Оливия Мун, преди и след

Може би няма'не съвсем издърпах един Зелувеер, но Оливия Мюн сигурно изглежда различно напоследък. 

Дори и самата Оливия признава това. През април 36-годишната актриса каза пред сп. FASHION: 

"Като мултиетнически" наполовина китайски, наполовина бял възниква цял набор от усложнения, които хората дори не мислят, когато става въпрос за фотографиране. Имам повече бял външен вид, но моята костна структура е много азиатски. Имам високи скули и по-малки очи. Когато сложите блясък вътре в очите ми, веднага гледам кръстосани очи. Ако ми сложите прекалено тежка мигли, изглежда, че очите ми са наполовина затворени.Когато лицето ви се промени поради грима, е трудно да кажете на хората, че не извършвате операция или пълнители& # X2026; " 

Преди това тя се бе прибрала в Инстаграм, за да обясни промените: 

Грим, загуба на тегло, пределяне на веждите, киселинно тонизиране и, е ... Японски картофи?!

Смятате ли, че те могат да отговорят на Оливия'новото лице? Позволявам'да погледнете по-отблизо:

Оливия през 2006 г.

През 2006 г. Оливия беше красива, свежа 26-годишна, с лунички, блясък на устни и хлабави вълни. Тогава имаше много по-пълно лице, но не'всички ние? Също така имайте предвид очите с качулки.

Оливия през 2008 година

През 2008 г. косата й беше много по-дълга и тя започна да свири с блестящи сенчести тонове около очите й (които сега станаха нейния подпис). 

Оливия през 2009 година

През следващата година стилът й се оказа много по-"холивудски". Следователно, на-тенденция страна кок, fluttery фалшиви мигли и изпечени златен очен сянка. Лицето й изглежда малко по-тънко, но това'е естествено, докато изгубите мазнините на бебето си (тя беше на 29 години тук). Това може да бъде и осветлението или прическата.

Оливия през 2010 г.

Тогава пристигаме през 2010 г., макар че Оливия'носенето на подобна прическа до последния изстрел, лицето й изглежда по-различно. Това може да е ъгълът, осветлението или увеличаването на теглото, въпреки че, ако я видите на главата до петите, тя в никакъв случай не е с наднормено тегло. Очите й все още имат тежки капаци с естествена форма на челото.

Оливия през 2011 година

Тук можете да видите как, когато Оливия леко ъгъл лицето си далеч от камерата, тя има много удължаващ ефект. Тя изглежда много по-бронзова, с ъглови вежди и хладна лилава сенки за очи, концентрирани под очите. Долната й устна изглежда по-пълна, но това'тъй като устната лигавица представлява сянка под долната устна. цялостен, très глем!

Оливия през 2012 година

Сега ние'през 2012 г. и аз все още не'Мисля, че Оливия докосна лицето й. В тази рядка поза, изправена пред камерата, това е'че тя все още има една и съща форма на закръглена / круша. Нов вълнообразен лоб, по-тежък грим на очите и по-резки, по-пълни вежди, които й дават възрастен поглед. Поставете отново долната част на устните.

Оливия през 2013 г.

Тогава Оливия започна да отглежда косата си; този текстуриран стил в средната дължина определено омекотява ъглите на челюстта. Веждите и миглите й са по-силни от всякога, което наистина отваря очите й. Все още мисля, че тя'с au naturel тук. 

Оливия през 2014 г.

Този изстрел от 2014 г., когато Оливия е на 34 години, е последният "естествен", според мен. Дългата, лъскава, лъскава коса има ефект за отслабване на лицето, макар че тя'също така не се усмихва толкова широко, че може да обясни по-тесния външен вид. 

Оливия през 2015 г.

Забелязвате нещо ново? Аз го мисля'очите й - те'по-широко отворени внезапно. Чудя се дали много по-тежките вежди са опит за разсейване. Тя също изглежда по-загоряла, с по-силен руж. След това не го направихме'Погледнете Оливия за известно време, докато... 

Оливия през 2016 г.

Първите доказателства, които мога да намеря за Оливия'Новият поглед беше този изстрел от началото на годината. Искам да кажа ... уау! Аз не'не се съмнявам, че е загубила кино 'Екс мен', но яркостта й явно е много различна. Също така устните й са много по-пълни! И кожата й - къде са луничките? Виждам за какво говореше по веждите си; Съгласен съм, че по-меката, равна форма е по-ласкателна.

Но това не беше'докато Оливия не излезе на Оскарите, които хората наистина забелязаха. Отново, челото й е много по-тясно и закръглено, очите й са по-отворени и устните й несъмнено са по-пълни. аз'м тъжно тя се отърва от луничките си! 

Странно е как Оливия винаги е показвала зъбите си, но сега се е обърнала към усмивките на затворената уста. Пунтатите изглеждат така'ще се върна малко, може би защото'е лято? Аз просто мога'не можеш да преодолееш как тя се движи от кръгла / крушовидна форма до пълноценен овал!

Актуализация: Оливия през 2017 година

Добре, луничките са обратно! Оливия изглежда супер-лятна тук, със свежа кожа, ярко червило и върхов възел. Очите й отново изглеждаха по-отворени и мисля, че там'пълнител в горната устна (както е'неравномерно).

Актуализиране: Оливия през 2018 година

Сега Оливия изглежда по-бляскава от всякога. Тя'37 на този етап, и аз наистина харесвам как тя'е набрала грима и носи косата си твърде дълго. В този изстрел определено можем да видим пълнителя, инжектиран в горната устна. Също така, едно от очите й изглежда малко увиснало ... което понякога се случва с Botox!

заключение

Аз не'Не знам за теб, но мисля, че Оливия твърде много протестира. Тя казва, че тя е загубила тегло, променила формата на веждите си, започнала да действа под формата на киселина и да яде картофите от хиалуронова киселина. Глоба. Аз я вярвам. И като някой, който докладва за красотата на знаменитост, мога да оценя трансформативните ефекти на грима по-добре от повечето хора. Но STILL подозирам, че тя'като пропуска важна информация, която наистина ли обяснява новия си облик!

Тук'моята теория. Мисля, че нейната първа процедура беше някакъв очен лифт, който може да се направи чрез блеперопасти или дори чрез повдигане на веждите с Botox. Тъй като последното ще изчезне с времето, това може да обясни защо нейните вежди изглеждат по-високи в някои от снимките. 

Също така мисля, че вероятно е инжектирала Botox в челюстта си, за да отслаби маската си (дъвчене) мускулите. Това е, което наскоро бе допуснал Bethenny Frankel, а вероятно и ренез Зелуегър го е направил. 

Що се отнася до устните й, мога'вижте как'не е Restylane пълнител. Нейните лунички, това'възможно е тя да избледнее с гликолова и салицилова киселина в Proactiv + Mark Correcting Pads (за която тя е говорител). Но когато имате бюджета за процедурите за лазерно обновяване, това изглежда малко по-вероятно, не?

Изненадващо, едно нещо, което аз'Сигурна съм, че не е'не е да се занимавате с носа - за разлика от 99% от Холивуд. Предполагам, че там'това е! Просто мисля, че ще стане'По-добре е, ако тя'г или не каза нищо за новия си облик, или б) изцяло притежава козметичните си процедури, вместо да ни дава половин истина и да натиска компанията за грижа за кожата, тя'платени за популяризиране. Кажи ми...

Как се чувствате за Оливия?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим? 
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

40 − 32 =