Селена Гомез, преди и след

Много се промени, откакто Селена Гомес получи първата си голяма почивка на 10-годишна възраст по канала на Дисни'с 'Барни и приятели.' Тя'продължава да пусне два поп албума номер едно, звезда в няколко игрални филми и да пусне своя собствена линия за аромати и дрехи.

Сега, на 25-годишна възраст, тя е една от света'като най-големите звезди на "Instagram".

Instagram е също така, където можете да намерите Селена, моделирайки нейния най-красив външен вид, с любезното съдействие на нейния гримьор Хунг Вангьо.

Ако ти'внимавах, тогава ти'вероятно сте забелязали това ново виене, което не можеше'не е по-различно от образа на "момичето от съседната врата", която Селена култивира като тийнейджър.

Но там'също така нещо друго за тези снимки, което е накарало хората да говорят (и да ми пишат, като я предложиха за тази колона!). 

То'въпросът дали Селена, както и много други знаменитости, може да промени козметично лицето си.

Единственият начин да направите образовано предположение е да се върнете в ранните си дни на червения килим и да видите как изглежда нейният външен вид от миналото до настоящето.

Селена през 2007 година

Ау, Селена беше само тук! (Но знаете ли какво? Тя все още има това сладко бебе лице!) Косата й е нарязана късно-'00s накъсан слой стил, който ние'също се вижда на Shailene Woodley смешно как изглежда така, че датирани сега! 

още au naturel виж; по това време Селена беше 15. Единственото нещо, което мисля, че "се промени" в този момент, беше челото й, за да стане по-тънка. 

Селена през 2008 година

Не беше'не е ясно в снимките от 2007 г., но наистина можете да го видите тук'говоря за Селена'на оригиналния нос! Тя изглежда още по-ярка с кльощавите си вежди, които бяха тенденцията по това време. 

Тук'по-очевидните доказателства "Селена вече е на 16 години, че по-късно е подложена на ринопластика. Също така забележите естествената й по-тънка горна устна и как двете й предни зъби са избутани напред. Вълната прическа е твърде "зряла", дон'ти мислиш?

И още един от 2008 г., когато отново можете да видите Селена'отличителен нос, устни и зъби. Веждите й са още по-слаби от преди.

Селена през 2009 година

През 2009 г. Селена разтърси за пръв път Боб (на която наскоро се завърна, през 2017 г.). Дали тя е очарователна или какво ?! Има и няколко фини акценти в косата й. В този изстрел получаваме ясен поглед върху зъбите, които по-късно осветява до ярко бяло. 

Селена през 2010 година

До 17-годишна възраст, Селена'стилът на ставане става все по-голям. Израснала, потъмняваше косата си почти до черно и продаваше естествения грим за ярка червена устна и черна подложка. 

Селена през 2011 година

Не забравяйте, когато всички имаха суха, разхвърляна, супер-текстурирана коса около 2011 г.? Селена не е изключение, с тази фина победа на Ombré. Що се отнася до нейните характеристики, горната й устна изглежда подозрително по-пълна тук. В момента е била само на 18 години!

Селена през 2012 година

По времето, когато тя навършила 20 години, в тази снимка Селена най-накрая поела стил на червения килим. Забелязвайте нейните фини, скъпи изглеждащи акценти; лъскаво рязане; и безупречния грим. Веждите й също започнаха да растат.

Селена през 2013 г.

Този външен вид вероятно е най-малко любимото ми, поради маската като фондация и розово розово червило. Но говорейки за червилото ... вижте как горната й устна е по-пълна по външните ръбове? Че'ефект, който често виждате от устните пълнители! Мисля, че там'също има шанс тя да е променила носа си по този въпрос.

Селена през 2014 г.

Следващата година Селена експериментира с по-усъвършенствана коса и грим, подобно на това възвишение с черни вежди (сега напълно израснало) и червено червило. Изглежда, че има няколко клепачи на устните й, които може да са просто студени рани ... или биха могли да бъдат мехури от устните пълнители! Върхът на носа й също изглежда по-скулптурен.

Селена през 2015 г.

Едно нещо, което аз'забелязани отново и отново с знаменитости, те често излизат с драматичен нов външен вид, за да ни отвлекат от последните козметични процедури! Това ли се случва тук със Селена? Мисля, че благодарение на яркочерната й коса може да има фалшиви мигли и цветни контакти. Не само носът й е по-свеж, но зъбите й са ослепително бели.

Селена през 2016 г.

След това Селена запазила дългите й прави слоеве, но се осветяваше до този богат кафяв цвят. Тя продължи и с тежкия грим на очите. Поглеждайки към носа си отпред, ноздрите й изглеждат по-тесни, с ъглова върха.

И тук'друг пример, с по-леко докосване на грима. Да, може да има малко контуриране, но все още не'мисля, че сметките за Селена'новата визия. Там'това е ново равновесие на нейните черти'които има в снимките от 2008 и 2009 година.

Селена през 2017 година

Селена беше на 24 години и направи дръзко изявление с розови сенки за очи и дълъг боб. Веждите й направиха невероятно възстановяване и вече са пълни. Същото важи и за горната й устна, въпреки че се усмихва! Това не'не се случи, когато тя имаше подобен израз през 2008 г., показвайки пълнители. Изненадващо, това не е така'изглежда, че е избрала козметична стоматология за двата си предни зъба.

Селена отиде блондинка! Това беше и другият вид на червения килим, който наскоро генерира големи бузи. Тя работи, защото запази корени и вежди тъмни, а останалата част от стила е изтощен, но свеж. Що се отнася до устните й, те'отново изглеждат по-големи от всякога. Дори нейната Купидон'новото му лице е изчезнало, което се случва, когато хората се инжектират!

Селена през 2018 година

Това ни води до 2018 г. и Селена'новия външен вид на червения килим. След краткото й престой като блондинка тя се върна към брюнетката, като запази по-късата дължина и меките вълни. Горната й устна е преувеличена ... и лицето й като цяло изглежда малко по-пълно от преди. Сериозно се съмнявам в нея'но слагайки пълнители в кръглото й лице, така че'вероятно е страничен ефект от скорошния му бъбречен трансплантат. (UPDATE: Вижте бележката в коментарите!)

заключение

Ако сравниш Селена'преди десетилетие, до сега'Очевидно е, че новият й вид не е'само от талантливия си гримьор.

аз'което предполага, че тя вероятно е имала поне една операция на ринопластика, която не трябва'Не изненадвайте никого, тъй като тя'се превърна в норма в Холивуд. 

- В снимки, направени в Селена'по-младите години, носът й беше малко по-широк през цялото време и леко попадна на върха ", казва д-р Джефри Раунсли." В по-нови снимки носът й е забележимо по-тънък по моста и ноздрите, бумът е изчезнал магически. "

Плюс това, като десетки млади знаменитости от своето поколение, тя'че очевидно се е забърквал в пълнителите на устните. 

"Най-забележимата разлика е формата на устните, особено в Купидон'нос ", каза д-р Адам Шафнер за Радар онлайн. "Струва ми се, че Селена имаше добавки към устните й", добавя практикуващият медицинска сестра Гаспар Росарио. "Линията на Vermillion, или линията на устните му, изглежда да е пълна и подута. Това е характерно за инжектиране на пълнител, където се проследява линията на устните."

аз'm с експертите снимките не са'лъжа, и както ние'Виждал съм се с Кели Дженър, само грим може'Не работете с този вид магия!

Как се чувствате за Селена?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

59 + = 66