новия си, "труден" външен вид!

заключение

Мисля, че всички можем да се съгласим, че Скарлет е прекрасно преди и не'Необходими са хирургически промени. Но в този случай, нежното рафиниране на носа й се изплати. Просто усили това, което вече имаше, вместо да я накара да изглежда като различен човек. 

"Вярно е, че промените в носа й са изключително фини", казва д-р Джефри Раунсли. - Но вярвам, че са там. Скарлет'че работата му със сигурност е минимална, но трябва да принадлежи към списъка на най-добрите операции на носа, правени някога на знаменитост. "

Че'защото Скарлет'други функции са много деликатни, така че стеснява носа си и го прави по-малко bulbous, създава повече баланс.

"Най-голямата разлика е в моста", казва Раунсли. "Оригиналният й мост е дебел, водещ чак до челото й. Новият мост е много по-тънък и определено върви добре с останалите си черти, като върхът на носа му беше доста балсам, давайки му за съжаление името 'гледам свиня' когато се комбинира с дебелия мост. На върха обаче беше много малко работа. Използвани са само малки промени, за да се прецизира, и самата форма не се е променила изобщо. "

Ясно е, че нейният хирург е невероятно квалифициран, за да произведе този резултат "ти, само по-добър"! Съгласен ли си?

Как се чувствате за Скарлет?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

7 + 3 =