Мери-Кейт Олсен, преди и след

И накрая, можем да кажем на близнаците на Олсен!

Освен това'не е проста промяна на грима или косата, която е различавала 28-годишната Мери-Кейт Олсън от братската си близначка сестра Ашли. Тя определено има нов външен вид в наши дни, и то'аз се чудех колко от това е нормалното стареене срещу лекар'на интервенциите.

Позволявам'С поглед към нейната красота трансформация:

Мери-Кейт през 2003 година

Първият пик се връща назад към 2003 г., когато Олсенс за пръв път се впусна в модния свят със своята линия Wal-Mart за тийнейджъри. Какво кутия, нали? Тя беше само на 17 години и имаше онези големи, кръгли очи, които сега свързвам само с Ашли. Косата беше ласкателно средно кестенява.

Мери-Кейт през 2004 г.

Свеж и свеж. Тя добави някои много рано 'Блондинка подчертава косата си. Честно казано, близнаците изглеждаха толкова същите на този етап, че имах проблем с намирането на снимка, която можех да кажа със сигурност, че Мери-Кейт, а не сестра й! 

Мери-Кейт през 2005 г.

На 19-годишна възраст, Мери-Кейт напусна сладкия си тийнейджърски стил в полза на тази оскъдна изтънченост. Толкова страхотно! Кожата е свежа и розова, веждите са au naturel и аз обичам толкова много между цвета на косата. Знаеш ли какво? То'е невероятно, за да видите възрастния близнак на Олсен, който изглежда елегантно, вместо да прави целия "бездомен шик", където те'съзнателно се опитва да не изглеждаш доста.

Мери-Кейт през 2006 г.

До 2006 г. Мери-Кейт прекоси Бохо. Това е по време на Никол Ричи / Линдзи Лохан. '- каза Нуф.

Мери-Кейт през 2007 година

Не беше'до 2007 г., че отличителният стил, който свързваме с близнаците на Олсен, наистина започна да се задържа. Помислете за структурата на леглата, заспалите вълни, замазка на очна линия ... Да, подписвай Олсън. Тя беше на 21 години тук.

Мери-Кейт през 2008 година

Почти същият поглед тук, малко по-малко полиран. (Ако дори напоследък може да се използва думата "полиран", за да се опише близнак Олсен.) Носът й може и да е толкова леко по-тесен тук.

Мери-Кейт през 2009 година

Тя все още изглежда съвсем същата като тук, но гледайте добре, защото 2010 изглежда е основната точка, в която нещата се промениха.

Мери-Кейт през 2010 г.

Тази снимка е от 2010 г., когато Мери-Кейт е на 24 години. Това ли е дори едно и също лице? Промените са доста драматични за мен, така или иначе. Очите й изглеждат много по-разрязани и по-малко заоблени и отворени. Бузите й изглеждат по-пълни. Носът й изглежда по-изискан. И устата й изглежда по-строга. Разбира се, те просто биха могли да бъдат неща за изражение на лицето, сякаш тя е била заловен в странен момент, но когато те продължават за всяка снимка от този момент нататък ... трябва да се чудите.

Мери-Кейт през 2011 година

Обичам този прав лъскав русов период, през който мина през кратко. И горещият розов очи грим е феноменален. То'всичко е хубаво ... но аз'не съм сигурен дали гримът е единственото обяснение за явните структурни промени. Така ли? То'не е като тя'е начинаещ на червения килим или е сниман, така че защо нейната усмивка изглежда толкова изведнъж неестествена?

Мери-Кейт през 2011 година

През 2012 г. тя се върна на брюнетка и може би всичко, което е направила, сега се е "уредило". Все пак бузите й и челюстта изглеждат много по-изтънчени, а на 26-годишна възраст, изглежда малко рано за такъв вид загуба на мазнини. След това тя и Ашли отново са братски, а не идентични близнаци, така че'че е възможно лицата им да станат много различни и с различна скорост. 

Мери-Кейт през 2013 година

Тази снимка е от 2013 г. на 27-годишна възраст. Назад към блондинката (и "бездомните шик") изглеждат с тонове текстура на косата. Откъде идват онези скули, хей?

Мери-Кейт през 2014 г.

Нищо не можеше да ме подготви за най-новите снимки на Мери-Кейт. аз'm шокиран, ти казвам! Просто аз съм или брадичката ми наистина изпъква сега, когато не беше't преди? Искам да кажа, че'е много, много различен поглед като цяло. Може би'също се задълбочава от факта, че МК е посветена на тази нова "модерна копърка" прическа от мазни корени, сухи вълнообразни краища. (Сериозно - прочетете какво е казал фризьорът й)

Още един изстрел през 2015 година. Дали това нормално стареене (аз ви напомням, Мери-Кейт е само на 28 години), или е направила някои ch-ch-промени? 

Upate: Мери-Кейт през 2016 година

Че'Мери-Кейт отдясно, все още изглежда много различна от сестрите си.

заключение

През 2007 г. имаше спекулации, че близнаците са имали "двойни ринопласти." Лично аз не'че мисълта за работа с носа може напълно да отчете MK'новата визия. Но според печатното издание на списание "Звезди", публикувано на "Celebitchy", Мери-Кейт и Ашли "ревнуват" от по-малката сестра Елизабет. "Подозирам, че и двете сестри са претърпели работа с нос", казва д-р Антъни Яун. "Мери-Кейт'изглежда като по-малък нос на бутон, но тадъкът е притиснат.

"И двамата са имали ринопластика и вероятно от същия лекар", казва д-р Брайън Глат пред "Нова красавица". "Съветите [на носовете им] са били по-дебели и бурни преди това и са били обръснати надолу до повече от 'точка.'"Добавя д-р Марк Малек:" Изглежда, че и двата са имали ринопластика. Обикновено, с възрастта ни, носният връх става по-пълен, а не по-тънък [като неговия]. Мери-Кейт има малко по-наклонен нос, поради малко по-голяма резекция на носния мост. Те най-вероятно са имали същия хирург, който се е опитал да възпроизведе същите промени. За съжаление, носът е непредсказуем понякога по време на лечебната фаза "е трудно да се направят и двете. Само майката природа и ДНК могат наистина да направят близнаци. "

Същият д-р Антъни Йун, цитиран в "Стар", смята, че всъщност е имала "няколко операции". Той каза пред Radar Online, че "веждите на Мери-Кейт изглеждат много по-високи от преди, последиците от ендоскопски чернодробен лифт, а бузите й също изглеждат повдигнати". Аз нямах'дори не счита тази възможност ... но няма'- челото на лифт прави очите да изглеждат по-отворени, а не затворени?

Каквото и да става, медицинските специалисти изглежда смятат, че това не е естествен процес. Но вие знаете това, което винаги казвам - лицето й, нейният избор, щастието й. Мисля, че д-р Юджийн Елиът е казал най-добре в "Форма:" Понякога си мислите, гледайки звездите, 'Те изглеждаха по-добре преди!' и трябва да се чудите защо са го направили. Бяха ли избрали да го направят от агент? Опитват ли се да решат нещастието в живота? Можеш'да съди други хора отвън, но понякога ти пожелаваш да можеш да говориш с тях. " 

Как се чувствате за Мери-Кейт?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

54 + = 55